CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 23 iunie 2019

Fratii nostrii ignorati, Copacii de langa noiBuna seara prieteni   si fii ai Anei ,
( deoarece eu consider ca denumirea orasului FIENI  inseamna de fapt Fii ANEI,  ANA Doamna care a fost mama lui Basarab Intaiul )
Va propun sa acordam atentie unui subiect care pana acum a fost neatent abordat  in viata comunitatii.
Ati observat cum in ultima perioada lipsesc instant din peisajul  nostru obisnuit  copaci cu care noi eram obisnuiti de multi, multi ani , din copilarie ?
           

Au disparut rand pe rand fara sa inteleg motivele.

Cand , de Sarbatorile Pascale am observat cu durere disparitia nucilor de la Sipot , am decis  sa ma implic.

Datorita pregatirii mele cunosc si pot sa vad aspecte ale vietii pe care altcineva le poate ignora, adica pot constientiza  relatii energetice intre oameni si regnuri  din viata inconjuratoare ( animale, plante, minerale ). De fapt toti suntem o singura si mare  si complexa  energie si ne influentam  constient si inconstient in permanenta.
Oamenii  sunt fiinte cu multe corpuri energetice  asemeni  copacilor ( ca niste papusi rusesti unde corpurile sunt unul in celalalt, din ce in ce mai mic ).  Daca gandim negativ si ne implicam negativ in  relatia cu natura inconjuratoare  ne vom creea  blocaje in energia corpurilor noastre cu care traim.  Ar fi de dorit sa traim frumos  si sa ne bucuram de toata binecuvantarea   Universului  Divin.
De exemplu, daca cineva hotaraste si taie nemotivat  un PAR in plina viata, adica curma o viata, va pierde din aura sa (sau a lor ) energia cea mai apropiata de cea a Parului, adica energie creationala care poate sa creeze  probleme de exemplu in  zona genitala.
Daca cineva hotaraste si taie nemotivat  un TEI  in plina viata, adica curma viata unui TEI , va pierde din aura sa (sau a lor ) energia cea mai apropiata de cea a Teiului, adica energia iubirii si emotiilor pozitive care poate sa creeze de exemplu  probleme  cu inima , sistemul circulator, sistemul imunitar.
Daca cineva hotaraste si taie nemotivat  un NUC in plina viata, adica curma viata unui NUC, va pierde din aura sa (sau a lor ) energia cea mai apropiata de cea a Nucului, adica energie de comunicare  si poate sa descopere ca apar probleme in comunicare, in relatiile sale sau cu tiroida.
Noi toti ne dorim sa traim frumos, perfect fericiti si sanatosi !
Adica avem nevoie in jurul nostru ,in mod echilibrat, de toate energiile naturii ( si copacilor ) obisnuite zonei noastre naturale,  pentru sustinere  , energizare  si sanatate perfecta.
Cu cat un copac este mai mare, puternic si sanatos ne ajuta mai mult.
Va  rog atentie celor care chinuie crengile copacilor de sub firele trase pe stalpii din marginea strazii . Daca va amintesc ca si ei au suflet, sentimente  si trairi, ca isi recunosc  energia familiei lor vegetale si se folosesc de ea si  comunica unii cu altii in domeniul energetic  va veti uita mai atent la ei inainte sa ii chinuiti si poate aveti o alta solutie  , mai buna ?
Fiecare specie de copac are caracteristicile ei specifice de receptie, comunicare si donare de energie.
Da,  copacii ne pot dona energie gratis !  Aveti nevoie ?
Ne pot ajuta contra stresului  si  sunt  ajutoare contra diferitelor  dezechilibre si afectiuni . Doar ca trebuie sa ii avem , sa ii cunoastem,  sa le oferim iubire si sa primim  iubirea lor = energie pozitiva pe care sa o folosim  pentru dorintele noastre !
Iubesc  foarte mult florile si ma bucur de oferta lor emotionala  dar toate darurile sunt functie de marimea  corpurilor,  adica un copac monumental  este o adevarata  binecuvantare pentru toata viata din jur ! 
De ce va deranjeaza  copacii  si  manifestati  dorinta de PUSTIU  pe DOMENIUL PUBLIC ?

Viata COMUNITATII noastre este impletita cu Natura , cea  care este in conexie permanenta cu Dumnezeu,  asa cum , din pacate, nu sunt toti oamenii.
Iubind Creatia lui Dumnezeu  asa cum a binecuvantat  EL zona noastra, cu speciile specifice zonei,  avem parte de toate cele trebuitoare pentru o VIATA MINUNATA !
Domnule primar, sunteti reprezentantul  ales  al comunitatii noastre si va rog sa va implicati  pentru folosul maxim  al tuturor !  Multumesc anticipat pentru sustinere si ajutor !
Deasemeni  va rog sa protejati  SIPOTUL si fantana din apropiere ; odata cu reasfaltarea strazii ati putea sa  reactivati fantana si  a  creea si aici un frumos décor stradal , pastrand tiparul vechi care este conceput conform traditiilor noastre ( modelul constructiei  SIPOTULUI  ar trebui sa corespunda cu ideile constructiei originale pe care noi localnicii le cunoastem, cu stindardul dacic )
    


Va doresc  dumneavoastra si tuturor  prietenilor nostrii cititori ai acestei postari  multe reusite, sanatate si succes ! si o viata de comunitate plina de bucurii  si realizari minunate !
si va imbratisez cu mult drag,
Gabi Fratila


NAMASTE
G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro