CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 15 iunie 2014

Misterul sferei de cristal din Atlantida


Doctorul Ray Brown, pasionat de scufundări, a prezentat într-o conferință de presă,pe care a ţinut-o în anii 80-90, cristalul care a aparținut civilizației dispărute din Atlantida. Doctorul susținea că l-a descoperit în momentul în care a făcut o scufundare în Bahamas.
Undeva la începutul anilor 80, Brown obișnuia să meargă în Bahamas, unde se scufunda în căutarea comorilor de pe Galion. Cu câteva clipe înainte să ajungă la epavă, a izbucnit o furtună extrem de puternică și astfel ambarcațiunea în care se afla cu echipajul său a fost parțial distrusă. Au plutit în derivă până au ajuns pe o insulă necunoscută, unde au așteptat ca furtună să se mai domolească.
A doua zi scotocind prin echipament a realizat că busola și celelalte unelte de navigare erau complet distruse. Cu toate acestea, membri echipajului au decis să navigheze spre casă. După numai câteva minute după ce au părăsit insula, au văzut sub ape o puternică reflexie a luminii. Brown s-a gândit că poate este vorba despre un oraș înghițit de ape. Atunci a îmbrăcat costumul de scafandru și a plonjat în apă pentru explorarea fundului oceanului.
Doctorul a povestit că sub ape se găseau resturile unui oraş. Un pic mai târziu, a zărit o piramidă care părea să strălucească ca o oglindă. După părerea lui, aceasta avea câteva sute de metri înălţime. O uşă mare permitea accesul, şi în interior se găsea un obiect strălucitor, un cristal minunat care se afla între două mâini metalice. L-a ridicat de pe suportul său şi l-a luat cu el.
În interiorul sferei sunt imaginile a trei piramide, una în fața celeilalte. Unii, care intră într-o stare meditativă a undelor cerebrale alfa sau de conştiinţă, sunt capabili de a vedea în mod clar o a patra piramidă, în prim-plan de celelalte trei. La un alt unghi, unii au susținut a vedea o imagine slabă a unui mare ochi singur cu seninătate uitându-se la ei.
Utilizarea formei de sferă de cristal este din cele mai vechi timpuri, unii spun că sfera de cristal a fost folosit în combinație cu alte pietre faţetate puternice ( probabil piatra roşie văzută de Brown a văzut în piramidă subacvatică) pentru a atrage şi concentra energia de pe pământ, apoi a genera și proiecta puterea extraordinară rezultată pentru bine sau în scopuri rele, nimeni nu poate spune asta.
Conform calculelor estimative ale lui Brown, locul unde există orașul înghițit de ape este la aproximativ 100 de mile pe drumul spre Bimini, în direcţia sud.
Majoritatea oamenilor care au văzut acest cristal spun că au simţit o mare forţă emanând de la acesta. Povestea spune că existau patru cristale. Două dintre ele ar fi fost distruse în timpul cataclismului care a distrus Atlantida. Un altul ar fi fost descoperit prin hazard de doctorul Brown, în timp ce alt cristal s-ar afla încă captiv sub ape, într-un templu.
Legenda mai spune că acest cristal deținea puteri greu de imaginat, iar atunci când cele patru cristale erau folosite împreună, forța lor era atât de mare încât se putea atinge cunoașterea absolută.
cristal atlantida Misterul sferei de cristal din Atlantida
De atunci și până în prezent nu s-a mai auzit vorbindu-se despre acest cristal. Între timp Brown a murit, iar cristalul din Atlantida a dispărut fără urmă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro