CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

marți, 23 noiembrie 2021

Detalii despre Chemtrails

 MARE ATENTIE / CITITI PANA LA CAPAT !

  Ce a „văzut” un medium aflat în regresie hipnotică


57-RO Cristina, 3° Protocol de investigare : Chemtrails 1 - Hipnoza Regresiva Valentina CG ACADEMY     

2 noiembrie 2021

1. Coord.Valentina: Mergi până întâlnești un avion plecat în misiunea de a pulveriza substanțe creând acel aspect cunoscut sub numele de „dâre chemtrails”.

Medium Cristina Moraru: Da, am găsit unul. Pe avion scrie F264. Pilotul pare a avea cam 45 de ani.

Într-un recipient special, cu 5 guri de propulsare, există o substanță coloidală care conține: 40% praf de Calciu, 2,3% Hg, 1,77% Cd, 13,7% Al, 0,03% Pb, 31% K, 13% Zn. Mai are cantități mai mici de Argon precum și Oxigen și Hidrogen. Însă substanța care urmează a fi pulverizată, conține și trei tipuri de ADN nou-uman.  

Scopul principal al acțiunii este HIBRIDAREA treptată a ADN-ului unor plante și animale, inclusiv omul.(Plantele hibridate cresc și sunt consumate de animale și de om, transferându-le astfel, ADN-ul lor modificat care, în timp, va modifica și ADN-ul uman.)

În plan eteric compoziția acestei soluții coloidale se prezintă sub trei culori sumbre care produc în corpul care o ingerează stări și emoții de joasă vibrație, cum ar fi: blocaj mintal, teamă, furie, gânduri de răzbunare, porniri antisociale și criminale.

Valentina: unde se produc aceste substanțe, în plan fizic ?

Cristina: pe Pământ, în 17.443 de laboratoare, mai mici sau mai mari. Cele mai mari sunt în număr de 8000, pe tot globul. Codul/denumirea acestei substanțe combinate este AMSHAL3X221B. Ca amplasament, aceste laboratoare și fabrici se află în : SUA, Australia, Anglia, Franța, Germania, Qatar. Laboratoarele sunt subterane.

Valentina: Mergi, te rog, într-un astfel de laborator și descrie ceea ce vezi.

Cristina: Am ales un laborator din Qatar. E subteran, deasupra lui se află un club de distracții. Intrarea în laborator se face prin apă. Pe clădirea de la suprafață e numele unei firme; scrie MAKUMBA. În acest laborator se adaugă în substanța finală unul din cele trei tipuri de ADN.

Alte centre destinate acestui gen de operații se află în: OSAKA (Japonia), LONDRA, SUA. În total sunt 7 centre.

Tipuri de ADN-ul, care se introduc în substanța finală, ce urmează a fi pulverizată pe suprafața planetei: 

-) ADN mantid, care are culoarea galbenă;

-) ADN reptilian, de culoare roșie;

-) ADN de culoare neagră, al unei rase numită K'TUB (eu cred că este Zeta-Reticuli). Această rasă este responsabilă de răspândirea unor boli pe Pământ.

Conducerea acestor laboratoare este ierarhică. Șeful cel mai mare se găsește într-o locație sub un munte din Montana, SUA (la graniță cu Canada). Arată ca un umanoid, care are însă în partea posterioară a capului o umflătură, și limba bifurcată. Seamănă cu un dinozaur.

Între rasele care colaborează la acest proiect se află și o rasă aviară (pe Pământ ei sunt locați în mările și oceanele noastre, în principal în Groapa Marianelor). Mai există, între aceste rase, și rasa Cymex; ai cărui indivizi au creierul proeminent.

În ceea ce-l privește pe pilotul avionului, acesta este o clonă, neconectată la conștiința universală,

2. Caut acum un alt avion cu aceeași misiune. E pilotat de o chinezoaică, care este însă tot o clonă. În partea posterioară a creierului are o placă electronică (este deci un semirobot).

Efecte ale substanței care se aruncă pe suprafața planetei: la plante, le micșorează capacitatea de a se reproduce și le reduce capacitatea de fotosinteză. La animale apar niște cili fini pe tractul digestiv. Omul consumă plantele și animalele astfel modificate și infestate, în felul, contaminându-se și el. Una dintre consecințele consumului de către om a acestor plante și animale este sterilitatea.

Avioanele zboară la 18.000 de picioare. Substanțele pulverizate plutesc prin aer cca 14 ore, până ating solul.

Valentina: Cum să ne ferim sau să anulăm aceste efecte asupra noastră?

Cristina: doar prin intenție colectivă; însă grupurile (de meditație colectivă simultană; n.m.) trebuie să fie de peste 15.000 de indivizi.

Aceste substanțe au asupra albinelor au efect devastator: se reduce drastic numărul familiilor de albine, cu consecința gravă a nepolenizării plantelor. La om, consecința cea mai gravă: creșterea nr. copiilor cu dizabilități.

Ce se urmărește prin această contaminare?

Scăderea vibrației generale ( la ființe și la plante), ceea e conduce la creșterea cantităților de energie negativă, de joasă frecvență, reducerea natalității, menținerea ființelor umane într-o stare de permanentă îmbolnăvire (situație în care oamenii sunt mai ușor manevrabili), în final, captarea sufletului.

3. Valentina: caută acum un avion civil, care are misiunea de a arunca substanțe chimice (insecticide și erbicide)

Cristina: Am găsit un avion cipriot, condus de o ființă umană care are însă un ADN compus din: 60% uman, 21 % umanoid, restul, de la alții. Naționalitate, cipriot.

Avionul aparține unei companii cipriotă-engleză, care deservește compania Pfizer, cu filială austro-germană.

Pilotul bănuiește cam ce fac aceste substanțe dar...se consolează cu ideea că... își face munca pentru care e plătit..

Procesul de pulverizare: pilotul apasă un buton și dintr-un recipient, care ocupă 1/3 din spațiul avionului, prin 4 tunuri din nichel, cu diam. de 20 cm, și câte 5 duze (la fiecare tun) se expediază în atmosferă o substanță arătând cumva cu un gel. Această substanță are următoarea compoziție, în plan fizic: Hg, Al, Cd, Ph 43%, Sulf, K, Ba, H,O, Argon, Iod, W( deschide un câmp magnetic împreună cu Al). Sulful ajută la o mai bună fixare pe plante.

Compoz. eterică: viruși. Substanța are codul o12 .

Efecte:

-) la plante : blochează fotosinteza, crește cantitatea de bioxid de carbon, produsă de planta afectată,

-) la insecte: dispariția speciilor,

-) la animale mari: mărește masa la musculară (!?). (nota C.M.: probabil pentru a crește cantitatea de plante consumate de animale și, respectiv, cantitatea de carne de la animalele sacrificate, consumată de om, totul cu scopul accelerării procesului de modificare a ADN-ului) 

  -) la om: în plan eteric, usucă; în plan fizic: blochează anumite organe.

Substanța eterică componentă este prelucrată pe o planetă artificială cu numele KARTUM. Pe acea planetă văd o cupolă mare de energie de culoare maro. Ființele de acolo au aspect  2D, precum o foaie de hârtie, dar au înălțimea de cca 3 m. Inteligența acestor ființe este mult mai mică decât a omului (dacă, să zicem, la om ar fi 100, la indivizii acelei civilizații, ar fi 20). Creierul lor este colectiv.

Coordonatorul general al activității de producere a acestor substanțe chimice se numește Asiheran, entitate cu un nivel foarte mare al vibrației. Numărul supușilor săi este de ordinul miliardelor de indivizi. Arată ca un ZEUS (barbă albă, toiag, prestanță etc). El este coordonatorul acestui proiect (o declară cu emfază). Este alimentat cu energia preluată de la miliarde se supuși (asta explică și frecvența sa de vibrație înaltă). Energia colectată se depozitează în niște recipiente paralelipipedice.

Valentina: Cum produce și cum transmite un om cu joasă vibrație energia către Asheran?

Cristina: Substanțele inhalate și ingerate produc îmbolnăvirea fizică și psihică a omului. Omul bolnav este suferind, nu mai are bucuria de a trăi, este stresat, nervos. Prin toate aceste stări, el produce sortimente de energie de joasă vibrație care este preluată de Asheran prin canale de transmisie energetice. Este o ierarhie a păcălelii.

Aceste substanțe sunt pulverizate de la înălțimea de 22.000 de picioare (1 ft = 0,3048 m). Refuză să dea o explicație pentru aceste pulverizări.

În porturi, cu ajutorul farurilor de ghidare a vapoarelor, se pulverizează substanțe chimice, destinate faunei și florei marine.

În ceea ce privește amploarea înțelegerii acțiunilor de intervenție asupra vieții pe planetă, prin aceste metode, de către civilizațiile malefice (care folosesc și oameni în această acțiune distructivă), se poate spune că din 100 de oameni, numai 4 sunt complet conștienți de ceea ce se întâmplă, 31 se conformează dispozițiilor conducerilor politico-administrative, acceptând situația, chiar dacă, în sinea lor, nu sunt de acord cu ele, restul de 65 %, fac ceea ce li se cere, fără a trece nimic prin filtrul gândirii proprii.

Valentina: Cum ar arăta Terra peste 10 ani, dacă s-ar continua situația actuală, în care civilizațiile malefice acționează puternic asupra planetei și umanității? Și cum va arăta ea, dacă omul sau factori externi vor interveni pentru redresarea situației?

Cristina: Dacă s-ar continua, fără intervenție benefică, peste 10 ani, Pământul ar arăta precum arată acum planeta Marte, adică aproape complet deșertificat (doar 23% din suprafață ar mai putea fi locuită). Din fericire, această rețea malefică va fi destrămată. Distrugerea va fi stopată. Va fi o schimbare climatică favorabilă vieții și deșertificarea nu numai că nu se va extinde, dar se va reduce.

Peste 10 ani, planeta va arăta diferit, cu o schimbare a climei favorabilă în care 2/3 din deșertul actual va fi reabilitat. Oameni vor fi mai puțini, dar mult mai sănătoși, mai viguroși și mai supli, fără burta dizgrațioasă de astăzi.

Cca 900.000 de diferite organizații vor lucra pentru vindecarea planetei, și vor exista cca 5000 linii de acțiune specializate în întreaga lume.

Cei care vor salva planeta și omenirea vor avea o înaltă conștiință, mulți fiind veniți ca să se nască pe această planetă în acest scop (sau veniți ca atare, nu prin naștere pe Pământ)  În prezent, totul a devenit un joc scăpat de sub control.

Accesați:

https://youtu.be/HgvzuUlqZrY

Un comentariu:

  1. Este bine venit acest experiment ,de constientizare si aflarea adevarului si sper ca cei care am parcurs acedte informatii sa socializam in numar cit mai mare ca sa putem contracara planul diabolic al ocultei

    RăspundețiȘtergere

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro