CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 29 noiembrie 2015

Ajutorul Flacarii Violet20 Noiembrie – 11 Decembrie 2015

Prea iubiți Oameni ai Lumii

Sunt multe schimbări care au loc în acest moment. Deși poate părea că lumea este doar la un pas de a fi preluată de haos și de forțele sale, să știți că lucrurile nu sunt așa cum par, pentru că la orizont se arată un nou răsărit. Vă cerem să nu vă clătinați în susținerea propriei voastre Lumini și în invocarea Luminii pentru lumea în care trăiți și pentru toți locuitorii ei. După cum știți, noi lucrăm alături de voi pe căi energetice și astfel, împreună, luăm poziție și tragem o linie în nisip.

În timp ce vă rugați și invocați, vedeți Pământul scăldat în Lumina Violet, Lumina Violet a transmutării. Mențineți această viziune cât de mult puteți de fiecare dată când faceți acest lucru. Legiunile Luminii care lucrează cu mine au pătruns deja în atmosfera Pământului cu această energie și va fi de un imens ajutor dacă fiecare dintre voi poate ancora această Lumină în miezul cristalin al Pământului în timpul vizualizărilor voastre, pentru ca Lumina Violet să înceapă să lucreze din interiorul Pământului și să-și radieze Lumina în cercuri concentrice din ce în ce mai mari până când acestea ating suprafața planetei voastre și pătrund în atmosferă.

Eu, Saint Germain, voi trimite Lumina Violet și voi învălui întreaga planetă în ea la orele voastre de vârf după fusul vostru orar, după cum urmează 6:00 a.m.; 9:00 a.m.; 12:00 amiaza; 3:00 p.m.; 6:00 p.m.; 9:00 p.m. și 12:00 noaptea în fiecare zi în următoarele trei săptămâni. Alegeți ca o dată sau de mai multe ori să vă alăturați mie și Legiunilor Luminii care sunt în serviciul acestei cauze. Tărâmul Maeștrilor Ascensionați mi s-a alăturat în acest efort astfel încât avem întreaga Echipă a Cerului lucrând să transmute haosul care și-a arătat chipul în lumea voastră.

Vă rog să vă alăturați nouă ca și lucrători la sol pe Pământ ridicându-vă pentru Pământ și toți locuitorii lui. Împreună, vom elimina energiile care împiedică Pământul și omenirea să-și ia locul de drept în Univers. La finalul vizualizării voastre, indiferent când vă alăturați nouă, chemați Lumina, Iubirea și energia Mamei Divine să intre in inima fiecărei persoane de pe planetă și să aprindă scânteia divină din ei.

Vă sunt recunoscător pentru atenția voastră în această chestiune. Mulțumesc!

Eu Sunt Saint Germain.

Marlene Swetlishoff/ Tsu-tana (Soo-tam-ah) Păstrătoare a Simfoniilor GrațieiTraducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro