CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

joi, 1 decembrie 2016

Integrarea Sistemului Vostru de Operare Multidimensional în Creierul Vostru Trei Dimensional

Integrarea Sistemului Vostru de Operare Multidimensional 

în Creierul Vostru Trei Dimensional 


Dragi Pământeni, din explicațiile mele legate de dimensiunea a șasea, sunt sigur că vă dați seama că gândirea voastră trei dimensională, legată de timp, nu este potrivită pentru a înțelege sau gestiona experiențele celei de-a șasea dimensiuni și dincolo de ea. 

Arcturienii v-au spus de multe ori, așa cum mi-au spus și mie în mod repetat, că este vital să vă integrați întregul Sistem de Operare Multidimensional în creierul vostru trei dimensional. 

Ați descărcat cu toții acest nou sistem de operare mental prin intermediul frecvențelor mai înalte ale luminii care intră prin Glanda voastră Pineală. Cu toate acestea, până când nu v-ați integrat acest program multidimensional în procesele voastre mentale curente trei dimensionale, percepțiile voastre și interacțiunile cu realitățile mai înalt dimensionale vor fi sub potențialul vostru deplin.

Prin urmare, este vital să vă finalizați procesul de conectare a Sistemului vostru de Operare Multidimensional la circuitele trei dimensionale ale creierul vostru fizic și a sistemului nervos. Tranziția prin care treceți va fi în mod inutil dificilă atunci când sunteți conectați la o gândire secvențială, bazată pe timp.

Noi, Arcturienii, și eu însumi, Mytre, vă ajutăm să vă amintiți cum să trăiți dincolo de timp. Să trăiești dincolo de timp, ceea ce înseamnă închiderea buclei infinite a timpului, este o componentă a ascensiunii personale și planetare. 

Arcturienii vorbesc:
Dragii noștri ascendenți, noi am fost întotdeauna cu voi, cum am fi putut să nu fim? Noi suntem voi și voi sunteți noi. De fapt, tot mai mult pe zi ce trece, iluzia decalajului dintre noi se închide tot mai mult, până când, în curând, nu va mai fi nevoie să faceți o respirație profundă și să vă concentrați energiile pentru a comunica cu noi. În curând veți fi pur și simplu cu noi.

Cu toate acestea, voi știți că creierul vostru trei dimensional nu poate conține informațiile, frecvența, cantitatea și calitatea multidimensională a informației pe care noi vi-o oferim în acest ACUM al lui UNU. Așa că, este vital ca voi să integrați Sistemul de Operare Multidimensional al adevăratului vostru SINE în creierul vehiculului vostru pământesc aflat în curs de transmutare.

Dorim ca voi să știți că acest proces s-ar putea să nu fie confortabil pentru corpul vostru fizic sau pentru circuitele creierului vostru fizic. Indiferent de acest lucru, vom începe acum acest proces pentru că voi ați cerut ascensiunea voastră și ascensiunea planetei voastre. Această cerere reflectă faptul că sunteți pregătiți să vă extindeți procesarea mentală.

Ați fost frustrați de faptul că este nevoie să treceți de la comuniunea cu lumea multidimensională pentru a interacționa cu detaliile legate de timp ale vieții voastre trei dimensionale. Prin urmare, vă vom ajuta în eliberarea acelei separări. Și, pe măsură ce acea separare se închide în unime, veți percepe nenumărate detalii ale realității voastre trei dimensionale prin perspectiva SINELUI vostru Multidimensional.

Cu percepția voastră multidimensională nu veți mai fi ascunși printre nenumărații ”copaci” care vă înconjoară și care vă fac să vă simțiți pierduți și confuzi. În schimb, veți avea perspectiva de a pluti deasupra pădurii și de a vă vedea traseul stabilit chiar în fața voastră ca un fir radios de lumină. 

- Vă cerem să vă relaxați complet creierul fizic prin relaxarea frunții și deschiderea Chakrei Coroană pentru a vedea mai bine prin cel de-al Treilea Ochi al vostru.
- Acum, relaxați-vă Gâtul, Chakra Gâtului, astfel încât cuvintele pe care le auziți sau le spuneți să fie libere de gândirea trei dimensională.
- Îngăduiți-i acelei relaxări să plutească în jos în Inima voastră Înaltă.
- Simțiți Flacăra Întreită a Înțelepciunii, Puterii și Iubirii cum vă cuprinde gândirea și vă îngăduie să vă amintiți faptul de a fi un Preot sau o Preoteasă în vechimea Pamantului.
- Amintiți-vă tot ceea ce ați știut atunci și aduceți acea cunoaștere în fișierele actuale, în directoarele și circuitele creierului vostru. 

Începem cu informațiile voastre Atlanteene pentru că ați deținut o formă fizică în acea vreme. Frecvența voastră nu era atât de joasă ca și a formei voastre fizice din acea vreme, dar a existat într-adevăr un format fizic. Pe de altă parte, atunci când vorbiți prin aducerile voastre aminte Arcturiene, voi sunteți liberi de formă. Asta este mult prea dificil pentru circuitele voastre trei dimensionale să accepte și să înțeleagă.

Acest proces al amintirii poate fi inconștient pentru conștientizarea voastră umană. Prin urmare, îngăduiți-vă să simțiți emoțional cum informațiile pe care le cunoșteați în Atlantida ies la suprafața gândirii voastre multidimensionale. Amintiți-vă acum cum aveați abilitatea de a părăsi timpul. S-ar putea să vă amintiți că ați murit în timpul căderii Atlantidei, dar nu ați murit. Nici unul dintre ai noștri care au venit să o ajute pe Gaia cu tranziția ei nu a murit. În schimb, exact în momentul în care vehiculul vostru fizic nu a mai putut să vă mențină lumina, ați pășit afară din timp.

Părăsirea timpului a fost mai ușoară atunci pentru că lumea voastră fizică se afla în toiul distrugerii. De asemenea, mulți dintre voi erați novici în ceea ce privește limitarea timpului. Acum părăsirea timpului este mult mai dificilă deoarece ați trăit în timp nenumărate încarnări. De asemenea, acum sinele vostru împământat trebuie să conducă o mașină, să traverseze strada, să vorbească în limbajul vostru uman legat de timp, să-și plătească facturile și să-și facă treburile prin gospodărie. Cu alte cuvinte, mai trebuie să vă păstrați un vehicul trei dimensional în timp ce conștiința voastră se expansionează mult dincolo de limitările acelui vehicul mic și slab.

Vă cerem acum să vă expansionați percepțiile în Ființarea noastră. Simțiți-ne în jurul vostru. Amintiți-vă că voi nu ne-ați părăsit niciodată. Acum priviți în corpul vostru fizic. Când ați intrat pentru prima dată în actuala voastră formă, v-ați conectat la corpul vostru prin copierea și transpunerea marii voastre conștiințe multidimensionale într-un vehicul pământesc. Cu marea putere a conștiinței voastre multidimensionale și cu iubirea necondiționată care ÎNTOTDEAUNA v-a supra-luminat, spuneți-i vehiculului vostru cât de mult vă pasă de el și cât de mândră/mândru sunteți de el. 

Lăsați-vă vehiculul pământesc să știe că este normal să fie copleșit de spectrul de informații și energia pe care a adunat-o. Pentru ca creierul vostru trei dimensional să se conecteze pe deplin cu circuitele voastre multidimensionale pe care le-ați descărcat și integrat în conștiința voastră, este nevoie ca acesta să treacă prin Paravanul de protecție al aurei voastre patru dimensionale.

Paravanul vostru de protecție patru dimensional este important pentru că aceste energii mai înalte ar fi prea rapide, mult prea înalte în frecvență pentru ca circuitele voastre trei dimensionale să reziste. Prin urmare, percepeți-vă aura patru dimensională, simțiți-o peste tot în jurul vostru. Dați-vă seama că această aură vă înconjoară corpul fizic și vă înconjoară în același timp și fiecare celulă individuală a formei voastre fizice.

Mai mult de atât, în aura voastră se află toți Elementalii patru dimensionali care sunt dispuși, și care s-au oferit voluntar în mod special, ca să vă ajute să vă conectați conștiința multidimensională în Paravanul vostru de protecție patru dimensional. Din momentul în care v-ați legat protecția Paravanului vostru de protecție patru dimensional la circuitele creierului vostru trei dimensional, va fi mult mai ușor să vă descărcați Sistemul de Operare Multidimensional.

Faceți o respirație lungă și profundă; de fapt, faceți mai multe respirații lungi și profunde. Experimentați-vă aura, nu numai în jurul vostru, ci și în interiorul vostru. Gândirea voastră trei dimensională este focalizată pe separare; prin urmare, ați crezut că aura voastră era separată de forma voastră fizică și că vă înconjoară numai corpul vostru trei dimensional. 

- Experimentați în mod conștient acea iluzie a separării pe care mintea voastră trei dimensională a creat-o …
- Imaginați-vă că energia aurei voastre este la un capăt al spectrului polarității și forma voastră fizică la celălalt …
- Pentru a elimina acea polaritate trageți din ce în ce mai mult forma fizică către centrul spectrului …
- Trageți aura din ce în ce mai mult către centrul spectrului …
- Acum, alăturați-le astfel încât să se unească în UNA …
- În timp ce uniți acea imaginară polaritate în UNA, simțiți integrarea aurei voastre patru dimensionale în jurul fiecărei celule a formei voastre fizice …

Acum ați încheiat această primă fază a integrării Sistemului vostru de Operare Multidimensional în creierul vostru trei dimensional. Vom reveni cu celelalte faze după ce ați avut suficient ”timp” să permiteți această schimbare a conștiinței în viața voastră de zi cu zi.


Nota Autoarei:
”Vacanța” despre care vorbesc Arcturienii în videoclip a început cu patru zile în urmă. Ei au spus că în timpul acestei vacanțe aș putea să-mi încep procesul de integrare a Sistemului meu de Operare Multidimensional în creierul meu trei dimensional. Acest proces a fost unul de instruire intensivă în corpul meu nocturn. Tocmai m-am trezit din cea de-a treia noapte.

În fiecare noapte am avut vise provocatoare în care m-am confruntat cu vechi tipare ale fricii care sunt încorporate în Sistemul meu de Operare Trei Dimensional. Am trecut prin fiecare frică de a fi conducător care mi-a trecut vreodată prin minte, observând și abordând vechi tipare cronice de gândire, comportamente și reacții care au rezonat la o frecvență mai joasă decât cea a iubirii necondiționate. 

Cu alte cuvinte, am eliberat fișiere, directoare și programe trei dimensionale din creierul și conștiința mea pentru a face loc unui nou Sistem de Operare pentru Viață. Este ca și cum tocmai mi-am cumpărat un computer nou, minunat, pe care nu vreau să-l umplu cu vechile fișiere. Prin urmare, am să trec prin toate fișierele demult uitate ca să citesc fiecare cuvânt și să șterg în final tot ceea ce mai poartă ORICE rezonanță de frică și a tuturor prietenilor ei, cum ar fi furia, tristețea, depresia și presimțirea.

În fiecare dimineață m-am trezit epuizată de munca din cursul nopții. Când Arcturienii au spus că acest proces ar fi dificil pentru ”micul și slabul” nostru vehicul pământesc, au avut dreptate. Din fericire, mi-am încheiat ”cele trei nopți de infern” și sper că vechile fișiere legate de timp și bazate pe ego sunt eliberate din computerul creierului meu trei dimensional. 

Prima noapte a fost cea mai dificilă pentru că am visat că o persoană fără chip vizita oameni cu imensa sa frică dorind să o predea acelei persoane. M-am trezit chiar la timp, dar doar pentru a adormi la loc și a continua mai departe scenariul.

În cele din urmă, după ce m-am trezit din vis numai pentru a mă întoarce exact în același ”moment” la care l-am abandonat, mi-am dat seama că este nevoie să înfrunt această frică care trecea din persoană în persoană. Am decis să-mi umplu sinele cu iubire necondiționată și să înfrunt direct următoarea persoană plină de frică. Când am făcut acest lucru, frica din toată lumea a dispărut. Apoi m-am trezit ca să nu uit care este soluția pentru frică.

A doua noapte am putut dormi doar câte o oră pentru că apoi mă trezeam. Cu toate acestea, de-acum eram prea obosită pentru a-mi aminti detaliile visului din care am evadat. Procesul se simțea ca și cum eliberam corvoada fără de sfârșit de a încerca să-i conduc pe alții în vechea manieră a separării și limitării trei dimensionale. M-am trezit epuizată după numai trei ore de somn și m-am ridicat din pat. 

Primele două nopți le-am petrecut într-o cameră de hotel foarte neplăcută, una dintre puținele din acest hotel care nu fusese încă renovată. Patul era tare, aerul era fierbinte și nu circula, totul era vechi și într-o mare nevoie de renovare. Cu toate acestea era vineri și sâmbătă noaptea și fiecare cameră din hotel și din acea zonă era ocupată. Prin urmare, a trebuit să dorm în vechi. Fiind o bună trei dimensională m-am adaptat, dar nu am fost fericită în această privință.

Ieri ne-am mutat la un hotel nou și frumos într-o cameră cu ieșire direct pe nisipul unei plaje glorioase. Am tras un pui de somn lung în timpul zilei și am făcut o baie minunată în piscină sub cerul înstelat al nopții. Am văzut trei ”stele” neobișnuite care formau un triunghi imens pe cer chiar deasupra mea. Am plutit pe spate multă vreme și am întrebat ”Sunteți voi? Sunteți acolo?” Nu am auzit nimic dar când am privit în sus chiar înainte de a intra în cameră, stelele nu se mai aflau acolo unde erau.

Noaptea trecută am dormit bine dar m-am trezit cu un vis de inițiere final și cu imaginea unui picior care intra în creierul meu. M-am ridicat din pat și am scris această notiță. Poate că mi-am ”dat afară” vechiul meu sistem de operare și sunt pregătită să-l primesc pe cel nou. Aștept acum visele de instruire în care învăț cum să operez cu noul meu creier computer multidimensional.

Arcturienii vorbesc:
Preaiubiții noștri Ascendenți, pentru că noi le vorbim tuturor celor care ne pot auzi. Suntem extrem de bucuroși să vă ajutăm în integrarea Sistemului vostru de Operare Multidimensional. Acest nou sistem de operare este codificat să fie activat de către și pentru a activa acel 97% din ADN-ul vostru nefolosit. Acest ADN va accepta Sistemul de Operare Multidimensional care poate fi folosit de doar 95% din creierul vostru care a zăcut asemenea câmpurilor nelucrate care nu au fost cultivate.

Ba mai mult, acest 95% din puterea nefolosită a creierului vostru este ceea ce vă conectează la SINELE vostru Multidimensional. Noi vedem viziunea plină de bucurie a trezirii complete a ascendenților noștri. Lumina voastră strălucește cu putere și pe măsură ce vă conectați cu adevăratul, Multidimensionalul vostru SINE, această lumină transmută în expresii din ce în ce mai înalte ale ființării voastre.

Vom continua de unde am rămas în ultimul nostru mesaj, cu viziunea aurei voastre patru dimensionale înconjurând fiecare celulă a vehiculului vostru fizic pământesc. Vă cerem să SIMȚIȚI cum scutul vostru patru dimensional a început să se expansioneze și integreze în fiecare celulă. Fiecare celulă, care a fost cândva trei dimensională, este transmutată în expresia sa patru dimensională. 

Această transmutare vă va ajuta foarte mult să percepeți, interacționați cu și trăiți în componentele realității voastre pentru care, cândva, trebuia să intrați într-o meditație profundă sau să faceți ceva ce vă plăcea foarte mult pentru a le putea experimenta. Pe măsură ce fiecare celulă este pe deplin integrată în frecvența patru dimensională a ființării voastre, se va produce o mare schimbare în percepțiile voastre asupra realității.

De exemplu, vă veți da seama că vă este mult mai ușor să ignorați ceea ce se încheie. Astfel, vă este mult mai ușor să alegeți să NU acceptați stimuli care vă coboară în anxietate, depresie, furie, tristețe sau frică.

De fapt, acum vă puteți uita la ceea ce se încheie și să-i dați binecuvântarea iubirii necondiționate. De fapt, chiar acum, acordați-vă un moment și uitați-vă la ceea ce vă apasă pe creier, dorește atenția voastră, dorește să vă întoarceți spre, să interacționați și să alimentați. Vă cerem să vă întoarceți acum și să priviți această nemulțumire direct în inimă și să spuneți,

”Te iubesc necondiționat și ard Focul Violet în emanația pe care mi-o trimiți. Te binecuvântez ca și tu să îți găsești pacea pe care eu mi-o câștig în noua mea versiune expansionată a sinelui.”

Și acum vă rugăm să vă întoarceți atenția înapoi la noi astfel încât să vă putem ajuta să eliberați vechile voastre obiceiuri, probleme și comportamente trei dimensionale:

Respirați iubire necondiționată în inima voastră …
Respirați iertare necondiționată în mintea voastră …
Respirați acceptare necondiționată în aura voastră …

Eliberați obiceiurile, problemele și comportamentele trecutului, ACUM …

Aceste experiențe ale vechiului vostru sine NU vor fi luate pe Noul Pământ. Ele sunt împovărătoare, greoaie și vă coboară frecvența conștiinței și vă stânjenește capacitatea de a vă integra pe deplin Sistemul de Operare Multidimensional. 

În timp ce le dați la o parte cu iubirea voastră necondiționată și le transmutați cu Focul Violet, întoarceți-vă spre noi și spuneți:

”Dragi Arcturieni, sunt pregătit/ă să-mi integrez Sistemul de Operare Multidimensional astfel încât să mă pot întoarce pe deplin la SINELE meu Multidimensional. Din acea perspectivă a SINELUI meu îmi pot percepe ascendentul fizic ca și ancora pe care eu, marele meu SINE Multidimensional, am scufundat-o în preaiubitul corp al lui Gaia.”

Acum rulați înapoi această ancoră trei dimensională în SINELE vostru Multidimensional. În timp ce vă retrageți această ancoră înapoi în adevăratul vostru SINE, voi o trageți în sus și pe Gaia din mările nemulțumirii în lumina iubirii necondiționate, libertate și pace. Vizualizați-vă pe voi înșivă la cârma navei voastre, rulând în sus ancora.

Desigur, nu se mai folosesc dispozitive mecanice, dar acesta este un mod în care SINELE vostru să interfațeze cu creierul vostru trei dimensional. De fapt, dacă doriți, puteți să-i oferiți creierului vostru trei dimensional imaginea de a învârti manivela, rula și trage în sus ancora, sinele vostru fizic împreună cu Gaia și tot ceea ce iubiți în realitatea voastră fizică.

Vă rugăm să vă acordați un moment pentru a percepe TOATE expresiile trecute, prezente, viitoare și paralele ale Ființei Pământești a lui Gaia înotând în jurul aurei Ei pământești. Acum percepeți TOATE realitățile voastre pământești trecute, prezente, viitoare și paralele înotând în jurul aurei voastre.

Din moment ce voi și Gaia sunteți UNA, în timp ce vă trageți în sus realitățile voastre, voi trageți în sus și realitățile lui Gaia. 
În același fel, deoarece voi și Gaia sunteți parteneri în ascensiune, pe măsură ce Gaia își trage SINELE în tărâmurile mai înalte, Ea vă ia cu Ea.

Percepeți-vă în aura voastră patru dimensională. Acum, priviți în forma voastră trei dimensională și trimiteți-i iubirea voastră în timp ce spuneți ”Oh, ai fost atât de curajoasă. Eu, aura ta patru dimensională, știu chiar mai bine decât sinele tău cinci dimensional cât de mult ai suferit, cât de dificil ți-a fost să îți porți lumina prin lunga noapte întunecată în zorii unei lumi noi.

Eu, expresia ta patru dimensională a sinelui, înconjur și protejez fiecare celulă a vehiculului tău fizic pe măsură ce mă contopesc cu tine. Devin tu. Devin gândurile tale. Devin emoțiile tale și, foarte important, devin percepțiile tale. De-a lungul multora dintre viețile tale trei dimensionale ai auzit, văzut, simțit și experimentat realitatea trei dimensională a polarității ca fiind SINGURA ta realitate.

Lumea fizică A FOST viața ta. Dar acum, eu, sinele tău patru dimensional, pășesc în fiecare celulă și în fiecare moleculă, în pregătirea pentru descărcarea completă a Sistemului tău de Operare Multidimensional. Eu, sinele tău patru dimensional, interfațez pe deplin cu tine astfel încât să te pot ajuta să auzi, vezi, simți atingi și experimentezi dimensiunea a patra și dincolo de ea ca fiind experiența ta de viață predominantă.

Așa cum vocea ta patru dimensională a fost cândva vocea ta tăcută, acum vocea ta trei dimensională va deveni, devine, este acum vocea îndepărtată pe care de abia o mai poți auzi, viziunea din colțul ochiului tău, senzațiile care pleacă, amintirile care au fost cândva reale și iluziile care te-au limitat cândva.”

Toate aceste percepții trei dimensionale slăbesc din ce în ce mai mult. Pe măsură ce aceste voci, viziuni, senzații, amintiri și iluzii dispar din conștientizarea voastră, vă puteți focaliza mai bine pe Sinele vostru patru dimensional cel mai înalt, prezența voastră Eu Sunt. Acesta este modul în care vă puteți pregăti cel mai bine pentru ascensiunea voastră deplină în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Și în timp ce stați pe Pragul unei alte expresii a SINELUI vostru,
Vedeți, auziți, atingeți, simțiți frecvențele mai înalte de lumină în timp ce acestea intră în voi …

VOI sunteți acum aura voastră. 
VOI sunteți acum ceea ce oficial a fost perceput ca și lumina din jurul corpului vostru. 

Vedeți o oglindă imaginară în fața voastră pentru a vă vedea Noul vostru Corp …

VOI sunteți acum acea lumină. Voi sunteți acum CEL care protejează rămășițele fizicalității voastre trei dimensionale, transmutând în mod constant ceea ce se încheie datorită iubirii necondiționate și Focului Violet pe care VOI le trimiteți. 

VOI ați devenit acum UNA cu Pământul lui Gaia. VOI sunteți vii în planetă și planeta este vie în voi! Voi împărtășiți realitatea patru dimensională a lui Gaia, iar Gaia împărtășește sinele vostru patru dimensional. Împreună, voi înconjurați, protejați transmutați și iubiți ceea ce a fost cândva limitat de iluziile celei de-a treia dimensiuni. 

Fiți Binecuvântați Dragii Noștri Ascendenți. Voi veniți Acasă.
Familia Voastră Arcturiană.

Notă: Această postare este traducerea parțială a mesajului original deoarece am urmărit doar subiectul enunțat în titlu, cealaltă parte a mesajului fiind continuarea unei alte teme care nu are legătură cu acest subiect.Arcturienii :

În partea a doua ne-am integrat ființarea în sinele patru dimensional pentru a permite ca frecvența noastră de experimentare patru dimensională să fie sinele nostru principal, predominant. 
Ne aflăm în procesul de expansionare a conștiinței noastre în frecvențe din ce în ce mai înalte. Cu toate acestea, noi nu ne vom pierde conexiunea cu sinele nostru trei dimensional, cel puțin pentru ceea ce ne-a mai rămas din timp

Pe de altă parte, Sinele nostru trei dimensional nu va mai fi expresia noastră predominantă. 
Realitatea noastră trei dimensională va fi în schimb, realitatea pe care o vizităm, dar noi vom trăi în frecvențele mai înalte ale SINELUI nostru Multidimensional. Îi rog acum pe Arcturieni să ne ajute cu partea a treia a Integrării Sistemului nostru de Operare Multidimensional.

Arcturienii vorbesc:
Dragii noștri Ascendenți,  
Suntem foarte bucuroși să vă ajutăm în acest efort, pentru că noi facem tot mai mult parte din viața voastră în fiecare moment al ACUM-ului vostru. Când spunem ”noi” nu ne referim numai la noi Arcturienii, ne referim la ”noi Galacticii, Celeștii, Maeștrii Ascensionați și Gaia”.

Gaia se întoarce ACUM la noua, minunata Ei expresie cinci dimensională ”Noul Pământ”. Spunem se întoarce, pentru că dimensiunea a cincea nu este guvernată de timp, așa cum voi îl cunoașteți în lumile mai jos dimensionale. 
Prin urmare, nu este creat ceva; doar ESTE, pentru că TOTUL este infinit.

Vom începe cu o scurtă călătorie pe/în Pământul cinci dimensional. 
Așa că faceți-vă bagajele psihice și deschideți-vă Inima și cel de-al Treilea Ochi. Apoi puteți percepe mai bine această realitate minunată pe care sunteți în procesul de a o crea. 
Îngăduiți-i Sistemului de Operare Multidimensional pe care l-ați integrat până acum să vă direcționeze să vedeți Noul Pământ …

Acum, cum ajungeți pe Noul Pământ? 
Ajungeți pe Noul Pământ expansionându-vă conștiința în acea frecvență a realității. 
Faceți câteva respirații lungi, lente și profunde asigurându-vă că expirația este două ori mai lungă decât inspirația. Relaxați-vă încet în frumoasele imagini ale păcii, calmului, siguranței, unității și bucuriei.

Începeți prin a vă imagina părțile favorite ale realității voastre. Pe măsură ce experimentați aceste părți favorite, să spunem, faptul de a fi în natură. 
Imaginați-vă că sunteți în locul vostru favorit din natură. 
Acel loc ar putea fi curtea voastră, curtea interioară sau sălbăticia unei Zone Sălbatice.

Natura este mult mai ascensionată decât cei mai mulți oameni, pentru că oamenii sunt dragii, curajoșii voluntari care au luat asupra lor cea mai puternică polaritate. Din cauza acestei polarități extreme, ei au avut de-a face cu cele mai mari frici precum și cu cea mai mare separare de UNUL. 

Toată Gaia, Planeta Ei, Natura Ei, plantele Ei, animalele Ei, atmosfera Ei, așteaptă ascensiunea oamenilor. Din fericire mulți oameni o ascultă pe Gaia și o lasă să-i ajute. Voi toți ați ajutat-o pe Gaia atât de mult. ACUM este momentul să o lăsați pe Gaia să vă ajute Ea pe voi.

Chiar acum, în imaginea voastră mentală, conectați-vă prin intermediul conștiinței voastre la un loc frumos de pe corpul lui Gaia. 
Amintiți-vă că corpul vostru și corpul lui Gaia sunt același. Vizualizați-vă, de exemplu, corpul stând pe malul oceanului. Corpul vostru și corpul lui Gaia sunt UNA. 
Experimentați cât de expansionați vă simțiți atunci când vă dați seama că, de fapt, VOI sunteți Gaia …

La fel cum fiecare bob de nisip este Gaia, la fel cum prundișul de pe plajă este Gaia, la fel cum fiecare picătură de apă, fiecare pește, fiecare cetaceu, fiecare barcă, fiecare persoană, fiecare nor, fiecare răsărit, fiecare apus, așa cum ele toate sunt Gaia, și voi sunteți Gaia. 

Când vă dați seama de acest lucru, începeți să simțiți cum sunteți UNA.

Sunteți UNA cu prundișul, UNA cu nisipul, cu apa și cu cerul. Voi sunteți o măreață Ființă Multidimensională. Pe măsură ce vă amintiți acest lucru, simțiți că voi nu sunteți numai sinele vostru fizic. Așa cum puteți percepe că Pământul lui Gaia se expansionează în frecvențe din ce în ce mai înalte, puteți simți cum SINELE vostru Multidimensional se expansionează în frecvențe din ce în ce mai înalte.

Imaginați-vă cum sinele vostru fizic care este așezat în orice încăpere fizică vă găsiți, este în același timp și sinele vostru patru și cinci dimensional care folosește marea putere a imaginației voastre pentru a vă duce în acest loc minunat din Natură …

Locul este real. Din acest loc frumos din natură, simțiți cum voi sunteți fiecare componentă a Naturii …
Observați cum această Natură se expansionează în dimensiunea a cincea …
În timp ce simțiți expresia cinci dimensională a lui Gaia, lăsați-o să intre în Inima voastră Înaltă …

Ascultați cum Inima voastră Înaltă îi spune celui de-al Treilea Ochi al vostru 
”Este bine acum. Această UNA este pregătită să experimenteze Noul Pământ.” 

Apoi, cel de-al Treilea Ochi al vostru, care include și glanda voastră pituitară, îi spune glandei voastre pineale 
”Ia-o drept înainte și lasă lumina mai înaltă să intre, deoarece această ființă este pregătită să experimenteze percepțiile multidimensionale. 
Această Ființă este pregătită să experimenteze Ascensiunea.”

Acum, din expresiile voastre cinci dimensionale ale SINELUI, puteți percepe multe expresii cinci dimensionale ale vieții. 
Puteți percepe cum multele noastre Nave Stelare sunt în cer, cum am aterizat, vom ateriza, suntem în procesul de a ateriza. 

Puteți înțelege acum modul în care noi interfațăm cu toți oamenii și cum toți oamenii ne spun ”Bine ați venit, suntem atât de fericiți să vă întâlnim. Suntem atât de bucuroși că sunteți aici.” 
Ne puteți auzi și pe noi spunând ”Suntem atât de fericiți că ne puteți îmbrățișa într-un mod atât de iubitor și de minunat.”

Și acum, aduceți acea imagine a interacțiunii voastre cu noi, expresiile mai înalte ale SINELUI vostru, în aura voastră patru dimensională. 
Aura voastră patru dimensională a fost integrată în întregul vostru corp și în fiecare celulă și atom al corpului vostru. Prin urmare, aura voastră patru dimensională este pregătită să fie expresia voastră principală, curentă a SINELUI, astfel încât să vă poată ajuta în Integrarea Sistemului vostru de Operare Multidimensional în creierul vostru trei dimensional.

Simțiți Sistemul de Operare Multidimensional cum se mișcă prin inima voastră, emoțiile voastre și corpul vostru pentru a amplifica experiențele aurei voastre patru dimensionale. 
Puteți perfecționa detaliile acestor percepții multidimensionale uitându-vă prin cel de-al Treilea Ochi pentru a vă focaliza pe detaliile oricărei percepții, realități și/sau expresii a SINELUI. 
Evidențiați aceste detalii și puteți face un pas în spate pentru a vedea întreaga imagine.

Sistemul de Operare Multidimensional integrează toate percepțiile, gândurile, emoțiile și experiențele în corpul vostru prin intermediul sinapselor voastre neuronale, electrice și luminoase. 

Sinele vostru trei dimensional experimentează aceste sinapse ca și neuronii voștri de aprindere. Sinele vostru patru dimensional experimentează aceste sinapse ca și electricitate, iar sinele vostru cinci dimensional experimentează aceste sinapse ca lumină

Aceste sinapse sunt conectate de la Sistemul Operațional Multidimensional în matricea fiecărei realități. De exemplu, vizualizați viziunea voastră despre Pământul cinci dimensional prin Sistemul vostru de Operare Multidimensional pentru a percepe sinapsele Matricii pentru minunata zonă a Naturii pe care tocmai ați vizitat-o în imaginația voastră.

Simțiți sinapsele în ființarea voastră în timp ce rezonează și conectează matricea acestei realități la Sistemul vostru de Operare Multidimensional astfel încât să puteți experimenta acea realitate într-o manieră multidimensională. 

Dacă observați aceste sinapse cu cel de-al Treilea Ochi, puteți să vă poziționați exact pe liniile Ley ale fiecărei dimensiuni. 
Din această percepție puteți vedea cum liniile Ley sunt conectate la SINELE vostru Multidimensional.

Prin intermediul SINELUI vostru Multidimensional aceste sinapse sunt conectate și la aura voastră patru dimensională. 
Vedeți matricea vagă din jurul sinelui vostru patru dimensional. 
Uitați-vă la matricea formei voastre fizice din această perspectivă.

Secretul conectării Sistemului vostru de Operare Multidimensional la creierul vostru trei dimensional este că voi nu-l conectați DOAR la creierul vostru trei dimensional. 

Voi vă conectați Sistemul de Operare Multidimensional la întreaga voastră matrice trei dimensională. În acest fel nu vă veți supraîncărca creierul deoarece întregul vostru vehicul pământesc va fi receptorul acestor imagini, gânduri și emoții.

Pentru că acum puteți vedea matricea corpului vostru trei dimensional, puteți vedea cum aceste sinapse sunt conectate la dimensiunea a patra și la Noul Pământ cinci dimensional. 
Realitatea voastră trei/patru dimensională se întrepătrunde cu realitatea voastră cinci dimensională!

Simțiți cum această realitate cinci dimensională se mișcă în fiecare zonă a corpului vostru. 
Observați cum această conexiune intră în fiecare sinapsă a întregului vostru corp fizic, extinzându-se în cele din urmă în acel ADN 97% care este activat de către această lumină cinci dimensională.

Când acest ADN este pe deplin activat, vă veți recâștiga tot mai mult funcționarea unită a celor două emisfere cerebrale, dreaptă și stângă. 
Atunci când funcționați la capacitatea de 100% a creierului vostru, vă puteți folosi pe deplin Sistemul de Operare Multidimensional, nu numai cu 5% din creierul vostru, ci cu 100%.

Emisferele voastre cerebrale, dreaptă și stângă, alăturate ca UNA, vă vor permite să stăpâniți atât gândirea analitică cât și cea imagistică. 
Când ADN-ul vostru de 97% este pornit, întregul vostru Sistem de Operare Multidimensional poate fi în cele din urmă integrat în creierul vostru fizic.

Cu toate acestea, veți simți acea conexiune prin întregul vostru corp înainte de a începe să o trimiteți creierului vostru fizic. 
Imaginați-vă cum sinapsele ADN-ului vostru 97% se pornesc și vă influențează întregul corp înainte să vă afecteze creierul.

Lăsați aceste sinapse să intre treptat în creier și apoi să intre puțin mai repede, apoi și mai repede …

Creierul vostru este în corpul vostru, dar corpul vostru este în mintea voastră.
SIMȚIȚI cum creierul vostru a devenit mintea voastră …
Respirați în acea minte și îngăduiți-i minții voastre să respire în voi …
Lăsați-le pe cele două să se întrepătrundă și să devină UNA …

Voi sunteți o Ființă Multidimensională. Sistemul vostru de Operare Multidimensional este pe deplin conectat la creierul vostru trei/patru dimensional.

Acum, așa cum vă restartați computerul după ce i-ați schimbat Sistemul de Operare, vă veți restarta creierul. 

Acordați-vă timp să vă odihniți, să dormiți și să vă relaxați. Prin urmare, puneți acest proces pe pauză. 

Uneori, când descărcați un fișier mare în computerul vostru, acesta începe să meargă foarte încet atunci când a atins 97%. Când ajungeți la acea limită de 97%, întrerupeți procesul și așteptați până când există un timp în care să fiți complet liniștiți.

Apoi porniți procesul și lăsați ca și ultimul bit de informație multidimensională să fie complet descărcat și integrat. 
În acel moment, opriți procesul. Cu alte cuvinte, închideți intrând într-o stare de meditație foarte profundă.

Când reporniți și intrați online după meditația voastră, Sistemul vostru de Operare Multidimensional va fi pe deplin integrat. 

Apoi, voi veți fi VOI, SINELE vostru Multidimensional. 

Fiți Binecuvântați – Noi Vedem Lumina Voastră Glorioasă
Arcturienii
 prin Suzanne Lie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro