CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

vineri, 18 ianuarie 2019

2019 Remedii Feng Shui pentru stele zburatoare


 
Ce sunt remediile tradiționale?
·         obiecte care prin materialul lor, forma , culoarea si simbolistica lor  schimbă felul în care energia din jur se manifesta
·      
Cine te poate ajuta să plasezi corect un remediu?
·         pentru stele zburătoare, poți afla singur din articole de specialitate care sunt stelele fiecărui an și care sunt remediile lor
·         
Când se plasează?
·         pentru stelele zburătoare, în ajunul Anului Nou Chinezesc al fiecărui an.

Se consideră că un remediu trebuie:
·         să fie făcut aproape în totalitate din acel element: 
          - pentru metal, o sculptură din metal de exemplu, sau de culoare alb aurie si forma sferica    să fie suficient de mare pentru dimensiunea acelui spațiu (o statuetă de mărimea unui măr nu va fi suficientă pentru o cameră de 16mp.)
·        -  pentru elementul foc, se poate folosi și culoarea roșie, o perdea rosie (pentru celelalte elemente, culorile sunt mult mai puțin eficiente) si se poate folosi un articol alimentat electric...

·         Mai există anumite condiții speciale pentru fiecare element  care sunt:
·        -  pentru elementul pământ, remediul trebuie să fie natural pamant  și trebuie să fie stabil, adică să nu fie mișcat din loc prea des
·        -  pentru elementul foc, se spune că focul trebuie să ardă continuu – deci dacă pui lumânări în acea zonă, ar trebuie să ardă mereu (cu condiția să fii acasă). Se poate folosi de asemenea electricitatea, adică un aparat electric (care nu trebuie să fie roșu), un televizor, o lampă, reprezintă tot elementul foc.
·        -  pentru apă, trebuie să se vadă luciul apei
·        -  pentru lemn, remediul trebuie să fie viu, adică o plantă vie. Nu este suficient o imagine.
·         - pentru metal, obiectul trebuie să fie făcut din metal, dar poate să fie orice – o masă de metal, un scaun, o statuie. Important este ca, indiferent din ce direcție este privit, să se vadă luciul metalului și, dacă este lovit, să răspândească un sunet metalic. Aici mai există o excepție, și anume că sunetul poate funcționa ca remediu. (clopoțeii de vânt din metal sunt un remediu autentic)

Odată ce știi aceste influențe ale anului, trebuie să:

·        - remediezi de grabă, pana pe 5 februarie , zona cea mai rea a fiecărui an, unde vine steaua 5 –
·        - eviți să faci gălăgie în acea zonă, chiar dacă ai pus remediul – nu bați cuie, dar poți să dai cu aspiratorul atunci când faci curățenie în toată casa, și poți face renovări, atâta timp cât faci renovări în toată casa, nu numai în acel sector
·        - ții cont și de celelalte recomandări, dacă vrei și dacă poți si fixezi remedii pana pe 5 februarie
·        - stati în zonele benefice ale casei
·        - mențineti zonele benefice luminoase, deschideti jaluzelele, tineti geamul deschis

     Acestea fiind spuse sa trecem in revista 


Remediile feng shui pentru anul 2019

Steaua zburătoare 1 - VEST  ( VICTORIE )


Acțiunea fastă a stelei 1 se va manifesta sub formă de reușite în realizarea planurilor: victorii , succes la examene, îmbunătățirea intuiției și a inteligenței, atragerea oamenilor in ajutor, noroc sporit de călătorii, spirit întreprinzător, curajul de a acționa, dorința de a face ceva nou, poftă de viață și bună dispoziție, dorință de a adopta un stil de viață sănătos.

Steaua zburătoare 1 aduce energie pozitivă, iar în anul 2019 ea se concentrează în zona de VEST a spațiilor de lucru sau locuibile. Această stea mai este numită Steaua albă a victoriilor și aduce reușite pe plan profesional în primul rând pentru nativii din zodia Cocoș, pe fiicele mici ale familiilor, pe femeile tinere (20-30 ani). 
Steaua 1 a victoriilor are o energie pozitivă pentru cei care folosesc încăperile aflate în zona de Vest a locatilor sau care au ușa principală situată în Vest.

În anul 2019, pentru a beneficia de pe urma energiei pozitive a stelei 1, etalați în Vest unul sau mai multe din remediile de mai jos: - Buddha vesel auriu - amuleta cu dragon și sfera - elefant auriu - calul victoriei - clopoței de vânt cu 6 tuburi din metal - steagul victoriei - vasul Prosperității - 6 lingouri sau 6 pepite aurii - copăcel cu ochiul lui Horus - delfini feng shui - dubla fericire. 



 

Pentru steaua zburătoare 1, zona de Vest în 2019: - văruiți în alb, auriu, argintiu în Vest - folositi in Vest o icoană argintată - obiecte din metal (boluri, vaze, statuete care ilustrează învingători etc.) - 6 sfere din cristal de cuarț alb, așezate într-un bol din metal -  tablou cu o câmpie cu flori de culoare albă  - poze personale puse în rame de culoare aurie, argintie, albă, neagră.



Steaua zburătoare 2 - NORD-EST  ( BOALA )

Steaua zburătoare 2 aduce o energie negativă, care predispune la boli, letargie, emoții negative. 
În anul 2019 steaua 2 zboară în zona de NORD-EST a spațiilor de lucru sau locuibile. Steaua 2, numită și steaua neagră  bolilor le aduce îi va influența în primul rând pe toți cei care au dormitorul, ușa principală sau biroul în partea de Nord-est a unui spatiu, nativii zodiilor BIVOL si TIGRU, fiul mic al familiilor, barbatii de 20 - 30 ani
Pot apare probleme digestive  predispoziția la îngrășare din cauza tendinței de a mânca în exces pe fond de stres, ulcer, gastrite. stări de oboseală cronică, lene, lipsă de voință și de curaj, tendința de izolare, singurătate, probleme ale sistemului muscular, dureri acute, întinderi musculare, răniri. 
Pentru a scăpa de influența negativă a stelei 2 de boală evitați să dormiți sau să lucrați în camerele aflate în sectorul de Nord-est,  sa se evite operațiile chirurgicale care implică riscuri mari.  De asemenea, sunt de evitat spitalele si persoanele bolnave, petrecerea timpului în medii aglomerate, pentru a nu se prelua de la cei din jur viruși și bacterii ce pot provoca infecții, răceli.
În anul 2019 împotriva stelei negre a bolilor etalați în Nord-est la alegere unul sau mai multe din remediile feng shui de mai jos: - Wu Lou din metal - clopoței de vânt din metal cu 6 tuburi goale  - 6 Buddha veseli aurii - pagoda celor 5 elemente - stupa aurie - 6 lingouri aurii sau 6 monede chinezești - elefant feng shui auriu.





 Steaua zburătoare 3 - SUD  ( CERTURI )

Steaua 3 de jad are o energie comparabilă cu elementul lemn. 
Steaua zburătoare 3 vine cu o energie negativă, care în anul 2019 se acumulează în sectorul de SUD al spațiilor locuibile sau de lucru, ne poate face să devenim încăpățânați, rezistenți la schimbare și noutate, aduce egoism, răutate, manipulare si  îi va influența în primul rând pe nativii din zodia CAL, pe fiicele mijlocii ale unei familii și pe FEMEILE de vârstă medie (30-40 ani).
Steaua 3 se poate manifesta sub formă de certuri, agresivitate, bârfe, probleme cu legea , nerăbdare, discuții aprinse . Energia certurilor poate schimba în mod neplăcut comportamentul celor mai sus menționați, dar și a celor care folosesc des încăperile aflate în Sudul clădirilor sau al apartamentelor sau ușa principală în sectorul de Sud .
În anul 2019, folositi în Sud unul sau mai multe remedii: - breloc cu piatra dorinței - amuletă cu rațe mandarin din cuarț roz - nod mistic de culoare roșie - silaba Hum pe Floare de Lotus roz - amuleta cu 10 silabe HUM și roata dharmei - copac cu cristale de ametist, copăcel cu agate sau copăcel cu cuarț roz - stupa aurie - pagodă cu 9 niveluri - Buddha vesel cu haine de culoare roșie, culoare ALB, etalati icoane protectoare, o sferă din cristal de culoare roșie - cât mai multe obiecte de culoare roșie, grena, portocalie, violet, alba (pernuțe de decor, perdele, vaze, covorașe etc.)

 


Evitati în sectorul de Sud: - TV-ul - plante de interior, flori in culori vii - acvarii, apa in miscare - obiecte de culoare verde, maron, bej, albastră, neagră, bleumarin, turcoaz - clopoței. Pe cât posibil evitați să faceți gălăgie în camerele situate în sectorul de Sud. Nu începeți o renovare sau o construcție din Sud.






Steaua zburătoare 4 este numită steaua romantismului, a fertilității, opotunități și beneficii  de noroc de căsătorie, atragerea unor noi relații de cuplu pentru cei care sunt în căutarea iubirii, talent literar și artistic, reușite pe plan social, succes în carieră, reușite în domenii ce implică creație, șarm, reputație bună, intuiție, abilitatea de a genera idei noi și de a face planuri 
Steaua zburătoare 4 aduce energie pozitivă în anul 2019 în zona de NORD a spațiilor. Steaua 4 mai este numită și Steaua verde a norocului academic sau steaua romantismului, iar în anul 2019 îi va favoriza în primul rând pe nativii din zodia Șobolan, pe fiii mijlocii ai familiilor și pe bărbații de vârstă medie (40-50 ani). 
Steaua 4  poate aduce beneficii multiple celor care folosesc des încăperile aflate în zona de Nord  sau care au ușa principală situată în partea de Nord a clădirilor. Lucrați în camere localizate în zona de Nord  pentru a activa energia romantismului și a succesului la examene. 
Pentru a amplifica energia romantismului așezați în zona de Nord unul sau mai multe din remediile de mai jos: - perechea de rațe mandarine- perechea dragon și phoenix - copăcel cu cristale de ametist sau din curaț roz - simboluri ale protecției divine - dubla fericire, poarta crapului dragon - globul pământesc - cristal din cuarț alb, cu vârf ascuțit  - sferă de lapis, obsidian, sodalit sau acvamarin, albastru, turcoaz, bleu, un glob pământesc -  o fântână arteziană mica - o vază cu 4 tulpini viguroase de bambus, într-un vas de culoare neagră, albastră sau transparent.
Se recomandă a se începe renovări sau construcții din zona de Nord. 



În anul 2019 evitați să folosiți în Nord: - obiecte de culoare verde, roșie, galbenă, portocalie - clopoței de vânt din metal cu 6 tuburi - pamant siculoare albă - lumânări de culoare roșie, candelabre - plante cu feng shui prost:  cactuși, trandafiri.


Steaua zburătoare 5 - SUD-VEST  Ghinion


Stea zburătoare 5 este numită și Cinci galben , o stea care atrage ghinion extrem Acțiunea nefastă a stelei zburătoare 5 se va manifesta sub formă de posibile boli, oboseală, ghinion, muncă excesivă, probleme neașteptate, schimbări bruște de situații, pierderea oportunităților, necazuri în carieră și obținerea cu greu a banilor. Pentru că steaua 5 a ghinioanelor afectează în 2019 colțul dragostei, ne putem aștepta la probleme în dragoste și casatorie, probleme de fertilitate, lipsă de comunicare în relațiile de cuplu și de prietenie, tendința de izolare față de societate, lipsa poftei de viață 
Steaua zburătoare 5 are cea mai puternică influență negativă dintre toate stelele nefaste. 
În anul 2019 această stea se poziționează în sectorul de SUD-VEST al spațiilo, va afecta cel mai mult pe nativii din zodiile Capră și Maimuță, pe mamele familiilor și pe femeile în vârstă (peste 60 de ani), cei care folosesc încăperile aflate in zona de Sud-vest a spațiilor  sau care au ușa principală situată în Sud-vest. Prin urmare a se evita dormitul, petrecerile sau lucrul în încăperile aflate în sectorul de Sud-vest. Recomandăm să folosiți cât mai multe din remediile feng shui care au puterea de a dizolva energia negativă a stelei 5, pentru a se elimina riscurile.
În anul 2019, etalați în Sud-vest cat mai multe din remediile de mai jos: - Buddha vesel auriu - pagoda celor 5 elemente  - wu lou cu 8 nemuritori, - clopoței de vânt cu 6 brațe din metal - elefant auriu - maimuța pe cal, icoane argintate protectoare , arhanghelul Mihail și Rafael6 sfere din metal - obiecte din metal si de culoare albă, aurie, argintie - 6 tulpini de bambus,  
În anul 2019, nu folosiți în Sud-vest: - TV-ul - cristale, veioze din sare - vaze și boluri din ceramică  -  culoarea roșu, grena, cărămiziu - lumini puternice sau roșu. A nu se face gălăgie în camerele situate în sectorul de Sud-vest. A nu se începe o renovare sau o construcție din zona de Sud-vest a unui spațiu.






Steaua zburătoare 6  - EST  ( NOROC CERESC )

Steaua zburătoare 6 atrage un flux de energie pozitivă, iar în anul 2019 aceasta se va afla în zona de Est a spațiilor.
Steaua 6 mai este numită și Steaua albă a norocului ceresc, iar în anul 2019 îi va favoriza pe nativii din zodia Iepure, pe fiii mari ai familiilor și pe bărbații maturi (vârsta 50-60 ani). Acțiunea stelei zburătoare 6 se va manifesta sub formă de noroc de autoritate, sporirea generozității, bunăvoință, noroc de călătorii, noroc neașteptat, protecție divină .
Steaua zburătoare 6 a norocului ceresc are o energie pozitivă și le poate aduce beneficii celor care folosesc încăperile situate în zona de EST a clădirilor, locuințelor (birou, dormitor, living, hol) sau care au ușa principală situată în zona de Est. Prin urmare, dacă vreți să beneficiați de energia pozitivă a stelei 6, ar fi bine să urmăriți să lucrați/dormiți în camere localizate în sectorul de Est, să dați petreceri în aceste încăperi. 
 În anul 2019, pentru a beneficia de pe urma energiei pozitive a stelei 6, etalați în Est unul sau mai multe din remediile de mai jos: - clopoței de vânt din metal cu 6 sau cu 8 brațe,  - 6 monede chinezești - amuleta cu moneda lacăt - amuleta cu floarea de prun - Ru Yi din metal - 6 reprezentări cu Buddha vesel auriu - elefant feng shui auriu cu broasca banilor- Vasul Prosperității, 6 sfere din citrin, aventurin sau cuarț alb - icoane cu îngeri, arhangheli si protectori - ceas din metal - tablou cu păsări de culoare albă, în zbor - tablou cu pietre zen .
Recomandăm să începeți o renovare sau o construcție începând din zona de Est. 


 


În anul 2019 ar fi bine să nu folosiți în Est: - obiecte de culoare neagră, roșie, bleumarin, albastru - fântâni arteziene mari.


Steaua zburătoare 7 - SUD-EST  ( FURTURI )

Energia negativă a stelei 7 se poate manifesta sub formă de accidente de mașină, furturi, pierderi de bani,  obiecte,  sănătate, infidelitate. De asemenea recomandăm mai multă atenție  a se evita plimbările nocturne  sau prin zone dubioase. Se cere folosirea remediilor feng shui pentru a bloca fluxul de energie negativă a stelei 7, astel încât să diminuăm riscul de furturi și înșelăciuni . Steaua zburătoare 7 în anul 2019 se poziționează în zona de SUD-EST a spațiilor . Steaua 7 roșie   poate provoca răniri pe corp din cauza unor metale ascuțite 

Influența nefastă a stelei 7 a furturilor îi va afecta în 2019 în primul rând pe nativii zodiilor chinezesti Dragon și Șarpe, pe fiicele mari ale familiilor și pe femeile cu vârstă 40-50 ani. Aceștia ar trebui să evite în acest an  operațiile chirurgicale . Pe cât posibil este de evitat să dormim sau să lucrăm în încăperile aflate în sectorul de Sud-est. Pentru că în acest an steaua 7 afectează colțul banilor, respectiv zona de Sud-est, ne putem aștepta la pierderi financiare, cheltuieli nejustificate, înșelătorii, furturi, jafuri. A nu se ține seiful, casa de marcat, actele contabile, acte notariale care atestă achiziția unor bunuri mobile și imobile în colțul de Sud-Est al încăperilor, pentru a elimina riscul de pierderi. 
În anul 2019,  etalați în Sud-est unul sau mai multe din remediile de mai jos: - Buddha vesel cu haine de culoare roșie - rinocer și elefant albaștri - clopoței de vânt cu mâna Fatimei - dragon de culoare albastră - rațe mandarine - copăcel cu ochiul lui Horus - sfere de lapis, obsidian, sodalit - dubla fericire, obiecte violet, albastru, negru, roz, rosu, icoane cu protectori - un vas cu apă statică ( să o schimbați în fiecare lună ) - sferă din  sodalit, lapis .
În anul 2019 nu folosiți în Sud-est: - cristale de agat,  culoare maronie,albă, aurie, argintie -  metal - piatră, sticlă, nisip, bolovani. A nu se face gălăgie în încăperile aflate în zona de Sud-Est. A nu se începe o renovare sau o construcție din zona de Sud-Est, pentru a nu activa energia pierderilor.


 


Steaua zburătoare 8 - CENTRU  ( Steaua banilor PROSPERITATE )

Acțiunea fastă a stelei zburătoare 8 se va resimți sub formă de reusite materiale si financiare, perseverență, generozitate, hărnicie, vitalitate, autoritate. La o aspectare dizormonică, steaua 8 predispune la lăcomie, frivolitate, aroganță, abuz de putere Zodiile care sunt influențate în acest an de energia negativă a stelelor 2, 3, 5, 7 și 9 vor fi primii  vizați de influența negativă a stelei 8, nativii din zodiile Bivol, Tigru, Dragon, Șarpe, Cal, Capră și Maimuță. 
Steaua zburătoare 8 le poate aduce beneficii neașteptate celor care folosesc des încăperile aflate în centrul unei locuințe  sau a unui spatiu. Vor fi favorizați cei care au  spațiile construite în stil open space, pentru că energia stelei 8 le va activa tot spațiul cu vibrațiile bunăstării. 
În anul 2019, pentru a beneficia de pe urma energiei pozitive pe care o aduce steaua 8, recomandăm să așezați în centrul unui spațiu  la alegere unul sau mai multe din remediile de mai jos: - clopoței de vânt din metal cu 5 sau cu 8 brațe, clopoței cu mâna Fatimei - 8 monede chinezești - amuleta cu moneda lacăt - amuleta cu floarea de prun - Ru Yi din metal  - 8 reprezentări cu Buddha vesel auriu - maimuța pe cal - elefant feng shui auriu - Vasul Prosperității - broasca banilor -  pomul vietii - steagul victoriei - 8 pietre ale dorințelor așezate într-un vas din ceramică,  violet , roșu , așezați în zona de centru  8 corăbii, pentru a beneficia de mai multe surse de venit  - folosiți 5 sfere sau 5 vaze din cristal în cinci culori: verde, alb, roșu, negru, galben, pentru a atrage echilibrul celor cinci elemente, armonie și a scăpa de griji - candelabru luxos - seif  - activatori agreati pentru Sporul casei . Se recomandă să începeți o renovare sau o construcție din zona de centru a locuinței. 
În anul 2019 ar fi bine să nu folosiți în zona de centru- obiecte din metal (statuete, vaze) - mobilier masiv, pentru că blochează energia și scade șansele de reușită

Steaua zburătoare 9  - NORD-VEST  ( PROSPERITATE VIITOARE )

Steaua zburătoare 9 are o energie duală , multiplică o energie deja existentă într-o anumită zonă, este o stea care poate avea atât o semnificație bună, cât și una rea si în anul 2019 această stea nu are o conotație favorabilă, face o combinație periculoasă cu energia stelei 6 din pătratul original Lo Shu. Combinația de stele 6 cu 9  poate declanșa o energie nefastă ce poate aduce conflicte între generații, probleme în mariaj, certuri între părinți și copii, boli, probleme psihice,  afaceri dubioase,  instabilitate financiara, indecizie, investiții păguboase din pricina mândriei, competiție neloială, pierderea reputației, răsturnări bruște de situații, popularitate negativă, egoism. În anul 2019 în primul rând vor avea de suferit de pe urma acestei energii nefaste nativii din zodiile Câine și Mistreț, tații familiilor, femeile și bărbații care au funcție de șef , bărbații de vârstă înaintată (peste 60 de ani). 
Steaua zburătoare 9  mai este numită și steaua norocului  viitor, posibilitatea de a va îmbunătăți statutul social, de a va spori popularitatea. În 2019 ascensiunea, promovarea va fi făcută cu anumite sacrificii, muncă multă sau exploatarea altor persoane, ceea ce nu este de bun augur. Se recomandă prudență, evitarea manipulării, controlul mândriei, evitarea abuzului dictatorial în funcții de conducere șau impunerea cu forță a unor reforme sau idei. Ar fi bine să amplificăm generozitatea și să ne implicăm în acțiuni de voluntariat, pentru a atrage karmă pozitivă. 
În anul 2019, pentru a dizolva energia negativă din combinația de stele 9 cu 6, etalați în zona de Nord-Vest a încăperilor, la alegere unul sau mai multe din remediile de mai jos: - 3 monede chinezești legate cu șnur roșu - amuleta cu moneda lacăt - amuleta cu floare de prun - 6 pietre ale dorințelor sau 6 pepite aurii - elefant auriu - wu lou cu 8 nemuritori -  bannerul victoriei - simbolul dublei fericiri - 6 statuete cu Buddha vesel, obiecte albe, icoane aurite sau argintate  cu protectorii dvs. 
Nu începeți renovări sau construcții din zona de Nord-vest. În anul 2019, evitați să puneți în zona de Nord-vest: - lumini puternice, veioze, becuri de culoare roșie - obiecte problematice din metal (pistoale, săbi, cuțite) - seiful, actele firmei, actele personale, casa de marcat.
 



Tai Sui, remedii feng shui 2019



Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe sectorul zodiei care gurvernează anul în curs, și este asociată cu energia planetei Jupiter din astrologia europeană 
Planeta Jupiter face de-a lungul a 12 ani un ciclu orbital pe cercul zodiacal. În Feng Shui, Tai Sui este cunoscut sub numele de Marele Duce de Jupiter și este precum un zeu sau un general, care trebuie respectat, deoarece el este cel care aduce norocul pe pământ 
În anul Mistrețului de Pământ 2019, Tai Sui (Ducele de Jupiter) ocupă cele 15 grade ale direcției Nord-Vest NV3/ respectiv 322.6 °– 337.5 ° pe busolă, care corespund zodiei Mistreț pe cercul zodiacal. Prin urmare, zodia Mistreț va fi cea mai favorizată de energia lui Tai Sui (Ducele de Jupiter) pe plan financiar și profesional. Pe de altă parte, zodia Șarpe va fi cea mai defavorizată, deoarece este situată pe cercul zodiacal pe direcția diametral opusă față de zodia Mistreț (echivalentul aspectului de opoziție din astrologia europeană). In anul 2019 nativii Șarpe se vor afla în conflict direct cu Tai Sui . 
Generalul Tai Sui 2019, este Xie Tai, unul din cei 60 de Tai Sui care există. 








Locația ocupată de Tai Sui în 2019, respectiv Nord-vest 3 nu trebuie să fie deranjată de zgomotul produs de renovări, săpături, certuri sau muzică gălăgioasă - este interzisă orientarea cu fața spre direcția Nord-vest 3, chiar dacă aceasta este una din direcțiile favorabile conform numărului KUA .Este indicat să se stea cu spatele la direcția Nord-vest 3 sau să se doarmă cu creștetul capului așezat spre direcția Nord-vest 3, pentru a se primi protecție de la mare Duce de Jupiter 2019 (Tai Sui) 

Remedii feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui în 2019:
 - așezați în Nord-vest o statuetă cu Pi Yao, pentru a preveni ghinionul și bolile pe care Tai Sui le poate atrage - Folosiți placa Tai Sui 2019 în sectorul de Nord-vest - reprezentări cu Câini Fu, Pi Xie - Wu Lou cu cei 8 nemuritori - Pi Yao cu sabie de foc

Cele Trei Ucideri 2019 – remedii feng shui

Cele Trei Ucideri sau Shan Sha reprezintă o energie negativă cu 3 ghinioane majore: boli, pierderi de bani și pierderea persoanei iubite. În anul 2019, care este guvernat de zodia Mistreț de pământ, cele Trei Ucideri afectează direcțiile Sud-vest 3, Vest și Nord-vest 1

Zonele din Sud-vest 3, Vest și Nord-vest 1 nu trebuie deranjate de zgomotul produs de renovări, săpături, certuri sau muzică, clopoței de vânt, orice zgomot, - ar fi bine să ne poziționăm cu fata la direcțiile Sud-vest 3, Vest și Nord-vest 1 în timp ce lucrăm la birou, pentru a ne feri de oameni rău intenționați, situații neașteptate si a ține energia negativă sub control - în anul 2019 a nu se dormi cu creștetul capului orientat pe direcțile Sud-vest 3, Vest și Nord-vest 1, chiar dacă acestea sunt direcții favorabile dupa numarul KUA .
 Remedii Feng Shui împotriva celor Trei Ucideri 2019: 

- Câini Fu, Pi Yao, Chin Lin, Sabia cu monede, Cei 3 gardieni cerești, Stupa feng shui care se vor așeza în zonele de Sud-vest, Vest și Nord-vest, pentru că atrag protecție ,  plantă de mărime mică sau un o sferă din metal, clopoței de vânt din metal cu 6 tuburi goale la mijloc 


 

Va doresc un an al Porcului 2019 norocos !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro