CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 20 septembrie 2020

Legenda Branului dezvoltata


 "Ceea ce îi scoate din minți pe fabricanții acestui virus este că, românii chiar nu mor de acest virus!

În codul genetic al românilor este o genă specială, unică, ne spune un genetician Olandez, care a participat la decriptarea genomului uman. ÎN PLUS,
LA ACEST SFÂRȘIT DE CICLU S- A ACTIVAT,, Gena Zeului... În lobul frontal drept.
Românii mei iubitori și Divini, primul popor de știre divină a Europei... E momentul să vă apărați copiii.
Presa americană afirmă că în tara aceasta este o pepinieră de genii. Dușmanii acestui popor, vor exterminarea noastră și vor să ocupe România pentru că, din cauza deplasării polului Nord magnetic al Terrei cu viteza de 50 de Km pe an spre Siberia... Tocmai România devine cel mai puternic centru de atracție magnetică a energiei de la sursa Galactică a Tatălui Ceresc, Unicul și Întâiul Creator al universurilor, a tuturor vazutelor și nevazutelor!
Românii mei dragi, facem parte din marele plan divin, cu misiune sacră pentru mileniul III. Toți, dar absolut toți românii sunt pregătiți pentru acest moment al saltului planetar, sunteți speranța mântuirii omenirii, cei fără de frică de moarte, cu gene de luptători neînfricați, apărați- vă
femeile și copiii, părinții și învățătorii inventatorii secolului trecut. Cei ce încă sunt în viață... Specialiști de marcă în diverse domenii, apariți- i pe bătrânii cu experiență de o viață în meseria lor...
pot fi cei mai buni mentori și profesori ai copiilor de acum, care ii vor depăși cu mult spre bucuria și satisfacția lor și a noastră! Acest popor credincios și iubitor va fi respectat de omenirea întreagă.
Trăiți cu bucurie, sau muriți cu mult curaj pentru copiii voștri, căci mare va fi răsplată voastră în cer pentru sacrificiul vostru! Cea mai înaltă treaptă de
Înălțare Spirituală aici pe Pământ... este capacitatea de a te sacrifica pentru binele altora, pentru un nobil ideal al întregii omeniri. Mereu suntem numiți și împinși cu forța să fim cei din urmă, dar divinitatea a decis că suntem Cei Dintâi!
Vă iubesc!"
Sursa: Laura Vacaru

IMPARTASIM TOT ADEVARUL CU VOI
Asta am primit de la Strabunul din Ceahlau…,si trebuie sa va impartasesc si voua ADEVARUL !
Cuvantul ţărînă ( popii corupti au stalcit dinadins intelesul , si zic ţărînă esti , in ţărînă sa te intorci ,,,,,,,,,,,,,in realitate trebuie spus asa : DIN LUMINA ESTI ZAMISLIT , IN LUMINA TE REINTORCI ) , visavis de trupul material / vehicul hidraulic terrestrian , nu se refera la namol , si pulbere de pe drum , ci are legatura cu protomateria primordiala din care primul prototip uman a fost creat , si care provenea de pe planeta TARA .
Deci ţărînă , inseamna de fapta ŢĂRAN / ŢĂRÎNA , adica originar din / de pe planeta ŢARĂ , dar popii corupti au modificat intelesul prin manipularea pronuntiei , ca sa le slujeasca agendei lor.
O alta prostie , care e defapt un blestem , si pe care nimeni nu vrea sa il vada ,,,, este cand la casatorie se spune cuplurilor CASA DE PIATRĂ ,,,,,,, adica ii baga din prima in cavou , si sub piatra de mormant , deformandu-le astfel programul informational marial , si aducandu-le in destin probleme si greutati si lovituri ca de pietre , si grele ca piatra ,,,,,,,,,,trebuie spus ,,,,,,,,,CASA DE LUMINA , ca astfel zicand se binecuvinteaza si totul merge armonios si lin , precum lumina , si precum lumina ocoleste obstacolele , tot asa si destinul tinerilor va ocoli obstacolele , daca ei chiar rezoneaza cu LUMINA ,,,,,,,,Sant teste stiintifice internationale secrete facute asupra sangelui cuplurilor carora toata lumea le spune CASA DE PIATRA ,,,,,,,, prin comparatie cu sangele tinerilor carora toata lumea le spune CASA DE LUMINA ,,,,,,,,si precum la apa , sangele celor din casa de lumina creaza cristale fantastic de frumoase si armonioase ,,,,,, pe cand sangele celor din casa de piatra creaza niste cristale cu morfologie holografica demonica , de te apuca groaza cand le vezi , si nu sant multi savanti care au curajul sa le vada , fiindca acele cristale obtinute din sangele proaspetelor cupluri , au putere lucrativa instantanee , asupra sangelului privitorilor lor prin rezonanta simpatetica ,,,,,,, asa ca daca cristalele din sangele celor din casa de lumina , vindeca si dau viata instantaneu , si ridica din morti ,,,,,,,,,,,,celelalte cristale , ale celor din casa de piatra inbolnavesc instantaneu pe privitori , pe altii ii poseda , pe altii ii otraveste , pe altii ii omoara pe loc , sau lent in chinuri indescriptibile , altora le induce diferite manifestari poltergeist infioratoare , facandu-i pe cei atacati sa se sperie si sa sufere ingrozitor , si astfel sa genereze niste energii intunecate speciale , care se duc si hranesc acele cristale intunecate ale celor din casa de piatra ,,,,,, si ganditi-va cati din aia sant pe planeta , carora li se rosteste cel mai negru blestem numit CASA DE PIATRA , in cea mai sacra zi a vietii lor,,,,, la casatorie ,,,,,,,,……………………………………………………….
Mitul izgonirii lui ADAM si EVA din paradis , se refera de fapt la momentul in care in cadrul razboiului dintre LUMINA si intuneric , ostilii intunecati au detonat cristalul planetar al planetei ŢARĂ, si prin aceasta i s-a sfartecat reteaua , si fapturile sublime luminoase ŢARĂNE au fost rerutate in alta constelatie , si anume catre planeta GAYA , care si ea a suferit acelas cataclism , ostilii dorind si urmarind sa intercepteze prototipurile si sa le fure , apoi fapturile TARANO – GAYANE au fost apoi rerutate catre planeta TER-RA actuala , pe un registru octavic mult mai jos decat cel al lui ŢARĂ si cel al lui GAYA , si din cauza nivelului jos al registrului octavic al TER-RA , s-a schimbat imunitatea fapturilor , si asa a aparut moartea lor .
Periplul cosmic intre octavele TARA – GAYA – TER-RA sant cunoscute ca si KALACHAKRA , adica roata TIMPULUI EXTERN .
Fapturile luminoase protoarhetipale ADAM, EVA si ceilalti 142000 de fapturi au venit din nontimp , si nonspatiu ,,,,,,,,,,,, pe GAYA prin coborarea octavei au intrat in SPATIU,,,,,,,,,apoi pe TER-RA printr-o noua si mai adanca coborare a octavei , au intrat si in timp .
Acest periplu cosmic , si aceasta coborare de octave , si intrare in SPATIU , apoi iar periplu cosmic si iar coborare de octave si intrare in TIMP , se numeste ROATA KARMICA .
Acum unificand , obtinem ca :
BUTUCUL ROTII este KALACHAKRA ,
SPITELE ROTII sant PERIPLURILE COSMICE,
COROANA ROTII este BUCLA KARMEI
In cadrul periplurilor cosmice , cele 144000 de fapturi protostrabuni DIVINI au imprumutat cate ceva din CAMPUL MORFOGENETIC PLANETAR al planetelor unde s-a poposit de fiecare data cate 48.000 de eoni cosmici divini , astfel ca din aceasta cauza , aceasta planeta externa actuala , se numeste TAR-RA_GAYA , insa prin multiplele vorbiri care au tot aparut in diferitele sectoare spatio temporale , si prin manipulari ostile intentionate , TARA a devenit TERA , si TARANA , a devenit TZARANA de pe drum , astfel indepartnd tot mai mult omul de adevarata sa origine , fapt care ii slabeste / i-a slabit raza magnetica ce-l ancora cu protostrabunii primordiali si ancestrali , si l-a coborat de pe nivelul divin intern Luminos ŢARĂ ,,,,, pe nivelul gandanic extern intunecat numit
ARAT , care inseamna MOARTE NEAGRA …..
Si iata asa a aparut caderea , moartea , exteriorizarea si densificarea pina la incrementare , uitarea , intunecarea , scindarea , omnialitatea ( mai mult decat dualitate ) ,,,,,si acesta este de fapt adevaratul inteles al mitului biblic al izgonirii din gradina EDEN – ului .
Cuvantul EDEN/RAI inseamna SLAVA ATOTPUTERNICULUI PARINTE ETERN .
De fiecare data , la un ciclu complet de 48.000 eoni cosmici , cele 144.000 de protofapturi divine pure , au trebuit sa inceapa un nou periplu , din cauza razboiului dintre LUMINA si intuneric .
In primele 2 razboaie , am putea spune ca intunericul a biruit .
Avem deci :
TARA = 48.000 eoni cosmici
periplu cosmic
GAYA = 48.000 EONI COSMICI
periplu cosmic
TAR-RA = 48.000 eoni cosmici
urmeaza iar un alt periplu cosmic
De toti sant 144.000 eoni cosmici .
De data asta batalia va fi de 3 x 48000 = 144000 ori mai cumplita , decat pe ŢARĂ si pe GAYA , fiindca acum LUMINA va desfiinta pentru eternitate intunericul cu toti si toate ale sale .
……………………………………………………………………………………
Ati fost mintiti si inselati prea mult si amplu,...

Realitatea Prezentului cu populatia din RO este:::
La acest moment in urma rularii Codurilor ADN personale, din
Totalul de 23.000.000 Romani (nu au fost calculate Clonele- ca aceste dispar toate) considerand NUMAI pe cei Nascuti in Romania:
>8.000.000 plecati din Romania, nu toti definitiv, unii se intorc pentru ca asa au decis inca de la plecarea din tara, iar altii se intorc dupa demararea Ultimei Faze a Procesului de Curatare Finala
>15.000.000 prezenti in Romania
5.000.000 Au Tradat Neamul si Tara si Vor Pieri TOTI ! ! !
In Tara raman 10.000.000
Dintre cei plecati afara se intorc in jur de 3.000.000
La Acest moment este confirmat de Coduri, in RO vor ramane
13.000.000- Nascuti Aici, pentru ca Asta Conteaza ! ! !
Este posibil ca Numarul sa scada sau sa creasca In Functie STRICT de Cum Se Comporta Fiecare in Timpul Derularii Actului Final al Curateniei TOTALE ! ! !
IL SEPARATIO
Cristian Alexandrescu

........................................
Sambata seara voiajam prin Bucuresti... luminite, forfota, lumea isi vedea de treaba ei,
Ajung si in zona Unirii undeva spre ora 22.00... ma uit la fantani apoi vad in zare Casa Poporului... Hmmm!... inca populata de “Boierii Fanarioti Moderni”😉... inca!
O iau la pas spre impozanta cladire, privind si in sus la Nava Ancestralilor (am mai scris despre asta)- nava are diametrul de 250 km si deocamdata, este in asteptare si protejata de un camp reflexoidal. Oculta a oprit toate telescoapele pentru ca nimeni sa nu vada ce este pe Cer si pe orbita planetei sau in Sistemul solar- le este frica sa nu aflati si sa va revoltati contra lor, cerand Drepturile si Libertatea Voastra!... ceea ce foarte curand se intampla oricum😉🌟
Cand ajung, parcarea de la rond, plina de masini, motociclete, tineri care discutau diverse si animau atmosfera... e frumos!
Brusc imi aduc aminte, de ceea ce se afla sub Casa Poporului si Cine are legatura cu Ceea Ce Este acolo jos!
Sub Casa sunt 2 linii de Metrou, una la 30m cealalta la 70m adancime. Prima linie deserveste “Boierii Fanarioti” si altii de pe acolo, a doua linie este pentru a duce si a aduce Clonele de la 70m adancime unde se afla baza de containere care produc clonele cat si asigura “intretinerea” pentru acestea. Au si sursa de energie pe masura!
Eh! dar se pare ca de Sambata seara au ramas fara sursa de energie si fara principalele echipamente care produc si asigura mentenanta clonelor😉😎
Pana aduc ei altele se “usuca”😂 cele in uz, si-o sa cam dispara repede multi de pe la Cotroceni, Guvern, Parlament, Ministere, Servicii, aia cu girofarurile... politie, jandarmi, Smurd, salvari si multi altii de pe “scena publica”.
Totusi, nevoia si disperarea fiind foarte mari, ieri seara au oprit traficul intre Casa Poporului si Guvern. Ghiciti de ce?... Degeaba ca NIMIC nu le mai iese cum vor ei si la timp ! ! !
Romanii au fost si sunt cei mai dotati si inventivi ori asta este pentru ca Sunt Singurii care au Structura ADN si Genomul identice cu ale Zeilor Primordiali si mai cu ale AltCuiva😉☺️😎🌟... la acest Aspect, si nu numai, se anunta Surprize Foarte Mari ! ! !
Continuam, in toate Formele, cu EPURAREA ! ! !
CEI 5 CREATORI DE UNIVERSURI
&
IL SEPARATIOIata A 5-a Nava a Ancestralilor... California ......
Este la fel de mare ca aceea de la Bucuresti, 250 km; in total sunt 5 astfel de Nave!
Am spus foarte clar ca FOARTE CURAND demaram Finalul si Aici in Acest Plan Fizic ! ! !
IL SEPARATIO

.....................................................................................
In caz ca va plictiseati😉 iata si un articol de la Strabunul din Ceahlau🥰🌟😎
Unii DA ,,,,,,,,,,,,,,,,,,unii NU ………………!
Numarul 666 , nu are absolut nimic malefic in el , este doar o manipulare abil implementata in puncte cheie , pentru manipulare si control .
Va explic iar :
Planeta TER-RA_GAYA / TAR-RA_GAYA , este o planeta de gradul spiritual 6 , pe care se afla localizate constiintele elevate ale copiilor LUMINII ETERNE DIVINE aflati in continua ascensiune .
CUBUL MAGIC Planetar al planetei , are diagonalele egale fiecare cu 111 .
111 x 6 = 666
Avem 3 axe spatiale ,,,,,, X , Y , Z .
Avem cate un 6 pe fiecare axa ……………… deci 666 ,,,,,,,,,,,,,,,,, de ce cate un 6 pe fiecare axa ,,,,,,,,,,,,, deoarece planeta este simetric egala spiritual de ordinul 6 pe fiecare axa spatiala .
Acum , fiecare copil al LUMINII ETERNE DIVINE , care traieste pe stratul planetar 6 , este obligat sa aibe nivelul spiritual al constiintei , minim 6 , si maxim 15 .
Comform LEGII MARTIALE DIVINE , toti care stau pe stratul 6 , si nu au nivelul spiritual minim 6 , vor fi rejectati pe straturile planetare ale coruptilor intunecati , si care implica nivele spirituale de la 4 in jos , catre minus infinit .
De ce 15 , deoarece planeta TER-RA_GAYA face parte din UNIVERSUL ARMONIC 1 ,,,,,,,,,,si acest Univers are un MATRIX TEMPORAL 15 dimensional , al PARAGRUPULUI CARBONIC NADA .
De-asupra lui 15 dimensional incepe un alt MATRIX TEMPORAL , si anume MATRIXUL TEMPORAL ENERGETIC , al ORTOGRUPULUI SILICIC DORA si TEURA , si care este 144 dimensional .
Mai sus si de acesta se afla OMNIMATRIXUL LEGISLATIV META DIVIN VITAL , si care este etern dimensional .
Va ziceam candva despre copii INTUNERICULUI , cei numiti de catre CER ca fiind CORUPTII INTUNECATI , si care au nivele de constiinta de la 3 in jos ,,,,,,,,,,,,ca dupa ce ii cunoasteti ,,,,,,,,,,,,,si era specificat ca in primul rand sant recunoscuti dupa vorbire , privire , gandire si agresivitate , gesticulatii , manifestari , vibratii ,,,,,,,,,,,, ei au coeficient de inteligenta rudimentar specific salbaticilor din pesteri , nu inteleg absolut nimic , dar ridiculizeaza si blasfemiaza tot , jignesc pe oricine , si pe toti , asta denota lipsa de respect , lipsa de iubire , lipsa de compasiune , lipsa cunoasterii Legilor Cosmice Divine , lipsa LUMINII ,,,,,,,,,,,
Aceia numai sant oameni , ci sant UMANOIZI HIBRIZI SISTEMICI ,,,,,,,,,,,,, sant SISTEME PLINE cu DEMONI ,,,,,,,,,,,, sau cu DRACI ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sau cu DIAVOLI ,,,,,,,,,,,,,,,,sau cu spirite de la MORTII CAZUTI ,,,,,,,,,, sau cu UMBRE si FANTOME ,,,,,,,,,sau cu LARVE , sau cu OUA ,,,,,,,,sant marcati , amprentati , implantati , si pecetati , si orice ar face spre indreptare , nu le mai este primit de catre CERUL PREASFANT !!!
Uitati minciunile si manipularile NEW AGE si BISERICESTI , si de alte facturi , cum ca exista IERTARE pentru fiecare , si pentru oricine ,,,,,,,,,,,,, fiindca NU ESTE ASA …….
NICIODATA NU A FOST ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, NICIODATA NU ESTE,,,,,,,,,,,,,,,,NICIODATA NU VA FI ,,,,,,,,,,,,,,,IN VECII VECILOR,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!!!
Si ca sa stiti de ce ,,,,,,,,,,,,,,, va reamintesc ca LUCIFER era un INGER cu nivelul spiritual DIVIN + 144 ,,,,,,,,,,,,,si la ce i-a folosit ,,,,,,, la nimic ,,,,,,,, a fost pentru el iertare cumva ?,,,,,, NU .
NU A FOST !
NU ESTE !
NU VA FI !
NU EXISTA In vecii vecilor IERTARE pentru el si cei ce ii slujesc lui , si agendei sale , indiferent cine ce ar face pentru a o recapata , nu este primita cainta , rugaciunea , remuscarea , penitenta , ,,,,,,,,,,,,,,, fiindca IERTAREA ESTE UNUL DINTRE DARURILE NENUMITE ALE DUHULUI SFANT ,,,,,,,,,,,,,,,,
Si la corupt , si la intunecat , nu exista absolut nimic DUMNEZEIESC , deci DUHUL SFANT nu are suport acolo !
Atunci nu se va pune absolut nimic din ale DUMNEZEIRII in acel om / faptura / vietate / entitate ….. etc …….!!!
De ce credeti ca din toate catedralele , bisericile , manastirile schiturile , lavrele , din toate congregatiile religioase ale planetei , si din miliardele de vietuitori de acolo , absolut nimeni nu urca pe mai mult de + 6 in 144 de ani ?
Iar restul , care nu sant de minim +5 potentialitate de continuitate full a ascensiunii , sant rejectati in 4 , 3 , 2 , 1 , 0 ,,,,,, – n ?
Iar cei de + 5 daca se nevoiesc sincer si coerent pe stratul lor pina vor obtine minim + 6 , vor fi primiti si ridicati !
Deci in toate aceste structuri religioase , doar 1 om la 144 de ani ajunge la nivelul spiritual minim +6 !
Nu conteaza ce congregatie religioasa este cineva ,,,,,,,,,,,,, importante sant IUBIREA , COMPASIUNEA , LUMINA si JERTFA de sine pentru DUMNEZEU si CREATIA SA !!! !
Acesti 4 parametri definesc PREA SFANTA CRUCE DUMNEZEIASCA a ILUMINARII si ASCENSIUNII DIVINE .
Asta inseamna dupa ADEVARUL si DREPTATEA LUI DUMNEZEU , PREASFANTA CRUCE DUMNEZEIASCA , ETERN VIE , VESNIC LUCRATOARE , si de VIATA ETERNA IMEDIAT DATATOARE ,,,,,,,, nu obiectele artizanalo mercantile inventate de coruptii intunecati , ai STRATURILOR LUCIFERICE PLANETARE de la 4 in jos !!!
De ce nu pot si altii urca orice ar face ?
Fiindca nu li se dau de la TATAL CERESC ATOTPUTERNIC CODURILE LUMINII ETERNE DIVINE , necesare pentru a le fi augmentata faptura lor subtila , cu STRUCTURI SUBTILE DUMNEZEIESTI pentru ASCENSIUNE ……. si daca TATA nu da ,,,,,,,,,,, nu ai cu ce , orice ai face , si oricine ai fi , si oricum ai da-o !!!
Atunci , vazand asa dilema fara iesire , Luciferienii au cerut sprijinul maestrilor Annunaki , in a gasi o modalitate prin care sa poata totusi ei vedea si actiona in continuare asupra tuturor fapturilor si asupra straturilor superioare lui + 4 , fiindca li se reduce astfel portia de hrana ,,,,,,,,,,,, iar acei maestri Annunaki au creat YOGA , si apoi inventat SISTEMUL OCULT MALEFIC GEOMANTIC MULTIMATRICIAL al CHAKRAS-urilor , si MERIDIANELOR , cu BINDUS-uri si KOSHAS-uri , si alte cele !
Cand totul a fost gata elaborat si definitivat , prin intermediul esaloanelor extraterestre din fratiile intunecate cosmice , au fost rapiti de pe sol si din trup fie prin abductare , fie prin translocare , fie prin bilocare , fie prin proiectii , fie prin inductii , unii oameni care rezonau cu ei , si cu agendele lor , si le-au fost grefate acele sisteme oculte multimatriciale geomantice malefice ale CHAKRAS !
Au fost foarte atent implantati , codati , pecetati , si monitorizati , prin toate vietile , spre a se proba si ajusta din mers toti parametrii aparaturii ostile , ca sa ajunga la standardele graficelor intereselor lor .
Cand totul a fost definitivat pe respectivul lot uman experimental , s-a trecut la implementare masiva planetara , in fiecare regn planetar , a acelui sistem malefic energo informational .
Si stim apoi ce nenorociri , atrocitati , si abominatiuni au urmat in decursul istoriei si existentei umanitatii planetare , si ale caror reverberante se perpetueaza si in zilele de azi pe planeta !
Cata vreme exista acest sistem ostil al intunericului in oamenii planetari , si in toate celelalte regnuri , inclusiv in planeta ,,,,, CERUL s-a inchis portile dinspre ei si planeta , si DUMNEZEU TATAL ATOTPUTERNIC a impus legi drastice de control extrem de sever , asupra oricui are asa ceva in fiinta lui !!!
De aia a aparut scalarizarea tuturor constiintelor creaturilor , si severitatea fara seaman a CERULUI DIVIN impotriva CREATIEI !
Este ceva strict MILITAR DUMNEZEIESC de STIINTIFIC si de necesar si corect , care nu accepta cercetare , cantarire , analiza si judecata , sau interpretare din partea nimanui !!!
Lucrurile sant exact asa , si nu exista absolut nimeni nicaieri , care sa aibe puterea de a schimba ceva !
Aici ,,,,,,,,,,,,,, esti ,,,,,,,,sau ,,,,,,,,,,,,,,,,nu esti ,,,,,,,,,,,,ai ,,,,,,,,,,,,, sa,,,,,,,,,,,, nu ai ,,,,,,,,,,,,,,,dar nu poti obtine , si nu poti deveni !
E dur ,,,,,,,,,,,, e dureros ,,,,,,,,,,,,,,,,,, dar e real ,,,,,, !
Multi se vor intreba acum ,,,,,,,,,,, atunci noi ce sanse mai avem , incotro s-o mai luam , ce sa mai facem ?
EU va spun :
Aveti exact sansele pe care voi insiva vi le dati !
Munciti si va ELEVATI ca sa ajungeti macar pe + 5 ,,,,,,,,,,,,, ca sa iesiti din robie ,,,,,,,,,,,,,,,,si sa fiti apoi usor usor augmentati pentru ascensiune in + 6 ,,,,,,,,,,,, fiecare in ritmul lui , dupa cum poate si dupa cum suporta !
Unii vor reusi intr-o singura viata , altii poate in mai multe , daca vor mai avea in cont , daca vor fi perseverenti si coerenti !
Va spun din start , ca sa nu avem discutii ,,,,,,,,,,,, NU VA FI USOR pentru nimeni ,,,,,,,,,si vor aparea sevraje temporare , peste care puteti trece cu mult efort , perseverenta si rabdare ,,,,,,, nu conteaza sevrajul sau efortul ,,,,,,,, musai sa rabzi , daca vrei sa te MANTUIESTI ,,,,,,,,, tot ce conteaza este ca mai exista o mica si ingusta portita cosmica de salvare pentru voi , care s-a creat prin venirea mea la voi !
Pace si Lumina de la Strabunul din Ceahlau

13 septembrie 
De Azi incepem sa “restauram” -timpul pierdut-
.... si sa va spunem “Chestiile cele Mai Tari” ascunse voua de Oculta!
Incepem cu.... 1.084 de ani LIPSESC din Istoria Romanilor!
De la Regatul Geto-Daciei si pana la perioada Marilor Domnitori Romani, LIPSESC acesti ani!
Practic suntem in Anul 3104 ci NU anul 2020!
Oare Cine si cu Ce Anume s-a “jucat” de s-a intamplat asta??....
Ati fost lasati sa Alegeti si sa va Manifestati, Acum Platiti pentru Consecinta Faptelor Voastre ! ! !
Sunt multe de aflat, pentru ca multe v-au fost ascunse!
IL SEPARATIO

Telescoapele au fost oprite cu o exceptie- cel al Vaticanului. S-a tot scris despre asta si deja sinteti informati.
Oculta stie de cele peste 100.000 de nave prezente pe planeta in jurul ei si in sistem. Si altele sunt pe drum spre sistem.
Azi va informam despre 2 dintre aceste nave, una cu diametrul de 14.000 km stationata intre Jupiter si Marte, din care s-a desprins nava cu diametrul de 250 km stationata cu centru navei deasupra Casei Poporului.
Navele sunt de diverse marimi si forme, unele foarte mari care nu se pot apropia de planete ca sa nu perturbe atmosfera!
Navele apartin Ancestralilor- una dintre cele mai vechi civilizatii din Universuri!
Se apropie Momentul cand Nava de Diamant de deasupra Casei Poporului va ridica si urmatorul scut deflector (aseara a fost ridicat primul), ce va permite vizualizarea Navei de catre oricare dintre voi!
Din acel moment cand nava este vizibila, aceasta va capata masa statica si va trebui sa fie ocolita de oricare aparat de zbor pentru a nu coliza cu scutul protector al navei.
Despre Ancestrali, Ei au capacitatea sa ia orice forma si sa se infiltreze, adapta si trai in oricare Lume si Medii.
De asta e ... disperarea mare in sobolanimea ocultei din RO
..............................................
... cat va priveste pe Voi Oamenii, Romanii in mod deosebit...


Aprindeti fiecare cate O Lumanare si de maine seara, seara de seara, iesiti la Marsul Tacerii cu Mic cu Mare cu lumanarile aprinse... in Romania, in fiecare oras si fiece asezare,
faceti o Noaptea de Invierea Domnului si-a Voastra in Fiecare Seara ! ! !
Lumanarea are Cele 5 Elemente:::
1. Pamantul- ceara
2. Apa- care leaga
3. Focul- care arde
4. Aerul- care intretine arderea
5. Eterul- lumina sfanta (flacara NU ARE umbra, din oricare unghi priviti😉)
Lumina Sfanta A Lumanarii Aduce Schimbarea In Tacere😉☺️🌟🙏😇
Aceasta este partea voastra pentru acum !
IL SEPARATIO

SECRETUL SLUGILOR OCULTEI DIN RO
Politicienii, politia, jandarmeria, serviciile, parte din Armata sunt pregatiti ca in curand sa aplice urmatoarele 3 etape pentru planul Ocultei in RO:
1. dupa inceperea scolii sa izoleze copii si sub diferite tertipuri, pretexte, inselatorii sa incerce vaccinarea lor
2. pensionarii sa nu mai primeasca pensia decat daca consimt vaccinarea
3. bolnavii cronici sa nu mai primeasca medicamentele decat daca consimt vaccinarea
-> Nu se poate crea vaccin pentru Hepatita C, HIV, Sars-Cov-2 (Covid19)
-> Vaccinarea are ca Unic Scop- Exterminarea Romanilor si a unei cat mai mari parti din populatia reala actuala de 4.8 miliarde a Ter-Ra.
EU am sosit aici pentru a supraveghea Totul pe Final... Cand Echilibrul este perturbat major si deja este de mai multa vreme, intervin Personal PESTE TOT si fara a ierta pe nimeni dintre toti aceia care Dezechilibreaza Creatia ! ! !
IL SEPARATIO

DORINTA NOASTRA DE A VA INFORMA ! ! !
*multi ati intrebat pentru membrii familiei, rude, prieteni, cunoscuti aflati inca inafara Tarii,
Iata Raspunsul Nostru Clar pentru Voi si pentru Ei:::
CUPOLA ESTE O PERDEA DE ENERGII, CARE POATE LUA ORICE FORMĂ ȘI SE EXTINDE PE RAZA TOTALĂ A FOSTELOR TERITORII ROMANE ȘI PARȚIAL ASUPRA CATORVA PROVINCII DIN AFARA LOR DIN ORICE ȚARĂ EUROPEANĂ.
EA ARE 10 - 13 FAZE DE ÎNCHIDERE.
CUPOLA SE VA ÎNCHIDE DEASUPRA ACTUALEI ROMANII LA DATA DE 01.01.2021, IAR TOTAL ASUPRA TUTUROR VECHILOR TERITORII PELASGO-DACICE LA DATA DE 13.01.2022
CUPOLA A TERMINAT FAZA a 11-a DE ÎNCHIDERE CONCENTRATĂ A ENERGIILOR DE PROTECȚIE.
ULTIMELE STRATURI DE PANĂ LA 13 SE VOR ÎNCHIDE PANĂ PE DATA DE 01.01.2022, DUPĂ CARE VOR IZBUCNI DURERILE NAȘTERII LUMII NOI.
ZIDUL DE FOC CARE ÎNCONJOARĂ ȚARA A ÎNCEPUT RIDICAREA ȘI FAZA TELURICO-NANO-CUANTICĂ DE ÎNCHIDERE.
EL ARDE TĂCUT ÎNTRE STRATURILE CUPOLEI.ÎN DATA DE 01.01.2021 ÎNCEPE LUPTA ÎNTREGII OMENIRI CA UNUL ÎMPOTRIVA OCULTEI.
DIN ANUL 2022, POATE CHIAR MAI REPEDE, NIMENI ȘI NIMIC NU VA MAI PUTEA INTRA ÎN ȚARĂ.
DECI, TOȚI ROMANII SĂ SE ÎNTOARCĂ ACASĂ CEL TARZIU PANĂ LA JUMĂTATEA ANULUI 2022. TOLERANȚA MAXIMĂ FIIND PANĂ ÎN DECEMBRIE 2022.
DACĂ NU PUTEȚI VENI ÎN ROMANIA, REFUGIAȚI-VĂ MĂCAR ÎN FOSTELE TERITORII ROMANE CARE ALCĂTUIAU MARELE IMPERIU PELASG, ÎN AFARĂ DE UNGARIA, CĂCI UNGARIA VA SFARȘI ÎMPĂRȚITĂ ÎNTRE VECINI, DE UNDE SARBII ȘI ROMANII VOR LUA O PARTE CONSISTENTĂ DIN EA.
NU ESTE GLUMĂ SAU PROPAGANDĂ DE RĂSPANDIRE A FRICII!
VENIȚI ACASĂ SAU VEȚI VEDEA ROMANIA DIN ALTE LUMI DIN UNIVERSURI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro