CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

sâmbătă, 13 decembrie 2014

STELE ZBURATOARE in 2015 anul Caprei de lemn

Comentarii  gasiti la : http://divinulfengshui.blogspot.ro/2014/11/anul-caprei-de-lemn-2015.html

Este interesul dvs, sa acordati atenție stelelor zburatoare, care implică timpul și spațiul in aspecte care deține multe secrete pentru îmbunătățirea norocului și fericirii dvs..


Diagrama stelelor zburatoare pentru 2015 indica modul în care energia este distribuită în fiecare din cele nouă sectoare ale unei locații, cum ar fi o casă sau un birou. 
În fiecare an, norocul asociat cu aceste sectoare se schimbă, deci este foarte benefic a citi o analiză actualizată Feng Shui-și semnificațiile generale ale celor nouă stele și energia lor actuală, în scopul de a maximiza sansele dvs..
Calendarul Hsiade asemenea, cunoscut sub numele de calendarul solar chinezescafectează modificările energetice in fiecare an Feng Shui
Acest calendar incepe cu Lap Chunprima zi de primăvarăcare este 04 februarie în fiecare an
Acest lucru marchează începutul Anului Nou Chinezesc și este recomandat să fiti conștienți de orice actualizare Feng Shui pentru anul 2015 si sa le afisati cât mai aproape dupa 04 februarie .
Aici veți găsi o analiză detaliată a fiecărui dintre cele nouă sectoare, precum și o explicație a modului în care modelul de noroc pentru 2015 va afecta casa și afacerile dvsși veți găsi metode simple pentru activarea sectoarelor de bun augur în timp ce aflati metode de suprimare a energiilor  negative  care altfel ar putea să vă aduca nenorocire.
Se recomandă sa va protejati împotriva energiei stelelor negative, în primul rând pentru a obține pacea de spirit, si sa activati  stelele pozitive. Camerele sunt deosebit de importante si trebuie să se acorde atenție la cauza modului  de a le afecta, foarte importante sunt locația intrarii principale sau cameră principala de zi pentru că aceste zone cu potențial afectează toate persoanele din acasă sau de la firma. 
Este un sfat bun a plasa nu numai un remediu Feng Shui în acele locuri, ci de asemenea să se poarte o amuletă personala în orice moment pentru protecție suplimentară.
Steaua 3 zboară în centrul acestui an, aducand energie ostila care afectează pe toată lumea în gospodărie sau locul de muncă. Asigurați-vă că puneți un remediu Feng Shui  aici și că toată lumea poartă o amuletă de protecție / breloc.
Vă rugăm să nu încercați să folosiți remediul Feng Shui din an precedent, în anul curent, deoarece a lucrat din greu în ultimul an pentru a absorbi sau risipi energia negativă , poate conține energia negativa, sau nu poate fi suficient de puternic pentru a continua datoria sa în acest an. Un set nou de remedii Feng Shui ar trebui să fie puse în acțiune în fiecare an pentru acest motiv.


Cum se aplica in anul 2015 Stelele Zburatoare feng shui

Noul plan  pentru anul  2015 intră în vigoare la 4 februarie 2015. 
Pentru a profita din plin de noroc , este important să se actualizeze Feng Shui in casa dvs
Începeți prin a supune mai întâi toate stelele negative, iar apoi stimulati stele de bun augur!
Rețineți  anumitstele vă afectează chiar si numai dacă ușa principală se confruntă cu direcția stelei , cameră de familie, dormitorul sau palatul principal al unui membru de familie se află în acest sector, de exemplu, tatămamă, cele mai mare fiu etc ..


Dezarmarea STELELOR NEGATIVE
Ca o strategie defensivă, primul pas este a identifica toate stelele negative care aduc ghinion și nenorociri și apoi slăbirea lor-folosind remedii Feng Shui.

1) Steaua 5 Galben in Vest

Steaua 5 Nenorocire, de asemenea, cunoscuta sub numele de Wu Wang, este una dintre cele mai periculoase , deoarece aceasta poate duce la tragedii sau ghinion global .
Acest lucru poate varia de la o pierdere de bani sau salariu, la boală .
Cel mai eficient mod de a combate Steaua 5 Galben este să nu o deranjati! Acest lucru poate însemna sa evitati o zonă afectată de aceasta sau, dacă acest lucru nu este posibil, remedii Feng Shui sunt cu siguranta necesare pentru a neutraliza și menține un echilibru de pace și armonie. Evitați muzica tare sau  un televizor in zona , să se păstreze ferestrele și ușile închise pentru a evita zgomotul exterior. Nu încercați proiecte de renovare în această perioadă în sectorul de Vest
Cea mai tanara fiica a unei familii, precum și cei nascuti intr-un an de Cocos sunt oamenii cei mai vulnerabili la efectele Stelei  5 Galben in acest an, precum și cei care trăiesc în Vest, care se confruntă cu o intrare sau living principal în sectorul de Vest.
Remedii recomandate :
Afișarea Pagodei celor Cinci Elemente, cu clopotel 
 A purta o Pagoda de aur cu breloc Camila sau Kalashaka Mandala pentru protecția generală.


2)Steaua de  Boala 2 în Sud-est
Steaua 2 Boala este adesea temuta mai ales cei care sunt deja bolnavi. Această stea este gandita pentru a provoca boli la cei afectați de ea, chiar dacă acestea au fost sanatosi anterior, și se crede a agrava o boală existenta.
Oamenii a căror cameră de zi este pe Sud-Est ar trebui să pună remedii Feng Shui metalice.  Daca un dormitor este situat în sud-est și, dacă este posibil, vă sugerăm trecerea la un alt
 dormitor.
Indiferent de camera, cei afectați de  
Steaua 2 Boala  sunt sfătuiți să utilizeze una dintre următoarele elemente pentru a slăbi suferința sau boală și a amplifica norocul de sănătate:
Wu Lou auriu, cu zeita longevitatii

Placa Medicine Buddha

sau Wu Lou auriu cu Cerb și bambus.

Ca remedii suplimentare împotriva Stelei 2 Boala , și în special pentru prima fiica într-o familie sau cei nascuti intr-un an al Dragonului și Sarpelui, se recomanda a purta
Amuleta Breloc sau Medicine Buddha Script breloc,
un pandantiv Wu Lou cu cristal pentru Sănătate din Aventurin sau Jade

In nota pozitiva, această locație se bucură special de 7/2 Hotu care declanseaza mare noroc de BANI! Activați această noroc prin afișarea  oglinzii 2/7 Hotu pentru Big Money în sectorul de Sud-Est în 2015.



3) Steaua 3 a certurilor in Centru
 Steaua 3 a Certurilor este cunoscuta  pentru realizarea de neînțelegeri, argumente lipsite de sens sau agravari care pot afecta relațiile cu caracter personal sau profesional, mai bland cauzeaza atacuri verbale sau ciorovăială între prieteni și cei dragi; mai grav, ostilități, litigii sau lupte fizice  
În anul 2015, această stea zboară în centrul casei, aducând prejudicii tuturor în gospodărie!
Se recomandă a evita imediat activarea negativitatii stelei ,  să mențineti sectorul Centru liniștit și liber nu numai de sunet excesiv, dar și mișcare excesivă.
Remedii Feng Shui comune pentru combaterea numărul  3 sunt
Trei pasari  cu 3 sori, 

Oglinda cu zeita si dublă Piramida rosie cu  două fețe


 Placheta cu Roata Magica. 

Aceste remedii dețin o mare putere de a supune această stea ostila și a reduce bârfă din birou sau politică și chiar depun eforturi pentru a evita procese costisitoare sau lungi.
Feriți-vă a va pierde cumpătul mai ușor decât de obicei și să încercați să nu luati lucrurile prea în serios. Toată lumea ar trebui să ia în considerare purtarea unei amulete, cum ar fi Breloc Avalokiteshvara 


sau Keychain feng shui pentru pace și armonie.


4) Steaua 7 a Violentei si Furturilor în Sud
Steaua 7  este de temut din cauza potențialului de furt și violența în viața cuiva. Cei ale căror case se confruntă cu intrarea principala la sud sau a sta în sectorul de Sud ar trebui să folosească prudență extrem de puternica în 2015, pentru a evita aceste neplaceri.
Sunt predispusi la inselaciuni si pierderi financiare. Pentru a înrăutăți lucrurile, pericol însoțește adesea pierderea, astfel încât oamenii ar trebui să fie în gardă împotriva pericolului fizic adus de încrederea in necunoscuti.


Există mai multe remedii feng shui pentru a dezarma Steaua 7 , 


Se sugerează  a le plasa în partea de sud sau adiacent la orice ușă.
Există, de asemenea, elemente care pot fi utilizate, cum ar fi Rinocer si Elefant albastru  pentru agățat sau transportat într-o geantă de mână pentru a proteja împotriva hoților.
Fiica mijlocie într-o familie, precum și cei născuți în anul Oii (Caprei) sunt deosebit de sensibili la pericol legat de Steaua 7  în plus față de cei care locuiesc într-o casă afectata de steaua 7 in partea de sud. Oamenii din aceste categorii trebuie să utilizeze, de asemenea, prudență extremă atunci când folosesc mașini sau  obiecte ascuțite, deoarece violența se poate extinde în această direcție, de asemenea.




Vom continua cu

Consolidarea STELELOR de bun augur

Consolidarea stelelor norocoase maximizeaza potențialul dumneavoastră cel mai bun din an! 
La fel ca și modul în care unele stele vă afectează negativ, aceste stele de bun augur va scot in cale cele mai bune sanse dacă dormitorul, intrarea, livingul, palatul dvs.  este aici!



1)    Steaua 8 a Prosperitatii în Nord

Anul 2015 este în perioada Shui Feng de 8 și steaua zburatoare cea mai norocoasa  8 se află în partea de nord , cel mai norocos sectorul al anului. Asteptati-va la-venit îmbunătățit și creșterea averi, ocazie fericită, cum ar fi o zi de naștere sau sărbătoare mare, cum ar fi o nunta sau primirea unui copil în familie. Una sau mai multe dintre aceste ocazii este considerate de foarte bun augur, într-adevăr.
Pentru a ajuta la energizarea numărului 8 și a-l pune să lucreze la crearea de fericire și prosperitate, se recomandă să se folosească obiecte de cristal pentru a amplifica energia Pământului.

Citrinul este piatra potrivita pentru numărul 8 și este recomandat a afișa elemente, din citrin Feng Shui Sfera de critrin.
 


 Nod Mistic,
 


sau Feng Shui sfera de Cristal cu alb Dzambala tibetan
 


în colțul de nord pentru a spori energia și a mări norocul. Pentru a permite sa curga 
mai multă energie , zona ar trebui să fie păstrata-libera si curata.
În 2015, fiul mijlociu într-o familie sau cei nascuti in Anul Sobolanului sau cei care locuiesc într-o casă a cărei principală intrare sau living se află în sectorul de Nord sunt considerati a beneficia cel mai mult de Steaua 8 .
Amelioratori Feng Shui pe care îi puteți purta , conceputi pentru a profita din plin de acest potențial includ Bratara reglabila Feng Shui din Jad cu nod mistic,
 


pandantiv Feng Shui cu nos mistic cu cristale Swarovski
sau pandantiv colier din Amonit .
 


Pentru a aduce siguranță și succes la o întâlnire sau locuri de muncă care implică bani, se sugerează Crystal Liuli Feng Shui nod mistic  cu ciucuri
 

 
 sau Crystal nod mistic  norocos Charm (Jade)
într-un vehicul utilizat pentru mediul de afaceri.




2)    Steaua 6 Norocoasa în Nord-est

Steaua 6 este gata a aduce noroc în 2015, cu binecuvântarea sectorului de Nord-Est. Acest lucru se spune că aduce noroc prosperitate, precum și putere și autoritate.
Activarea stelei 6  este amplificata prin afișarea a 6 monede simbol 


sau 6 monede  pe Moneda Placa de aur


si  este cel mai bine realizata prin intermediul metalului sau energiei pământ.
Oamenii care locuiesc într-o casă care se află în sectorul de Nord-Est sau cu fata catre sectorul de Nord-Est trebuie să fie pregătiți pentru a experimenta posibilitățile sporite de bun noroc Feng Shui în anul  2015 și steaua 6  ar trebui să fie încurajata lasand fluxul de energie pozitiva liber. Zona ar trebui să rămână libera, pentru a permite accesul energiei.
Cel mai tanar fiu într-o familie, precum și cei nascuti intr-un an de Bou și Tigru se vor bucura de multe influențe pozitive ale acestei stele in acest an ,pentru a spori acest noroc general bun, ar trebui sa poarte amulete, cum ar fi Feng Shui Activator de noroc ceresc Keychain 


sau Feng Shui Șase monede de agățat cu Wu Lou din Obsidian.



 

3) Steaua 1 a Victoriei in Est
Steaua alba 1 se stabilește în Est în anul 2015, aducând triumf excelent și noroc în carieră. Cei care se bucura de aceste influențe bune vor fi înclinați să experimenteze victorie si noroc în activități concurențiale care implică succes și câștig. Oricine implicat în afaceri sau politică ar trebui să acorde  atenție stelei din acest motiv. Casele orientate spre Est sau situate în locația respectivă ar trebui să aduca avere in 2015. 


Produsele care sunt recomandate pentru a activa cele mai bune beneficii Feng Shui referitoare la această stea sunt un  pavilion al victoriei , 

Feng Shui  Banner al vistoriei si succesului  


sau Banner al vistoriei cu 6 tuburi de Vânt


Aceste produse sunt menite să contribuie la realizarea triumfului asupra dușmanilor și înlăturarea obstacolelor sau problemelor care stau în calea succesului.
Primul Fiul într-o gospodărie va beneficia de acest lucru. De asemenea, cei care s-au născut în anii de Iepure ar trebui să fie atinsi de energia de bun augur a acestei stele. Oamenii din aceste două categorii ar fi sfătuiți să poarte sau să posede un

Medalion Feng Shui breloc al vistoriei,

breloc 
Banner al  Victoriei  cu Amuleta de succes

sau Banner al vistoriei cu nod mistic și ochi 



pentru a maximiza potențialul lor pentru avere îmbunătățită.
Această locație se bucură, de asemenea, de fabuloasa combinația 1/6 Hotu care declanseaza educație sau examinare cu noroc! 

Copiii care traiesc in camera de Est poate beneficia enorm dacă poartă, de asemenea, 1/6 Hotu oglinda pentru  noroc Academic


sau o afișeaza în colțul de est a dormitorului lor.




4)    Steaua 4 a Romantismului în Nord-vest
Aceasta stea romantica evidențiaza norocul floarea de piersic în Nord-vest, în 2015,de care va beneficia Patriarhului sau liderul de sex masculin, și oamenii născuți-in an de Bou si Caine  . 

În general, această stea aduce, armonie și fericire în relații de dragoste. Este foarte bun augur pentru cei singuri care sunt in cautare de dragoste și căsătorie. Se poate spori, de asemenea, dragoste in randul cuplurilor căsătorite, dar rezultatul depinde aici de faptul dacă există, de asemenea, un pericol de rătăcire pentru persoane căsătorite în cursul acestui an. 
Se recomandă ca cuplurile sa elimine toate elementele de apă din sectorul nord-vest a casei lor, deoarece prea multă apă implicata cu numărul 4 poate provoca probleme de infidelitate. 
Pentru a preveni această ispită sau scandal, cuplurile ar trebui să ia în considerare 

amuleta de potectie de infidelitate cu vulpe (Rose Quartz),

 Breloc 
Cocos cu Fan și Ametist

sau Medalionul pentru Protecția de Interferența celei de a treia parti sau placa..



Câteva sugestii pentru cei care caută mărirea norocului lor dragoste includ afișarea 

copacului Fericirea dublă cu bujori, 

o pereche de rațe mandarine 




în nord-vest acasă în timpul lui 2015.
Acest lucru este menit să încurajeze dragostea să crească și infloreasca. 

Cei care caută o noua iubire pot intalni o relatie fericita sau cei deja intr-o relatie să ajunga la un angajament serios în cazul în care poarta  Breloc cu Fericirea dublă pentru noroc in  dragoste ,

o pereche de rațe mandarine feng shui 
Liuli  in bratara
 
sau inima de Rose Quartz pandantiv pentru noroc in dragoste 



În plus față de noroc in iubire, Steaua 4 este cunoscuta ca steaua academica , gandita a aduce succesul celor implicați în domenii educaționale, literare și scris : profesori, studenți și autori beneficiaza de această stea norocoasă în 2015.
Cei în aceste categorii, precum și oameni de afaceri și cei care pot beneficia de promovare într-o funcție mai mare ar trebui să ia în considerare puternic investirea în 


breloc Feng Shui Pagoda cu 7 nivele , 

 Cristal Globe 

 

 sau amuleta cu Pagoda Feng Shui  (Aventurin).

Acest sector sud-vest se bucură, de asemenea, de uimitor 4/9 Hotu special care declanseaza un foarte puternic noroc in afaceri! Dacă dormiti sau  lucrati în zona de sud-vest sau aveti o casă sau birou spre sud-vest, atunci afișati  4/9 Hotu oglinzii pentru afaceri de succes și profit



 în acest sector în 2015 pentru a atrage norocul de excelenta in afaceri!



5)    Steaua 9 Prosperitatea viitoare  în Sud-vest.
Numărul 9 , prosperitatea viitoare se considera de către mulți experți Feng Shui a fi la fel de bun augur ca număr de 8 . În acest an, steaua 9 aduce noroc excelent în sectorul sud-vest.
Numărul 9 este mentionat ca steaua de finalizare, deoarece prezinta capacitatea de a aduce la îndeplinire proiectele de succes începute anterior. Aceasta aduce succes în finanțe și abundență, noroc și cel mai bun mod de a ii consolida competențele este prin adaugarea unei pictograme element de foc în sectorul de Nord.
Articole recomandate includ 


Sfera rosie fenf shui cu mantra, 

Sabie Dragon de aur cu nouă Inele
 
sau corabie cu 9 zei ai abundentei 
 

În cazul în care intrarea principală pentru locuinta este situata în sud-vest sau cu fata spre sud-vest, sau dacă sunteți matriarhatului, liderul de sex feminin într-o familie sau nascut in anul de Capra și Maimuță, este indicat cu tărie că orice proiecte sau idei pe care le începeti în 2015 vor aduce beneficii pe termen lung și vor pune bazele pentru mai mult succes în viitor. 

Pentru a spori acest succes, purtati un breloc cu sabie cu 9 inele.



http://megafengshuishop.com/feng-shui-flying-star-2015




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro