CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 23 decembrie 2012

2013 anul Sarpelui de Apa


Marele Maestru in Feng Shui Raymond Lo,
de fel o fire mai retrasa, placuta si cu charisma, ne-a demonstrat calitatile care l-au facut celebru in lumea maestrilor de feng shui.

Titulatura de Mare Maestru i-a fost acordata in anul 2008 datorita aportului deosebit pe care il are in predarea si promovarea Feng Shui in lume.
Conduce propria scoala de Feng Shui ,,Raymond Lo’s School of Feng Shui & Destiny”. Toti cursantii care absolva cursurile integrale ale acestei scoli, primesc diplome de absolvire recunoscute la nivel international.
Dreptul de a elibera aceste diplome recunoscute de Asociatia Internationala de Feng Shui (IFSA), il au doar maestrii recunoscuti oficial de aceasta institutie.
In lume este cunoscut ca ,,Fung Shui Lo”. A demonstrat si in cadrul cursurilor ca este un cercetator si practician profesionist in Feng Shui. Ii place in mod deosebit astrologia chineza, ,,Cei Patru Stalpi ai Destinului” si face predictii I Ching.
Raymond Lo a absolvit Universitatea din Hong Kong, fiind licentiat in stiintele sociale, dar interesul sau pentru Feng Shui l-a condus spre studiul aprofundat si serios al acestei arte stravechi.
Si-a folosit deprinderile pentru a scrie articole intr-o rubrica despre Feng Shui in popularul ziar Hong Kong Standard intre 1988 and 1991. In aceasta rubrica a facut cateva previziuni despre evenimente mondiale, inclusiv despre izbucnirea si rezultatele razboiului din Golf, decaderea lui Gorbaciov, demisia lui Margaret Thatcher, toate dovedindu-se corecte.
Raymond Lo este autorul a opt lucrari despre Feng Shui in engleza cat si chineza, contribuind frecvent la popularizarea acestei stiinte si cunoasteri in diferite publicatii si produse media.
In ultimii ani a avut numeroase aparitii in programe tv, cum ar fi cele de la BBC – Whicker’s World,ABC- Good Morning America si a fost intervievat frecvent de multi oameni din CNN, ABC, CNBC si RTHK. Este invitat frecvent sa tina prelegeri si prezentari in cadrul unor conferinte renumite pe plan mondial cum ar fi Forumul Economic Mondial si universitatii CEO.
Raymond Lo este consultantul comitetului turistic al Hong Kong pe programele de expozitii si tururi Feng Shui. Este deasemenea consultant pentru Academia de Hoteluri, pentru Feng Shui Hotline al China Morning Post, el conduce programe de training Feng Shui acreditate in multe orase principale ale lumii si este consultantul principal al Retelei Internationale de Servicii Feng Shui.

Generalitati
"Calendarul chinezesc, cunoscut sub numele de "Calendarul Fermierilor ", sau Calendarul Hsia, este un sistem fascinant de precis, care nu numai că înregistrează trecerea timpului, dar este, de asemenea, un instrument pentru previziuni. Sistemul tradițional - Cei patru stalpi ai destinului - referindu-se la citirea destinului unei persoane din datele de naștere sale. Caracteristica unica a acestui calendar este ca toate informatiile despre timp - anul, luna, ziua și ora sunt prezentate în ceea ce privește cele cinci elemente de baza - metal, apa, lemn, foc și pământ, care se crede a fi componentele de bază în tot Universul. Relația precisa dintre cele cinci elemente ajută să se prezică si, prin urmare, se poate prin folosirea acestei cunoașteri a multiplica norocul sau a minimiza ghinionul în viața cuiva.


ANUL SARPELUI
Anul Sarpelui, 2013, în calendarul Hsia, este simbolizat prin două elemente - cu apă așezata deasupra focului. Conform ciclului nașterii și distrugerii, care reglementează inter-relația dintre elemente, apa este distrugator de foc și astfel încât acestea sunt pe ciclul distructiv și au relație de conflict.
Astfel de elemente contradictorii, de obicei, înseamnă ca anul nu va fi liniștit, ca urmeaza mai multe conflicte și luptele internaționale . Sarpele este asociat lunii mai, în calendarul occidental, care este imediat înainte de inceperea verii, cand energia focului se ridică și ajunge la maxim, așa că poate declanșa revoluție și schimbări. De exemplu, în anii anteriori ai Sarpelui, am văzut atacul de la Pearl Harbor în 1941, caderea zidului Berlinului și destrămarea URSS, precum și incidentul din 04 iunie din Piața Tiananmen în 1989, apoi atacul terorist 11 septembrie 2001 .... Elementul Sarpe, nu conține numai foc si incendiu puternic, dar, de asemenea, este locul de naștere al metalului yang , care este o armă. Prin urmare, nu putem exclude ciocniri violente, revoluții și conflicte. Cu toate acestea, în 2013, tulpina de apă yin Ceresc a Sarpelui este simbolizată prin "roua diminetii", care este mai degraba blânda și smerita. Ca atare, conflictul ar putea fi mai puțin acerb decât în ​​anii anteriori ai Sarpelui din 1941, 1989 și 2001.
Apa Yin din acest an simbolizează mica picătură de ploaie, burnita, aceasta este elementul cel mai yin dintre cele zece tulpini cerești. Perspectiva elementului de apă este moderat, blând, umil, tolerant, rabdator , comod și flexibil, celalat aspect al apei yin este viclean, secretos, înșelător și ceva care poate pătrunde peste tot. ..... În cazul în care energia este ghidata în direcția pozitivă, aceasta poate aduce idei inteligente , inovatoare și reforme. Dar pot fi, de asemenea, secrete, înșelăciune, atacuri teroriste și asasinate. Elementul foc sub apa in Sarpe, "revoltă", cu arma de metal ascunsa, și este, de asemenea, considerat ca mistic, imprevizibil ca si cameleonul ...... Deci, cele două aspecte ale apei pe Sarpe pot aduce atacurile teroriste, revoluții, încăierările și atentate. În general, nu pot fi războaie grave în 2013, dar nu ne putem aștepta la o lume in totalitate pașnică, deoarece este încă conflict de apă și foc, iar focul Sarpe ar putea aduce tensiuni sociale, revoluții, bombe, gloanțe, explozii și amenințarea de probleme nucleare.
In medicina chineză, elementul yin apa simbolizează rinichii si organele sexuale. Șarpe de foc este, de asemenea, elementul de divertisment și restaurante. Ca atare, anul yin Sarpe de foc, de asemenea, aduce romantism și prosperitate pentru afaceri pline de atractie si farmec, cum ar fi filmele, restaurantele și divertismentul in general.
În Metafizica chineză, Sarpele este o stea călătoare, și de asemenea, apa este elementul de transport și comunicații. Deci, anii Sarpe de apă inseamna mai multe călătorii, dar vor aduce, de asemenea, accidente în special în aer și pe mare. Incidente mai mult în afaceri al companiilor aeriene, precum și de transport maritim. De asemenea, șarpele este un animal lung; acesta simbolizează și trenul. Deci pot fi, de asemenea, accidente grave pe căi ferate.
Anul calendaristic chinezesc merge dupa un ciclu de 60 ani . Acest lucru înseamnă că am experimentat același an de apă yin pe Sarpe în 1953. În acest an, există un accident de tren foarte grav în Noua Zeelandă, un pod de cale ferată de la Tangiwai prăbușit în decembrie și 151 de persoane au fost ucise. Acesta a fost anul în care sa încheiat războiul din Coreea, Regina Elisabeta a II a fost încoronata, și Stalin a suferit un accident vascular cerebral și a murit. Aceasta este perioada de război rece, nu a existat nici o luptă majoră, dar ostilitatile între URSS și SUA au continuat, iar ambele tabere se grabeau să dezvolte și să extindă arsenalul lor nuclear. Deci, apa yin a adus pace aparentă, sub care exista tensiune și ostilitate.
În 1953, au existat, de asemenea, o mulțime de idei noi și invenții. Acesta a fost anul în care revista Playboy a fost comercializata prima oara, primul roman James Bond - Casino Royale a fost publicat, și filmul lui Walt Disney Peter Pan a avut premiera în februarie 1953. Toate aceste inventii ar putea fi asociate cu apă yin - care este sexy, romantica si secretoasa, de asemenea și așa-numitul "Sindrom Peter Pan" , are oarecare inrudire cu apă yin. Acesta este un termen care descrie în psihologie o persoană al cărei caracter este imatur social, include atribute, cum ar fi iresponsabil, dependent, lipsit de incredere in sine, ... și astfel de manifestari sunt, de asemenea, similare cu aspectul slab al oamenilor de apă yin. În 1953, primul televizor color a fost pus in vanzare in Statele Unite ale Americii, în luna decembrie și este primul an cand premiul Academiei a fost difuzat pe TV- acesta a fost un important pas înainte în divertisment - cauzat de Sarpele de foc. În știință, acesta este, de asemenea, anul în care a fost descoperita structura ADN-ului.
Caracterul chinezesc pentru "apă yin" reprezintă "roua dimineții" și "embrionul". Ceva care așteaptă să iasă. Oamenii de apă Yin se prezintă ca blânzi, smeriti, rabdatori , și usor acomodabili. Acestia sunt flexibili, cauta compromisul și sunt gata să se adapteze la situația și mediul înconjurător; în momentul de dezacord ei nu preferă să se certe, dar acest lucru nu înseamnă că se vor preda. Prin urmare, ei se exprima rar și insista rar pentru opinia lor și preferă sa facă lucrurile în secret, pentru a evita contraargumentele și criticile. Prin urmare, oamenii de apă yin pot avea adesea secrete și sunt greu de înțeles in profunzimea lor. Apa, în general, este asociata cu inteligență și îndemânare. Aceste calități sunt adesea găsite la oameni, în arta de performanță, precum și la cei care isi doresc a explora idei noi, inovatoare.

Oamenii născuți într-o zi de "Apă Yin" prezinta de multe ori o imagine modesta și blânda, ei nu sunt frecvent întâlniti ca lideri în arena politică, dar sunt de multe ori oameni de succes în cercul cultural și de divertisment. Un exemplu tipic de om celebru de apă Yin este Johnny Depp. El este născut într-o zi de apă Yin, de aceea el este un tipic om apă yin . Caracterul său de apă Yin este foarte mult portretizat în rolul său popular de căpitanul Jack Sparrow in Piratii din Caraibe. Capitanul Sparrow este inteligent, cinstit, și drăguț și are o inima buna și binevoitoare. El poate fi înșelător și supraviețuiește in cea mai mare parte prin utilizarea inteligentei si negocieri, mai degrabă decât prin arme sau forță, preferând să fugă in situațiile cele mai periculoase și lupta doar atunci când este necesar. El este, de asemenea, mândru și frustrat ori de câte ori cineva rostește numele său, fără termenul "Căpitanul". Această imagine foarte mult ne ajută să înțelegem natura a unei persoane apă Yin. Un alt exemplu este prințul Charles. El este o persoană puternica de apă Yin și se prezintă ca un om blând și modest, care este mai interesat de natură și mediul înconjurător decât de ​​politica .

De asemenea, în cercul de divertisment, alte persoane celebre de apă Yin sunt Jacky Chan, Catherine Zeta Jones, Edison Chan și Stephen King. În istoria chineză, există două figuri celebre istorice, care sunt apa yin. Una dintre ele este cel mai faimos expert al strategiei de război , domnul Kung Ming, care este considerat ca fiind unul dintre cel mai inteligenti in Cele Trei Regate, aproximativ 180 AD. Celălalt a fost un aprig general Cheung Fai, care este, de asemenea, un militar important, în același timp in Cele Trei Regate și el este renumit pentru puterea sa militară pentru ca el este apa yin extrem de puternica, pana la calitatea de ocean acerb. In lumea moderna , persoane de apa implicate în politica sunt liderul chinez Xi Jinping , împăratul Akihito al Japoniei, și prim-ministrul Pakistanului Benazir Bhutto.

Persoana de apă Yin de urmarit atent în 2013 trebuie să fie dl Xi Jin Ping. El a fost născut în 1953, care este an Sarpe yin șarpe de apă și sa întâmplat să se nască într-o zi de apă yin. El va succede domnului Hu Jin Tao, ca lider in China, astfel el va fi persoana în centrul atenției în 2013. Acesta este un fenomen interesant , in care elementul personal într-un anumit an se întâmplă să fie identic cu elementul de an. Luați, de exemplu, 2001 este un an de metal yin, iar oamenii importanti din acel an sunt Bin Laden, George Bush și Angelina Jolie, toti acestia nascuti în ziua de metal Yin. 2009 este anul pământ Yin , și Barak Obama - o persoana pământ yin, era în centrul atenției in acel an, deoarece este primul său an în funcția de președinte al SUA. Și 2011 a fost un an de metal yin. Există mulți oameni remarcabile de metal yin, inclusiv David Cameron, Dimitrie Medvedev , Peter Vesterbacka - Angry Bird, Bin Laden care a fost ucis, criminalul norvegian Anders Breivik, toti acestia sunt oameni din metal yin .

În metafizica chinezi, nu este o profeție antică uimitor similara cu Nostradamus. Este o carte numită "Intoarecere imaginilor". Aceasta este o serie de imagini care se spune a fi create în timpul dinastiei Tang, 600 - 700 AD. Fiecare imagine poarta un poem care pare să descrie evenimentele importante care vor avea loc în China, în anii viitori. Imaginea 44 poarta un poem care prezice sosirea unei perioade prospere in istoria Chinei atunci când Xi Jin Ping și Ma Ying jeou, vor deveni lideri .
Scurtul poem spune:
Soarele și Luna și cerul luminos
Prezintă toate persoanele yin
Sute de spirite bune vin să rasplateasca ceea ce privește
Pene duble și patru picioare.
Primele câteva rânduri au arătat în mod evident China în perioada puternică și prosperă. Ultimul vers "Pene duble și patru picioare" a fost foarte enigmatic, în trecut, dar acum poate fi interpretat ca Xi și Ma. Caracterul chinezesc Xi înseamnă pene dublu și Ma inseamna un cal care are patru picioare. Deci, se pare că poemul a prezis ca pentru China va fi o fază puternică și prosperă atunci când China și Taiwan (Soarele și Luna), intră sub conducerea lui Xi și Ma, iar acest lucru va începe în 2013.

Sarpele este un element puternic foc,incendiu, și este, de asemenea, considerat ca fiind "Stea calatoare". Ca atare, acesta va fi anul cu preocupari de călătorie pentru mulți oameni și pot fi accidente în special legate de transport aerian și maritim. Șarpele reprezintă, de asemenea, stadiul prosper în creșterea plantelor. Deci, este energie de puternic foc și dezastre, care va declanșa incendii, explozii și probleme energetice. În anul de apa Sarpe precedent 1953, atât USS R și SUA au fost angajate în cursa pentru a testa arme nucleare și a extinde arsenalele nucleare. Nu va fi surprinzător faptul că în 2013, un subiect internațional fierbinte, va fi în continuare dezvoltarea armelor nucleare in Iran, precum și in Coreea de Nord. Sarpele se va combina cu Tigrul și Maimuța pentru a crea o configurație incendiara si puternica a "pedepsei cu foc". Aceasta este o energia de incendiu gravă și va fi cauza de explozii și dezastre prin incendiu. Lunile mai periculoase sunt februarie și august, care sunt luni de la Tigru si Maimuta. Privitor la sănătate, focul este legat de inima si circulatia sangelui. Problemele pe foc pot declanșa boala cardiacă gravă și boală circulatorie, precum și inflamații. De asemenea, apa yin este în conflict împotriva foc yin, care este un simbol al inimii si creierului. Un astfel de conflict va provoca atac de cord si accident vascular cerebral. Deci, se anticipează că astfel de incidente vor fi mai frecvente în 2013. În anul precedent de șarpe de apă yin în 1953, conducatorul URSS , Iosif Stalin a suferit un accident vascular cerebral și a murit pe data de 5 martie. El a fost născut în 1878, care este anul Tigrului și luni a murit, de asemenea, in luna Tigrului, care a creat pedeapsa , sanctiunea, focului in anul de Sarpe.
O altă figură celebra care a murit din cauza sanctiunii cu foc este Elvis Presley, el a fost născut în zi Maimuță, oră Tigru și sa prăbușit în reședința sa la 16/8/1977, care este anul Sarpe, luna Maimuta si ziua Sarpe. Multiplele combinații de Sarpe, Tigru și Maimuță apărute în cei patru stalpi ai destinului sau au creat inflamații grave și probleme cu inima, în corpul său.

Apa Yin, în 2013 se va ciocni împotriva focului yin, care este un simbol al inimii, creierul și ochilor. În aspecte de sănătate, acest lucru poate fi cauza de atac de cord, accident vascular cerebral, si problema a ochilor. Focul yin foc este, de asemenea, un simbol de iluminat și atunci când se află în conflict, există posibilitatea intreruperii în aprovizionarea cu energie electrică. Există indicii puternice că 2012 și 2013 sunt ani în care activitatea solara este extrema și exploziile solare masive provoacă posibile întreruperi in furnizarea energiei electrice. Acest lucru nu va fi surprinzător, în 2013, când apa yin ataca foc yin, care este simbolul de iluminat și de energie electrică.

Termenul "sancțiune", în metafizică chineză se referă la ingrijorare, pericol ascuns și necazuri. Deci, pedeapsa focului de Sarpe, Tigru și Maimuță declanșeaza nu doar incendii și inflamații, dar poate, de asemenea, cauza alte tipuri de probleme atunci când apar în același timp pentru cineva in cei patru stalpi ai destinului sau. Un exemplu clasic este Tom Cruise. El a fost născut în anul Tigrului, ziua Tigru și ora Maimuta. In ultimul an de Sarpe 2001, Sarpe s-a alăturat Tigrului și Maimuței pentru a crea sanctiune Foc si in acest an a divortat de Nicole Kidman. ......
Sarpele va declanșa pedeapsa cu foc gravă, care va provoca cu ușurință probleme in circulatia sangelui si inflamație în domeniul sănătății. De asemenea, apa Yin este în conflict împotriva foc Yin, care este un simbol al inimii și a sistemului nervos și a creierului în medicina chineză. O astfel de conflict va aduce ușor atac de cord si accident vascular cerebral. Deci, pentru cei care au probleme cu circulatia sangelui si inima, cel mai bine este să luați suplimente de sănătate, cum ar fi ulei Omega 3 , vitamina C, vitamina E pentru a reduce colesterolul și de a preveni blocaje ale arterelor.

Apa care stă pe focul Sarpelui este apa calda si acest lucru va declanșa, de asemenea, problema gravă a uraganelor și tornadelor. Cele două componente esențiale care creaza uragane și tornade sunt apa caldă și aerul cald umed, și ambele condiții sunt îndeplinite, în anul de șarpe de apă yin. Privind înapoi în anul precedent șarpe de apă yin 1953, putem constatata, de asemenea record de dezastre uragan. În septembrie 1953, un uragan mare a avut loc în Asia de Sud-Est , cu peste 1000 de victime. În mai 1953, o tornadă a lovit Waco, în Texas, si a ucis 114 de oameni. În iunie, un alt tornadă uriașă a ucis 115 de oameni din Michigan, Statele Unite ale Americii, iar apoi a ajuns în Massachusetts și a ucis inca 94 de persoane ..... Tornade dezastruoase poate fi chiar urmărite înapoi in anul șarpe de apă acum 120 de ani. În iulie 1893, 71 de persoane au fost ucise de tornade în Iowa.

În sistemul calendarului chinezesc, Sarpele este o ramură Pământească cu elemente ascunse ale metal yang , pământ yang, și foc yang. Sarpe este luna mai si este luna nașterii metalului. Metal Yang este o arma, foc Yang este energia mare, care este comparabila cu Soarele, și poate implica energia nucleară. Această combinație de metal yang si foc yang, evident, indică ca problema armelor nucleare va deveni cea mai gravă problemă în relațiile internaționale în 2013. Și este, de asemenea, posibil ca ciocnirea dintre Sarpe si Porc va declanșa explozii nucleare sau accidente.

Apă așezata pe foc fierbinte creează, de asemenea împrejurari favorabile pentru raspandirea virusilor și epidemiilor. Steaua zuburatoare 5 este situata in centru, și steaua zburatoare 2 , boala, în Sud-Vest. Deci, aceste două locații vor mult mai ușor afectate de virusi. Centrul include orice țară care poarta numele de Central sau Mijlociu. Țări si zone precum China, Orientul Mijlociu, Africa Centrală, și America Centrală sunt câteva exemple. Privind înapoi precedentul an Sarpe de apă 1953, a fost larg răspândit focarul de gripa în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și Japonia. În Marea Britanie numărul morților a fost raportat ca 5655 de oameni în primele 3 luni din 1953, iar unii au dat vina pe calitatea proasta a aerului datorita cărbunelui murdar folosit pentru generarea de energie. Deci, aceasta a fost si o problemă de energie.

Sarpele este animalul în conflict împotriva Porcului. Sarpele este foc și Porcul este apa, un astfel de conflict între foc și apă va duce la dezastre cum ar fi explozii, incendii, probleme nucleare, precum și naufragii. Atât Sarpe cat și Porcul sunt "stele", care călătoresc, care ii vor conduce pe oameni să călătorească și mai mult în 2013. Și ciocnirea apa - focul va aduce, prin urmare, accidente , atât în ​​aer cat și pe mare.
Oamenii care sunt născuți în anul de Sarpe ofenseaza anul și oamenii născuți în anul de Porc sunt in conflict cu anul .
Pentru ei este ok sa ia astfel sansa de a face schimbările necesare, cum ar fi sa schimbe casa , se deplaseaze biroul, schimbarea locului de muncă sau a pleca in excursii. Totuși, acestia trebuie să aibă grijă în plus și să se abțină de la sporturi riscante, cum ar fi conducerea de mașini rapide, pilotarea avionului, scufundările, parașutismul, etc. Se recomandă ca acestia sa poarte un pandantiv cu maimuță, care va contribui la indepartearea Sarpelui, astfel încât să se minimizeze influența negativă a ciocnirii. Pentru persoanele născute în anul de Porc, este bine să reducă la minimum călătoria directă spre directia Sud-Est, deoarece este direcția Marelui Duce în 2013.

Cele cinci elemente de bază reprezintă diferite părți ale corpului nostru; apă, în general, se referă la rinichi si sistemul imunitar, organe sexuale și sistemul urinar. Și în 2013 apa yin așezata pe foc este apa slaba.
Ca atare, problemele de sănătate în centrul atenției în acest an ar putea fi probleme renale, pietre la rinichi, si probleme cu organele sexuale, inflamația tractului urinar, virusi și infecții bacteriene. Focul Sarpelui va provoca inflamatii, probleme cu inima si probleme de circulație mai ales atunci când se combină cu Tigru și Maimuță pentru a crea sanctiunea de foc. Apa Yin, de asemenea, împotriva foc yin, care este un simbol al inimii si sistemului nervos. Un astfel de conflict va declanșa potențialul pericol de atac de cord si accident vascular cerebral. Aceste tipuri de probleme de sănătate vor fi mai acute în anul 2013. Este important să se ia Omega 3 ulei mai mult, vitamina C, vitamina E si anti-oxidant, ca o măsură preventivă.

În ceea ce privește Stelele Zburatoare Feng Shui, actuala perioada a anilor 2004 - 2024 este numita "perioada lui 8 ", și acest număr 8 reprezintă trigrama Munte și, de asemenea, este un simbol al copiilor mici. Prin urmare, incepand din 2004, se pare că există mai multe dezastre și nenorociri care afectează copiii. Cele mai recente incidente au inclus marele cutremur în China, în 2008, cu uciderea multor copii de școală, si de asemenea, dezastrul laptelui praf pentru copii contaminat a cauzat serioase probleme la rinichi la copii .. În 2011, celebra revoluție a iasomiei , care a adus mari schimbări în Africa de Nord, revolta în Marea Britanie, și masacrul tinerilor din Norvegia sunt toate exemple de probleme pentru tineri, proeminente în "perioada lui 8 i". Acest număr 8, reprezentând copiii , se prezenta întotdeauna în centrul diagramei stelelor zburatoare intre anii 2004 - 2024. Deci, este întotdeauna important să se acorde atenție la siguranța copiilor și a bunăstării lor în această perioadă a lui 8.

În ceea ce privește economia, elementul foc este adesea forța motrice din spatele pieței de valori. Cele cinci elemente afectează de asemenea, starea de spirit a oamenilor. În general, focul este bucurie, apa este frică, pamantul este meditație, metalul este tristețe, iar lemnul este furie. Ca atare, anul de foc generează adesea optimism și conduce expansiunea pietei de capital, cum ar fi 2006 și 2007. Dar în 2008 a venit influenta apei și, evident, oamenii au început să aibă frica de investitii si irosire concomitent cu problema SUA și recesiune. Anul 2009 există pământ curat pe pământ. Elementul pamant este stoparea apei și simbolizează, de asemenea, meditație. Deci, aceasta înseamnă ca oamenii vor fi conservatori și vor să traiasca în condiții de siguranță, castiga mai multa stabilitate. În 2010, Tigrul poartă sămânța elementului foc, astfel încât a fost an de redresare economică substanțială, si optimism mai puternic. În 2011, Iepure este lemnul pur, nu este atât de puternic în generarea focului ca Tigrul, astfel că a fost pozitiv în prima jumătate a anului, dar ingrijorari despre economia europeană, problemele din Grecia, Spania, etc ... au început să provoace regresia în a doua jumătate a anului. Apa puternica care vine, în 2012, a adus mai mult regresia în special din jumătatea anului 2012, când pentru ca elementul foc a dispărut după vară. Deci, începând cu anul 2008 nu a existat nici o redresare economică reală pentru ca focul a fost absent. Acum, Sarpele de foc sosește în 2013 și ne putem aștepta la o îmbunătățirea reală, substanțială în atmosferă economica, investitorii vor recâștiga încrederea susținută de sarpe foc. Deci, 2013 ar putea fi un an în care activitățile economice și de piață vor fi foarte active, în special în primăvara și vara. Focul puternic in acest an creaza starea de spirit pozitivă, care este unitatea de optimism și încredere pentru a aduce cumparatori, investitori. Această energie pozitivă de foc va continua și în 2014, care este an de foc mult mai puternic, purtat de Cal de lemn.

Anul 2013, apa asezata deasupra focului, este de așteptat să aducă prosperitate pe industriile legate de pământ și industriilor legate de metal, acest lucru se datorează faptului că pământul cucerește, domina apa , astfel încât elementul apa este un simbol al banilor pentru industria pământ, care include proprietăți, hoteluri, minerit, asigurari. Industriile pe locul doi ca profitabilitate ar putea fi legate de metal, deoarece metalul produce apă, astfel încât apa este productivita industriei metalelor. De asemenea, metalul are nevoie de foc pentru a se topi în instrumente utile și focul sarpelui este prezent. Industriile metalelor sunt tehnica inalta, domeniul bancar, utilaje, automobile, domeniul ingineriei. Industria lemnului este, de asemenea, sustinuta, lemnul genereaza foc , asa ca va fi un an activ pentru elemente din lemn, cum ar fi textile, îmbrăcăminte, reviste, hârtie, cărți și industria mediului. În ceea ce privește industriile de apă, cum ar fi transportul maritim ,cum focul este bani pentru industria de apă, vor exista îmbunătățiri în câștigurile financiare, dar apa yin din acest an prezinta, de asemenea, concurența acerba . Industriile de foc nu sunt bine aspectate. Industriile de foc sunt energetica, restaurantele, finanțele, divertismentul; într-un an de foc, aceste industrii vor fi foarte active, dar concurența este, de asemenea, foarte puternica - șarpele de foc aduce mai mulți concurenți în scenă.
Tsunami-ul bancar și financiar care a început în 2008, este în mare parte determinat de absența elementului foc și dominanta elementului apă care a generat teama. Domeniul Bancar este legat de energia de metal si are nevoie de foc pentru a-l topi în instrumente utile. Finanțele și piața de valori sunt mai mult legate de foc, care generează optimism. Ca atare, absența totală a elementului foc în 2008, este responsabila pentru încetinirea ritmului economiei și criza bancară. Dupa toate acestea, anul de foc real se întoarce în 2013, prin urmare, am putea vedea recuperarea puternică a economiei și îmbunătățirea constantă a optimismului. Acest optimism va dura si în 2014 , fiind anul Calului - lemn si foc foarte puternic care impreuna continuă să ridice piața.

În rezumat, industriile care vor avea succes în anul Sarpelui vor fi industriile legate de elementele metal și pământ. Activitatile elementului metal sunt domeniul bancar, utilajele,ingineria, calculatoarele, și industriile de înaltă tehnologie. Elementul pământ se referă la proprietati, minerit, asigurari. Industriile legate de apa vor intra in reviriment cand elementul de foc ca bani este prezent. Focul este așezat sub apă, ceea ce înseamnă concurența puternică. Sectoarele legate de apă sunt transporturile, calatoriile pe apa, comunicațiile, sectorul băuturi, și centre spa. Industriile elementului lemn vor înainta cu conservatorism, lemnul vede in foc productivitatea, dar vede apa ca prudență și conservatorism. Industriile elementului lemn sunt textilele, industria de mediu, hârtia, precum și mass-media. Industriile de foc, care sunt energetica, finanțele și divertismentul, nu pot evolua foarte bine pentru ca element lor de bani , metalul, este absent și focul puternic înseamnă o concurență puternica pe piața financiară.

În general, anul Sarpelui yin de apă, cu apă deasupra peste foc , este un simbol de optimism si entuziasm pentru noi inovații și progres. Există încă conflict și dizarmonie în relațiile internaționale și nu poate fi un an pașnic, dar ciocnirile internaționale sunt mai puțin violente decât în ​​ultimii ani. De asemenea, există predispozitii pentru dezastre naturale, cum ar fi tornade și uragane, incendii majore și probleme nucleare; bolile și epidemiile încă prevalează. Au fost alegeri in mai multe tari în 2012 și 2013 este anul de punere în aplicare a noilor politici aducând o nouă etapă a politicii acestor țări.
Vom continua analiza............

Semnul animal care este cea mai defavorizat este Porc, care este în ciocnire directă împotriva Sarpelui. Astfel de ciocniri vor aduce, de obicei, turbulențe, mișcări, accident sau modificări ... Așa cum focul este impotriva apei, toate acestea vor stimula nenorociri legate de accidente de trafic aerian și maritim, dezastrele de incendiu, explozii și necazuri nucleare , atac de cord, accident vascular cerebral și probleme inflamatorii . Pentru oamenii născuți în anul Porcului se anticipeaza multe călătorii, sau schimbari, cum ar fi schimbarea locului de muncă sau locuintei. Este necesar să se poarte un pandantiv cu Maimuță ca protecție pentru a tine departe Sarpele. Pentru oamenii din an de Porc, ciocnirea împotriva Sarpelui ar putea aduce accidente legate de foc și apă, cum ar fi arsuri, explozii, scufundarea navei, accidente in aer si pe mare sau cu trenul. Pentru persoanele care se află in conflict cu anul respectiv, este ok să călătorească mai mult, efectuarea de modificări, cum ar fi schimbarea locuinței, sau locui de muncă . Cu toate acestea, pentru persoanele născute în anul de Porc este recomandat să nu călătorească direct spre direcția Marelui Duce, care este direcția sud-est. . Alt semn animal cu care se confruntă cu probleme este Sarpele. Atunci când Sarpele intalneste an de Sarpe se confruntă ofensator cu Marele Duce. De asemenea, pentru persoanele născute în anul Tigrului sau Maimuței vor suferi Trei penalizari cu Sarpele .. . Aceste sancțiuni vor aduce de obicei dizarmonie, iritare, griji și frustrări, precum și boală, este necesar să se poarte pandantiv cu Maimuță pentru a minimiza efectul negativ.


Animalele combinate cu anul Sarpelui sunt Maimuta, Cocosul, și Bou. Aceste animale sunt într-un an de armonie. Cu toate acestea, astrologia animala nu este în totalitate de încredere, sistemul nu este recunoscut ca un total corect previzional. Pentru evaluarea mai corecta a norocului cuiva, în anul Sarpelui, se recomandă verificari in sistemul Cei patru stalpi ai destinului, care necesită informații complete ale nașterii, anul, luna, ziua și ora nașterii. Deoarece semnele animale pot apărea în toti cei patru piloni în datele de naștere ale unei persoane, ciocnirea și relația pedeapsa cu Sarpele ii poate afecta si pe acestia asa cum are impact asupra oamenilor născuți în anul de Porc și de Sarpe. Astfel de sancțiuni pot avea un impact asupra oricui are astfel de animale în luna sau ziua nașterii, sau pe ora de nastere.
Câteva exemple de oameni celebri născuți în anul Porcului și în conflict împotriva Sarpelui în 2013, sunt Arnold Schwarzenegger, Carlos Santana, Hillary Clinton, Kevin Spacey, Winona Ryder, Ricky Martin, Ken Watanabe ....... Există oameni care nu născuți în anul Porcului, dar sunt, de asemenea, in conflict pentru că sunt născuți în ziua de Porc, astfel încât acestia se vor confrunta, de asemenea, cu un an plin de provocări. Câteva exemple de astfel de oameni sunt Prințul William, Împăratul Akihito, Winona Ryder, Jet Li, Celine Dion, David Bowie, George Michael ....... .... Ciocnirea împotriva Pilonului zilei va provoca, de obicei, mișcare sau conflict în familie sau în zona relațiilor umane, în special în relația de parteneriat sau cu sexul opus.

Oamenii născuți în anul Sarpelui sunt "ofensatori ai Marelui Duce", și este, de asemenea, recomandat să poarte pandantiv cu Maimuță ... Exemple de oameni născuți în anul Sarpelui sunt Bob Dylan, Vivienne Westwood, Ben Stiller, Ben Bernanke, Dimitry Mededev, Sarah Jessica Parker ......

Dar când Sarpele, Tigrul si Maimuta se intalnesc impreuna, ei creează un aspect foarte nefavorabilă al pedepsei, sanctiunii cu foc, ceea ce va cauza dezastre de incendiu, inflamatii, boli de inima si de circulatie sanguina. Atunci când astfel de pedeapsa focului apare în pilonul zilei, acesta va aduce complicații și dizarmonie în zona relațiilor. Exemple de oameni care au o astfel de pedeapsă, în 2013 sunt Tom Cruise si Katie Holmes, ambii au sancțiunile de foc care figurează în pilonul zilei lor de nastere , afectand relația lor de căsătorie în 2013. Alte exemple de oameni care se confruntă cu astfel de sancțiuni, în 2013 sunt John Travolta, Madonna, regina Elisabeta a II-, domnul Li Ka Shing, John Nash, CY Leung și Alan Leong ......

Pentru cei care sunt născuți în anul Calului, anul Sarpelui va aduce "Floarea Romantismului", astfel încât se poate anticipa un an mai sociabil, cu mai multe oportunități de a dezvolta prietenia cu sexul opus ... Oamenii născuți în anul Porcului vor fi în anul "Calului Calator" și anul Sarpelui va declanșa călătorie mai multa și schimbari.
.
Sarpele este un "Nobil" pentru persoanele născute în anii cu tulpini cerești de apă Yang si apa Yin . Aceasta înseamnă orice an de naștere care se termină cu numărul 2 și 3, cum ar fi 1952, 1953, 1962, 1963, 1972, 1973, 1982, 1983 ...... ect. "Nobilul" este îngerul nostru de protecție care va veni să ne ajute și să facă tot ceea ce ne priveste neted și pozitiv. Întrucât 2013 este an de apă Yin stând pe Sarpe, aceasta înseamnă ca toată lumea născuta în 2013, în mod automat posedă un nobil protector în Sarpe. Deci, este unul dintre cei mai buni ani pentru a da nastere la copii. Sarpele este, de asemenea, "Steaua Academica" pentru persoanele născute într-o zi de lemn Yang. Deci, este bine să alegeți o zi de lemn yang pentru nașterea copilului, precum și de o luna favorabila a nașterii va fi luna august; apa Yin va fi o "stea de virtute", în cazul în care copilul este născut în luna Maimutei (7 august -7 septembrie).

Energiile Feng Shui se schimba, de asemenea, de la an la an. De aceea, este necesar să urmăriți re-alocarea energiilor bune și rele la începutul fiecărui an, astfel încât să putem lua măsurile de precauție necesare în cazul în care o energie rea se întâmplă a ajunge la puncte importante din reședință noastra sau biroul nostru.

În anul Sarpelui, energia negativa numita "Cinci Galben" - simbolizând obstacole și ghinion, ajunge la centru. Se recomandă ca o atârnă un clopoțel de vant din metal în centrul casei pentru a dizolva această energie rea. Cele mai rele luni vor fi în luna februarie, august și noiembrie 2013.

Un alt număr stea rea, 2, simbolizând boala, va ajunge în sud-vest în 2013. Metoda tradițională de a dizolva acest 2 negativ este să stea un șir de șase monede metalice în zona afectată, în sud-vestul casei.

Marele Duce din acest an este, în sud-est, prin urmare, nu este favorabil "a muta pământ" sau să lucrari de constructii substanțiale în această direcție.

De asemenea, nu este recomandat pentru nimeni să stea cu spatele la Est unde se afla energia nefavorabila numită "Trei ucideri" .

Nord-Vest este "poziția de lupta" împotriva Marele Duce, unde de asemenea, nu e bine să stai.

Steaua rea 3 este o stea de conflict și jaf. Acesta este prezenta în partea de est a casei. Este necesar să se pună o bucată de hârtie roșie în această poziție pentru a minimiza o astfel de influență rea.

De asemenea, steaua rea 7, reprezentând scandalurile este în vest; soluția tradițională pentru această stea rea 7 este de a plasa 3 buc de plante de bambus în vaza cu apa din sticla clara, în locația de vest a casei dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro