CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

vineri, 26 februarie 2021

PUTIN SI TARTARIA

PUTIN a declasificat arhivele TARTARIEI. Istoria oficială este FALSĂ



Cum a dispărut Marea Tartarie de pe hărțile geografice în secolul al XVIII-lea? Și de ce a devenit posibilă falsificarea totală a istoriei lumii?

Site-ul web al Kremlinului din Moscova raportează în anul 2017:

Vladimir Putin s-a întâlnit cu fostul Președinte al Tatarstanului, în prezent consilierul de stat al Republicii Tatarstan, Mintimer Shaimiev, pentru a-i prezenta un cadou – harta Tartariei, făcută de către cartograful olandez al secolului al XVII-lea Willem Blau. VIDEO


   CE ESTE TARTARIA?

Care este semnificația darului lui Putin, se întreabă observatorii. Cartograful olandez Willem Janszon Blau, a cărui lucrare Putin i-a prezentat-o ​​ca un cadou lui Shaimiev, a fost cel mai mare  specialist în Tartaria.

Pe harta încadrată în aur, care i-a fost prezentată lui Shaimiev, teritoriul nord-estului Eurasiei de la Volga și Marea Caspică din vest până la oceanul din est aparține Tartariei. În același timp, țările din Siberia, Asia Centrală și Orientul Îndepărtat se arată ca fiind sub stăpânirea marelui han. Acest lucru, în special, este raportat de agenția TASS. De asemenea, harta prezintă granițele Tartariei, genealogia marilor hani din Chingiz, precum și Mica Tartarie (Crimeea), Tartaria Mare sau Asiatică, Tartaria, Tartaria deșert, Chagataisky ulus, Turkestan, Regatul chinez și Vechea Tartarie.

Conform Enciclopediei Britanice din 1771, Tartaria era o ţară imensă. Enciclopedia oferă următoarea definiție a acestui stat gigantic, scufundat în întunericul secolelor: „Tartaria, o țară imensă în partea de nord a Asiei, care se învecinează cu Siberia în nord și vest, care se numește Marea Tartarie. Tartarii care locuiesc la sud de Moscova și Siberia se numesc Astrakhan, Cherkask și Dagestan, cei care locuiesc în nord-vestul Mării Caspice se numesc tătari Kalmyk și ocupă teritoriul dintre Siberia și Marea Caspică; Tătarii și mongolii uzbeci, care locuiesc la nord de Persia și India și, în cele din urmă, tibetanii, care locuiesc în nord-vestul Chinei.”

Business Online și-a întrebat experții ce poate însemna un cadou atât de neobișnuit prezentat lui Shaimiev și ce semnificație are.

Damir Iskhakov – cercetător șef al Centrului de Monitorizare Etnologică al Institutului de Istorie al Academiei de Științe din Republica Tatarstan: Există multe astfel de hărți care arată Tartaria – Mica Tartarie și Marea Tartarie. Până în secolul al XVIII-lea, cartografii europeni au folosit acest termen. 



La școală suntem învățați că înainte de venirea creștinismului eram toți oameni aproape sălbatici. Cu toate acestea, multe fapte contrazic aceste ficțiuni. De exemplu, în Enciclopedia Britanică din 1771, pământul strămoşilor noştri este descris ca fiind cel mai mare și mai dezvoltat stat numit Marea Tartarie. Există multe documente și hărți care susțin acest lucru. Unele dintre ele se află în Societatea Geografică Rusă. Acestea şi alte artefacte, precum placa Chandar, ne mărturisesc că nivelul de dezvoltare al civilizației strămoșilor noștri a fost incomparabil mai înalt, decât ceea ce învăţăm noi, aşa cum încearcă să ne convingă istoria oficială. Acest nivel este chiar mai înalt decât nivelul actual de dezvoltare al civilizației noastre.

De ce au ascuns plăcuţele de la Tărtăria?

Trecutul nostru – Marea Tartarie

Trecutul slavilor-arieni este trecutul civilizației noastre pământești. Există deja o mulțime de informații veridice! Trebuie doar să le căutați și să le popularizați cât mai mult posibil în rândul tuturor popoarelor care vor să știe adevărul…

Filmul „Great Tartary – Empire of the Rus” pezintă istoria adevărată.

Marea Tartarie a fost și rămâne cea mai mare putere din lume, pe care elitele lumii încearcă să o sfărâme în bucăți mici – principate specifice care ar fi mai ușor de cucerit pentru a distruge populația…

Putin a declasificat arhivele Tartarei


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro