CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Remedii pentru Stelele Zburatoare Feng Shui in 2016

In completare pentru analiza Marelui Maestru Raymond Lo a anului chinezesc  in care intram  -

http://divinulfengshui.blogspot.ro/2015/12/anul-maimutei-de-foc-2016.html

va prezint

Partea I


Harta stelelor zburatoare feng shui in 2016

În anul de Maimuta 2016, steaua # 2 de Boala domină harta anuala  Feng Shui a anului. 
Din 04 februarie 2016 pana la 04 februarie 2017, energia lumii  va fi vulnerabila la răspândirea bolilor și afecțiunilor noi.
Într-adevăr, posibilitatea focarelor de boli aruncă o umbră puternica pe an. Prin urmare, este recomandabil pentru toată lumea să ia măsuri de precauție suplimentare pentru a se proteja de  boli. Acesta este avertismentul cel mai evident provenind din graficul Flying Stars Feng Shui 2016.
STELELE NEGATIVE FENG SHUI IN 2016


 #5 GALBEN este localizat in NE in 2016
- Aceasta  este în general considerată ca steaua cea mai de temut de pe diagrama stelelor zburatoare, de obicei,  anunță pierdere, nenorocire, ghinion și accidente. Cei care locuiesc sau lucrează într-un sector afectat de cinci galben sunt  susceptibili a suferi pierderi legate de venituri si relatii.
De obicei, expertii Feng Shui,  recomanda ca cei afectați grav de cinci galben ar trebui să încerce să elibereze camerele afectate de aceasta. Cei ale căror dormitoare sunt situate în nord-est al casei ar putea să ia în considerare schimbarea dormitoarelor în acest an (în cazul în care aceasta este posibil), sau pozitia patului în cazul în care patul este în colțul de NE a dormitorului. Dacă nu se poate muta  ar trebui să pună cu siguranta remedii Feng Shui, în colțul de NE al dormitorului.

Păstrați locatia in NE cat mai liniștita posibil în 2016.Păstrați ferestrele și ușile închise. Nu dati muzica tare. Mutați televizorul din colțul NE. In gradina, nu sapati sau puneti copaci  în NE, deoarece acest lucru declanșează efectele negative ale celor cinci galben, provocând rezidenții a suferi pierderi și accidente. Nu întreprindeti renovari in partea de NE a gradinii  sau casei in 2016.
Cei care doresc renovarea casele lor în 2016 ar trebui să ia act de acest avertisment serios. Nu sapaturi, lovituri sau demolarea de orice fel  în NE. Cu toate acestea, în cazul în care toată casa  este în curs de renovare și vă mutați din casă în timp ce au loc lucrări de renovare, acest tabu nu se aplică.
Remedii Feng Shui pentru 5 Galben ar trebui să fie plasate în sectorul NE-ul casei dvs., biroului și camerelor. Un leac excelent este  Pagoda celor 5 elemente sau Stupa. În cazul în care casa  este foarte mare, luati trei pagode sau o dimensiune mai mare pentru a consolida eficacitatea lor. Cei nascuti in anul Boului sau Tigului și cel mai tânăr fiu, de asemenea, sunt afectati de cinci galben. Ei ar trebui să poarte Pagoda pandantiv  sau lant cu Stupa pe tot parcursul anului.

Steaua de Boala  #2  localizata in  CENTRU in 2016

Posibil sa avem cu totii parte de raceli, tuse, dureri de gat si cei ale căror case sunt afectate mai direct de steaua bolilor, au dormitoarele lor sau  au la centru  ușa lor din față, sa treaca prin boli mai grave . Numărul  2  aduce o vulnerabilitate la boală . 
În cazul în care centrul diagramei este afectat de oricare dintre numere negative de stele, aceasta afectează pe toată lumea în gospodărie și este foarte important să se ia măsuri de precauție adecvate Feng Shui.
În 2016, este necesar să se suprime steaua bolilor. Cei care necesită  puternic Feng Shui vindecător pentru a combate steaua bolilor ar trebui să ia în considerare pentru acest lucru foarte puternice remedii, cum ar fi energia divină a lui Buddha Medicina. Afisati o imagine a lui Buddha Medicina în imediata apropiere a centrului din casele voastre; aduceti simbolic în casă toate plantele și medicamentele diferite binecuvântate de Buddha  pentru a  risipi vibrațiile de boală ale anului.
Ar trebui să purtati o Amuleta Feng Shui Breloc a Sănătății sau Medicina Buddha  . Puteți purta, de asemenea un Buddha pandantiv sau brățară tibetană de Longevitate Dzi. Este posibil a slăbi foarte mult potențialul negativ cu ajutorul Wu Lou rilor, cum ar fi Wu Lou din alama cu Opt Nemuritori or Wu Lou pentru longevitate . Dacă dormitorul  este situat în centru, introduceti acolo  Wu Lou lângă pat care poate dizolva energia de boală.
Atarnati Șase galben Feng Shui Wulou în mașină.
  Medicine Budhha
4 wu lou  cu nod mistic


Longevitate Knowledge Vase    


Steaua  #3 a Certurilor in NV in 2016
Steaua 3 a Certurilor, care aduce de obicei probleme juridice, precum și o mulțime de neînțelegeri care escalada rapid în diferențe serioase, se muta in  NV în 2016.Acest sector simbolizează energia chi a patriarhului, astfel încât provoacă tatal sau soțul pentru a fi mult mai puțin tolerant în 2016, având putina rabare.El se poate găsi el însuși implicat în certuri și agravari cu repercusiuni grave. Steaua  3 creează energia atacurilor verbale între prieteni si cei dragi. În cel mai rău caz, aceasta aduce litigii judiciare care se pot intinde pe mai mulți ani.
Steaua 3 a Certurilor, este una dintre vedetele cele mai agravante ale graficul Feng Shui anual din 2016, și atunci când cineva este afectat de aceasta (a avea un dormitor situat in partea de NV în 2016 sau dacă sunteți născut în anul Câine sau Porc), atunci consecințele dificile trebuiesc evitate . Steaua 3 a Certurilor, este deosebit de problematică în caz de mișcare, sunet sau perturbare excesive. În 2016, prezintă pericol pentru barbatul familiei, si trebuie să fie păstrata sub control pe tot parcursul anului.
În 2016, cel mai bun mod de a suprima steaua certurilor este  a plasa in partea de NV a casei remedii. Vă sfătuim să măriti protecția prin simboluri rosii de pace  si protectia lui Quan Yin Avalokiteshvara tot timpul anului. Pastrati simboluri budiste cu ciucuri in masina de familie.
Trei monede de aur, care sunt legate cu un snur de culoare roșie este un simbol vare atrage ca un magnet  avere si noroc, deoarece acestea reprezintă trinitatea de noroc - cer, pământ și omenire. Monedele sunt legate într-o panglică roșie pentru a împuternici energia. 
Aceasta Amuleta cu 3 monede poate fi plasata pentru a generara mai multe vânzări.  Ele pot fi, de asemenea, plasate în portofel, carnet de cecuri sau birou
Steaua  #7 a Furturilor in  N  in 2016

În 2016, steaua furturilor, care aduce violență și vărsare de sânge - zboară la nord și aceasta este o gravă influenta  Feng Shui care provoacă rezidenții care locuiesc în sectorul de nord a casei lor, sau în case care au usa de intrare spre Nord, să fie înșelati sau tradati - posibila pierdere și chiar pericol fizic. Cei a caror case care se confruntă sau folosesc zona de Nord ar trebui să fie conștienti de aceasta problema si cei afectați trebuie să suprime efectele sale cu potrivite remedii Feng Shui - aceasta afecteaza  mai ales fiul mijlociu și cei născuti in an de Sobolan.
Postați o pereche de Rinocerii albastrii în  Nord flancand orice ușă  posibil să aveți acolo sau puneți Totem Anti efractie sau placa. Anti efractie , Breloc sau Oglinda Lotus cu 8 petale poate fi purtata în portofel sau geantă pentru a proteja împotriva hoțiilor .
Veti beneficia de asemenea de purtarea sau agățarea Rinoceriilor din Sodalit  și Elephant de protecție in casa si ca amuleta în vehicul pentru a preveni accidentele.
MARITI  POTENTENTIALUL NOROCOS 

AL STELELOR BENEFICE IN 2016 


Unii vor fi binecuvântați cu noroc beneficiind de  anumite stele Feng Shui in acest an. Cei ale căror dormitor, intrare, living, palat animal sau usa de intrare se confruntă sau sunt situate în următoarele direcții ar face bine să facă tot posibilul pentru a-si amplifica norocul. Aici sunt sectoarele binecuvântate cu stele de bun augur, și sfaturi Feng Shui pentru cel mai bun noroc.

Steaua #8 a Prosperitatii  in SV  in 2016
În 2016, de bun augur Steaua 8 a Prosperitatii  zboară la sud-vest si aduce beneficii enorme pentru mamele și femeile în vârstă, si cei nascuti in an de Oaie și Maimuta, precum și față de rezidenții de case care se confruntă cu sau stau in sud-vest. Puternica stea # 8 este vedeta care aduce prosperitate și noroc de bani reînnoiti pentru cei care ocupă astfel de case. Oamenii ale căror camere foarte folosite sunt situate în partea de SV a casele lor vor beneficia, de asemenea. de averi îmbunătățite și pot fi, de asemenea, ocazii fericite, ceea ce înseamnă, de obicei, o nunta, o sărbătoare de ziua de nastere mare pentru batranul respectat al familiei sau un nou copil în familie. În cazul în care una sau toate aceste lucruri se întâmplă pentru voi, este foarte bun augur, într-adevăr. Cei care doresc să renoveze casele lor ar trebui să ia în considerare începerea lucrărilor în SW ca sa se asigure că procesul de renovare merge lin.
Este cu adevărat de bun augur pentru cei afectați să poarte un Nod Mistic in argint cu cristale Swarovski, Amonitul pandantiv  sau Nod Mystic  brățară reglabila în 2016. 
Este important să stoarcă norocul de bani pe care aceasta stea il aduce folosind sfera de citrin, Steaua lui David hexagrama cu sfere cristal sau simboluri pentru Prosperitate și Abundenta ca. Feng Shui opt monede cu ciucuri sau Mystic Knot  cu ciucuri în mașină.
Steaua  Cereasca #6  in  S in 2016
Cei care traiesc in Sud sau case orientate spre Sud primesc beneficiile stelei divine 6 in 2016 care devine mai puternica cu cat inaintam in perioada lui 8. Steaua Cereasca 6 auduce noroc neasteptat. Cei care speculeaza sau joaca vor profita daca locuiesc in Sud. Casele cu usa principala localizata in Sud sau privind spre Sud beneficiaza de noroc ceresc adus de Steaua 6. Aduce suplimentar putere si autoritate in orice confruntare.. Fiti fericiti daca sunteti fiica mijlocie sau nascuti in an de Cal deoarece Sudul va ajuta.
Mariti aceste beneficii plasand placa cu sase monede sau 6 monede chinezesti in sud in casa dvs. Amplificati norocul ceresc purtand breloc activator sau wu lou cu 6 monede in 2016,
 Steaua #1 a Victoriei in SE in 2016
Rezidenții din SE câștiga cu Steaua Alba 1 - În 2016, steaua albă care aduce victoria zboară spre sud-est, un sector de lemn, care beneficiază de chi-ul de apă de la numarul 1. Relația elementelor  Feng Shui este productiva, îmbunătățirea celor care trăiesc în sau sunt orientate catre  SE, precum și prima fiica și toti cei nascuti in an de Dragon și Sarpe. Cei care locuiesc în camere aflata in SE din casele lor sau au uși principale situate sau care se confruntă cu SE beneficiaza, de asemenea. Aceasta stea norocoasa  a promisiunilor  triumfa in fata competitiei si aduce noroc plin de succes.
Este o idee excelentă  a activa  steaua 1 cu simboluri de victorie plasate în partea de SE a camerei de zi. Cei care sunt meniti să beneficieze de ea poate trezi, de asemenea, chi prin menținerea unui puternic general cum ar fi un Statuia lui Kwan Kung in apropiere. Purtati Medalion pentru succes și dorinte sau atragerea victoriei
Steaua #4  a  Romantismului si Invataturii in  V in 2016
Steaua 4 a Romantismului si Invataturii ajunge in vest in 2016- După un an trecut dificil, locuitorii care se confruntă sau stau in case in vest se vor bucura de energia iubitoare a stelei 4 . Este privita ca steaua care aduce floarea de piersic si noroc, asa ca cei care locuiesc în camere situate in vest vor găsi ei înșiși si se bucură mai mult de partea lor echitabilă de dragoste si noroc. Flori, romantism și ar putea fi chiar căsătorie pentru cei eligibili, steaua 4 oferă oportunități de căsătorie pentru femei singure. Vestul este locul celei mai tinare fiice, femeile tinere care locuiesc în camere din Vest sunt susceptibile sa se casatoreasca. Vestul afectează, de asemenea oamenii născuți în anul Cocosului.
Pentru a consolida sansa de căsătorie cu noroc, puneți un simbol Fericirea dublă cu bujori sau simbol de fericit cuplu pe o masă în colțul de vest a camerei de zi sau dormitorului. Oricine în aceste categorii care ar putea fi interesați de o îmbunătățire în căsătorie sau care doresc un nou partener romantic vor găsi asistență suplimentară cu 2 rate manarine din cuart roz  sau  Inima roz de dragoste norocoasa. Purtați bratara cu pereche de rațe mandarine, breloc pt fericire ; atârnati  Rațe Mandarine roz în mașină pentru rezultat mai rapid. Studenții sau alte persoane care doresc să îmbunătățească procesul de învățare sau au perspective academice pot spori puternic aceste activități în cazul în care afișează sau poarta Pagoda Feng Shui cu 7 etaje sau Glob de cuart transparentSteaua #9 a Prosperitatii viitoare in E in 2016
Estul se bucură de completarea norocului cu Steaua #9 a Prosperitatii viitoare - în 2016, steaua 9 de bun augur  zboară la est, aducând noroc de finalizare și prosperitate viitoare rezidenților care locuiesc aici. Elementul foc epuizează elementul lemn din Est, dar cei ale căror case se confruntă sau locuiesc in zona Est pot beneficia de norocul de finalizare adus de steaua 9 . Atributul principal al energiei acestei stele sunt beneficiile sale pe termen lung. Această stea atrage prosperitate viitoare și recunoaștere norocoasa  pentru cei nascuti in an de Iepure și primul fiu.
Pentru a consolida influența de bun augur, așezați placi Feng Shui cu 9 amulete sau Sabia dragon cu 9 Inele în sectorul de est din camera de zi. Purtati breloc sabie cu 9 inele
In general a afisa o Maimuta va atrage succesul si prosperitatea si capacitati  de intreprinzator  Simbolul Maimutei radiaza creativitate, inteligenta, inovatie – este perfect in masina mai ales daca v-ati nascut in an de Maimuta
  
Stralucirea aurie atrage bogatia si prosperitatea in Feng Shui 
Folositi Maimuta ca o binecuvantare a Casei.

In anul Maimutei  2016,  Tai Sui   Marele Duce Jupiter se muta in sectorul SV . Cei care locuiesc in case cu intrare pe SV sau camera in zona SV , sau lucreaza stand mult cu fata spre SV lupta impotriva lui Tai Sui. , ceea ce le aduce probleme si obstacole . De ajutor poate fi o amuleta taoista Tai Sui sau a dispune placa Tai Sui in SV.
Cei nascuti in an de Tigru, Sarpe Maimuta si Bou sunt in conflict cu Tai Sui acest an .
Folositi placa Tai Sui si veti primi ocrotire. Din cauza lui Tai Sui evitati mutari si miscari in zona SV in 2016
Puteti tine o imagine cu Tai Sui in buzunar, geanta sau agenda, pentru protectia dvs.

Pi Yao este, probabil, cel mai popular element Feng Shui, alături de Dragon. Aceasta mistica buna creatură norocoasa este al  noualea fiul al Dragonului Ceresc  a cărui sarcină este de a oferi binecuvântările de finanțare  și bogăție. Un fapt foarte fascinant despre aceasta creatura este că nu are o anus, astfel că, în ciuda apetitul fără sfârșit, lucrurile merg într-o niciodată creeatura care nu le lasa să iasă. Aceasta este un simbol unic, care indică faptul că banii vor veni la tine, dar nu te vor părăsi.
 

Pentru a imbunatatii energia in spatiile dvs in 2016 folositi foarte des smbolul WU LOU cu Pi Yao

Energia   Cele 3 Ucideri sau 'San Sha'  in  Sud
Simtiti ca treceti printr-o fază neplacuta în viață? Sunt accidente, pierderi financiare sau obstacole în calea ta  în acest an? Dacă răspunsul este da, ai putea fi sub influența negativa a celor  Trei Ucideri sau "San Sha" - o combinație de trei "Sha" și anume Anul Sha, jaf  Sha  și  caz de dezastru Sha. Impedimentele intalnite pot fi cauzate de Anul Sha; pierderile financiare pot fi din cauza Jaf Sha și accidente și intamplari nefericite frecvente ar putea fi din cauza Disaster Sha.

Ca remediu special feng shui se dispun cei trei Gardieni ceresti  , conceputi pentru a suprima în mod eficient conflictele posibile legate de Cele 3 Uciderii. 
Împreună, acestea sunt folosite pentru a combate împotriva pierderii de avere, pentru a preveni pierderea celor dragi și pentru a va proteja reputația. Poate fi si un  Frumos  sfesnic cu 3  lumânări care ard  din timp în timp pentru a slăbi energia malignă a celor 3 nenorociri.

Cei care au o intrare, dormitor, ușa din spate sau o fereastră mare în sectorul de Sud afectat anul 2016  sau cei care stau cu spatele la Sud sectorul afectat, ar trebui să pună acest remediu în sectorul cu care se confruntă trei crime, pentru a preveni orice nenorocire legata de relatii, bani și pierderea reputației. 


 
 
preluare fengshuimall

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro