CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 17 ianuarie 2016

Rezumatul actiunilor necesare pentru imbunatatirea energiilor stelelor zburatoare Feng Shui in 2016 anul Maimutei de Foc


 Toate culturile au recunoscut principiul vietii 

sustinut de cele 4 +1 elemente primordiale 
Pentru ca multi oameni considera adevarate si corecte :
- intelepciunea mayasa a Celor 9 cicluri ale Creatiei si ajutorul lui Quetzalcoatl de nepretuit
- creearea continuitatii vietii prin vise si dorinte ca in Australia  si Africa de Sud
- profunda inrudire a fiintei om cu fiintele animale sustinuta de civilizatiile chineza si central si sud americane
- deplasarea permananta a energiilor specifice de viata Feng Shui in spatiile noastre de trai si influenta lor recunoscuta si corijibila .

Daca inca exista unele persoane care nu recunosc aceste culturi si adevarurile lor, acum in momentul cand putem trai impreuna o cultura planetara si sa ne bucuram impreuna de frumusetea vietii, acestia singuri declara ca nu merita sa se bucure impreuna cu noi si sunt cei care ne trag inapoi in egalizarea culturilor planetei, pacificare si contactul cu civilizatiile fraterne universale care doresc sa ne ajute sa redevenim ceea ce am fost inainte de noaptea mintii religioase in forma practicata pe planeta Pamant , adica fiinte multidimensionale perfect constiente de existenta, lumina si maretia lor in intreaga Creatiei Divina.  Intreaga Creatie este biserica lui Dumnezeu !

Noi creem viitorul ! Fie sa dispara incultura, obscurantismul, elitismul si fricile !
Prieteni, stapaniti-va fricile , cat sa dovediti ca meritati numele de OM !

Iisus , Buddha, Krishna, Lao Tzu, Quetzalcoatl, Confucius, Mahomed si toti Invatatorii Lumii care au trait in Creatie sunt FRATI si se iubesc ! Ei toti au primit esenta invataturii lor prin Christul Cosmic!

Nu aveti nici un drept sa viciati spatiul public si fiintele altora cu fricile voastre!
Predau Consiliul Karmic al planetei Pamant fricile si obscrantismul cu care influentati pe ceilalti si  îi rog sa va corijeze atitudinea, fiinta si actiunile in beneficiul tuturor, pentru a primi si trai impreuna  infinita lumina si iubire christica neconditionata !

Si asa si este!


Intre 4 februarie 2016 si 8 februarie 2016 este de dorit sa actionam pentru corijarile energetice pe care le dorim sa actioneze asupra noastra pentru inca un an de aici inainte.
Anul Nou chinezesc cade întotdeauna în prima Lună Nouă din zodia Tigrului (Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie). În 2016 sărbătorim intrarea în Anul Maimuţei de Foc pe 8 Februarie. 
Anul 2016 al Maimutei incepe la 8 februarie 2016 si se incheie pe 27 ianuarie 2017.


Contracararea stelelor zburatoare nefaste Feng Shui in  2016 

2016 Centru - Eliminarea Energei de Boală

Zona Center din 2016 găzduiește așa-numita Stea # 2 de Boala. Elementul Feng Shui al stelei vizate este Pământul, iar elementul de zona centrală Bagua este Pământ, dacă sunteți familiarizați cu cele 5 elemente Feng Shui, veți știi să cautati un element care poate slabi energia Pământului. Acest element este din Metal. Veți evita, de asemenea elementul care consolidează Pământul - acest element este Focul.

Iată cum veti neutraliza provocarile energiilor Feng Shui din Centru in 2016 :
Introduceti un element remediu de metal  aici pentru a slăbi elementul Pamant al stelei  provocatoare. Puteți alege un bol cântator din metal, de exemplu, Wu Lou tărtăcuță din metal, șase monede din China, sau orice element de decor din metal, de preferință cu forme rotunde / circular.
Zona centru în 2016 este, de asemenea, o zona Bagua potrivita pentru a plasa remediul cu apa sarata sau doar un bol de apă curată (asigurați-vă ca-l păstrați în stare proaspătă și curată).
Evitati  elemente de decor ale elementului foc aici, pentru că energia de foc întărește  steaua provocatoare 2 pe care doriți să o slăbiti (Focul alimentează elementul Pamant al acestei stele.) Evitati lumini stralucitoare puternice aici,  elemente de formă triunghiulara de decor  proeminente, precum și lumânări.
Simțiți-vă liber  a decora zona Centru cu culorile de apă, lemn și elemente de metal (albastru, negru, maro, verde, gri, alb, și toate finisajele metalice.)
Evitați renovarea  sau  redecorarea în Centru în 2016.
O statuie de metal al lui Buddha Vindecatorul sau a Fecioarei Maria sau Quan Yin este un excelent ajutor pentru Feng Shui aici.

2016   Nord-Vest - Protejati Relațiile


Steaua # 3  vizitează zona de Nord-Vest a casa voastra în 2016, ceea ce o face  o zonă dificilă din Bagua Feng Shui . Energia acestei stele este asociata cu discordie și cearta, astfel este bine sa știți cum să aveti grijă de Nord-Vest, în 2016, în scopul de a evita orice negativitate in relatiile voastre.


Elementul stelei in vizita este Lemn, iar elementul de Nord-Vest este din Metal.
Deoarece Foc și metal sunt elementele care slăbesc Lemnul în ciclul elementelor Feng Shui, trebuie să va concentrati pe consolidarea acestor două elemente în zona de Nord-Vest în 2016.
Acest lucru va slăbi Feng Shui-ul de Lemn al  stelei zburatoare neutralizand-o astfel, sau cel puțin minimizand efectele negative.

Iată cum se pot  neutraliza energiile Feng Shui ale stelei provocatoare 3 din Nord-Vest  in 2016 :
Un puternic decor cu element de Foc este recomandat aici, în 2016. Decorati cu culorile roșu și violet, cu lumânări și lumini strălucitoare, obiecte de forma triunghiulara, etc.  Dacă nici una din acestea nu sunt bune pentru zona dvs. specifica de Nord-Vest, chiar si o pereche de cărți cu imbracatura roșie poate fi de folos. Sau, schimbati abajurul unei veioze într-un rosu aprins, cumparati perne în rosu, etc.
Evitați elemente de apă și de lemn aici, în 2016, ceea ce înseamnă sa limitati o prezență puternică de  albastru, negru, verde și maro. Asigurați-vă  a evita, de asemenea, decorarea cu elemente reale ale acestor elemente, cum ar fi, de exemplu, plante mari (lemn) sau o oglindă mare (apă).
Prezența lui Kwan Yin este un excelent remediu feng shui aici pentru a calma energiile prezente în 2016 în acest sector.
Evitați zgomotul puternic, TV sau calculator în acest sector. Nu vreti să activați acest sector, pentru care doriți doar a crea o energie puternica de foc, dar nu  la extrem. Găsiti acest echilibru unic al elementului Foc in decorul specific zonei, dar nu atat de extrem cat să declanșeze  temperamentele fierbinti si certuri etc.


2016  Nord Est - Evitati Ghinionul 

Zona de nord-est a Bagua de acasa sau la birou este cea care gazduieste  energii dificile în 2016 - așa-numita  Stea 5 Galben . In termeni simpli, ceea ce aceste energii Feng Shui ar putea provoca - dacă nu au fost luate în mod adecvat masuri - sunt apariții ale ghinionului.

În limbajul celor  5 elemente Feng Shui, energia stelei anuale provocatoare aparține elementul Pământ. Deci, ceea ce trebuie să faceți pentru a anula efectul negativ este a folosi remedii Feng Shui care aparțin elementelor Feng Shui de Apă sau de Metal.
De ce? Deoarece aceste două elemente slăbesc elementul Pamant (în teoria celor 5 elemente feng shui )

Iată cum se neutralizeaza energiile Feng Shui ale stelei provocatoare din Nord-Est :
Plasați aici remediul cu apă sărată sau puteți plasa un castron de apă curată (nu plasati o fantana aici, în 2016 !)
Sunt necesari clopotei de vant din metal sau ornamente metalice grele aici, în 2016. În plus față de un clopotel de vânt cu 6 tije tubulare metalice, puteți plasa, de asemenea, 6  monede chinezesti din metal, un Wu Lou din metal sau lemn , un clopot de metal sau bol pe placul dumneavoastră, un  Chi Lin din metal, etc. Fiti creativ in a folosi diferite metale, cum ar fi aur, argint, cupru, alamă, etc.
Evitati culorile elementului foc (rosu, violet, galben puternic, magenta și portocaliu), precum și  culorile elementului Pamant (toate culorile de nisip și pământ). De asemenea, evitati formele elementului foc (triunghiulare) și obiecte (lumanari).
Decorul dvs. cel mai bun in 2016 in zona de Nord-Est a Bagua este din metal și culori de apă, cum ar fi alb și gri (Metal), sau albastru și negru (apă).
O statuie a lui Kwan Yin, Zeita Milei, un Wu Lou din metal sau o statuie Dragon  Feng Shui sunt de asemenea bune aici. Asigurați-vă că statuile pe care le folosiți nu sunt în culoare roșie.
Pentru a evita energiile anuale Feng Shui provocatoare , cel mai bine se menține zona din casa sau la birou  liniștită pe cat posibil. Acest lucru înseamnă sa nu activați această zonă cu muzica tare, TV, prea multa activitate, etc.


2016  Nord - Protejați-vă casa

Zona de Nord din Bagua găzduiește steaua # 7 feng shui , steaua provocatoare  asociata cu evenimente negative neașteptate legate de protecție și de casă. Elementul acestei stele zburatoare este din Metal, iar elementul de zona de nord al Bagua este Apa.
Acest lucru este destul de util caci  apa drenează energia de metal, dar încă mai trebuie să faceti un efort pentru echilibru și control al energiilor dificile de aici, în 2016.
Aveti nevoie a se concentra elementul Apa pentru a epuiza Metal; și asigurați-vă a evita  elemente de decor din pământ pentru că Pământul oferă mai multa putere Metalului (în  ciclul celor 5  elemente feng shui). De asemenea evitati decor cu element de Foc aici.

Iată cum se pot neutraliza energiile Feng Shui provocatoare  in Nord in 2016  :
Decorati cu culori ale elementului feng shui de apă  - albastru și negru - cu diverse elemente de decor, cum ar fi perne, un abajur, covor sau perdele.
Un simbol feng shui mai puțin cunoscut  sunt - Rinocerii - este recomandat pentru aceasta  stea Feng Shui,  alegeti unii in culoare albastru pentru a consolida feng shui-ul elementului apă necesar. Energia simbolului elefant poate lucra foarte bine aici, de asemenea.
Evitați o prezență puternică a elementului Metal, sau culori de decor cu energie metal (alb și gri) sau reale. De asemenea, evitati elementul feng shui Pământ, la fel ca si decor în culori de pământ, sau elemente reale, cum ar fi cristale, ceramica, etc.
Ca întotdeauna in zone dificile Feng Shui, păstrați zona de Nord din Bagua în 2016 calma, fara renovari, fara zgomot sau agitatie, etc.


Zone cu energii Feng Shui benefice in 20162016  Sud vest - Zona Prosperitatii

Zona de sud-vest a Bagua din casa voastra gazduieste o stea Feng Shui de foarte bun augur  în 2016. Există potențial excelent de energie feng shui aici, care pot atrage norocul și prosperitatea.


Steaua 8 este steaua Prosperitatii, și elementul său Feng Shui este Pământul. Acest lucru este destul de excelent deoarece element al zonei sud-vest este Pământul.
Decorati cu simbolurile dvs. personale de prosperitate cum ar fi monede chinezesti, arbore cu citrin, broasca pe bani, vasul prosperitatii.
Introduceti decor cu element de foc si pamant si evitati aici metal in 2016.
Folositi cristale : citrin, pirita pentru prosperitate, ochi de trigru pentru protectie si ametist pentru purificare.
Asigurati- va ca energia zonei este curata, proaspata, frumoasa  si fericita.


IMPORTANT: Deoarece in 2016 aici se afla o energie specifica  numita traditional TAI SUI sau Marele Duce Jupiter sunt necesare remedii Feng Shui suplimentare.cum ar fi Pi Yao sau placi Tai Sui

2016  Est  - Prosperitate viitoare 

Steaua # 9 Feng Shui , numita, de asemenea, prosperitate viitoare sau steaua purpurie , se află în zona de Est în 2016. Aceasta este o stea de bun augur, care aduce multe binecuvântări cu ea.

Elementul Feng Shui din zona de est in Bagua (Lemn ) hrănește elementul stelei in vizita (Foc), ceea ce este excelent.
Iată cum să pregătiti zona de est a casei voastre pentru bun Feng Shui in 2016 :
Afișezati remedii cu bani Feng Shui aici, cum ar fi monedele din China legate cu nodul mistic, copac cu bani, broasca cu trei picioare, etc. cristale Limit Feng Shui, cu excepția perlelor DZI (margele DZI nu sunt de fapt cristale. )
Decorati aceasta zona, cu elemente în 9, cum ar fi 9 lumanari, de exemplu, sau 9 bile DZI. Fiti creativ in a găsi soluția de decor care funcționează cel mai bine în casa voastra.
Plante luxuriante sănătoase și flori frumoase proaspete poate crea o buna energie feng shui in zona de est din Bagua în 2016. Un remediu norocos este un bambus cu 9 tulpini.
Aduceti culori ale elementului foc, forme, ilustrații și piese. Există mai multe modalități de a aduce elementul feng shui  Foc ca elemente de decor, alegeți pe cele care funcționează bine cu decorul de acasă și sunt pe gustul vostru.2016  Vest  -  Dragoste si Educatie  


Zona de vest a casei voastre gazduieste steaua # 4 de bun augur Feng Shui , vedeta Dragostei, Romantismului  precum și Educației.

Gândiți-vă la zona  de vest din casa sau  birou ca o zonă puternic generatoare in relația voastra de dragoste și aduceti aici imagini gândite ca si activatori Feng Shui. Dacă aveți copii, acest lucru este, de asemenea, o zonă de bun augur pentru a le ajuta,  sporind energia pentru studiu și educație.

Iată cum să pregătiti vestul pentru bun Feng Shui in 2016 :

Activati energia iubirii aici, în 2016, cu simbolul dublei  fericiri, doua inimi,  (cristale de cuarț rose), o pereche de rațe mandarine, etc.
O varietate de cristale Feng Shui poate fi introdusă aici, precum și un element de apă blând,  în culorile albastru sau negru sau o oglindă frumoasa.
Plante verzi luxuriante sunt excelente în zona vest în 2016.
Evitati  culori , elemente si decor metalice, cum ar fi elemente  mari realizate din metal, sau o prezență puternică de culori alb, gri, argintiu și auriu.
Dacă aveți în vedere o nouă carieră și / sau ati dori să dobânditi mai multe cunoștințe într-un domeniu specific, aceasta este o zona buna pentru a afișa cărțile dvs. / materiale de studiat, precum și orice  legat de domeniul de studiu.


2016  Sud  -  Succes in Cariera 

În 2016, steaua Feng Shui  care vă poate ajuta cu succes în carieră se află în zona de sud a casei voastre. Steaua albă # 6 este un element de metal feng shui.

Iată cum să pregătiti sudul casei voastre pentru bun Feng Shui in 2016 :

Introduceti un element de decor  metalic, care poate spori energia carierei voastre. De exemplu, puteți afișa imagini de persoane pe care le admirati într-un cadru de metal, sau alegeti a scoate în evidență cariera voastra. Fiti creativ .
6 monede din China este remediul tipic recomandat pentru această stea; puteți fie afișa monedele deschis, sau le plasati într-un mod mai discret, cum ar fi într-un sertar. Nu contează, vizibile sau nu, tratati-va remediul dvs. Feng Shui cu respect.
Cristale Feng Shui  sunt excelente aici,  6 cristale afișate într-un mod minunat. Alegeți orice formă de cristale naturale care vă plac și, în orice formă - de formațiuni naturale, cum ar fi clustere și geode  sau sfere. Pirita poate lucra foarte bine în zona de sud a Bagua  în 2016.
Datorită prezenței energii negative specifice aici in acest an (numita 3 Ucideri), este recomandat să păstrați această zonă liniștită și  a evita renovari.2016   Sud Est    Succes si Victorie

Steaua # 1 Alba viziteaza zona Feng Shui Bagua de Sud-Est în 2016 ; este steaua Feng Shui asociata cu succes în general - fie că este vorba în carieră, relații de dragoste, bani sau educație.

Este o  stea zburatoare cu element Feng Shui de Apă   care viziteaza o zona Bagua cu element de lemn Feng Shui , deci va trebui să tineti sub control elementul Lemn al acestei zone Bagua (in sensul de a nu fi prea puternic); și să se consolideze elementul apa.
Iată cum să pregătiti zona de Sud-Est din Bagua pentru bun Feng Shui in 2016 :

Introduceti apă și metal in element in zona de sud-est a Bagua casei dvs sau biroului  în 2016. Culori albastru, negru, gri și alb sunt o alegere buna de culori pentru decorul din Sud-Est în 2016 din cauza  energiilor elementelor.
De evitat în zona de Sud-Est în 2016 este elementul  Lemn (Lemnul scurge energia din elementul feng  shui apă al stelei zburatoare). Deci, evitati o prezență puternică de  plante mari sau imagini cu verde și maro și plante / verdeață luxuriantă.

De asemenea, este cel mai bine  a evita o prezență puternică a elementului Foc aici în 2016 deoarece focul consuma apa. Elementul Foc  Feng Shui este exprimat în culori rosu, violet, multe lumanari, imagini de foc, forme triunghiulare, etc.
Cele mai bune remedii Feng Shui pentru zona de Sud-Est în 2016 sunt remediile cu energie puternica victorioasa , vesela. Imaginea unui cal este un  remediu clasic feng shui care poate lucra foarte bine aici. Un  Wu Lou din metal(tărtăcuță chinezească) este, de asemenea recomandat, precum și articole în forme rotunde.
O fantana poate fi un remediu excelent pentru zona de Sud-Est în 2016, crește atât energia de bun augur a stelei zburatoare , precum și energia de sănătate și armonie in familie promovand  energia acestei zone feng shui din Bagua.

Sfaturi de la Rodica Tchi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro