CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

vineri, 17 decembrie 2021

Remedii feng shui pentru stelele zburatoare in 2022 Anul Tigrului de Apa



Prieteni, purtati pagoda celor 5 elemente !


Incepand din 31 ianuarie 2022, in zodiacul chinezesc  intram in Anul Tigrului de Apa. Acesta va dura pana 22 ianuarie 2023 cand va incepe anul Iepurelui de Apa.



Zodiac CHINEZESC 2022 – Generalitati

Acesta este un an cand Stelele zburatoare ajung in domiciliu, adica Steaua 5 in Centrul oricarui spatiu pe planeta Pamant....steaua dezastrelor influenteaza toata planeta...va promitem ca in 2022 incepem sa schimbam principiile feng shui si vom recladi o  Lume mai Buna..... 5 va redeveni numarul Maestru.....

"Anul acesta este cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina inabusit. Este un an predestinat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte/ razboaie. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete. Nimic nu se va realiza la scara redusa. Fie ca e de bine, fie ca nu, totul se duce la extreme. Pot fi agonisite sau pierdute averi. Daca vrei sa risti sau sa iti incerci norocul, trebuie sa fie o actiune de mare nivel. Oamenii vor infaptui lucruri dramatice sub puterea impulsului de moment. Furia poate pune stapanire pe actiuni, de aceea poate fi un an greu din punct de vedere diplomatic. Prieteniile, legaturile ocazionale, afacerile care au nevoie de incredere reciproca si cooperare sunt destul de fragile in acest an si se pot rupe usor. Totusi, puternicul si vigurosul Tigru poate fi folosit pentru a de impuls si vitalitate cauzelor pierdute, industriilor falimentare.

Este anul schimbarilor masive, al introducerii noilor si indraznetelor idei. 
Caldura focului Tigrului va atinge pe toata lumea si va intra in vietile tuturor si trebuie sa accepti ca este un factor epurator. Caldura este folosita pentru a extrage metalele pretioase din minereu. Tot asa si acest context poate scoate in evidenta tot ceea ce avem mai bun in noi. "
Sfatul principal al anului 2022 este “Nu iti pierde umorul!”

Ce e val ca Valul trece - Noi suntem Nemuritori !









Explicațiile Stelelor Zburătoare 2022

Steaua 1: Steaua albă a norocului zboară în anul 2022 în Nord. Ea trebuie stimulată pentru a avea succes, mai ales în carieră.
Steaua 2: Steaua 2 a bolilor zboară în anul 2022 în Sud-Vest posibil purtatoare de boală și probleme de sănătate.
Steaua 3: Steaua 3, a disputelor, certurilor și problemelor cu actele zboară în anul 2022 în Est.
Steaua 4: Steaua 4 a romantismului și succesului academic zboară în anul 2022 în Sud-Est. 
Steaua 5: Steaua 5 de galben zboară în acest an în Centru, posibil ghinion și accidente.
Steaua 6: Steaua 6 a norocului este denumită și steaua norocului indirect și zboară în 2022 în Nord-Vest, aducând acolo noroc neașteptat.
Steaua 7: Steaua 7 a violențelor, furturilor și ghinioanelor zboară în 2022 în Vest.
Steaua 8: Steaua 8 a abundenței, bunăstării și prosperității zboară în acest an în Nord-Est. Este cea mai importantă stea benefica si trebuie amplificată.
Steaua 9: Steaua 9 purpurie, norocul viitor, zboară în anul 2022 în Sud, indicând prosperitatea din viitor.



Pentru un an reusit va trebui sa echilibram energia negativa din jurul nostru adusa de 

Stele zburatoare cu energie negativa



Steaua 2
 , steaua neagră de pamant , care predispune la boli, letargie, emoții negative  zboara in anul 2022 în zona de Sud Vest a spațiilor de lucru sau locuibile.
Zona de Sud-Vest guvernează relațiile, căsătoria si parteneriatele și reprezintă sectorul cu cea mai mare energie a mamei din casă. 
Problemele pe care steaua 2  le aduce îi vor influența în primul rând pe toți cei care au dormitorul, ușa principală sau biroul în partea de Sud Vest a unei clădiri, persoanele varstnice si mamele insarcinate, pe nativii din zodiile Capră și Maimuță. Nativii din zodiile Capră și Maimuță, femeile care sunt mame, femeile însărcinate, bunicile, soacrele si cei care doriți să nu fiți afectați în acest an de energia stelei Bolilor, veti purta remedii de protectie.
Pentru cei care aveți ușa principală si ferestre principale orientate spre direcția Sud-Vest sau situată în zona de Sud-Vest a locuinței sau a spațiului de lucru e bine să țineți acolo în acest an cate o plantă, pentru a dizolva energia stelei Bolilor. 
Pentru a nu ajunge în situații de rivalități comerciale și pierderi, așezați pe biroul de lucru  în zona de Sud-Vest a încăperii remedii de putere si prosperitate.

Sănătatea nativilor din toate zodiile va trebui monitorizată cu atenție în lunile mai și august 2022. Posibil se vor manifesta stres, disfuncții ale stomacului, splinei, pancreasului,  ulcer gastric, gastrite, senzația de arsură, aciditate mare în corp.  Manifestările cele mai frecvente s-ar putea să fie sub formă de nervozitate, depresie, senzații de presiune la nivelul pieptului, probleme cu sistemul respirator, constipații.  


REMEDII FENG SHUI pentru  Steaua 2  :


- clopotei de vant cu elefant si 6 tuburi goale 

- șase monede chinezești 

- stupa feng shui

- wu lou cu 8 nemuritori

  

- nod mistic argintiu cu bila alba

- broasca testoasa dragon

- 6 budhha veseli

- 2 caini fu 

- sceptru ru yi din metal


- toiagul victoriei cu 6 inele si wu lou 


- amuleta liliac pt prosperitate si protectie 

- Buddha al medicinei

-elefant cu trompa în sus 

- pagoda celor 5 elemente

- silaba Hum 

- dragon cu perla nemuririi


Remedii moderne de folosit in 2022 :

obiecte de formă rotundă din metal , obiecte de culoare alba, aurie, argintie, sau aramie, culori ale elementului metal. 

De evitat sa folositi in SUD VEST in 2022 :  obiecte din ceramică,  cristale, deoarece aceste materiale au energie de pământ, și nu am vrea să amplifice energia de pamant a stelei Bolilor .  De asemenea, nu va fi bine să utilizați focul aici, adică  lumânări, lumini puternice, șemineul, obiecte de culorile roșu, grena, roz, violet pentru că acestea ar aduce multă energie de foc, care  ar putea amplifica puterea stelei Bolilor. 
Dacă aveți baia situată în zona de Sud-vest, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis , iar când trageți apa, trimiteti la canalizare energia negativă a bolilor. In partea dinspre hol, puteți pune bambus sau o plantă verde cu flori de culoare albă iar în baie un vas auriu cu apă sarata.

Ar fi bine să nu începeți și să nu terminați în zona de Sud-vest o renovare, dacă veți dori să faceți un astfel de demers în anul 2022, să păstrați zona liniștită și ușile și ferestrele închise în zona . 




Steaua 3
verde 
de Jad  vine cu energie negativa in anul 2022 in sectorul de Est al spatiilor locuibile sau de lucru. 

Influența negativă a stelei 3 se poate manifesta sub formă de cearta, agresivitate verbală sau fizică, bârfe, probleme cu oamenii îmbrăcați în uniformă , litigii, nerăbdare, grabă, discuții aprinse, certuri familiale.

Dormitorul , biroul sau ușa principală în Est, vor necesita remedii feng shui în acest an . Ar fi bine să nu se doarmă în camere situate în zona de Est a casei, sau cu capul spre Est pentru a nu se confrunta cu neliniște, iritabilitate, gelozie, agitație, insomnie. Daca locuiti într-o cameră situată în Estul locuinței, dacă aveți biroul în zona de Est a spațiului de lucru sau dacă aveți masa de lucru în partea de Est a încăperii sau lucrati cu fata la Est puneti remedii.

Zona de Est guvernează sănătatea și longevitatea, reprezintă sectorul cu cea mai bună energie pentru fiul mare din casă si nativii din zodia Iepure . Elementul acestei stele este lemnul, și poate să afecteze sănătatea ficatului, a ochilor și a sistemului nervos, va putea influența negativ relațiile personale si profesionale, din cauza riscului de amplificare a înșelătoriilor, predispoziției spre minciună și  furt.  Această stea poate să provoace, de asemenea, certuri și probleme juridice, așa că este de evitat să păstrați documentele importante în zona de Est în anul 2022. 

Atentie la sănătatea tuturor nativilor din toate zodiile în luna octombrie 2022.  Violența și agresivitatea  exterioara  se poate manifesta sub formă de stări de agresivitate exterioara dar si interioara, de vină, gelozie, autopedepsire, autosabotaj. Cea mai dificilă lună in relații va fi august 2022, cu risc de separare  ridicat,  pot să apară anumite probleme legate de asocieri, colaborări sau interacțiunea in cuplu și profesie. Cariera ar putea avea de suferit în lunile februarie, aprilie, iunie, noiembrie 2022 și ianuarie 2023. 


REMEDII FENG SHUI pentru Steaua 3  :


- în fața ușii un covoraș de culoare roșie, pentru a dizolva energia stelei Certurilor. 

- in baia situată în zona de Est,  capacul toaletei închis si puteti lega la clanța ușii un nod mistic chinezesc, de culoare roșie 

- șase monede chinezești  legate cu snur rosu 

- sase elefanti cu trompa in sus

- stupa 

- wu lou

- amuleta mar rosu

- pagoda celor 5 elemente  

- sabia cu 38 monede


- 5 monede norocoase 


- dragon cu bila nemuririi

- 6 budhha veseli 

- simbolul dublei fericiri 

- silaba hum pe lotus roz 

- amuleta cu 8 simboluri norocoase

- câini Fu

- rate mandarine 

- copacei Feng Shui cu ametist si cuart roz


Remedii moderne care pot dizolva energia de cearta în anul 2022

obiecte decorative de culoare roșie, lumânări, veioze și lumini, care au energie de foc, iar focul slăbește energia lemnului care guvernează steaua 3. Folositi aici obiecte de culoare alba, aurie, argintie, cupru , culori ale elementului metal, orice obiecte care nu fac zgomot și mișcare.

În anul 2022 evitați să folosiți în  EST :  plante, lemn si apa, fântânile arteziene, culorile verde, albastru, bleumarin, negru , pentru a nu agrava situația, pentru că apa sporește energia de lemn a stelei 3. Nu faceti zgomot in Est pentru a nu amplifica agresivitatea. Va fi de bun augur să mențineți zona de Est liniștită, să închideți ferestrele și ușile. O altă precauție se referă la obiectele metalice care produc zgomot si pendule care nu trebuie folosite în partea de Est. 

Ar fi bine să nu începeți și să nu terminați în zona de Est o renovare, să păstrați zona liniștită și ușile și ferestrele închise în zona de Est. 



Steaua 5
  poate aduce energia dezastrelor, ghinion extrem, nenorociri în Centrul tuturor spațiilor de lucru sau locuibile din viata tuturor zodiilor 
 (birou, dormitor, living) Pentru a slăbi tot ghinionul care lovește o persoană, puteți folosi remedii Feng Shui asociate cu Metalul.
Acțiunea nefastă a stelei 5 se poate manifesta sub formă de posibile boli, oboseală, ghinion, muncă excesivă, probleme neașteptate, schimbări bruște de situații, pierderi de orice fel, de bani, pierderea persoanei iubite, separare, certuri, probleme diverse și situații neașteptate.
Pentru că steaua 5 se va afla în zona de centru a spațiilor locuibile și de lucru,  să nu o deranjăm niciodată prin activități care produc mult zgomot, reparații, amenajări. Însă, în zona de centru, vom putea agăța clopoței de vânt cu șase tuburi, pentru a controla influența stelei 5 .
Sănătatea nativilor din toate zodiile va trebui monitorizată cu atenție în lunile februarie și noiembrie 2022.  
Cele mai dificile luni la toate capitolele vor fi aprilie 2022 și ianuarie 2023. 

REMEDII FENG SHUI pentru Steaua 5  , 
cat mai multe din  remediile de mai jos:

- șase monede chinezești în zona de Centru
- clopoței metalici de vânt, 6 tuburi și elefant cu trompa in sus
- stupa
- nod mistic 

- 8 simboluri norocoase 
- clopotel cu dublu dorje  
- broasca testoasa dragon
- dragon cu bila nemuririi
- 2 caini fu
- budhha albastru 
- toiagul victoriei 
- crapul norocos cu moneda prosperității și pepite feng shui 
- stupa Feng Shui
- set 6 Buddha veseli
- pagoda celor 5 elemente
- Ru yi sceptrul puterii 

Remedii moderne  ce dizolvă energia negativă adusa de steaua 5: 
obiecte de culoare alba, aurie, argintie, aramie, culori ale elementului metal. Va fi bine să țineți în acest an in Centru o plantă mare de interior , pentru a dizolva energia stelei Dezastrelor, si in special bambus, pentru a aduce vibrația norocului, armoniei și echilibrului,  La ușa de la toaleta din centru, puneti o plantă cu flori de culoare albă, deoarece lemnul este elementul care distruge energia stelei dezastrelor si  un nod mistic chinezesc, de culoare verde sau argintie iar în baie un vas auriu în care să puneți apă sarata.
 .
În anul 2022 evitați să folosiți  în Centru : 
obiecte din ceramică,  cristale, deoarece aceste materiale au energie de pământ, și nu vrem să amplifice energia stelei Bolilor . va fi bine să nu utilizați focul în această zonă, adică lumânări, lumini puternice, șemineul, obiecte de culorile roșu, grena, roz, violet. Dacă aveți baia situată în zona de Centru,  păstrați capacul toaletei închis si dați la canalizare energia negativă a dezastrelor. 
Ar fi bine să nu începeți și să nu terminați în zona de Centru o renovare, dacă veți dori să faceți un astfel de demers în anul 2022, să păstrați zona liniștită și ușile și ferestrele închise în zona de Centru. 


Steaua 7
 
roșie aduce o energie negativa în zona de Vest a spațiilor de lucru sau locuibile si poate provoca răniri pe corp cu metal, schimbări bruște de situație, instabilitatea afacerilor , mai ales celor care folosesc des zona . Cei care au nevoie de ea, ar trebui să evite utilizarea ei multe ore, si să-și țină privirea spre Sud sau Nord. 
Pe cât posibil este de evitat să dormim sau să lucrăm în încăperile aflate în sectorul de Vest. Sănătatea nativilor din zodia Cocoș si a fetelor mici ale familiilor va trebui monitorizată cu atenție în lunile aprilie 2022 și ianuarie 2023
Această stea poate aduce predispoziție la accidente . Apa Yin stagnanta poate fi folosită ca remediu . 
Pentru cei care aveți ușa principală sau biroul orientate spre direcția Vest sau situată în zona de Vest a locuinței sau a spațiului de lucru sau ferestre in zona de Vest, va fi bine să țineți în acest an lângă ele un vas cu apă, pentru a dizolva energia stelei Pierderilor. 
Lunile martie, iunie și decembrie 2022, sunt cu predispoziție la certuri, dezamăgire profesională și  amoroasă.


REMEDII FENG SHUI   pentru a scăpa de energia pierderilor adusă de steaua 7 :

- stupa
- budhha albastru
- lotus albastru 
- rinocer si elefant albastru
- ochi mistic albastru 
- nod mistic albastru 
- 2 caini fu
- wu lou cu lilieci 
- mar rosu
- 5 monede norocoase rosii 
- copacul dorintelor cu mere rosii 
- amuleta evantai cu pene paun albastru  
- Elefant si rinocer albastru
- Amuleta liliac
- Nod mistic 
- Moneda floare de prun
- Sabia cu 38 monede chinezesti
- 6 budha veseli 
- 2 caini fu
- 8 simboluri norocoase 


Remedii moderne  care pot dizolva energia stelei 7 în anul 2022: 
 obiecte de culoare albastră, neagră, bleumarin, bleu, culori ale elementului apă. Ați putea utiliza plantele mari de interior, în special bambusul, pentru a aduce vibrația norocului și echilibrului în Vest. Ar fi bine să  folositi obiecte de culoare albastră în Vestul încăperilor; să puneți un vas cu apă lângă ușa toaletei din Vest si  un nod mistic chinezesc, de culoare albastră. 
 În anul 2021 nu folosiți în Vest  obiecte din metal, deoarece acest material are energie la fel ca steaua 7, și nu am vrea să amplifice energia Stelei Furturilor (stea de metal). si nu utilizați focul în această zonă, adică  lumânări, lumini puternice, șemineul, obiecte de culorile roșu, grena, roz si violet pentru că acestea ar aduce multă energie de foc, care întărește energia stelei 7.  Nu folositi în acest an în Vestul camerelor covoare de culoare albă, pentru a nu amplifica riscul de a atrage trădări, calomnii și probleme financiare. 
Ar fi bine să nu începeți și să nu terminați în zona de Vest o renovare, dacă veți dori să faceți un astfel de demers în anul 2022, să păstrați zona liniștită și ușile și ferestrele închise în zona de Vest. 

Vom continua ce stelele cu energie pozitiva in 2022 care trebuiesc amplificate .

Un comentariu:

  1. Multumesc mult,
    imi ajuta la rezolvarea rapida a apartamentului.
    UN an nou cat mai bun,
    Cornelia

    RăspundețiȘtergere

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro