CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

sâmbătă, 5 decembrie 2015

Anul Maimutei de Foc - 2016


Va prezint cu bucurie , ca la fiecare nou an chinezesc, previziunile Marelui Maestru Raymond Lo.

Calendarul chinezesc, cunoscut sub numele de "Calendarul Fermierilor ", sau Calendarul Hsia, este un sistem fascinant  de precis, care înregistrează nu numai trecerea timpului, dar este, de asemenea, un instrument pentru previziuni.
Faimosul Sistemul tradițional de previziuni- cei patru piloni ai destinului - este exact citirea destinului unei persoane functie de datele sale de nastere așa cum este prezentat în formatul calendarului Hsia. Caracteristica unica a acestui calendar este faptul că toate informațiile despre timp - anul, luna, ziua și ora sunt prezentate prin informatii legate de cele cinci elemente de bază - metal, apa, lemn, foc și pământ, care sunt considerate a fi componentele de bază în Univers. Relația dintre cele cinci elemente ajută cu exactitate prezicerea  unei averi a cuiva și, prin urmare, se poate folosind aceste cunostinte, multiplica norocul sau minimiza ghinionul din viața cuiva.
 .
Anul Maimuței de Foc 2016

Anul Maimutei, 2016, în calendarul Hsia, este simbolizat prin două elemente - cu foc Yang asezat deasupra metalului. În conformitate cu ciclul de naștere și distrugere, care reglementează relația dintre elemente, Focul cucereste metalul , astfel încât acestea sunt in ciclul distructiv și au relație de luptă. În mod normal, astfel de elemente contradictorii înseamnă dizarmonie. În special Yang foc simbolizează o persoană directa, iute la manie și gata să explodeze. Deci vor  fi conflicte și ciocniri internaționale. Cu toate acestea, se pare că astfel de conflicte nu vor fi foarte violente și yang foc asezat pe Maimuta este, de asemenea, simbol al "Soarelui Asezat" cand Maimuta este din metal, reprezentând partea de vest.

Deci focul yang este relativ potolit. De asemenea, oamenii yang foc este cunoscut ca isi  pierd cumpătul repede, dar sunt cinstiti și deschisi la inimă. Deci, conflictele pot fi mai ușor rezolvate cu compromis și concesii atunci când căldura scade, după apusul de soare. Cu astfel de caracter de yang foc, mă pot aștepta ca 2016 va fi relativ mai puțin violent decât 2014 și 2015, atunci când lemnul yang este un copac în picioare incapatanat in principiile sale și refuză să se aplece. De asemenea yang foc fiind soarele aduce mereu optimism si caldura. Ca atare, va fi mai ușor a ajunge la acorduri și tratate pentru a rezolva conflicte și lupte.
Maimuta este elementul metalic puternic și ascuns în interior este yang metal, yang apă și yang pământ. Yang metal este un element distructiv reprezintand o sabie sau o arma criminala.Yang de apă este ocean  puternic, cu energie agresiva. Ca atare, se indică, de asemenea, ciocniri legate de ocean sau conflicte pe mare. Deci, nu va fi surprinzătoare tensiunea legat de teritoriile disputate din Marea Chinei de Sud posibil escaladate.Maimuta in sistemul celor Patru Stalpi ai Destinului este locul de naștere al apei, și yang foc - apusul de soare în partea de vest este foc slab. Prin urmare, va fi șansa de accidente și dezastre aeriene și maritime.

Calendarul chinez de tulpini ceresti și ramuri pământești merge pe ciclu de 60 ani. Acest lucru înseamnă că am experimentat anul cu aceeași Maimuta foc Yang acum 60 de ani în 1956, precum și în urmă cu 120 de ani în 1896. În anul 1956 a văzut izbucnirea crizei în Canalul Suez cu Egiptul naționalizand Canalul in iulie, aceasta a dus la bombardarea Egiptului de Marea Britanie și Franța și invazia Israelului in Peninsula Sinai în octombrie, 1956. Există, de asemenea revoluții împotriva controlului Uniunii Sovietice în Polonia si Ungaria, ambele brutal suprimate de forțele sovietice. În Hong Kong este revolta naționalista pe 10 octombrie. Deci a fost, de asemenea, un an de conflict și război. Cu toate acestea, așa cum yang foc simbolizează Soarele, generand, de asemenea, sentimentul de optimism și fericire, este un an favorabil pentru divertisment și industriile plin de farmec. 1956 a fost un an foarte de succes pentru stele mari, cum ar fi Elvis Presley, Marilyn Monroe, și Doris Day. Elvis Presley a cucerit lumea cu "Heartbreak Hotelul" în februarie 1956, Marilyn Monroe si-a schimbat numele din Norma Jean in Marilyn Monroe, și Doris Day a înregistrat cel mai faimos cântec "Que Sera Sera" .... Toate acestea s-au întâmplat în 1956.

În Metafizica chineză, yang foc reprezintă soarele și energia - inima și circulația sanguină. Yang foc, de asemenea, se referă la umăr. Prin urmare, un an de foc este ușor a aduce boala de inima, sânge, problem de inflamatie si dureri de umăr. Metalul în corpul uman este legat de plămân și organele de respirație. Cu foc care ataca metal,  există șanse de gripa si probleme ale altor organe respiratorii sau ale pielii . De asemenea, steaua zburatoare 2, reprezentând boala ocupă centrul în 2016. Ca atare, acesta va fi un an cu mai multe șanse de pandemii de gripa. Într-adevăr, în 1956, a fost de fapt pandemie de gripa din Asia provenind din China.
Yang foc este adesea comparat cu Soare. Prin urmare, oamenii yang foc sunt mai calzi la inima, cu mintea deschisa si directi, isi fac prieteni usor și sunt populari în cercul social. Cele mai reprezentativi yang persoane  foc sunt Albert Einstein și Steve Jobs, fără mintile lor deschise și entuziasmul fierbinte, nu am putea să ne bucuram de rezultatele  ideilor lor inovatoare.
Cu toate acestea, oamenii Yang foc sunt pripiti si, uneori, impulsivi, fără gândire atentă și acest lucru le poate crea probleme uneori. Un exemplu tipic este Russell Crowe, care este un om de foc yang și a avut o reputație de temperament impulsiv. În 2005 a fost arestat și acuzat de agresiune într-un hotel din New York, dupa ce a aruncat un telefon in managerul hotelului, atunci când nu a reușit să dea un telefon din camera lui. Dl Steve Jobs este cunoscut pentru temperamentul, de asemenea, impulsiv. Cu toate acestea, în interiorul unei persoane foc Yang este, de asemenea, o inima amabila si blanda. Mulți oameni celebri yang foc sunt, oameni de știință, scriitori și artiști și entertaineri, în afară de Steve Jobs, Einstein și Russell Crowe, inclusiv JK Rowling, Sandra Bullock, Paris Hilton, Alfred Hitchcock ...... Cu toate acestea unii oameni de yang foc pot fi dramatici și excentrici din cauza temperamentului lor exploziv, cum ar fi Adolf Hitler și Kim Jong Un ......
Elementul de foc simbolizează fericirea în cele cinci calitati ale oamenilor, și ei sunt sinceri, calzi la inima, cu mintea deschisa si isi fac usor prieteni. Yang foc este optimist. Ei sunt oameni de încredere și prieteni de încredere. Ca atare, anul yang foc sporeste increderea despre economie si aduce performanță bună la bursa. În 12 martie 1956, indicele industrial Dow Jones a depasit  Media de 500 de puncte, pentru prima dată în istorie. De asemenea, 1956 a fost un an de divertisment - pe lângă Elvis Presley, Marilyn Monroe si Doris Day, este de asemenea anul primului musical pe Broadway , musicalul "My Fair Lady" în New York, și primul Festival Eurovision a fost difuzat din Elveția. Filmul "Regele si Eu" a fost, de asemenea, lansat în acest an Maimuță yang foc.

Maimuta este element metal puternic, în metafizica chineză este un "cal calator" și are ciocniri împotriva Tigrului. Prin urmare, într-un an maimuță există multe persoane care călătoresc, în special printer persoanele născute în anul și ziua de Tigru, Cal, Câine, și, de asemenea persoanele născute în anul sau ziua de Porc, Iepure, și Capra. Cand atât de mulți oameni au șansa de a călători, se vor declanșa, de asemenea, accidente de circulație. În general, Maimuta și Tigrul sunt animale terestre, prin urmare, accidentele adesea implică accidente auto. Cu toate acestea, așa cum este an de yang foc care este legat de avioane, iar Maimuta este, de asemenea mama de apă, e nevoie să se ferească de de catastrofe in aer și în trafic maritime în 2016. În 1956, ultimul an de maimuță foc yang, cu de 60 de ani în urmă, a fost, de asemenea, un an cu dezastre aeriene și maritime. Pe 30/6/1956, un avion TWA și un avion United Airlines DC-7 s-au ciocnit în aer peste Marele Canion din Arizona, omorând 128 de pasageri. Pe 25/7/1956 un vas de linie oceanic italian s-a scufundat după coliziunea într-o ceață groasa cu nava suedeză SS Stockholm, omorând 51 de persoane. Pe 9/12 avionul liniei aeriene Trans-Canada s-a prăbușit într-un munte în British Columbia cu 62 de pasageri. Pe 31/1/1957, încă în anul maimuță yang foc, o alta coliziune in aer s-a întâmplat între un avion Douglas DC-7 și un avion de lupta in apropiere de LA

Cum yang foc este puternica energie a Soarelui, foarte puternica energie de foc poate aduce, de asemenea, explozie și dezastre prin incendiu. Pe 8/8/1956, 262 mineri au murit într-un incendiu într-o mină de cărbune din Belgia, pe 28/6/1896, de asemenea, un an maimuță yang foc acum 120 de ani, o alt mină de cărbune din Pennsylvania a explodat omorând 58 de mineri. Yang foc este energie gigantică, cum ar fi cea nucleara, prima centrala nucleare comerciala din lume se deschide in Anglia in octombrie, 1956. De asemenea, centrala nucleară de la Fukushima a fost distrusa de cutremur și tsunami-ul 311 pe o zi yang foc tigru pe 12/3/2011. Prin urmare, sa avem, de asemenea grija sa ne ferim de problemele nucleare și posibile accidente nucleare în 2016.
Cum focul este cu aer cald, acest element este de multe ori legat de păsări, avion și obiecte care zboară, anul 2016 poate fi considerat ca maimuta in zbor, care sunt dronele care zboară în aer. Este de așteptat ca folosirea de drone și roboți va fi tot mai activă și populară în 2016.

În medicina chineză, elementul foc este inima și circulația sanguină, este, de asemenea legat de umăr și intestinal subtire. Metalul este asociat cu organe de respirație, plămâni, piele și  maimuta va crea "penalizare de foc" atunci când se întâlnește cu Tigru și Sarpe, o asemenea pedeapsă pe foc va declanșa catastrofe prin incendiu și explozii. În corpul uman, penalizarea de foc va provoca inflamatii, boli de inima si probleme ale hipertensiunii arteriale. Cum acest an este foc, care arde metalul, trebuie să ne ferim de inflamare a intestinelor și problem ale organelor din sistemul respirator, iar steaua Bolii 2 domina centrul. Deci, posibila pandemie de gripa  în 2016. Suplimentele adecvate pentru a îmbunătăți sistemul nostru imunitar si pentru a minimiza sansa de inflamatie sunt anti-oxidanti, vitamina C si Omega 3 ulei.
De exemplu, Elvis Presley a murit în 16/8/1977 și a murit datorita inflamației organelor interne rezultate din pedeapsă pe foc Maimuta Tigru Sarpe. Luile mai grave pentru o astfel de pedeapsă vor fi lunile februarie și mai, deoarece acestea sunt luni de Tigru și Sarpe.

Maimuta este animalul în conflict împotriva Tigrului. Cum ambele sunt stele care călătoresc și sunt animale terestre, astfel de ciocnire este legată de accidente rutiere. De asemenea, atât Maimuta cat și Tigrul aparțin pedeapsei de foc Tigru, Maimuta, Sarpe. Deci, aceasta poate provoca, de asemenea dezastre aeriene, explozie și incendiu.

Oamenii care s-au nascut în anul Maimutei sunt ofensatori ai anului, în cazul in care acestia au, de asemenea, un tigru, undeva în cei patru stalpi ai destinului lor, ei vor suferi de conflict sau penalizari de foc și sunt sensibili la probleme in trafic sau risc de incendiu, ori inflamație în 2016( în cazul în care focul este elementul lor nefavorabil ). Acest lucru posibil a crea probleme de sănătate și legat de tensiunea arteriala, inima, organe de respirație sau  piele.
ANUL MAIMUTEI
2 feb 1908 - 21 ian 1909 - 
PAMANT
20 feb 1920 - 7 feb 1921 - 
METAL
6 feb 1932 - 25 ian 1933 - 
APA
25 ian 1944 - 12 feb 1945 - 
LEMN
12 feb 1956 - 30 ian 1957 - 
FOC
30 ian 1968 - 16 feb 1969 - 
PAMANT
16 feb 1980 - 4 feb 1981 - 
METAL
4 feb 1992 - 22 ian 1993 - 
APA
22 ian 2004 - 8 feb 2005 - 
LEMN
8 feb 2016 - 27 ian 2017 - 
FOC

Oamenii născuți în anul de Tigru  sunt în conflict împotriva anului. Ei au, de obicei mai multe mișcări și călătorii în 2016, este ok a face schimbările necesare, cum ar fi mutarea casei, mutarea biroului, sau schimbarea de loc de muncă sau excursii. Cu toate acestea ei trebuie să aibă grijă și să se abțină de la sporturi riscante, cum ar fi  conducere mașini rapide, avion, scufundări , parașutism, etc. Se recomandă ca acestia să poarte pandantiv cu un șarpe, care va ajuta pentru a atrage departe Maimuta si pentru a minimiza influența negativă a conflictului. Pentru persoanele născute în anul Tigrului, este bine a minimiza călătoria directă în direcția sud-vest, deoarece este direcția Marelui Duce în 2016.
ANUL TIGRULUI
13 feb 1926 - 1 feb 1927 - 
FOC
31 ian 1938 - 18 feb 1939 - 
PAMANT
17 feb 1950 - 5 feb 1951 - 
METAL
5 feb 1962 - 24 ian 1963 - 
APA
23 ian 1974 - 10 feb 1975 - 
LEMN
9 feb 1986 - 28 ian 1987 - 
FOC
28 ian 1998 - 15 feb 1999 - 
PAMANT
14 feb 2010 - 2 feb 2011 - 
METAL
În ultimii 3 ani din 2013 până în 2015, am experimentat ani de foc și pământ , focul este circulatia sangelui, carbohidrati, energie și zahăr, pământul este stomac si muschii, ca atare, în acești ani  oamenii castiga in greutate mai usor. Dupa toate acestea, in 2016 sosirea Elementului metal este o bună șansă de a reduce excesul de pământ câștigat în ultimii an. Deci, este un an bun pentru a face mai multe exercitii,dieta si a pierde în greutate, acești doi ani de Maimuta 2016 și Cocos 2017 vor fi eficienti pentru a da jos grăsimea excesivă.

În ceea ce privește stelele zburatoare feng shui , perioada curentă de douăzeci ani 2004-2024 este numita "Epoca lui 8" și acest număr 8 reprezintă trigrama de Munte și de asemenea, este simbol al copiilor mici. Prin urmare, din  2004, se pare că există mai multe dezastre și nenorocire care afectează copiii. Cele mai recente incidente au inclus dezastrul din Coreea de Sud cu feribotul din 2014 unde au pierit o mulțime de copii de școală, acesta este un alt exemplu de probleme cu tineri  proeminent în "Epoca lui 8". Acest număr 8, reprezentând copii întotdeauna va fi prezent în centrul diagramei stelelor zburatoare, în acesti 20 de ani din 2004 până în 2024. Deci, este întotdeauna important să se acorde atenție pentru siguranța și bunăstarea copiilor în această perioadă de 8.

În ceea ce privește economia, elementul foc este adesea forța motrice din spatele bursei. Cele cinci elemente de asemenea, afecteaza starea de spirit a oamenilor. În general, focul este bucurie, apa este frică, pamantul este meditație, metalul este tristețe, iar lemnul este furie. Ca atare, anul de foc generează adesea optimism și ridica bursa, cum ar fi 2006 și 2007. Dar, în 2008, apa a revenit și, evident, oamenii au început să aibă frica despre agravarea problemei SUA și recesiune. Deci, tsunami-ul financiar a avut loc în toamna anului 2008 conducând la câțiva ani de instabilitate în economia mondială. Anii următori lui 2008 au fost lipsiti de elementul foc, astfel încât criza si instabilitatea, în special în Statele Unite ale Americii și Europa, au prevalat până în 2013, când economia SUA a arătat redresare puternică in anul Sarpelui de  foc. În 2014 anul Calului de foc a continuat să alimenteze economia și este evident că Statele Unite ale Americii și Europa sunt în afara anilor de recesiune. În 2015, ritmul a adus foc si optimism si va continua astfel încât acesta ar putea fi un an în care activitățile economice și piata de capital vor continua să fie foarte active în special în primăvara și vara. Focul Yang în 2016 este în continuare pozitiv pentru economie și optimismsi aduce încredere în continuare să se cumpere. Aceasta energie pozitivă de foc va continua în prima jumătate a anului 2017, care este de asemenea foc in tulpinile cerești.

Elementul de foc și metal din 2016 este de așteptat să aducă prosperitate industriilor de foc și industriilor de apă; acest lucru se datorează faptului că focul cucerește metalul, astfel încât elementului metalic este un simbol al banilor pentru industria de foc, care include energia, divertismentul, piata de capital, finantele. Celalte doua cele mai bune industrii ar putea fi cele de apă, pentru ca apa cucereste focul, astfel încât focul este bani pentru industria de apă. Industriile de apă sunt cele de transport  si de comunicare. Industria de pământ este, de asemenea pozitivata pentru ca pământul produce metal, asa ca va fi un an activ pentru pământuri, cum ar fi proprietatea, constructiile, High Tech, exploatari miniere… Nu asa de bine este pentru industria de metal. Industriile de metal sunt domeniul bancar, ingineria, calculatoare, ..., într-un an de metal puternic, această industrie va fi foarte activa, dar concurența este, de asemenea, foarte puternică și anul Maimuta aduce mulți concurenți pe aceasta scenă. Industria lemnului, cum ar fi textile, hârtie, mediul ... este activa, deoarece lemnul produce foc, dar banii pentru industria lemnului - adica pământul, sunt absenti.

Pe scurt, industriile care vor performa  în anul Maimutei 2016 va fi industriile legate de foc și  apă. Industriile de foc sunt cele legate de energie, piata de capital, finante, divertisment. Element de apă se referă la transporturi,  transport maritim,  comunicare. Industria elementului pământ va fi activa și productiva, dar elementul de bani pentru pământ este apa care nu este evidenta. În general, anul Maimuta Yang foc, cu foc deasupra metalului, este simbol de optimism și flexibilitate și progres. Există însă un conflict și dizarmonie în relația internațională și nu poate fi un an pașnic, dar oamenii sunt optimiști, deschisi, încrezători și inovatori pentru a gasi soluția la probleme. De asemenea, riscuri de posibile dezastre naturale, cum ar fi incendiu, explozie, problemele nucleare, tornado și uragan,  unele dezastre ecologice ,  boli și epidemie încă prevalează.
  
Semnul animal care este cel mai defavorizat este Tigru, care este în conflict direct împotriva Maimutei. Astfel de ciocniri vor aduce, de obicei,  turbulențe, mișcări, accident sau modificări ... După cum se deplasează stele zburatoare, acestea vor stimula nenorociri legate de trafic, dezastre aeriane și maritime, explozie și incendiu . Maimuta creează pedeapsă pe foc cu Tigru și Sarpe și acest foc excesiv va aduce probleme de sanatate legate de inflamație și de organe de respiratie. Pentru oamenii născuți în anul Tigrului anticipam călătorii sau mișcări cum ar fi schimbarea de locuri de muncă sau casa. Este necesar să se poarte pandantiv cu șarpe ca protecție pentru a tine Maimuta departe. Pentru oamenii Tigru, ciocnirea împotriva Maimutei ar putea aduce accidente legate de traficul pe drum și în aer .. pentru cei care sunt în conflict cu anul, este OK să călătorească mai mult, sa faca schimbari asupra casei, sau locului de muncă. Pentru oamenii născuți în anul Tigrului, este recomandat să nu călătorească direct spre direcția Marelui Duce, care este direcția sud-vest.

Alt semn animal care se confruntă poziții nefavorabile este Maimuta. Când Maimuta întâlnește an de Maimuta va fi ofensatoare pentru Marele Duce, precum și potențialul de penalizare cu Tigru și Sarpe.  Astfel de sancțiuni vor aduce, de obicei, dizarmonie, iritare, griji și frustrări, precum și boală, este necesar să se poarteun pandantiv cu sarpe pentru a minimiza efectul negativ.

Animalele care se combină bine in anul Maimutei sunt Sarpe, Dragon si Sobolan . Aceste animale sunt într-un an de armonie. Cu toate acestea, astfel de astrologie animală nu este total de încredere, sistemul nu este recunoscut ca un tip formal de previziune. Pentru evaluarea mai fiabila din norocului cuiva în anul Maimutei, se recomandă verificarea completaa celor  patru stalpi ai destinului, care necesită informații complete despre datele de naștere anul, luna, ziua și ora nașterii. Semne de animale apar în toti cei patru stalpi ai destinului relevati de datele de nastere ale unei persoane, si relația de conflict și pedeapsă cu Maimuta, va provoca nu numai impact asupra oamenilor născuți în anul Tigrului  și Maimutei. Un astfel de conflict și de sancțiune poate avea un impact, de asemenea, pentru orice persoană care are astfel de animale în luna nașterii, sau  ziua sau ora nasterii.

Câteva exemple de oameni celebri născuți în anul Tigrului și în conflict împotriva Maimutei în 2016 sunt Tom Cruise, Terry Gou, Regina, Rob Pattison, Lady Gaga, Jodie Foster ... ... Există oameni care nu născuți în anul de Tiger, dar sunt, de asemenea, in conflict pentru că sunt născuți în ziua de Tigru, astfel încât acestia se vor confrunta, de asemenea cu un an dificil. Câteva exemple de aceste persoane sunt Hilary Clinton, Park Geun Hye, Paris Hilton, Joan Jett, Kiefer Sutherland, Britney Spears ... Ciocnirea împotriva Pilonul zilei va provoca, de obicei, schimbare sau un conflict în zona de familie sau relație umană, în special în relația cu soțul sau sexul opus. Luați, ca exemplu, atât Ben Affleck și Jennifer Garner sunt nascuti în ziua de Tigru și așa ambii sunt în conflict în anul Maimuta. Prin urmare, căsătoria lor se destramă.
Oamenii născuți în anul de Monkey este declarati a fi "ofensatori pentru Marele Duce", și este, de asemenea recomandat a transporta pandantiv cu Sarpe ... exemple de oameni născuți în anul Maimuta sunt Hugh Jackman, Tom Hanks, Mel Gibson, Celine Dion, Joey Yung, Yao Ming, Daniel Craig ...
Configurația cea mai gravă este pedeapsa intreita de foc formata prin prezența Maimuta, Tigru și Sarpe. Penaltatea aduce  pericol ascuns și va provoca iritații, griji și nenorociri grave legate de elementul foc. Acestea vor include nenorociri, probleme de relatie si probleme de sanatate. Câteva exemple de astfel de oameni care vin cu lovituri de foc în 2016 sunt Hilary Clinton, Paris Hilton, Pricilla Chan, Justin Beiber, Jennifer Aniston, Ron Pattinson, Oscar Postorius ... ..

Deci, multe celebrități pare a fi afectate în 2016. Aceste sancțiuni sunt grave și periculoase, și protecția minimă consta in a purta pandantiv cu Sarpe pentru indeparta energia Maimuta.  Cocosul este "Floarea Romantismului", în anul Maimutei. Pentru cei care sunt născuți în ani de Cocoș sau zi de Cocos se poate anticipa un an mai sociabil, cu mai multe oportunități de a dezvolta prietenia cu sexul opus ... Oamenii născuți în anul Tigrului sau ziua Tigru se vor afla în anul  "Calului Călător  "și anul Maimutei  va declanșa, de asemenea, mai multe  călătorii și deplasari pentru persoanele născute în anul de Porc, Iepure și Capră.
.
Maimuta este un "Protector" pentru persoanele născute în ani sau zile de lemn Yin, Yin pământ in tulpinile Ceresti. Acest lucru înseamnă orice an de naștere se termină cu numărul 5, sau 9, cum ar fi 1955, 1959, 1965, 1969, 1975, 1979, 1985, 1989, și 1995, 99 ... ..ect. "Protector" este îngerul  de protecție care va veni să ne ajute și să facă tot ceea ce priveste neted și pozitiv. Maimuta este, de asemenea, "steaua Academica" pentru persoanele născute într-un an Yang foc. Deci 2016 este, de asemenea un an bun pentru nastere copil , toti copii nascuti in acest an vor avea în mod automat "steaua Academica", ceea ce înseamnă calitate intelectuală și dorința de puternică de a învăța.

 

Energiile Feng Shui se deplaseaza de la an la an. Prin urmare, este necesar a verifica relocarea energiilor bune și rele la începutul fiecărui an, astfel încât să putem lua măsurile de precauție necesare în cazul în care unele de energii de rău augur se întâmplă să ajungă in locații importante din reședința sau birourile noastre. În anul de Maimuta, energia de rău augur numita "Cinci Galben" - simbolizând obstacole și ghinion, ajunge la NE. Se recomandă a  atârnă un clopotel de vânt din metal în partea de NE a casei pentru a dizolva această energie rea. Cele mai grave luni vor fi în luna februarie, mai, noiembrie, 2016. O alta stea de rau augur, steaua 2 de Boala , va ajunge în centru în 2016. Metoda tradițională de a dizolva acest 2 este să stea un șir de șase monede de metal în  zona afectata în centrul casei. Marele Duce din acest an este în sud-vest, prin urmare, nu este favorabil "a muta pământ" sau a face lucrările de construcție substanțială în această direcție.

De asemenea nu este recomandat pentru nimeni să stea cu spatele spre Sud, pentru ca va sta împotriva energiei nefavorabile numită "Trei Shars" sau "Trei ucideri". Nord-est este "poziția Crash" împotriva Marele Duce, care nu este, de asemenea, bine de confruntat. Steaua de rau augur 3 este o stea de conflict și de jaf. Aceasta este prezentă în NV .Este necesar a pune o bucată de hârtie roșie în această poziție pentru a minimiza aceasta influenta proasta. De asemenea, steaua de rău 7, reprezentând scandaluri este în nord, soluția tradițională pentru această stea rea 7 este de a plasa 3 plante de bambus crescute într-un vas din sticlă transparentă cu apă în locația de Nord.
Steaua anuala 2 situata în centru este trigrama Pământul și este, de asemenea, o stea de rău augur. Ca atare, se anticipează posibila pandemie de gripa în 2016 și zona afectată poate fi zona Centrală și de NE . Acest lucru va afecta posibil  Orientul Mijlociu și țările și regiunile cu numele "Central", si aceasta poate include si China, pentru ca numele  China inseamna Țară Centrala.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro