CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 11 decembrie 2016

Anul Cocoșului 2017

Va prezint cu bucurie mai jos interpretarile maestrului Raymond Lo pentru anul 2017 in care intram:

ABSTRACT

Calendarul chinezesc, cunoscut sub numele de calendarul agricultorilor, sau Calendarul Hsia este un sistem precis si fascinant, care înregistrează nu numai trecerea timpului, dar este, de asemenea, un instrument de previziune. Celebrul sistem tradițional - Cei patru piloni ai destinului - se referă exact la citirea destinului unei persoane din datele sale de naștere așa cum este prezentat în formatul calendarului Hsia. Caracteristica unică a unui astfel calendar este că toate informațiile despre timp - an, luna, ziua și ora sunt prezentate în ceea ce privește cele cinci elemente primordiale - metal, apa, lemn, foc și pământ, despre care se crede a fi componentele de bază a tot în Univers. Relația dintre cele cinci elemente prezice și, prin urmare, se poate, prin utilizarea acestor cunoștințe, multiplica norocul sau a minimiza ghinionul in viata cuiva.

ANUL Cocoșului 2017


Anul Cocosului, 2017, în calendarul Hsia, este simbolizat prin două elemente - cu Foc Yin  stând deasupra Metalului. 
Imagine similară

În conformitate cu ciclul de naștere și de distrugere, care reglementează relațiile dintre elemente, Foc cucerește  Metal, astfel încât acestea sunt pe ciclu distructiv și au relație de luptă. În mod normal, astfel de elemente conflictuale înseamnă lipsa de armonie. În special Foc Yin simbolizează o flacără de lumânare, care pâlpâie și instabilă, prin urmare, reprezintă, de asemenea, o persoană emoțională, sentimentală și sensibilă, nu este temperament rapid, cum ar fi Foc  Yang, dar poate fi tensionata și nervoasa, nervii ei se vor acumula și pot o dată exploda , ceea ce va fi mai grav decât la Foc Yang. La fel ca proverbul chinezesc - O scânteie de foc poate arde câmpul. De aceea Foc Yin este mai asociat cu dezastre provocate de incendii și explozii.
Cum Focul și Metalul sunt în relație de conflict, vor exista conflicte și ciocniri internaționale.  Focul Yin simbolizează, de asemenea, gloanțe și arme de foc, care pot aduce mai multe ciocniri cu arme de foc. Privind in istorie, există dezastre destul de grave legate de Foc Yin . Alegem doar câteva exemple semnificative - 911 atacul asupra World Trade Towers in anul 2001 sa întâmplat în ziua Foc Yin și luna de cocoș Foc Yin; prima bombă atomică a fost lansată în Hiroshima pe 6/8/1945, care este anul Cocosul si zi de Foc Yin, Osama Bin Laden a fost ucis într-o zi de Foc Yin la 2/5 / 2011. De asemenea, Focul Yin care sta pe Cocos este aparent slab cand Metalul de  jos nu sprijină Focul de  sus. Cu toate acestea, nu putem neglija puterea unui astfel de Foc  caci Cocosul este considerat ca fiind "locul de naștere" pentru Foc Yin , în ciclul de viață al elementului Yin. Așa că nu va fi surprinzător faptul că vor exista explozii grave, dezastre legat de incendiu și de război în 2017.   

Cocoșul este puternic element de Metal Yin, care este un simbol de bijuterii și metal decorativ, cum ar fi coliere si bratari. Este fermecător și frumos pe dinafară, dar foarte rece și de calitate dura la interior. De aceea reprezintă, de asemenea, un pumnal care se poate asocia cu uciderea și asasinate. Ca atare, anul Cocoșului Foc Yin nu pare pașnic și va fi  război, vor fi lupte, asasinate și atacuri teroriste.

Calendarul chinezesc al tulpinilor ceresti și ramurilor pamantesti merge pe ciclu de 60 de ani. Acest lucru înseamnă că am experimentat același an Cocoș Foc Yin în urmă cu 60 de ani, în 1957, precum și în urmă cu 120 de ani în 1897. In anul 1957 am vazut in razboiul din Vietnam escaladarea cu insurgenții ai Viet Cong împotriva Guvernului Ngo Dinh Diem. În 1897 China era sub dinastia Qing, condusa de către împărăteasa văduvă Cixi și în decadere prin invazia agresivă a Rusiei și altor țări occidentale. Cu toate acestea, după cum Focul Yin simbolizează, de asemenea, optimismul si Cocosul reprezinta romantism si frumusete, generează, de asemenea, sentimentul de divertisment și de fericire, deci este un an favorabil pentru divertisment și industrii plin de farmec. Foc Yin peste Cocos este, de asemenea, și Protectorul in Cei Patru Stâlpi ai destinului. Ca atare, atât în ​​1897 și 1957 au fost remarcabile evoluții științifice. În 1957 primul satelit - Sputnik 1 a fost lansat de Uniunea Sovietică, în octombrie, urmat de Sputnik 2 în noiembrie, SUA a trimis, de asemenea, primul satelit Explorer 1 pe orbita ianuarie 1958. Laserul a fost inventat de Gordon Gould în 1957. Înapoi în 1897 , cuvântul "calculator" a apărut pentru prima dată, aspirina a fost inventata și electronul a fost descoperit în acel an. În ceea ce priveste divertismentul, musicalul "West Side Story" si-a făcut prima apariție în 1957. De asemenea, este anul cand John Lennon l-a cunoscut pe Paul McCartney și a format trupa Quarryman  care este grupul ce a precedat Beatles.

1897 este, de asemenea, anul în care romanul lui Bram Stoker "Dracula" a fost publicat la Londra. Dracula este un roman despre vampiri și sânge și Foc Yin este legat de sânge. S-a întâmplat ca Bram Stoker s-a nascut pe 8/11/1847, care este, de asemenea, anul de Foc Yin și ziua de Foc Yin. In filmul modern din seria cu vampiri Twilight, joaca Rob Pattinson, de asemenea, născut în ziua de Foc Yin.
Au existat mai multe explozii și dezastre provocate de incendii, în 1957. In anul 1957 februarie o explozie de gaze in mină de cărbune din Virginia, a ucis 37 de persoane. În aceeași lună, un incendiu la o casă pentru persoanele în vârstă din Missouri a ucis 72 de persoane. In luna mai o bombă  cu atom de hidrogen a căzut accidental dintr-un bombardier în apropierea Albuquerque, în septembrie un dezastru nuclear a avut loc la uzina de procesare nucleara Mayak din Rusia, în octombrie există incendiu la reactorul nuclear Windscale în Anglia. 

În Metafizica chineză, Focul Yin reprezinta inima si circulatia sangelui. De asemenea, se referă la creier, sistemul nervos si ochi. De aici, un an Foc Yin aduce boală de inimă, sânge, probleme inflamatorii, creier și probleme ale nervilor, cum ar fi hiper tensiune si accident vascular cerebral. Luați, de exemplu, Hillary Clinton, născuta în 1947 este anul de Porc Foc Yin, în 2013, anul de Sarpe Apa Yin total în conflict, față de anul ei Foc Yin, iar această ciocnire i-a provocat în mod accidental lovirea capului de perete, și, ulterior, ea a descoperit cheag de sânge în creier și a trebuit să demisioneze din funcția de secretar de stat. Bruce Lee a murit, de asemenea, într-o zi de Foc Yin în conflict, față de anul de Apă Yin în 1973 și post-mortem au găsit apă în creier.  James Blunt, campion de curse de mașini, de asemenea, a murit de atac de cord pe ciocnire cu Apă Yin și Foc Yin în 1993.

 Metalul în corpul uman este legat de plamani si organe de respirație. Cu focul atacand  metal, există șansă de gripă și a altor organe de respirație sau probleme ale pielii. Metal Yin ataca  Lemn Yin, care este legat de oase mici în organism, astfel încât este de asemenea necesar să se ferească de accidente care cauzează un prejudiciu oaselor spatelui, membrelor, degetelor de la mana si de la picior. Există mai multe exemple de oameni care si-au  rupt spatele în timpul anului Cocosului sau ziua Cocoșului. Exemple faimoase sunt Brandon Lee, fiul lui Bruce Lee, care a murit în anul 1993 de Cocos ,cu un glonț in spate atunci când turna un film. Starul rock din Hong Kong, Wong Ka Kui, de asemenea, a murit în 1993, pe scena de la Tokyo, rupand spatele. Madonna a căzut de pe cal și si-a rupt oasele în anul Cocoșului în 2005 ... ..

Așa cum Focul Yin este inima și este adesea comparat cu flacăra lumânării care pâlpâie și instabil, oamenii Foc Yin sunt mai calzi , dar emoționali, sentimentali și sensibili . Persoanele reprezentative Foc Yin sunt David Bowie, Robert Pattinson și Harrison Ford și Fang Bingbing. Ei sunt toți artiștii cunoscuti pentru sensibilitatea lor și performanța dramatică inovatoare. În special, David Bowie este privit ca maestru al muzicii inovatoare, cu prezentare vizuală dramatică. Este interesant faptul că oamenii Foc Yin, în special Cocos Foc Yin, sunt foarte frecvent întâlniti în cei patru piloni ai destinului  ca oameni influenți din istoria Chinei. Foarte puternici politicieni chinezi, inclusiv Imparatul Song Taizu, Împăratul Hongwu al dinastiei Ming, Dr. Sun Yat Sen, președintele Mao Tse Tung, președintele Xi Jinping sunt toti născuți în ziua de Foc Yin, cu cei din urmă trei născuți exact pe zi Cocos Foc Yin. Alte celebre persoane influente din China nascute pe zi Foc Yin sunt cele mai populare actrite Fang Bingbing, Jack Ma din Alibaba și Ma Huateng din Tencent, dintre care Fang Bingbing și Jack Ma s-au născut pe zi Cocoș Foc Yin. Acest fapt uimitor indică faptul că anul Cocoș Foc Yin poate purta, de asemenea, o semnificație în politica și prosperitatea economică chineză.

Elementul de foc practic simbolizează fericirea în cele Cinci calitati ale oamenilor, și ei, oamenii Foc Yin sunt calzi și cu inima, dar pot fi, de asemenea, nervosi, tensionati și suspiciosi. Oameni puternici Foc Yin poate fi amuzanti și le place să glumeasca ca un actor de comedie. Comici celebrii, cum ar fi Bob Hope, Chris Rock și Rowan Atkinson au fost toti născuti într-o puternică zi Foc Yin.
Elementul Foc simbolizeaza fericirea in cele 5 calitati ale oamenilor si ei sunt cinstiți, calzi și binevoitori. Foc Yin este optimist, dar iluzoriu. Ei sunt oameni de încredere și prieteni de încredere, dar poate fi dramatici și capriciosi în comportament. Ca atare, anul Foc Yin crește adesea încrederea oamenilor despre economie si aduce o bună performanță pe piața de valori.

În special în timpul lunilor sezoanelor de primăvară și vară, atunci când elementul sezonier de lemn si foc  va face lumânarea sa arda foarte luminos , un astfel de element iluzoriu va ridica  piața de valori. Cu toate acestea, o dată ce sprijinul sezonier de lemn și foc expiră mai departe august, va fi recesiune dramatică cand iluzoria flacără de lumânare este pe moarte. De aceea persoanele care joacă acțiuni și pe piața de valori trebuie să se pregătească pentru o dezamăgire mare în a doua jumătate a anului. Un astfel de fenomen de piață nebuna în prima jumătate de an în colaps în toamna s-a întâmplat în mai mulți ani - de Foc Yin anterior, cum ar fi 1987, 1997, 2007 .. Piața poate scade începand din 2017 , aproximativ din luna august si din acest moment impactul poate fi de lungă durată deoarece nu va exista nici un element de sprijin pentru foc între 2018-2022.

Cocoșul este un element Metal puternic, în metafizica chineză este o "floarea de piersic" sau "Floarea Romantismului", care aduce frumusete si farmec deosebit pentru persoanele care se nasc în fiecare an sau  zi de Maimuță, Sobolan și Dragon. Un astfel de an al florii de piersic va fi, de asemenea, benefic industriei plina de farmec, cum ar fi frumusetea, moda, divertismentul, muzica.  , de asemenea, se referă la bucătărie și energie și va aduce prosperitate restaurantelor și  afacerilor de gătit, precum și de vindecare, sportului , centru de fitness și yoga. Aspectul negativ al "florii de piersic" este scandalul sexual.

Așa cum Focul este aerul cald, acest element este adesea legat de păsări, avioane și obiecte care zboară, anul 2017 Foc Yin pâlpâie instabil si acest lucru poate aduce dezastre aeriene. În 1957, președintele filipinez și 24 de pasageri au murit într-un accident de avion pe 17/3. În luna noiembrie, un zbor s-a prăbușit pe insula Wight, cu 45 de morți.
Elementul de Foc Yin aduce, de asemenea, dezvoltarea obiectelor de zbor și explorarea spațială. Anul 1957 a fost un an în care atât Uniunea Sovietică cat și SUA au concurat pentru a pune sateliți în spațiu. Cocoșul este Metal puternic, care se referă, de asemenea, la mașini și trenuri. Vor exista mai multe accidente rutiere și feroviare în 2017. În 1957, există mai multe accidente rutiere grave. În septembrie 1957, 175 de persoane au murit în catastrofă de cale ferată in Jamaica. De asemenea, în luna octombrie, 2 trenuri s-au ciocnit în Turcia, omorând 95 de persoane. In decembrie, a existat accidentul feroviar Lewisham în Londra, cu 92 morți.

În medicina chineză, elementul foc reprezinta inima si circulatia sangelui, este de asemenea legat de creier, sistemul nervos si ochi. Metal Yin sunt organele de respiratie, plămâni, piele iar Cocosul va crea "autopenalizare", atunci când se întâlnește cu un alt Cocos, pedeapsa cu un astfel de metal va declanșa gripă și probleme cu organe de respirație sau pielea. Cum acest an este Focul care topeste Metal trebuie ca oamenii să se ferească de inflamarea pielii si de probleme cu organelle de respirație, Deci posibila pandemie de gripa în 2017. Suplimentele potrivite pentru a îmbunătăți sistemul nostru imunitar si pentru a minimiza riscul de probleme cardiace și de organe de respiratie sunt anti-oxidanti, vitamina C si ulei omega 3. Q10 este important pentru persoanele care au Foc slab.

Cocos este animalul în conflict împotriva Iepurelui. Este Metal mic care taie în Lemn mic. Deci, este legat de înjunghierea cu cuțit, operații de chirurgie, un prejudiciu pentru oase și gât, leziuni ale oaselor mici, cum ar fi degetele de la mâini și picioare.
 Oamenii care se nasc în anul Cocosului sunt ofensatori ai anul, iar oamenii născuți în anul de Iepure sunt în conflict împotriva anului. Ei au, de obicei, mai multe deplasări și călătorii în 2017, șansa de a face modificări necesare, cum ar fi mutarea casei, mutarea biroului, sau schimbarea de locuri de muncă sau de face excursii. Totuși, acestia ar trebui să aibă grijă în plus și să se abțină de la sporturi riscante, cum ar fi conducerea de mașini rapide, avion, scufundări, parașutism, etc. Se recomandă ca acestia să poarte pandantiv cu un Dragon, care va ajuta să indeparteze Cocosului, să se reducă la minimum influența negativă a ciocnirii. Pentru persoanele născute în anul de Iepure, este bine a minimiza orice călătorie directă spre direcția vest, care este direcția Marelui Duce în 2017


In ultimii 3 ani, din 2013 până în 2015, am experimentat ani de  Foc și Pământ, Focul este circulația sanguină, carbohidrați, energie și zahăr, Pământul este stomacul și mușchii, ca atare, acești ani fac pe oameni să câștige în greutate mult mai ușor. In 2016 sosirea elementului Metal este o șansă bună de a epuiza cantitatea excesivă de pământ câștigata în ultimii ani . Deci, anul Cocos este, de asemenea, un an bun pentru a face mai multe exerciții fizice, dieta si a pierde in greutate; in acești doi ani de Maimuta 2016 și Cocos 2017 va fi mai eficient să eliminati grăsimea excesivă.


Imagini pentru flying stars 2017 

În ceea ce privește stelele zburatoare Feng Shui, perioada actuală de douăzeci ani 2004-2024 este numita "perioada lui 8", iar acest număr 8 reprezintă trigrama de Munte și, de asemenea, este un simbol al copiilor mici. Prin urmare, din 2004, se pare că există mai multe dezastre, necazuri și nenorocire care afectează copiii. Acest număr  8, ceea ce reprezintă copiii, este întotdeauna în centrul diagramei de stele de la 2004 la 2024. Deci, este întotdeauna important să se acorde atenția pentru siguranța copiilor și a bunăstării lor în această perioadă de 8.

În ceea ce privește economia, elementul Foc este adesea forța motrice din spatele pieței de valori. Cele cinci elemente afectează, de asemenea, starea de spirit a oamenilor. În general, Focul este bucurie, Apa este frica, Pământul este meditația, Metalul este tristețe, iar Lemnul este furie. Ca atare, anul de Foc generează adesea optimism și conduce in sus piața de valori.
De exemplu, ultimul tsunami-ul financiar a avut loc în 2008, deoarece este puternic an Sobolan de Apa. Criza economică s-a adâncit și a continuat până în 2012, deoarece toți acești ani nu au avut elementul Foc. Așa cum era de așteptat, atunci când Focul a revenit în 2013 cu an Sarpe, economia SUA a arătat redresare puternică cand Dow Jones Industrial Average a depasit 18000 de puncte în 2014 an Cal de Lemn pe Foc. În 2015, anul de Capră din Lemn nu arată focul aparent, dar există focul ascuns în Capră, prin urmare, optimismul a continuat până în luna ianuarie 2016 cand luna Bou a venit în conflict împotriva Capra și stinge Focul ascuns. Deci, există regres grav în piața de valori, atacuri teroriste, multe celebrități au murit, zăpadă furtuna  si vreme extrem de rece. 2016, anul de Maimuță de Foc , este "apusul de soare, în partea de vest", astfel încât atmosfera economică a suferit lent . In orice caz,. 2017 Foc Yin este în continuare pozitiv pentru economie și optimismul continuă să aducă încredere pentru a cumpăra în special primăvara și vara , atunci când flacăra lumânării câștigă sprijin sezonier și conduce în sus optimismul iluzoriu. Focul Yin este flacără  de lumânare iluzorie, ea va fi stinsa de toamnă și de iarnă. Deci va fi un important pas înapoi in august și octombrie, iar acest lucru va conduce pe piață la scaderi pe termen lung, deoarece nu există ani de foc înainte de anul Tigrului 2022.
Daca Focul Yang este comparat cu Soarele, atunci Focul Yin  poate fi asociat cu Stelele. Foc Yin slab pe Metal, ar putea fi trecerea în neființă pentru multe vedete de cinema și celebrități în 2017.
Elementul de Foc și Metal din 2017 este de așteptat să aducă prosperitate industriilor de Foc și industriilor de Apă; acest lucru se datorează faptului că Focul cucerește  Metal, elementul Metal este un simbol al banilor pentru industria de Foc, care include energie, divertisment, piața de valori, finanțe. Al doilea cele mai favorizate industrii ar putea fi cele legate de Apa, pentru ca Apa cucereste Focul, asa ca Focul este bani pentru industria de Apă. Industriile de Apă sunt cele de transport terestru, comunicații, transport maritim. Industria cu element Pământ este de asemenea pozitivata, pentru ca Pământul produce Metal, asa ca va fi un an activ pentru elemente de pământ, cum ar fi proprietatea, construcțiile, înaltă tehnologie cristalina, minerit ... Industria care nu e atât de bine aspectata este legat de Metal. Industria metalelor sunt serviciile bancare, inginerie, automobile, ..., într-un an de Metal puternic, această industrie va fi foarte activa, dar concurența este, de asemenea, foarte puternica, iar anul Cocosului aduce mulți competitori în scenă. Industria Lemnului, cum ar fi textile, hârtie, mediu ... este activata, deoarece Lemnul produce Foc, dar banii pentru industria lemnului – adica Pământul este absent.

Pe scurt, industriile care vor performa în anul Cocosului vor fi industriile legate de Foc și elemente de Apă. Industriile de Foc sunt energia, piața de valori, finanțe, divertisment. Elementul de Apă se referă la transport, transport maritim, comunicare. Industria Pământ va fi activă și productivă, dar elementul de bani pentru pământ, care este apa nu este evident.
În general, anul Cocoș Foc Yin, cu Foc deasupra și Metal dedesupt, este un simbol de optimism, inovație și progres.
Există însă conflict și lipsă de armonie în relațiile internaționale și poate să nu fie un an pașnic, dar oamenii sunt optimisti, open-minded, încrezători și inovatori pentru a gasi soluția la obstacole. De asemenea, sunt posibile dezastre, cum ar fi incendiu, explozie, problemele nucleare și a unor dezastre de mediu și de boli și epidemii.
Cocos Foc Yin este, de asemenea, un an bun pentru Protector și Steaua Academica. Acest lucru înseamnă că fiecare copil născut în 2017 va poseda în mod automat astfel de stele bune. Protectorul va face viața unei persoane fără probleme, cu sprijin din partea altora, iar Steaua Academica este un simbol al inteligenței și apetit puternic pentru cunoaștere și de studiu. Astfel de stele sunt esentiale pentru viata de succes de astăzi și un astfel an, atât cu Protector cat și Steaua Academica apare numai de două ori în ciclul de 60 ani – an de Cocos Foc Yin si an de  Iepure Foc Yin. Deci, acesta este un an foarte bun pentru a da naștere la mostenitori. Următoarea șansă similară este 2023 an de Iepure Foc Yin.

Semnul de animal, care este cel mai defavorizat este Iepure, deoarece se află în conflict direct împotriva Cocoșului. Astfel de ciocniri vor duce, de obicei, turbulențe, mișcări, accidente sau schimbări ... Deoarece este conflict Metal Lemn , va stimula nenorocirile legate de trafic, un prejudiciu de cuțite din metal, un prejudiciu pentru spate și oase. Deoarece, atât Cocoș și Iepure sunt "Floarea Romatismului ", pot aduce, de asemenea scandaluri sexuale. Cocoșul creeaza autopenalizare cu excesele Cocosului si va aduce probleme de sanatate legate de plămâni, organe  de respirație, piele si dinti,  inima si creier si probleme ale sistemului nervos. Oamenii nascuti  în anul Iepurelui pot anticipa mai multe călătorii, sau mișcări, cum ar fi schimbarea locului de muncă sau mutarea casei. Este necesar să se poarte pandantivul cu dragon ca protecție pentru a tine Cocosul departe. Pentru oamenii Iepure, ciocnirea cu Cocosul ar putea aduce accidente legate de un prejudiciu de spate, oase și membre .. Pentru persoanele care se află sub conflict cu anul, este în regulă să călătorească mai mult, ceea ce face modificări, cum ar fi schimbarea casei, sau schimbarea locului de munca.

Pentru persoanele născute în anul Tigrului, este recomandat să nu călătorească direct spre direcția Marelui Duce, care este direcția vest.  Alt semn animal care se confruntă cu pozițiile nefavorabile este Cocoșul, care este ofensator al Marelui Duce impreuna cu autopenalizarea.  Astfel de sancțiuni vor aduce de obicei dizarmonie, iritare, griji și frustrări, precum și  boală, este necesar a purta pandantiv cu Dragon pentru a minimiza efectul negativ.
Animalele care se combină bine cu anul Cocosul sunt Dragon, Sarpe și Bou. Aceste animale sunt într-un an de armonie. Cu toate acestea, astfel de astrologie animala nu este în totalitate de încredere, deoarece sistemul nu este recunoscut ca un tip de previziune. Pentru o evaluare mai completa în anul Cocosului, se recomandă verificarea cu cei patru stalpi ai destinului, care necesită informații complete legat de datlee de naștere anul, luna, ziua și ora nașterii. Din cauza ca semnele de animale pot apărea în toti cei patru piloni în datele de naștere ale unei persoane, relația și ciocnirea cu Cocosul va provoca nu numai un impact asupra oamenilor născuți în anul de Iepure și de Cocos. O astfel de ciocnire și sancțiuni poate avea un impact asupra oricarei persoane care are astfel de animale în luna nașterii, sau zi sau oră.

 Câteva exemple de oameni celebri născuți în anul Iepurelui și în conflict împotriva cocoșului în 2017 sunt Tiger Woods, Brad Pitt, David Beckham, Angelina Jolie, Maria Sharapova, Novak Djokovic, Jamie Oliver, Park Geun Hye, Jeff Bezos ... Sunt si oameni nenăscuți în anul de Iepure, dar care sunt, de asemenea, în conflict, deoarece ei sunt născuți în ziua de Iepure, astfel încât acestia se vor confrunta, de asemenea, cu un an dificil. Câteva exemple ale acestor oameni sunt prințul Charles, Harrison Ford, Nicole Kidman, Stephen King, Rachel Ray, Christine Lagarde, ... Ciocnirea împotriva Pilonul zilei va provoca, de obicei, schimbari sau conflict în zona de familie sau relații umane, în special în relația cu partenerul sau sexul opus.
 Persoanelor nascute in anul Cocosului este declarat a fi "ofensatoarele Marelui Duce" in autopenalizare, le e deasemenea recomandat a purta pandantiv cu Dragon . Exemple de oameni născuți în anul Cocosului sunt Paris Hilton, Cate Blanchett, Carrie Lam , Fang Bingbing, Kate Middleton, Jennifer Lopez, Beyonce, Britney Spears, Eric Clapton, Roger Federer, Împăratul Akihito ... .. ...

Persoanele nascute in ziua de Cocos, de asemenea, vor suferi lovituri de autopenlizare, care vor afecta zona de relații și căsătorie. Penalizarea este un pericol ascuns și va provoca iritații, griji și lipsă de armonie gravă în relație. Poate crea, de asemenea, o problemă de sănătate. Câteva exemple de astfel de oameni care vin cu autopenalizare, în 2017 sunt Jodie Foster, Camilla, Mick Jagger, Matt Damon, Larry Page, Fang Bingbing, Jamie Oliver, Carrie Lam ... Protecția minimă este a purta pandantiv cu dragon pentru a tine departe energia anului Cocosului.
Cocoșul este "Floarea Romantismului ". Pentru cei care sunt născuți în ani sau zi de Maimuță, Sobolan, Dragon se poate anticipa un an mai sociabil, cu mai multe oportunități de a dezvolta prietenia cu sexul opus ... Oamenii născuți în anul de Porc și de Iepure vor avea mai multe șanse de a călători și de mutare în acest an.

Cocosul este un "Protector" pentru persoanele născute în ani sau zile de tulpini Ceresti cu Foc Yin si Foc Yang. Acest lucru înseamnă orice an de naștere care se termină cu numărul 6 sau 7, cum ar fi 1956, 1957, 1966, 1967, 1976, 1977, 1986, 1987, 1996, 97 ... ..etc. "Protectorul" este îngerul nostru de protecție, care va veni să ne ajute și să facă totul neted și pozitiv. Cocosul este, de asemenea, "Steaua Academica", pentru cei născuți în anul de Foc Yin sau Pământ Yin. Așa că 2017 este, de asemenea, un an bun pentru nașterea copilului pentru ca toti copii născuti în acest an vor avea în mod automat atât "Protectorul"  cat si "Steaua Academica", ceea ce înseamnă calitate intelectuală și dorința puternică de a învăța, cu un sprijin puternic din partea oamenilor din jurul lui.
Energiile Feng Shui se schimba de la an la an. Prin urmare, este necesar să urmăriți relocarea  energiilor bune și rele la începutul fiecărui an, astfel încât să putem lua măsurile de precauție necesare în cazul în care se întâmplă sa existe ceva energie negativa in puncte importante din reședință sau de la birourile noastre.
În anul Cocosului, steaua 5, energia rea ​​numită "Cinci Galben" - simbolizând obstacole și nenorociri, ajunge la Sud. Se recomandă a atârna un clopotel de vânt din metal în sudul casei pentru a dizolva această energie rea. Cele mai rele luni vor fi martie, septembrie, decembrie 2017.
O altă stea rea, steaua 2, simbolizând boala, va sosi în nord-vest, în 2017. Metoda tradițională de a dizolva acest 2 este de a atarna un șir de șase monede metalice în zona afectata în nord-vestul  casei. Marele Duce din acest an este în Vest, prin urmare, nu este favorabil a "muta pământ" sau să facem o muncă substanțială de construcție în această direcție. Nu este recomandat, de asemenea, pentru ca cineva să stea cu spatele la Est pentru ca va sta cu spatele energiei nefavorabile numită "Trei Shars" sau "Trei ucideri". Estul este, de asemenea, "poziția Crash" împotriva Marelui Duce, spre care nu este, de asemenea, bine să se stea.
Steaua rea ​​3 este o stea de conflict și de jaf. Acesta este prezenta în partea de vest . Este necesar să se pună o bucată de hârtie roșie în această poziție, pentru a minimiza o astfel de influență proastă.
De asemenea, steaua rea ​​7, reprezentând scandaluri este în sud-vest, soluția tradițională pentru această stea rea ​​7 este de a plasa 3 plante bambus in vaza de sticla cu apă limpede în locația de sud-vest. 
Steaua anuala 1 situata în centrul trigramei este de apă. Ca atare, se anticipează că mai multe de dezastre legate de apă se pot întâmpla în 2017, iar zona afectată ar putea fi zona de Sud și Centrală . Acest lucru va afecta adesea in Orientul Mijlociu și țările și regiunile cu numele "Central", acest lucru poate include China, deoarece numele China este Țară Centrala.
Încă o lună nu atât de buna pentru a calatori este martie 2017 Iepure Apa Yin în ciocnire totală față de anul Cocos Foc Yin cand zboară stele 2 și 5 in sud. Cu ciocnire serioasă între foc și apă, se poate aștepta atac de cord, accident vascular cerebral, dezastru incendiu și explozii.
Un conflict similar se va întâmpla, de asemenea, în ianuarie 2018.
Din mijloculul lui  2016, calendarul chinezesc este, intră de fapt,  într-un ciclu lung de metal, pamant si apa fara elemente yang din lemn și foc.
Următorul an cu lemn va veni  în 2022, anul de Tigru de Apă.

Înainte de 2022 puternicul metal și pământul nu este favorabil pentru oamenii puternici din metal. Proeminenți lideri mondiali afectati sunt David Cameron - care este din metal puternic, trebuie deja să demisioneze în 2016 și e succedat de Theresa May, care este, de asemenea, o femeie puternică din metal.  Alți lideri din metal puternic care vin cu ani  nefavorabili sunt  Shinzo Abe, Hollande, Tsai Ing-wen, și C.Y. Leung. Pe de altă parte, liderii a căror elemente favorabile sunt de pământ vor intra într-o fază de noroc buna, acestia includ pe Putin și Xi Jinping ... .. 
Year 2017 new chinese chicken lunar bird concept of the Rooster. Grunge vector file organized in layers for easy editing.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro