CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

joi, 26 iulie 2018

CEA MAI LUNGA ECLIPSA TOTALA DE LUNA DIN SECOLUL 21


Momentul maxim al eclipsei, când Luna va fi cel mai aproape de centrul umbrei, se va produce la ora 23 şi 22 de minute. Atunci, satelitul natural al planetei noastre va avea cea mai frumoasă culoare.
„Înainte de miezul nopţii vom vedea o Lună roşiatică, portocalie, maronie, nu ştim exact, dar ea nu va fi iluminată uniform, nu va avea aceeaşi culoare. Partea cea mai frumoasă, de la ora 21 până la ora 01, se va vedea de oriunde din România”, explică Adrian Şonka, directorul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu"
Eclipsa totală va dura aproape două ore, cu un minut mai mult decât următoarele cele mai lungi eclipse totale de Lună din acest secol, care vor avea loc pe 26 iunie 2029, respectiv 7 iulie 2047.

În aceeaşi zi, chiar sub Lună se va putea observa şi planeta Marte, care va străluci ca o stea portocalie.


27 IULIE 2018 - CEA MAI LUNGA ECLIPSA TOTALA DE LUNA DIN SECOLUL 21 (LUNA PLINA) IN VARSATOR  – ELIBERAREA DINTR-UN LANT KARMIC DE VIETI LA RAND…

''103 minute, atât va dura cea mai lungă eclipsă totală de lună din acest secol.
Eclipsa va avea loc în seara zilei de 27 iulie și va fi cel mai important fenomen astronomic din acest an.
Cel mai important moment va fi la ora 23:21.
Eclipsa este considerata aproape in toata lumea drept un eveniment dramatic pentru ca inseamna disparitia sau acoperirea trecatoare a luminii unui astru.
De altfel, in greaca veche cuvantul ECLIPSA semnifica o disparitie, un abandon.
În timpul unei Eclipse de Lună, Luna intră în umbra Pământului încetul cu încetul. La un moment dat, Luna poate dispărea aproape de tot, fiind vizibilă doar ca un disc de culoare roşie închisă. Acesta este o Eclipsa Totala de Luna.
O Eclipsa de Luna este o Luna Plina mai speciala, energia ei este foarte puternica, evenimentele care se petrec in preajma eclipsei au un ton karmic, sortit, nu le putem controla, in aceste zile liberul nostru arbitru este redus. 
Si totusi, ceea ce putem controla este atitudinea noastra.
Astrologic Luna Plina se formeaza pe axa Varsator – Leu , o axa a relatiilor, a iubirii daruite – primite,  cu un Ascendent in Berbec, in conjunctie stransa cu Marte retrograd (planeta Berbecului) si in careu strans cu Uranus.
Sincer va spun, nu numai ca Luna va fi sangerie dar si harta momentului este ca o cruce mare rosie…ufff, un moment intens de eliberare karmica, o karma negativa legata de agresivitate, nerabdare, aroganta, egoism, sarcasm, sexualitate, impulsivitate, incapatanare etc.
Se pare ca din cand in cand Universul “ne arata care ne este locul", dar in acelasi timp ne si ajuta in constientizarea umbrei, a fricilor din subconstient, care nu fac altceva decat sa ne saboteze fericirea.
In preajma Eclipsei, emotiile de furie, frustrare, neliniste, agitatie, impulsivitate ne pot coplesi insa este de preferat sa nu fugim de ele ci sa intelegem ce se ascunde in spatele lor, caci pana la urma este o oportunitate de a ne elibera de astfel de emotii negative.
In timpul unei Eclipse nu este indicat sa actionam in forta, ci sa dam dovada de smerenie, sa ne rugam pentru a trece cu bine de influenta puternica a acestui eveniment astral.
Exagerarile si actiunile riscante au sanse mari sa sfarseasca tragic, deci nu va jucati…
Zilele de 26, 27 si 28 sunt intens resimtite la nivel emotional si datorita faptului ca Mercur isi schimba directia de mers (intra in miscare retrograda), este ca si cum am trai 2 luni pline…
Cele 2 energii acumulate este foarte posibil sa ne deruteze, sa nu mai stim in ce directie sa o luam, putem sa ne trezim in mijlocul unui haos daca nu intelegem ca este timpul sa incetinim ritmul si sa privim mai mult in interior.
Sunt zile mai potrivite pentru a medita la viata noastra.
Teme potrivite de meditatie la Eclipsa in Varsator in conjunctie cu Marte:
- In ce situatii ar trebui sa gandesc si sa actionez mai liber ? 
- Am puterea sa actionez ferm si hotarat ? 
- Am curajul sa exprim cu voce tare ceea ce gandesc ?
- Gandurile mele izvorasc din iubire sau din frica ?
- Sunt deschis (a) fata de noi experiente ?
Ca si incurajare, va spun aveti incredere ca pana la sfarsit de august, tot ce pare acum de neinteles, isi va gasi sensul, toate se vor aranja pentru Binele nostru Suprem.
Sub influenta Eclipsei de Luna in Varsator vom trai timp de 2 saptamani pana la urmatoarea Eclipsa partiala de Soare in Leu, din 11 august.
Cea mai lunga Eclipsa totala de Luna din acest secol ne vorbeste despre sfarsitul unui ciclu karmic, aceasta energie “ne este trimisa” pentru a ne elibera definitiv de rani mai vechi, suntem ajutati (fortati chiar) sa iesim dintr-un lant karmic de vieti la rand, pe principiul asa nu se mai poate, am ajuns sa ne cream prea multa suferinta…
Cu Mercur retrograd pentru urmatoarele 3 saptamani, avem sansa sa ne eliberam de tipare mentale care ne tin legati de trecut si astfel ne putem deschide catre NOUA CONSTIINTA.
“Intelegem de ce studierea corpurilor ceresti este atat de importanta.
Rotatia si orbitarea tuturor astrilor ce alcatuiesc Universul nostru, serveste drept ceas pentru a infatisa un plan al schimbarilor si tranzitiilor. 
Acest lucru i-a ajutat pe savanti sa inteleaga ca schimbarile corpurilor ceresti sunt o oglinda a schimbarilor intregii existente.
Soarele nostru, la fel ca si planeta noastra Pamant, isi pierde campul magnetic, pe masura ce Pamantul isi incetineste viteza de rotatie.
In acelasi timp, frecventa rezonanta de baza a Pamantului (rezonanta Schumann) creste in concordanta cu secventa anticipata a teoriei lui Fibonacci.

Inca din anul 2012, omenirea traieste inceputul unei schimbari majore la nivel fizic si spiritual.

E dificil de inteles ce se va intampla exact cu trupurile noastre fizice, dar scripturile antice au oferit toate indicatii despre cum va fi aceasta experienta:

“Omul se afla intr-un proces de transformare catre forme de lumina care nu apartin acestei lumi” 

(din documentarul “Iluzie si Realitate”)

Va doresc o Eclipsa cat se poate de linistita, cu eliberari usoare…''









SURSA  - INTERNET

"Zodiile vizate sunt leul, vărsătorul, scorpionul și taurul. Ar trebui ca 
persoanele să fie atente la toate presiunile care vor fi asupra lor. (...) 
 "Unele zodii pot fi susținute foarte bine de o astfel de eclipsă, altele trebuie să fie atente. 
Racii să fie atenți, gemenii și fecioarele, pentru că Mercur este retrograd. 
Încărcătură importantă este și pentru pești și săgetător. Risc de șomaj. 
 Mariana Cojocaru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro