CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

luni, 30 decembrie 2019

Stelele zburatoare feng shui in 2020

Pentru anul 2020, cel al Șobolanului de Metal, care incepe cu 25 ianuarie 2020 ( 4 februarie 2020 - 3 februarie 2021 ), diagrama stelelor zburătoare este următoarea:


Explicațiile Stelelor Zburătoare in 2020
Steaua 1: Steaua albă a norocului  zboară în anul 2020 în Nord-Est. Ea trebuie stimulată pentru a avea succes pe toate planurile, dar mai ales în carieră.
Steaua 2: Steaua 2 a bolilor zboară în anul 2020 în Sud, aducând boală și probleme de sănătate.
Steaua 3: Steaua 3, a disputelor, certurilor și problemelor cu actele zboară în anul 2020 în Nord.
Steaua 4: Steaua 4 a idilelor și succesului academic zboară în anul 2020 în Sud-Vest. Ajutați planul sentimental sau al succesului academic folosind un remediu adecvat.
Steaua 5: Steaua 5  galben zboară în acest an în Est, aducând ghinion și accidente.
Steaua 6: Steaua 6 a norocului este denumită și steaua norocului indirect și zboară în 2020 în Sud-Est, aducând noroc neașteptat.
Steaua 7: Steaua 7 a piederilor, furturilor zboară în 2020 în Centru.
Steaua 8: Steaua 8 a abundenței, bunăstării și prosperității zboară în acest an în Nord-Vest. Fiind cea mai importantă stea, ea trebuie amplificată.
Steaua 9: Steaua 9 purpurie, multiplicatoare, steaua prosperitatii viitoare zboară în anul 2020 în Vest, indicând prosperitatea din viitor.

Stele pozitive: 1,6,8
Stele negative: 2, 3, 5, 7
Stele neutre, care pot fi pozitive: 4, 9
Steaua 1 este o stea de Apă.
Stelele 2, 5, 8 sunt stele de Pământ.
Stelele 3 și 4 sunt stele de Lemn.
Stelele 6 și 7 sunt stele de Metal.
Steaua 9 este o stea de Foc.
Folosind Ciclul celor Cinci Elemente veți putea amplifica sau tempera o anumită stea zburătoare. De exemplu, dacă vreți să temperați steaua negativă #2, care este o stea de Pământ, veți pune un remediu din Metal, deoarece în ciclul elementelor, Metalul consumă Pământul. Niciodata nu folositi ca remediu elementul care distruge energia stelei negative ! este benfic elementul care consuma energia stelei negative.

Cum sa folosesc Stelele Zburătoare 2020?
1.  Desenați planul casei sau al firmei dumneavoastră.
2.  Stabiliți cu ajutorul unei busole punctele cardinale pe acest plan.
3.  Împărțiți planul casei sau al firmei în 9 pătrate, ca în diagrama Stelelor Zburătoare 2020 de mai sus.
4.  Diagrama Stelelor Zburătoare 2020 de mai sus este desenată cu Sudul în sus și nu cu Nordul – așa cum suntem noi obișnuiți .
5.  Suprapuneți diagrama Stelelor Zburătoare 2020 peste planul casei/firmei dumneavoastră, astfel încât Sudul să fie peste Sud.
6.  Vedeți exact ce stea Zburătoare aveți în fiecare cameră.
7.  Achiziționați remediile Feng Shui aferente fiecărei Stele Zburătoare și amplasați-le în camerele aferente.

Nu se amplasează remedii Feng Shui în baie, debara, garaj, centrala termică. În bucătărie și în dormitor trebuie acordată o atenție mărită acestor remedii. Astfel, de exemplu, în dormitor nu se pun remedii de Apă.
În aceste cazuri este de preferat să folosiți remedii clasice, din materiale și culori care să vă ajute. De exemplu, un covoraș verde ar reprezenta elementul Lemn. O pernă roșie ar fi elementul Foc. Un covor maro este elementul Pământ.
Echilibrarea Feng Shui după teoria Stelelor Zburătoare ar trebui realizată îmbinând Stelele Zburătoare anuale cu cele ale perioadei. O perioadă de timp are 20 de ani, în prezent ne aflam în perioada lui 8 – din 2004 până în 2024.
Fie ca 2020 – Anul Șobolanului de Metal să fie cel mai ușor, bun, rodnic, plin de succes și norocos an pentru dumneavoastră.


În harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2020 – 3 februarie 2021, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar, anul 2020 este sub auspiciile zodiei Șobolan de Metal și sub influența stelei zburătoare 7, care poartă energia pierderilor, a furturilor, a infidelității.
Daunele pe care le poate provoca energia negativă a stelei 7 se pot răsfrânge asupra  multor sectoare ale vieții: pierderi de bani în afaceri, sancțiuni, infidelitate, divorț, accidentări, probleme de sănătate, reparații costisitoare, deteriorarea aparaturii etc.
Reluam :
In Sud-Est Steaua 6 Energia norocului ceresc
In Sud Steaua 2 Energia bolilor
In Sud-Vest Steaua 4 Energia iubirii și a norocului la examene
In Est Steaua 5 Energia ghinionului
In Centru Steaua 7 Energia pierderilor și pericolelor
In Vest Steaua 9 Energia popularității
In Nord-Est Steaua 1 Energia reușitelor
In Nord Steaua 3 Energia certurilor
In Nord-Vest Steaua 8 Energia bogăției
Cu ajutorul remediilor feng shui, puteți controla și elimina energia negativă a stelelor zburătoare: 2, 3, 5, 7 pentru a se crea spații primitoare, pline cu energie pozitivă, astfel încât sănătatea, situația financiară și relațiile să fie înfloritoare.
Ca regulă generală, înainte de a se activa stelele cu energie pozitivă trebuie să dizolvăm energia negativă a stelelor nefaste 2, 3, 5, 7 și 9 si va sfatuiesc sa faceti déjà acest lucru, sau cel tarziu pana pe 10 ianuarie pentru a intra in energia noua cu protectie deplina.
Cu ajutorul activatorilor feng shui putem amplifica energia pozitivă a stelelor zburătoare: 1, 4, 6 și 8 și putem crea spații cu un foarte bun feng shui.Steaua 1 de energie pozitivă, se concentrează în zona de Nord-est a spațiilor de lucru sau locuibile. Această Stea albă a victoriilor, în anul 2020 ajuta pe nativii din zodiile Bivol și Tigru, pe fiii mici ai familiilor, pe bărbații tineri (20-30 ani). În acest an, steaua 1 aduce beneficii neașteptate în domeniul dezvoltării personale celor care folosesc zona de Nord-est a clădirilor (birou, dormitor, hol, living, ușa principală) sau care au ușa principală orientată spre direcția Nord-est.
Sa alegem ințelept începutul proiectelor noi si să ne bucurăm cât mai mult de familie.


Activatori feng shui care sporesc energia stelei 1:
- Steagul victoriei
- Statueta lui Budhha vesel auriu
- Elefant cu trompa in sus auriu sau alb
- Cal al victoriei
- Clopotei de vant cu 6 brate din metal
- Testoasa dragon cu Ru Yi  sau  Ru Yi

- Vasul prosperitatii
- Dragon de culoare aurie

Activatori contemporani pentru steaua 1 în zona de Nord-est în anul 2020:   o icoană argintată  ; obiecte din metal; 6 sfere din cristal de cuarț alb într-un bol din metal - culoare albă ; medalii, diplome ; poze personale puse în rame de culoare aurie, argintie, albă, neagră .
În anul 2020  nu folosiți în Nord-Est:  plante de interior

Steaua zburătoare 2 de energie negativă, predispune la boli, letargie, probleme emoționale, depresie, singurătate, tristețe, probleme de socializare si suferințe. In acest an fiecare va trebui să vadă unde greșește și ce are de corectat in relatiile sale.
Steaua 2, steaua neagră a bolilor  va influența în primul rând pe toți cei care au dormitorul, ușa principală sau biroul în partea de Sud a unei clădiri. Sudul corespunde zodiei CAL si sectorul fiicei mijlocii a familiilor , femei între 30-45 ani, prin urmare ne putem aștepta la probleme ale lor. Se recomandă să adoptam un stil de viață sănătos si o mentalitate pozitiva.  A se evita pe cât posibil neplacerile, discuțiile negative. Pot apare  probleme digestive, predispoziția la îngrășare  pe fond de stres, contracturi musculare. Dacă ușa principală a unei locuințe este îndreptată spre direcția Sud, toți ocupanții riscă să se confrunte cu astfel de probleme, de aceea blocarea acestei energii nefaste, cu ajutorul remediilor feng shui potrivite este foarte importanta.
În acest an, pentru cei care sunt afectați de energia stelei 2 de boală nu se recomandă intervențiile chirurgicale ; verificati mai des starea de sănătate , imbunatatiti  stilul de viață, alimentația, pentru a evita problemele.

Remedii feng shui pentru steaua 2  în anul 2020 de instalat în zona de SUD:
- Wu Lou  din metal, pentru sănătate
- Amuleta cu 5 Wu Lou din cristale și Pi Yao, pentru protecție de boală

- clopoței de vânt din metal cu 6 tuburi
- Buddha al Medicinei aduce armonia

- 6 Buddha veseli aurii atrag fericire
- pagoda celor 5 elemente sau  placa cu 5 elemente încătușeaza ghinionul si bolile

- stupă atrage noroc și protecție divină

- 6 lingouri aurii sau 6 monede chinezești - ajutor neașteptat
- elefant feng shui auriu, simbol al longevității și al vitalității
amuletă cu picătura de apă, pentru a spori energia apei și a asigura imunitate

Remedii contemporane eficiente împotriva energiei negative a stelei 2 în anul 2020 :  pereții albi  în Sud  ; un lanțisor dintr-un metal prețios sau o eșarfă de culoare albă, în special dacă sunteți fiica mijlocie (a doua fată născută într-o familie) sau dacă sunteți nativi în zodia CAL ;  o icoană argintată sau o icoană cu arhanghelul Rafael ; obiecte decorative din metal sau de culoare albă, aurie, argintie
În anul 2020, evitați să folosiți în Sud:  veioze cu abajur de culoare roșie, galbena , lumânări , TV-ul, cristale, veioze din sare , obiecte decorative de culoare roșie, roz, grena, violet, galbenă sau portocalie 


Steaua zburătoare 3 verde de jad de energie negativă, în anul 2020 ajunge în zona de Nord a spațiilor si îi va influența pe nativii din zodia Șobolan, pe fiii mijlocii ai unei familii și pe bărbații cu vârstă medie (30-45 ani). si casa carierei, sunt posibile în acest an probleme legate de plata salariului, si cheltuieli inutile pentru formare profesională . Alegeți cu înțelepciune! Evitati încăpățânare, mândrie excesivă , probleme de comunicare la locul de muncă, probleme cu cei din echipă (complicații de natură amoroasă), agresivitate, lipsă de productivitate și obiectivitate, bârfe, probleme cu șefii, predispoziția de exagerari, aroganță, invidie, jocuri de culise, luptă pentru putere, concurență neloială, manipulare etc.
Evitati sa folositi zona de Nord a clădirilor pentru a nu activa energia agresivității și a furiei. 
Succesul în carieră ar putea fi îmbunătățit prin discutarea cu partenerul de viață a problemelor de ordin profesional, astfel vom descoperi noi puncte de vedere și soluții.
Avem atenționare la bani, apare riscul de a pierde toate economiile, job-ul. Daca Universul  aduce schimbări radicale, să dăm frâu liber imaginației si un restart în viața profesională. Pentru unii dintre noi, energia cifrei 3 ar putea sa ajute la schimbarea carierei.
Se recomană calm, prudență și înțelepciune. Diplomatie , pentru a nu-i supăra nici pe șefi, nici pe colegi. 

Remedii feng shui in Nord pentru a dizolva energia agresivității în anul 2020:

- breloc sau pandativ cu piatra dorinței, 

- măr cristal, măr roșu din sticlă, pentru pace 

- amuletă cu rațe mandarin din cuarț roz, simbol al dragostei pure

- nod mistic de culoare roșie, pentru a elimina energia certurilor

- silaba Hum pe Floare de Lotus roz, pentru a atrage reușitele 

- amuleta cu 10 silabe HUM și roata dharmei, pentru a beneficia de protecție divină

- copăcel cu cristale de ametist, copăcel cu agate sau  cuarț roz, contrar mândriei și agresivitatii

- stupa aurie, aduce echilibrul interior si protectie

- pagoda cu 9 niveluri, elimină obstacolele
- Buddha vesel cu haine de culoare roșie, sporește încrederea în sine

Remedii contemporane  împotriva energiei negative a stelei 3 în anul 2020:  pereții albi ai camerelor situate în Nord ;  un lănțișor confecționat dintr-un metal prețios sau o eșarfă de culoare albă, roșie, grena, portocalie, roz, fucsia, aurie, argintie ;  icoane cu Arhanghelii Mihail și Gavril  ;  multe obiecte de culoare violet , alba si rosie (perne, perdele, etc.)
În anul 2020 nu așezați în sectorul de NORD:  TV-ul, clopoței de vânt sau obișnuiți ; plante de interior ; acvarii, fântâni arteziene, perdele de apă ; obiecte de culoare verde, maron, bej, albastră, neagră, bleumarin, turcoaz .
Pe cât posibil evitați să faceți gălăgie în camerele situate în sectorul de Nord, pentru a nu activa energia certurilor.

Steaua zburătoare 4 verde duce energia iubirii și a creativității  în anul 2020  în zona de Sud-vest a spațiilor de lucru și a celor locuibile. Steaua verde a norocului academic sau steaua romantismului  îi va favoriza în primul rând pe nativii din zodiile Capră și Maimuță, pe mamele și bunicile familiilor. Energia fastă a stelei 4 se va manifesta sub formă de noroc în dragoste, cereri în căsătorie, reușite pe plan sentimental.
Folositi cât mai des în acest an încăperile aflate în zona de Sud-vest a locuințelor .
Energia benefică a stelei 4, poziționată în zona de Sud-vest, ne va ajuta să reușim pe cale armonioasă, fără stres. Majoritatea femeilor vor demonstra în acest an că sunt realiste , generoase , puternice , iubitoare si echilibrate. Puterea iubirii, în anul 2020  ne juta să obținem de la viață exact ceea ce ne dorim.
In 2020 primeaza dragostea pentru natură, frumos , tradițional, autentic.
Cererile în căsătorie vor fi din abundență în acest an, însă vor avea șanse de reușită numai relațiile construite pe iubire, adevăr și respect reciproc.

Activatori feng shui care sporesc energia iubiri, a stelei zburătoare 4 :
- perechea de rațe mandarin, simbol al cuplului fericit
- copăcel cu cristale de ametist
- copăcel cu ochiul lui Horus, protecție divina
- dubla fericire, căsătorie reușita

- perechea de rațe mandarin și dubla fericire
- perechea de păuni, pentru fertilitate
- Potcoava norocoasă cu phoenix și dragon, armonie și echilibru în cuplu

- Copacul dorințelor, copăcei feng shui cu mere, cireșe, căpșuni

- Dragon Phoenix, căsnicie fericită și de durată

- Copăcel cu pietre din cuarț roz
- Rațe Mandarin din cuarț roz, pentru dragoste, fidelitate, relații armonioase
În anul 2020, pentru a  amplifica energia succesului școlar (elevi, studenți) așezați în zona de Sud-vest unul sau mai multe din remediile feng shui de mai jos:
- poarta crapului dragon, simbol al eliminării obstacolelor

- globul pământesc
- sferă de lapis, obsidian, sodalit sau acvamarin, pentru a stimula înteligența și înțelepciunea
- elefant cu trompa în sus

Activatori contemporani pentru steaua 4: pereti in nuante de albastru, violet, roz, turcoaz  în zona de Sud-vest ; o eșarfă de culoare roz, violet,  albastru, bleumarin, turcoaz ; un glob pământesc ; o fântână arteziană
 În anul 2020, evitați să folosiți în Sud-vest: - obiecte de culoare albă, aurie, argintie - lumânări de culoare roșie, candelabre.Steaua 5  galben  cu energie nefastă, care atrage ghinion în toate domeniile vieții: dragoste, carieră, sectorul financiar, sănătate.  ajunge în sectorul de Est a spațiilor de lucru și a spațiilor locuibile. Dezavantajați vor fi cei care au plasate în partea de Est a clădirilor ușa principală, dormitorul, biroul.
Steaua zburătoare 5 afecteaza nativii din zodia Iepure și  fiii mari ai familiilor (primul copil de gen masculin născut într-o familie). Influența energiei adusă de steaua 5 în zona sănătății (zona de Est a clădirilor) se poate manifesta sub formă de boli grave, lentoare, lipsa poftei de viață,  cheltuieli nejustificate în ceea ce privește sănătatea (achiziționarea de medicamente ineficiente sau scumpe, terapeuți nepotriviți etc.). Vindecarea  se va  produce dacă se vor înțelege cauzele bolii și vor acționa în sensul eliminării acestora. De activat intuitia deoarece  steaua 5 aduce și potențial de vindecare, dacă se vor lua măsurile corespunzătoare.
La nivel emoțional și psihic, vibrația stelei 5 aduce neînțelegeri, confuzie, ar fi bine să se discute problemele cu partenerul de viață si a trai bucuria familiei.

Remedii feng shui pentru a dizolva energia negativă a stelei 5 :
- Buddha vesel auriu, elimină energia negativă
- pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, stopează dezastrele, atrage reușite

- pagoda celor 5 elemente, dizolvă energia bolilor, suferințele emoționale
- Buddha al medicinei, pentru vindecare psihică și emoțională

wu lou cu 8 nemuritori, pentru îmbunătățirea sănătății

clopoței de vânt cu 6 brațe din metal, absorb energia negativă și o transformă în energie pozitivă
- elefant auriu, atrage mai multă încredere în sine, sănătate

Remedii contemporane eficiente împotriva energiei negative a stelei 5 în anul 2020:  pereții albi ai camerelor situate în Est ;  un lănțișor confecționat dintr-un metal prețios sau o eșarfă de culoare albă, aurie, argintie ; icoane argintate  ;  6 sfere din metal ; cât mai multe obiecte din metal  si de culoare albă, aurie, argintie; 6 tulpini de bambus, pentru a stimula vitalitatea ;  plante.

În anul 2020, nu folosiți în Est:  TV-ul, pentru a nu amplifica energia nedorita : cristale, veioze din sare ; vaze și boluri din ceramică în culoare naturală ; obiecte de culoare roșie, grena, cărămizie ; lumini puternice, lumânări, becuri de culoare roșie
A nu se face gălăgie în camerele situate în sectorul de Est. A nu se începe o renovare sau o construcție din zona de Est a clădirilor în anul 2020.

Steaua zburătoare 6  care aduce energia norocului, în anul 2020, se va afla în zona de Sud-Est a spațiilor de lucru și a celor locuibile. Steaua albă a norocului ceresc îi va favoriza  pe nativii din zodiile Dragon și Șarpe, pe fiicele mari ale familiilor.
Va aduce noroc financiar, sansa de bani  si o viata mai buna, idei creative, noroc neașteptat, protecție divină. Noroc au  femeile întreprinzătoare și harnice. Idealurile pot fi atinse , simțul practic și soluțiile vor apărea din senin.
Energia norocului divin este protejată de cifra 6,  care are are o importanta majora in Universul nostru si ne poate ajuta să obținem echilibrul dintre cer și pământ, divin și omenesc. Banii cheltuiți pentru protecția si ajutorul universului inconjurator  vor fi rasplatiti pentru ca cifra 6 ne duce la rezolvarea unor probleme mai vechi.
Anul 2020 ne va învăța că nu trebuie să suferim pentru a face bani, ci doar să ne conectăm cu energiile cele mai potrivite din Univers și să le folosim în mod înțelept, pentru binele tuturor.

Activatori feng shui care amplifică energia norocului adusă de steaua 6 :
- Clopoței de vânt din metal cu 6 sau cu 8 brațe
- 6 monede chinezești
- Amuleta moneda lacăt

- Amuleta floare de prun

- Ru yi
- Buddha vesel auriu
- Maimuța pe cal
- Elefant feng shui auriu
- Vasul Prosperitatii

Activatori contemporani pentru  steaua 6: culoarea crem ;   o eșarfă de culoare albă, galben pai, portocalie, aurie, argintie, cărămizie ; 6 sfere din  citrin, aventurin sau cuarț alb ; icoane cu îngeri, arhangheli ; ceas din metal ; plante de interior ; TV-ul ; seiful, casa de marcat .
În anul 2020 ar fi bine să nu folosiți în Sud-Est:  obiecte de culoare roșie, neagră ; fântâni arteziene; lumânări, veioze


Steaua 7 rosie cu energie negativă, care predispune la necazuri in anul 2020 se poziționează în zona de Centrul spațiilor de lucru sau locuibile.
Influența nefastă a stelei furturilor ne va afecta în 2020 pe toți, indiferent de statut, zodie, deoarece este plansată în Centru. Prin urmare, cu toții va trebui să ne luăm cât mai multe măsuri de precauție, pentru a nu avea de-a face cu neplăcerile cauzate de accidente, furturi, pierderi de bani etc.
Anul acesta să încercăm să ne adaptăm din mers la noile conjuncturi si schimbările bruște de situație. Pe partea sentimentală, sunt tentatii si nimic nu va mai rămâne așa cum era. Spre finele anului justiția divină își va face simțită prezența, unii vor pierde bani mulți (plăți nejustificate, furturi, divorțuri etc.). Incercați să nu începeți lucrări dacă nu aveți dublul bugetului prezumat. Sub nicio formă nu este bine ca în acest an să ne împrumutăm de bani.
Testul suprem în anul 2020 este lăcomia. Apar tentatii pline de  capcane, de aceea trebuie să rămâneți lucizi și să cereți sfatul specialiștilor înainte de a semna ceva. Atenție în trafic, a se evita plimbările nocturne pe drumuri lăturalnice, dubioase. 

Remedii feng shui utile in centru pentru a scăpa de energia pierderilor adusă de steaua 7 ( unul sau mai multe) prezentate  mai jos:
- Buddha vesel cu haine de culoare roșie, pentru a dizolva energia agresivității
rinocer și elefant albaștri, pentru a elimina riscul de accidente

- clopoței de vânt cu mâna Fatimei, pentru a atrage protecție divină

dragon de culoare albastră, pentru a scăpa de riscul de pierderi financiare

- rațe mandarin, pentru a atrage dragoste și a elimina energia infidelității
- copăcel cu ochiul lui Horus, sporește norocul ceresc

sfere de lapis, obsidian, sodalit, pentru a elimina riscul de furturi
- dubla fericire, pentru relații reușite 

Remedii contemporane împotriva energiei negative a stelei 7 în anul 2020 în Centrul clădirilor : icoane protectoare; un vas cu apă statică sau o vază de culoare albastră, neagră, violet ; obiecte de culoare albastră, violet, roz (covor, perne, tablouri etc.) ; o sferă din cristal de sodalit, lapis
În anul 2020 nu folosiți în Centrul clădirilor: cristale, pietre decorative de culoare maronie, crem, albă ; vaze din metal, sfere decorative din metal, ceas ; obiecte de culoare albă, aurie, argintie ; decorațiuni din piatră, sticlă, nisip, bolovaniSteaua zburătoare 8 alba a Prosperitatii aduce energia bogăției în anul 2020 în Nord-Vestul spațiilor locuibile și a celor de lucru si îi va favoriza cel mai mult pe nativii din zodiile chinezești Câine și Mistreț si tații famiilor, liderii de afaceri (atât cei de gen feminin, cât și cei de gen masculin),
Aduce prosperitate materială și financiară, perseverență, generozitate, hărnicie, vitalitate și autoritate , grija pentru a crește calitatea vieții. Vor fi rasplatiti cei care nu se lăcomesc, care nu distrug natura . Steaua 8 este simultan o energie cosmica și  telurica, scopul acesteia este să ne învețe cum să obținem echilibru între spirit și materie, între ego și credință.
Acțiunile caritabile sunt în concordanță cu vibrația stelei zburătoare 8. Cu cât vom fi mai generoși, cu atât banii ni se vor întoarce mai ușor și mai mulți.  Evoluția spirituală cea mai rapidă se va face prin cuplu si prin instituția familiei cu dreptate si in adevar.

Activatori feng shui pentru a activa energia bogăției, adusă de steaua 8 :
- 6 monede chinezești
- Amuleta moneda lacăt

- Amuleta floare de prun
- Ru yi
- Buddha vesel auriu
- Maimuța pe cal
- Elefant feng shui auriu
- Copacul bogăției

- Vasul Prosperității
- Copăcel cu monede și cristale de aventurin, lapis, citrin

- Cele 8 simboluri tibetane norocoase

- Cifra 8

- Clopoței de vânt cu 8 brațe și picături de apă
- Dragon auriu sau albastru

- 8 Pietre ale dorințelor

Activatori contemporani pentru steaua 8:  crem, portocaliu pal, nuanțe de cărămiziu sau  piatră naturală  in zona de Nord-vest a spațiilor de lucru sau locuibile ; 8 corăbii ; un seif, pentru a multiplica șansele de bogăție ; Ganesha,Tara ;

casa de marcat ; casete cu bijuterii ; ceas de perete
 În anul 2020, ar fi bine să nu folosiți în zona de Nord-vest: plante de interior

Steaua 9 a norocului viitor poate avea atât o semnificație bună sau rea. Steaua 9 aduce energia multiplicării în zona de Vest a spațiilor locuibile sau de lucru. În anul 2020, vor avea de beneficiat de pe urma acestei energii toti cei nascuti in  zodia Cocoș, fiicele mici ale familiilor (ultima fată născută într-o familie), femeile tinere (cu vârsta între 18-25 de ani). In anul 2020 este de bun augur să folosim încăperile (dormitorul, biroul, livingul) care sunt poziționate în zona de Vest, pentru a se activa energia fastă a stelei 9. Ascensiunea pe scara socială, promovarea vor fi făcute în acest an cu ușurință, însă necesită muncă cinstită, pentru a nu atrage pierderi de bani.
Să ieșim din rutina cotidiană, pentru a crea ceva plăcut pentru cei din jur. Atenție la tentații; infidelitatea va fi sancționată de astre în anul 2020. Steaua 9 face importantă comunicarea, în detrimentul impulsivității. Sa ne exprimam dorintele si  Universul ne va susține.

Activatori feng shui pentru a amplifica energia pe care o aduce steaua 9 în anul 2020: 
-stupa abundentei

-3 monede chinezești legate cu șnur roșu, pentru a benefica de noroc

- amuleta cu moneda lacăt, protejează împotriva pierderilor financiare
- amuleta cu floare de prun, armonie,  împlinire
- copăcel cu cristale de ametist, echilibru și armonie
- 3 pietre ale dorințelor sau 3 lingouri/pepite aurii, dizolvă ghinionul
- pagoda celor 5 elemente în 5 culori, atrage stabilitate


- Copacul Vieții,

Remedii contemporane care pot activa energia multiplicării adusă de steaua  9: purtați accesorii de culoare roșie, roz, violet ; o plantă de interior.
În anul 2020, evitați să puneți în zona de Vest: obiecte agresive sau ascuțite din metal (pistoale, săbii, cuțite)


TAI SUI 2020


Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe zodia care gurvernează un anumit an și este asociată cu energia planetei Jupiter care aduce bogatie si noroc . In Feng Shui, Tai Sui este cunoscut sub numele de Marele Duce de Jupiter și este considerat precum un zeu, care trebuie respectat, are reprezentări diferite de la an la an, iar în anul 2020 Generalul Lu Mi are rol de Tai Sui, protector și justițiar. 
În anul Șobolanului de metal, 2020, Tai Sui (Ducele de Jupiter) ocupă cele 15 grade ale direcției Nord 2 , care corespund zodiei Șobolan din zodiacul chinezesc. Prin urmare, zodia Șobolan va fi cea mai favorizată de energia lui Tai Sui (ducele de Jupiter) pe plan financiar și profesional în anul 2020. Pe de altă parte, zodia Cal va fi cea mai defavorizată, deoarece este situată pe cercul zodiacal pe direcția diametral opusă față de zodia Sobolan.  De aceea, în anul 2020 nativii din zodia Cal vor înregistra urcurșuri și coborâșuri. Tai Sui în anul 2020 îi ajută pe cei care au un simț acut al adevărului și pe cei care doresc să-și ajute și să-și protejeze familiile. Însă energia lui Tai Sui Lu Mi se va face resimțită încă din luna decembrie 2019, odată cu intrarea în zodia lunară Șobolan din anul Mistrețului. De aceea, în timpul iernii 2019, sa ne pregatim noi proiecte de suflet, cu multa înțelepciune. Pentru ele valorile cele mai de preț vor fi loialitatea și generozitatea.
Reguli feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui (Ducele de Jupiter) în anul 2020: - locația ocupată de Tai Sui 2020, nu trebuie să fie deranjată de zgomotul produs de renovări, săpături, certuri sau muzică gălăgioasă - este interzisă orientarea cu fața spre direcția Nord 2, chiar dacă aceasta este una dintre direcțiile favorabile conform cu numărul Kua.
- este ideal să se stea cu spatele la direcția Nord 2, pentru a primi protecție de la Ducele de Jupiter 2020 

Remedii feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui în 2020:

 - Așezați în Nord si in sectorul opus cate o statuetă Pi Yao, 

pentru a preveni ghinionul și bolile pe care Tai Sui le poate atrage în cazul în care regulile de mai sus nu sunt respectate.
- Placa Tai Sui 2020

- Pi Xie
- Placa Tai Sui 2020 pentru calatorii

- Câini Fu

- Wu Luo cu Pi Yao

- Pi Yao cu sabie de foc


Sarm Saat

Cele Trei Ucideri sau Sarm Saat reprezintă o energie negativă care afectează în fiecare an câte 90 de grade pe busolă. În Feng Shui-ul Stelelor Zburătoare. numele de Trei Ucideri derivă din faptul că energia lor negativă se manifestă sub formă de 3 ghinioane majore: boli, pierderi de bani și pierderea persoanei iubite. În anul 2020, care este guvernat de zodia Șobolan de metal, cele Trei Ucideri afectează direcțiile Sud-Est 3, Sud și Sud-Vest 1.

În primul rând, energia celor 3 Ucideri anuale le va afecta în 2020 pe zodiile Șarpe, Cal și Capră.
Pentru zodia Șarpe, cu toate că în zona de Sud-Est zboară steaua norocului divin, pe parcursul lui 2020, Universul le va oferi teste în ceea ce privește credința. Ar fi bine ca nativii din zodia Șarpe să facă acte de caritate. În acest fel vor acumula karmă pozitivă și vor dizolva energia celor 3 Ucideri.
În cazul nativilor din zodia Cal această energie la va juca feste în ceea ce privește sănătatea. Greu se vor reface nativii Cal după o boală. Greu să găsească o cale de vindecare sau cheltuie degeaba tot pentru sănătatea lor și a celor dragi. O altă mare provocare în cazul acestor nativi va fi confruntarea cu Ducele de Jupiter anual, ciocnirea cu zodia Șobolan care guvernează anul 2020. Prin urmare, se recomandă precauție maximă.
Nativii din zodia Capră  la capitolul sentimental vor fi cel mai greu încercați. Probabil că în acest an se vor simți copleșiți de responsabilitățile si relatiile de familie, Soluția în cazul lor ar fi să-și dezvolte cât mai mult latura creativă și să fie îngenioși, pentru a scăpa din situațiile tensionate.
Pentru nativii din aceste 3 zodii, Șarpe, Cal și Capră, se recomandă să nu se hazardeze în proiecte costisitoare, să-și calculeze bine banii și timpul, să-și dozeze energia vitală, pentru a face față situațiilor neprevăzute. Pentru ei, anul 2020 ar trebui dedicat mai mult odihnei, decât muncii, pentru a nu-și pune în pericol sănătatea, relația și rezervele financiare. Ei se pot trezi din senin în miezul problemei și vor resimți o tensiune de nedescris.

Ar mai fi de amintit aici încă trei zodii, despre care în anul 2020 se spune că “se confruntă direct cu cele 3 Ucideri”. Acestea sunt: Mistrețul, Șobolanul și Bivolul. 
Ei vor vedea clar problemele care necesită rezolvare.
Pentru Mistreț, Șobolan și Bivol  Anul 2020 poate fi un profesor desăvârșit in creearea armoniei prin rezolvarea conflictelor .Așa numitul război poate însemna certuri în familia nativilor Bivol, probleme de sănătate, dezechilibre în cazul Șobolanilor și consumul resurselor financiare, a economiilor în cazul Mistreților.

Reguli Feng Shui pentru a dizolva energia negativă a celor Trei Ucideri în anul 2020: - zonele din Sud-est 3, Sud și Sud-vest 1 nu trebuie deranjate de zgomotul produs de renovări, săpături, certuri sau muzică gălăgioasă, clopoței de vânt, zgomot, etc. - ar fi bine să nu ne poziționăm cu spatele la direcțiile Sud-est 3, Sud și Sud-vest 1 în timp ce lucrăm la birou, pentru a nu atrage pericole de care să nu ne putem feri, oameni rău intenționați, situații neașteptate, ci ar fi bine să stăm cu fața la direcțiile menționate mai sus, pentru a putea ține energia negativă sub control - în anul 2020 a nu se dormi cu creștetul capului orientat pe direcțile Sud-est 3, Sud și Sud-vest 1, chiar dacă acestea sunt direcții favorabile conform cu numărul KUA personal

Remedii Feng Shui care blochează energia negativă a celor Trei Ucideri în anul 2020: Statueta cu Ksitigarbha;  Câini Fu;  Pi Yao ; Chi Lin ; Cei 3 gardieni cerești (statuete, placa, breloc) Sabia cu monede;  Stupa feng shui

 

 


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro