CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

vineri, 16 septembrie 2016

ECLIPSĂ DE LUNĂ

ECLIPSĂ DE LUNĂ 16 septembrie 2016. Vineri, 16 septembrie 2016, românii vor putea fi martorii unui fenomen astronomic deosebit. 

O eclipsă de lună în penumbră va fi observabilă de pe teritoriul ţării noastre între orele 21:56 şi 23:55. Ultimul eveniment de acest gen a avut loc în data de 19 octombrie 2013.
Eclipsa o sa inceapa la orele 19:54, maximul va fi la 21:56 si sfarsitul va fi la 23:55.
 
ECLIPSĂ DE LUNĂ 16 septembrie 2016. În ultimii șase ani evenimente astronomice similare (eclipse lunare în penumbră) au avut loc pe 21 decembrie 2010, 28 noiembrie 2012 și 19 octombrie 2013.
Eclipsa de Lună din 16 septembrie 2016 debutează la ora 19.56, atinge momentul de maxim la 21.56 și sfârșește la ora 23.55. La momentul de start – când penumbra Terrei va începe se atingă suprafața Lunii, aceasta se va afla la o altitudine de numai câteva grade deasupra liniei orizontului și observarea acestui moment presupune absența obstacolelor fizice în direcția Est. Eclipsă de lună în penumbră va fi observabilă de pe teritoriul ţării noastre între orele 21:56 şi 23:55.

Luna Plina si eclipsa de Luna din 16 septembrie anunta evenimente importante, aduc schimbari si rasturnari de situatie si ne obliga sa acordam atentie domeniului din viata noastra, care necesita schimbare, pentru a scapa de tot ce ne tine in loc si a evolua. Luna Plina si eclipsa vor aduce culegerea roadelor a ceea ce s-a insamantat pe 9 martie anul acesta, cand a avut loc eclipsa de Soare. 

''Luna este de asemenea extrem de puternica, sub semnele de apa, asa ca eclipsa va fi simtita extrem de puternic, atat la nivel constient, cat si inconstient.
Eclipsa din aceasta luna, se aseamana extrem de mult cu cea din anul 2008.
Acest ciclu se va termina in luna februarie, 2017.
Eclipsa din luna septembrie va pune mare accent pe adevar. Tot ceea ce ati tinut ascuns sau nu ati vrut sa recunoasteti, va iesi la iveala odata cu aceasta eclipsa.
Adevarul va va elibera, iar acesta este scopul real al eclipsei.
Vazand adevarul, vandu-l chiar in fata dumneavoastra, veti putea lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste viata dumneavoastra.
Aceasta eclipsa poate scoate la iveala unele temeri, insa acestea va vor duce catre directia cea mai buna.
Daca anumite lucruri va capteaza atentia, nu le ignorati! Odata ce sunteti suficient de puternic sa vedeti adevarul, il puteti si suporta.
Cum aceasta eclipsa detine energia adevarului, asteptati-va ca toate emotiile, pe care le-ati tinut ascunse, sa iese la iveala.
Toate sentimentele, care vor izvori in aceasta zi, trebuie canalizate catre arta.
Tendinta acestei eclipse este de a ne varsa frustrarile pe cei din jur.
Aveti mare grija ceea ce spuneti si nu luati decizii transante, daca nu sunteti siguri de ele.
Relatiile vor fi afectate pe durata acestei eclipse. Daca ati tinut lucruri ascunse sau daca simteati ca ceva nu merge bine in ultima vreme, acum totul se va clarifica.
Daca ati fost nefericit in relatie sau in viata, aflati ca aceasta eclipsa va ajuta sa luati decizia cea mai buna.
Daca anumite persoane ies din viata dumneavoastra in intervalul unei eclipse, este cu siguranta un semn karmic.
Tot ceea ce apare nou in viata dumneavoastra, odata cu aceasta eclipsa, nu va disparea pana in luna februarie a anului 2017.
Aceasta eclipsa va aduce sentimentul de intregire si de pace.
Universul va suplimenta prin sentimentul de energie si eliberare.
Eclipsa lunii septembrie are ca principal scop ordonarea vietii, asa ca va va ajuta sa gasiti adevarul in inima dumneavoastra si sa luati cele mai bune decizii.
Data de 16 septembrie este asemeni unei flori, gata sa isi arate petalele. Incercati sa profitati de aceste momente si sa reflectati putin asupra vietii dumneavoastra.
Aveti incredere in intuitie si nu uitati ca aceasta eclipsa va scoate latura creativa si spirituala, la suprafata.
De fapt, daca puteti sa scoateti la iveala si sa acceptati anxietatea si temerile, veti putea vedea adevarul si frumusetile, pe care Universul ni le ofera.
Nu uitati, adevarul ne inalta!''
 http://www.pentrusuflet.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro