CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

vineri, 22 ianuarie 2021

Povestea lui 3 care se darama

 Povestea lui 3 care se darama : WASHINGTON DC      LONDRA      VATICAN   

53m 
Casa alba au supranumit-o ocultistii Castle Rock....si se afla exact in acest STAT in STAT.
Casa Alba era o locatie a OCULTEI PURE ...in mijlocul Washington DC
Ce a facut Trump ?
A imprejmuit-o bine de tot ,a luat cu el codurile nucleare si a plecat lasand-o pe mana armatei ...fara gandul de a se mai intoarce acolo.
Azi dimineata culegeam de pe Twitter mesajele fiului si gluma cu Casa alba din lego.
Practic ,presedintele Trump i-a dat voie lui bideu sa preia numai Washington DC ...si l-a inchis frumusel in Castle Rock sa se joace de-a presedintele.
Donald Trump va avea RESEDINTA PRESIDENTIALA NOUA care apartine REPUBLICII SUVERANE reinstaurata dupa Constitutia din 1776.
Bideul isi conduce perimetrul in care e inchis...pana isi face armata treaba .Este actor si toarna un film: Cum am ajuns presedinte prin sistemul de frauda excelent ce l-am creat !

Washington DC nu face parte din SUA. Districtul Columbia este situat pe 10 mile de teren. DC are propriul drapel și propria constituție independentă. Această constituție funcționează conform unei legi romane tiranice cunoscută sub numele de Lex Fori. Constituția DC nu are nicio legătură cu Constituția americană. Actul din 1871 adoptat de Congres a creat o corporație separată cunoscută sub numele de STATELE UNITE și un guvern corporativ pentru Districtul Columbia. Astfel, DC acționează ca o corporație prin lege. Steagul din districtul Columbia din Washington are 3 stele roșii (cele 3 stele care denotă DC, orașul Vatican și orașul Londra).
Ocuparea unei țări străine - Actul din 1871 a fost un act sedițios al guvernului SUA. Au rescris în secret constituția din „We the people” (prin schimbarea majusculei pe document cu toate majusculele), care a schimbat semnificația juridică obligatorie a acesteia, transferand puterea de la „Noi oamenii” la corporația Americii, centrată în Washington DC.
Washington DC este o ENTITATE STRĂINĂ pe solul american al statelor suverane. A fost înființat printr-un împrumut de la Vatican, când DC a fost transferat într-un oraș-stat, iar această entitate corporativă a condus apoi oamenii. Drepturile cetățenilor le-au fost luate. Nimeni nu și-a dat seama de asta.
Când au făcut tranzacția brokerului, pentru a obține împrumutul de la Vatican (prin Bank of London?) Pentru a obține împrumutul, acesta a avut un preț ridicat .... Au transferat toate proprietățile din DC Columbia către proprietate, și control către entitatea corporativă a DC.

Acum fiti atenti, ceea ce a facut Trump este cu adevarat epic!! .. în 2018 Trump a semnat un ordin executiv privind frauda electorală, subliniind modul în care ar fi confiscate activele corporative.
În sfârșit, chiar acum, s-a făcut primul sechestru, cu zona de izolare îngrădită, armata APROBÂND CONTROLUL ȚĂRII STRĂINE, DC ( Adica un stat in stat). Acel ordin executiv a fost în primul rând îndreptat către Washington DC!
Motivul pentru care Donald J.Trump pleacă acum de acolo, este deoarece nu poate conduce o națiune suverană ( Republica Statelor Unite ale Americii) dintr-o țară străină, unde se află Casa Albă.
[Castle Lock. Odată ce Donald J.Trump a ieșit de la Casa Albă, castelul va fi blocat, deoarece nu va fi posibil ca un conducător străin( Biden) să conducă o țară suverană( Republica SUA) , prin urmare, acesta trebuie blocat. Noi asistam literalmente la recuperarea adevăratei țări.]
Ce înseamnă acest lucru pentru cetățeni? Gata cu impozitele pe venit false sau IRS, pentru un singur lucru ..

Acelasi lucru se intampla si in UK
Particularitatea este că legile adoptate de Parlamentul britanic nu se aplică orașului Londra.
Cu toate acestea, Orașul Londrei nu este o națiune independentă precum Vaticanul.
Astăzi Orașul Londrei este un oraș de un kilometru pătrat. Cele 2 Londre au primării separate și aleg primari separați, care colectează impozite separate pentru a finanța polițiști care aplică legi separate.
Orașul Londra are propriul steag și creastă, în timp ce orașul Londra nu are. Primarul orașului Londra are un titlu elegant „The Right Onable the Lord Mayor of London” și merge cu o trăsură de aur la Guildhall în timp ce primarul Londrei poartă un costum și ia un autobuz.
Primarul Londrei nu are nicio putere asupra Domnului Primar Lord al Londrei (City of London). Ceea ce este unic este că orașul Londra este o corporație și este mai veche decât Regatul Unit, dar are un reprezentant în Parlamentul britanic printr-o persoană cunoscută sub numele de „Remembrancer”, care este prezentă pentru a proteja interesele orașului.

.................„Pe 21 ianuarie, Senatul a dat afară trupele noastre și le-a mutat într-un garaj rece, 5000 de soldați, 1 priză electrică, 1 baie. Așa tratează Joe [B] iden admin. Soldații americani. "Fostul șef al Vatican Bank a fost arestat pe 21 ianuarie. Orașul Londrei a fost înlăturat, deoarece nu face parte din Anglia. Vaticanul a fost înlăturat deoarece nu face parte din Italia. Washington DC este acum înlăturat, deoarece nu face parte din dintre noi.

Americanii sunt acum Suveran și liber. Tot ce ai știut vreodată este pe cale să se schimbe și vei începe să duci o viață prosperă.

"Dr. Charlie Ward a spus că a primit un videoclip cu ceremonia completă de inaugurare [B] iden la ora 7:00, ora Spaniei, pe 20 ianuarie (1 am EST), cu 10 ore înainte de a se întâmpla efectiv.

Poze care dovedesc ca au repetat juramantul lui JB :


Scena reala difuzata live !!!!

Dacă da, acest lucru dovedește că Inaugurarea B] iden a fost preînregistrată, deși toate posturile de televiziune din SUA l-au descris ca fiind live. A fost probabil un psy-op înființat de EA, deoarece Trump și armata sunt încă la conducere. Cei care au fost la inaugurarea frauduloasă la DC poate că l-a văzut pe cel pre-înregistrat reconspirat. "Corupția este problema, nimic altceva. Au fost alegeri frauduloase și EA nu o va lăsa să stea. Este la fel ca în cazul pandemiei.
Nu este un virus, ci mai degrabă o armă biologică concepută să rănească și să omoare. „Cel mai mare război împotriva Cabalei a fost deja câștigat, cel al proprietății banilor contribuabililor americani și al Trezoreriei SUA. Această proprietate a fost luată de cabală în 1871. Washington DC a fost o entitate independentă și nu a făcut niciodată parte din SUA. În 1871, o lovitură de stat a bancherilor independenți, Rothschilds și Rockerfellers, a dus la rescrierea Constituției SUA în majuscule și la transferul SUA în SUA Inc.
„Această lovitură de stat a plasat cetățenii SUA ca proprietate a SUA Inc. centrată în Washington DC. Astfel DC este o entitate străină pe solul american al statelor suverane. DC era atunci un oraș de stat, la fel ca statul orașului Londra și statul orașului Vatican, unde SUA Inc. a transferat toți dolarii contribuabililor americani din 1871. Cabala a perceput dobânzile We The People pentru a ne folosi banii. Totul a fost stabilit printr-un împrumut de la Vatican prin Banca Londrei.

„În 2018, când președintele Trump a semnat un EO privind interferența / frauda electorală pentru entități străine și interne, a subliniat modul în care activele vor fi confiscate în temeiul legii marțiale. Odată cu actuala lege marțială stabilită prin instigarea lui Trump a Legii insurecției pe 16 ianuarie, Activele americane ale cabalei, inclusiv dolari ai contribuabililor americani, vor fi acum confiscate și restituite The People. A se vedea https: //themarshallreport.wordpress.com /.../ trump-ode-to ....
„Această„ falsă inaugurare ”într-un inexistent SUA Inc. oferă cel mai bun fundal pentru acțiune militară,

„Viitorul SUA este în mâinile a peste 67.000 de soldați ai Gărzii Naționale care au fost desfășurați în Washington DC pentru a supraveghea inaugurarea următorului președinte al deja dizolvată SUA Inc. Ceea ce trebuie să se întrebe aceste trupe este de ce sunt ei protejând așa-numitul guvern ales de popor. „În loc să facă față pentru a proteja un guvern corupt de mânia oamenilor pe care se presupune că îi reprezintă, trebuie să-și dea seama că au criminalii înconjurați.
Trebuie să rotunjească actorii statului [D] eep din interiorul centurii care erau implicat cu bună știință în certificarea alegerilor frauduloase și a comis trădare. „Asta înseamnă că poporul american trebuie să lucreze la telefoane, să sune prietenii și prietenii prietenilor pentru a contacta oamenii desfășurați în DC și să le reamintească că au jurat să protejeze Constituția Republicii SUA împotriva tuturor dușmanilor străini și interni. 20 îi veți avea înconjurați.
Mergeți în jurul lor în timp ce puteți. „Armatei SUA i s-au furnizat dovezi decisive că întreaga criză fabricată este rezultatul unei fraude elaborate de mult timp planificate. În plus, există și posibilitatea ca aceștia să fie conștienți că o tranziție urmează să aibă loc de la US Inc. către Republica SUA Restaurată.

...„Mai jos este scanarea unui brevet pentru un test„ C19 ”care a fost înregistrat de Richard A Rothschild în 2016, cu 3 ani înainte de izbucnirea așa-numitei pandemii. Aruncați o privire la a treia linie din partea de jos:„ Ultima actualizare 22.06 .2016. ' Brevet de testare COVID

„Am făcut o copie pe hârtie a acestei înregistrări a brevetului, deoarece suntem siguri că, odată expus, vor intra în baza de date și vor încerca să modifice datele. „MI6 a trimis acest mesaj comandamentului militar aliat din vest:„ Urgența de sănătate publică este fie falsă, fie o acoperire pentru ceva mult mai rău, ceea ce pare să se acumuleze, având stabilit faptul că în 2016 brevetul a fost depus în Olanda pentru testul PCR, prin urmare, îndemnăm forțele armate internaționale și capacitățile de informații militare să efectueze o operațiune de contraspionaj și o scufundare profundă. ‘
„O mulțime de alte documente au fost publicate de denunțătorii, făcând clar că această campanie„ pandemică ”a fost planificată cu mult timp înainte pentru a forța populația să fie injectată cu vaccinuri care modifică ADN-ul care conține microcipuri. Amintiți-vă că C-19 reprezintă Certificatul de identificare a vaccinării 2019. Acest lucru este acum deschis în fața „liderilor” sclavilor din UE și din alte părți care fac presiuni pentru pașapoarte de vaccin.

De exemplu, știrile ABS au raportat-o ​​după cum urmează:„ NEW YORK - Benjamin de Rothschild, care a supravegheat imperiul bancar început de tatăl său în 1953, a murit, avea 57 de ani. „Grupul Edmond de Rothschild, compania la care era președinte, a spus că de Rothschild a murit de un atac de cord vineri. după-amiază la el acasă la Pregny, Elveția. „Cu toate acestea, Mossad a spus că și-a falsificat moartea pentru că forțele speciale se apropiau de el ca fiind unul dintre principalii criminali din spatele„ pandemiei ”în curs, iar totalitarismul medical asociat și de Rothschild se ascund în prezent în următoarea locație din Ushuaia, în Patagonia de Sud, Argentina. „Nu există nicăieri nici pe Pământ, nici în afara acesteia, unde acești oameni să se poată ascunde odată ce crimele lor împotriva Umanității sunt pe deplin cunoscute. Ei sunt urmăriți sistematic de forțele speciale White Hat EA.

„Motivul pentru care Rothschild și-a falsificat moartea este că o masă critică din cadrul comunității de informații militare din întreaga lume se trezește cu enorma crimă pe care el și colegii săi Khazarian Mafiosi au comis-o. „Oamenii în general se trezesc, de asemenea, cu demonstrații în masă împotriva blocajelor care au izbucnit în mai multe țări sclaviste ale Rothschild.


„Am observat un eveniment de presă organizat în cadrul căruia premierul olandez Mark Rutte și întregul său cabinet au demisionat din cauza unui„ scandal al bunăstării copilului ”.
„Ni s-a spus anterior de surse din Pentagon că Rutte și Familia Regală Olandeză au fost uciși cu ceva timp în urmă pentru că torturau și omorau copii. Dacă încă nu credeți că sunt uciși copii, vă rugăm să citiți acest raport despre un guvernator irlandez oficial Ancheta cu privire la decesele a 9.000 de copii la https: //news.sky.com /.../ 9-000-copii-au-murit-brutal .... „În orice caz, în această epocă a dezinformării, nu putem fi siguri dacă demisia„ Rutte ”, care a părăsit parlamentul pe o bicicletă în fața camerelor MSM a fost un lucru real sau un dublu al corpului

„Societățile secrete asiatice sunt, de asemenea, în cauză, acum, când își dau seama că mulți oficiali de rang înalt ai PCC sunt, de asemenea, slujitori corupți ai Rothschild, care își trădează și își ucid oamenii pentru profit și putere personală în numele acestei false pandemii. „De exemplu, oficialii din Tianjin, China au confirmat că testul PCR folosit pentru a justifica existența acestui virus este fals după ce înghețata a dat pozitiv pentru„ Covid-19 ”. Bineînțeles, coruptul msm încearcă să-l întoarcă în frica lor. „Motivul pentru care fructele, caprele, Coca Cola, benzina și înghețata etc., toate sunt pozitive, este că Testul de reacție în lanț al polimerazei utilizat este un nonsens științific.

"Surse din Pentagon au declarat că agentul italian Khazarian Cabal, fostul prim-ministru Matteo Renzi și partidul său, au părăsit coaliția de guvernământ din Italia. Renzi a fost profund implicat în furtul alegerilor din SUA în numele fracțiunii [B] iden.

"Surse din MI6 au declarat că premierul german Angela Hitler Merkel va fi demis din funcție în aprilie și nu în octombrie, așa cum s-a anunțat anterior. Înlăturarea ei va marca sfârșitul formal al celui de-al patrulea Reich german care a început cu lovitura fascistă din 11 septembrie 2001 în SUA.

„De asemenea, un război secret încă se desfășoară în cadrul Bisericii Catolice. În săptămâna trecută, 9 Episcopi Catolici au fost uciși sau„ au murit din C19 ”. Nu suntem siguri dacă au fost uciși pentru că erau sataniști sau dacă erau tăcuți pentru că voiau să spună lumii că Papa Francisc a fost ucis. Vezi http://www.catholicnewsagency.com/.../nine -catolic....

„Știrile spaniole neconfirmate spun acum că așa-numitul președinte ales american Joe [B] iden a murit în urma unui atac de cord acum 6 zile. Desigur, sursele noastre din Washington spun că a murit chiar mai devreme, dar poate fi un semn întregul [B] iden psy-op se descurcă. Consultați www.youtube.com/watch?v=UJAyCWgA9GI.

„ Ți-am spus ce vine ”la https: // rumble. com / vcuw6r-we-have-told-you-whats-coming-q .... „[B] iden nu a fost arestat la inaugurare pentru că a existat o amenințare cu bombă, plus că există atât de mulți judecători corupți, încât instanțele ar lăsa probabil [B] iden să meargă. Nu este de mirare că [B] iden a fost împiedicat să primească Militar Intel. Vezi https: //news.yahoo.com /.../ într-adevăr-destul de șocant-în-interior ....

"Pe 22 ianuarie, armata va publica o listă a celor din Congres căutați pentru crime și minuete, ulterior Congresul va fi preluat de Poliția Militară. Se așteaptă să aresteze 67% din membrii Congresului.

"Pe 23 ianuarie, Camera Reprezentanților Dillman va prezenta articole de punere sub acuzare pe [B] iden. „Până pe 24 ianuarie, armata poate anunța asupra EBS o suspendare a președinției ilegale a lui [B] iden și ar putea arăta că suntem deja într-o formă temporară provizorie de guvern guvernat de armata SUA. [H] arris va fi arestat Al 25-lea amendament va fi invocat.

„Pe 27 ianuarie, ceilalți [B] iden membri ai Camerei îl vor nominaliza pe Trump pentru Președinția SUA în schimbul Iertărilor Prezidențiale. „În perioada 28 ianuarie - 4 februarie, un comitet al Congresului va urmări în instanță sedițiile asupra membrilor ambelor partide.

"Există multe lucruri pe care nu le putem raporta din motive de securitate, dar armata EA câștigă (și arestează în masă cabala la nivel mondial)". Sursa: https://benjaminfulford.net.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro