CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 6 martie 2016

OZN



Un OZN intrând într-un portal ce a fost deschis deasupra CERN-Geneva din Elveția - VIDEO

În decembrie anul trecut, doi turiști americani au surprins cu aparatul de filmat un fenomen cu totul uluitor chiar deasupra Centrului European pentru Cercetare Nucleară (European Center for Nuclear Research – CERN), pe cerul Genevei, în Elveția.
În videoclip se poate vedea formarea pe cer, ca din senin, a unui misterios vortex spiralat, ce pare că se deschide către o altă dimensiune. Uimit de ceea ce înregistrează, cel care a făcut filmarea a reușit să obțină și un zoom al fenomenului. Și mai interesant este că spre acel vortex se îndreaptă cu mare viteză un obiect luminos, care intră în deschiderea formată. Imediat după aceea, totul dispare nelăsând niciun fel de urmă.
Videoclipul filmat de turiștii americani a fost postat pe youtube și a atins cifre record de vizualizări. În timp ce unii comentatori spun că imaginile nu sunt decât o farsă, alții sunt de părere că nici cele mai performante calculatoare nu pot genera un efect vizual asemănător celui din videoclip.
Formarea respectivului vortex deasupra CERN se pare că nu este întâmplătoare. Încă de la crearea marelui complex de cercetări științifice existau temeri că acesta ar putea induce apariția accidentală a unei mini-găuri negre sau ar putea deschide un portal interdimensional.
Laboratorul principal din cadrul CERN este complexul LHC (Large Hadron Collider – Marele accelerator de hadroni), cel mai mare și mai puternic accelerator de particule din lume. LHC a fost construit între anii 1998 și 2008 și este un uriaș tunel subteran circular, cu circumferința de 27 de kilometri. Fizicienii urmăresc aici ca prin accelerarea uriașă a vitezei particulelor, aproape de viteza luminii, să descopere structurile de bază ale materiei, precum și procesele care au marcat apariția Universului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro