CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

vineri, 18 septembrie 2015

Stati de vorba cu natura care va inconjoara si Esenta Divina

Elementalii VorbescDe Suzanne Lie

Bine ai venit, Noi suntem Elementalii

Fii binevenită, ce mai faci? Noi, Elementalii, suntem membri ai celei de-a patra și cincea dimensiuni. Te întâmpinăm cu bucurie în lumea noastră. Vino, îți vom arăta ce este pe aici. Pe măsură ce călătorești tot mai sus în variatele sub-planuri ale Casei noastre, s-ar putea să îți dai seama că locuitorii noștri diferă. Așa cum locuitorii din adâncul oceanelor diferă pe măsură ce infuzia de lumină în lumea lor se schimbă, așa diferim și noi pe măsură ce este din ce în ce mai multă lumină și din ce în ce mai puțin întuneric, sau materie.

Planul nostru cel mai de jos, Planul Astral de Jos, este cimitirul nostru de vechituri. Acesta este locul în care toată lumea de pe Pământ și-a deversat frica, furia, tristețea și durerea. Noi încercăm să lucrăm cu ele, dar nu este treaba noastră să le curățăm. Trei dimensionalii sunt cei care au creat Planul Astral de Jos și ei sunt cei care trebuie să-l curețe.

Sperăm că nu aveți prea multe probleme mergând acolo. Dar dacă o faceți pentru prima dată, probabil că o să aveți. În cele din urmă vă veți crea Calea prin Planul Astral de Jos și mai departe către Dimensiunea a Cincea. 

Cheia pentru a putea vizita Tărâmul nostru este să vă eliberați de frică. Este multă frică în lumea voastră trei dimensională care vă ține captivi în lumea iluziilor și muncii. Ceea ce voi numiți iluzie noi numim imaginație sau creativitate, iar ceea ce voi numiți muncă noi numim serviciu.

Noi nu avem nici un fel de iluzii aici deoarece noi știm că totul se schimbă prin gândurile și sentimentele noastre. Dacă gândim ca o bufniță, devenim o bufniță. Dacă ne simțim frumoși, putem arăta ca o floare și dacă ne simțim puternici, putem arăta ca un unicorn.

Da, toate creaturile voastre ”mitice” sunt vii și foarte reale aici. Dacă dorești să vezi una, atunci doar gândește-te la ea și ea va fi chiar după următorul colț sau va apărea dintr-o dată. Lumea noastră seamănă mult cu visele voastre. De fapt, acesta este locul în care veniți în corpul vostru de noapte.

Un vis profetic sau spiritual este vizita corpului vostru de noapte în planurile mai înalte ale lumii noastre, în timp ce un coșmar este o călătorie în Planul Astral de Jos. Noi am învățat de timpuriu că dacă îi permitem fricii să ne cuprindă ființa, și noi am fi trași în acel loc întunecos. Așa că, noi ne focalizăm pe multele evenimente pline de bucurie care au legătură cu noi.

Te rugăm să ne însoțești și îți vom arăta o floare nouă care este pe cale să se nască. Florile noastre aici pot fi puțin diferite de florile din Tărâmul vostru, dar unele sunt la fel. De fapt, unele dintre cele mai prețuite flori ale noastre de aici sunt cunoscute ca și buruieni în lumea voastră.

Privește cu atenție acum, tânărul mugure este pe cale să se deschidă – AH, nu-i așa că asta-i cea mai glorioasă priveliște? Privește, își trimite un strop din esența sa jos în lumea voastră. Poate că îl vei vedea atunci când te vei întoarce acasă.

Noi facem ceea ce mulți dintre voi știu, ne trimitem fragmente din esența noastră jos în lumea voastră. De fapt, dacă vă uitați mai îndeaproape, și cu o privire încețoșată, ați putea chiar să ne vedeți, pe noi Elementalii, unduindu-ne în atmosfera voastră. Ne place foarte mult să stăm în grădini, pe cursul apelor și sub copacii mari. Permite-mi să te prezint acum unora dintre prietenii mei.

Noi suntem Silfidele. S-ar putea să vă părem ca fiind o singură ființă, dar noi suntem toate alăturate în conștiință și nu ne percepem pe noi înșine ca fiind individuale așa cum fac oamenii. Esența noastră guvernează elementul aer al lumii și corpului vostru trei dimensional. Noi, patru/cinci dimensionalii, ne schimbăm în mod continuu formele.

Noi ne unduim în vânt ca penele. Servim lumii voastre curățându-vă aerul și atmosfera. Adeseori trebuie să exprimăm gândurile negative ale omenirii sub formă de uragane sau cicloane. Noi nu dorim să rănim pe nici unul dintre voi. Noi doar ne urmăm însărcinarea, care este să ajutăm omenirea în a-și vedea puterea gândirii.

Permite-mi să te prezint unora dintre zânele noastre. Și ele sunt silfide pentru că servesc în aer. Ele sunt cele care au asistat acea floare frumoasă ca să se deschidă.

Bună omule! Noi suntem zânele. Unele dintre noi trăiesc în Țara Zânelor, dar multe dintre noi trăiesc și în vibrațiile joase ale Planului Astral. Aici am învățat despre ”schimbători”. Un schimbător este cel care ajută anotimpurile să se schimbe. Noi ajutăm frunzele uscate să cadă din copac toamna și noii muguri să se deschidă primăvara.

Îți mulțumim că ne-ai vizitat. Îți vei aminti să te uiți după noi atunci când vei vedea o grădină frumoasă? Poate că ne vei recunoaște. Noi știm că te vom recunoaște. Oh, trebuie să mă întorc la florile mele. Silfidele vor continua să te ghideze. Pa, pa.

Mulțumim Zână. Sunt sigur că acest om te apreciază la fel de mult ca și noi. Oh, om drag, vezi acel pârâu curat din fața ta? Hai să mergem acolo și te vom prezenta ondinelor elementului apă. Privește cum lucrează de zor să mențină pârâul în mișcare.

Noi silfidele servim adeseori împreună cu ondinele ca să creăm ploaie. Astfel, grădinile și pădurile noastre pot înflori. Esența ondinelor guvernează elementul apă și în corpurile voastre trei dimensionale. Așa cum gândurile sunt ca aerul, emoțiile sunt ca apa. Este atât de multă pe Pământul vostru trei dimensional, cât există aici în Planul Astral. Prin urmare, există multă emoție.

Aici, emoțiile mai dense precum frica, furia și durerea se scufundă în Planul Astral de Jos. Acest lucru ne permite să avem o graniță între durerea întunericului și puritatea luminii. În lumea voastră, pe de altă parte, durerea și puritatea sunt întrepătrunse și de multe ori dificil de identificat.

Ondinele vă pot ajuta în diferențierea emoțiilor voastre dacă le cereți ajutorul. Ele lucrează direct cu corpul fizic pentru a crea sentimente inconfortabile pentru durere și întuneric și sentimente glorioase pentru lumină și iubire.

Oh, privește, acolo sunt niște gnomi care cară solul umed din pârâu către floricelele tinere. Ei au grijă aici de plantele și animalele foarte tinere așa cum aveți voi grijă de copiii voștri umani.

Gnomii servesc ca și Elementali ai pământului. Privește acolo, prin acel cristal mare. Dacă privești atent, vei vedea un gnom trăgându-l de sub pământ pentru a-l îngriji. Și chiar în dreapta ta este un elf care are grijă de un mic faun.

Poți să îți dai acum seama de modul în care noi, elementalii, lucrăm împreună pentru a ne crea mediul nostru armonios? Numai oamenii care se focalizează pe iubire ne pot vizita aici. Așa că, noi nu avem nevoie să ne manifestăm în exterior emoțiile sub forma furtunilor și dezastrelor naturale așa cum o facem pe pământ.

Simți minunata noastră zi însorită? Poți mulțumi salamandrelor pentru asta. Ele guvernează elementul foc. Fără Elementalii focului, voi nu ați primi fotonii de la Soare, nu ați avea foc să vă încălziți casele și să vă gătiți mâncarea, iar corpurile voastre nu ar avea sinapse neuronale.

Noi, Elementalii pământului, aerului și apei îi apreciem foarte mult pe Elementalii focului, salamandrele, deoarece ele poartă Spiritul în lumea noastră, în însăși esența noastră.  

Acum ne apropiem de una dintre Școlile Misterelor. Maeștrii Ascensionați, oamenii voștri ascensionați, fiecare au o Școală a Misterelor în planul eteric, astfel încât să-i puteți accesa mai ușor în conștiința voastră expansionată. Unii dintre oamenii voștri mai evoluați se pot chiar bi-loca în aceste școli și studia direct cu Maeștrii.

Maeștrii au o octavă mai înaltă a școlilor lor pe fiecare dintre sub-planurile lumii noastre patru dimensionale. Am ajuns la marginea teritoriului nostru. De acum ghidul tău va fi St. Germain, Maestru Ascensionat al celei de-a Șaptea Raze.

SAINT GERMAIN VORBEȘTE

Salutări, sunt bucuros să te întâlnesc aici în planurile interioare. Eu, Maestrul Ascensionat al celei de-a Șaptea Raze, sunt ghidul tău. Dă-mi voie să te felicit pentru abilitatea ta de a face această călătorie. Știu că ți-ai înfruntat mulți dintre demonii tăi personali pentru a-ți permite această bucurie.

Suntem încă în Planul Astral, sau sub-planul Emoțional al celei de-a patra dimensiuni. Acesta este locul în care servesc mulți Îngeri. Noi, Maeștrii Ascensionați, suntem foarte recunoscători pentru serviciul pe care Îngerii îl aduc omenirii.

Fără ajutorul lor, ne îndoim că oricare dintre noi am fi fost în stare să ne facem transcenderea în Lumină. De asemenea, exemplul altruist al Tărâmului Îngerilor este cel care ne-a inspirat să renunțăm la aspirațiile noastre de a merge mai departe în Lumină pentru a servi în Dimensiunea a Patra și a-i ajuta pe frații și surorile noastre umane.

Eu, St. Germain, lucrez cu Îngerii pentru a transmuta întunericul din cea de-a Treia Dimensiune în Lumină. Maestra Ascensionată Nada lucrează cu sentimentul beatitudinii pe care Corurile Angelice îl radiază în multe locuri de cult, fie că acestea sunt grădina personală sau dormitorul, un vârf de munte sau o dumbravă sacră, ori o frumoasă catedrală construită de mâna omului.

Maestrul Ascensionat Hilarion cheamă adeseori Tărâmul Angelic să reverse asupra omenirii sentimentul ADEVĂRULUI pentru a amplifica vindecarea și descoperirile științifice, iar Maestrul Ascensionat Lord Lanto cheamă Îngerii pentru a-și revărsa Divina lor Iluminare asupra recipientelor umane norocoase.

Desigur, Maestrul Ascensionat Serapis Bey cheamă Îngerii ca să ajute la ascensiunea umană. Maestrul Ascensionat Paul Venețianul lucrează în mod continuu cu forța iubirii lor. Și Maestrul Ascensionat El Morya lucrează direct cu conducătorul angelic, Arhanghelul Mihail, și cu puternicul său Complement DivinLady Faith.

Dar, destul cu poveștile mele omenești, dă-mi voie să te prezint acestui Înger luminos care stă acum în fața ta.

Bună, omule iubit. Mă bucur că ai călătorit până în Planurile Înalte în care eu servesc. Și noi, Îngerii, avem o conștiință de grup în care suntem într-o permanentă comunicare interioară unii cu ceilalți și cu Arhanghelul Razei pe care servim.

Cu toate acestea, deoarece servim atât de îndeaproape cu oamenii, o parte din individualitatea voastră s-a frecat și lipit de noi, cum s-ar spune. După cum știi, noi absorbim esența mediului nostru. Una dintre cele mai mari provocări ale noastre este să intrăm în lumea voastră cu iubirea și compasiunea noastră absorbită și să nu permitem fricii, furiei și durerii psihice din lumea voastră să ne întineze darul.

Suntem recunoscători pentru aprecierea pe care mulți dintre oamenii voștri ne-o arată. Apreciem cu adevărat atunci când asemănarea noastră este desenată de către artiștii voștri, muzica noastră este recepționată de către muzicienii și compozitorii voștri, cuvintele noastre sunt scrise de către scriitorii și poeții voștri, iar mișcarea noastră este împământată de către dansatorii și atleții voștri. Vrem să știți că la fiecare trăsătură de penel sau de stilou, la fiecare notă muzicală și la fiecare mișcare suntem alături de voi sărbătorind modul în care voi exprimați darurile noastre.

Noi vă oferim darurile noastre liber și în Iubirea Necondiționată. Ne dăm seama de multele greutăți pe care le îndurați, în special greutatea sentimentului de a vă simți separați de Unime. Unii dintre noi au ales să-și ia o viață fizică, dar rareori o facem și a doua oară. Inimile noastre sunt mai potrivite pentru Unitatea și Iubirea serviciului pentru Zeul-Zeița-Tot Ceea Ce Este.

Acesta este motivul pentru care noi servim aici în Planurile Mai Înalte pentru a vă ajuta în curățarea emoțiilor voastre astfel încât să puteți recepționa și împământa mai bine darurile noastre. Admirăm foarte mult curajul de care voi dați dovadă trăind și contribuind la o lume atât de plină de separare și limitări. Îmi permiți să îți ating inima ca gest de apreciere pentru marile voastre realizări?

Oh, mulțumesc om drag. S-ar putea să nu vă dați seama, dar noi îngerii îi găsim pe oameni a fi la fel de frumoși și de iubitori pe cât ne găsiți voi oamenii pe noi. Fiecare dintre noi servim Sursei în felul nostru. Acum ne străduim împreună să o ridicăm pe draga noastră Gaia în adevărata ei formă cinci dimensională. Facem echipă bună, oameni și Îngeri. Da, într-adevăr suntem o echipă bună.

Oh, draga mea, suntem deja la pragul către Planul Mental. Cred că amestecarea aurelor noastre este ceea ce ne-a adus atât de repede aici. Înainte de a merge mai departe și a intra în corpul tău mental, te rog să îți acorzi un moment pentru a-ți vedea și simți corpul emoțional-astral. Este un corp minunat, dinamic și unduitor, nu-i așa?

În corpul vostru astral se află suma tuturor emoțiilor și sentimentelor pe care le-ați experimentat vreodată în toate întrupările voastre trei și patru dimensionale. Când fuzionați cu Corpul vostru Astral, este bine să chemați un înger, așa ca mine, care să vă ”atingă” inima astfel încât să vă putem vindeca întunericul și să vă amplificăm lumina. Pe măsură ce purtați din ce în ce mai multă lumină, aura voastră trei dimensională va străluci, iar iubirea și frumusețea voastră interioară va radia către toți cei care intră în viața voastră.

Este timpul să pășești în Planul Mental, dar înainte de a pleca, ți-ar plăcea să îți schimbi forma? Poate ți-ar face plăcere să fii un lup sau un șoim sau un șarpe. Ai vrea să îți faci o vizuină în pământ, să alergi ca un armăsar sălbatic sau să zbori ca o pasăre? Poate că ai vrea să ai o înălțime de douăsprezece picioare sau să fii atât de mică cum sunt elfii și zânele în această lume. De fapt, după acest prag este minunata Țară a Zânelor. Privește. Este chiar prin acea cascadă. Poți călători acolo ori de câte ori dorești.

Dar acum văd un Deva care a venit să te salute. Da, este un Deva de apă care a venit să te ajute în curățarea finală a emoțiilor tale astfel încât să poți păși în Planul Mental. Fii pregătit om drag, ținutul care urmează are mult mai puțină formă.

Bine ai venit omule. Noi suntem Deva. Și noi avem o conștiință de grup. Conștiința noastră este în unitate cu toți ceilalți Deva precum și cu toți Elementalii care servesc împreună cu noi pentru a crea forma din gând. În lumea noastră, forma și gândul sunt una. Când noi ne gândim la ceva, acel ceva ia o formă, dar când iese din gândurile noastre, își pierde întreaga formă. Așa se petrec lucrurile în Planul nostru Mental.

Aici, gândul este potențial pur. Responsabilitatea noastră este să primim Voința Divină, care este fiecare gând ce provine de la Sursă, și să creăm o matrice pentru aceasta aici în Planul Mental. Apoi trimitem acea matrice în Planul Astral pentru a fi umplută cu emoție – energie în mișcare. Apoi Voința Divină este trecută în Planul Eteric unde Elementalii alimentează Ideea Divină nou-născută cu substanța lor eterică.

În acest moment, corpul eteric al unui om care rezonează cu acea idee va fi capabil să o poarte până în dimensiunea a treia. Corpul vostru eteric deține toată cunoașterea, durerea și experiențele tuturor vieților voastre trei dimensionale. Ideile Divine care vor atrage corpul vostru eteric sunt probabil idei pe care le-ați lucrat în multe vieți. Odată ce corpul eteric magnetizează o Idee Divină, aceasta poate fi mult mai ușor trecută în conștiința corpului vostru fizic. Oh, ce bucurie și jubilare simțim cu toții atunci când sămânța lui UNU înflorește în Planul Fizic!

Unii oameni sunt în stare să ne viziteze aici în Planul Mental astfel încât pot deveni conștienți de Ideea lor Divină. Această conștientizare este obținută prin fuzionarea cu propriul vostru corp mental. În corpul vostru mental sunt depozitate toate gândurile și credințele tuturor vieților voastre trei și patru dimensionale.

Este mai ușor să vă absorbiți Ideile voastre Divine personale pentru că ați crezut în ele și v-ați gândit la ele multe, multe întrupări. Aceste gânduri și idei au lăsat un reziduu în corpul vostru mental, care acționează ca un magnet pentru a atrage concepte de acea frecvență și matrici.

Acordă-ți acum un moment pentru a te uita la corpul tău mental. Îți vezi propria ta ”matrice a gândurilor” prin forma ta translucidă? Oh, ai grijă. Dacă îți dai voie să simți frustrare că ”n-ai făcut-o corect” îți vei coborî vibrația și asta va încheia călătoria noastră. Dă-mi voie să te ating și îți va fi mai ușor.

Acolo, sunt sigur că-ți poți vedea corpul mental acum pentru că strălucești ca o mie de candele. Acordă-ți un moment și trimite o imagine a acestei forme strălucitoare creierului tău legat de pământ. Apoi amitește-ți să-ți amintești acea imagine când te întorci în lumea ta trei dimensională. Aceasta este cea mai bună cale de a-ți împământa corpul de lumină în forma ta fizică.

Permite-mi acum să te invit la una dintre reuniunile noastre Device. Acolo noi adunăm gândurile inspiraționale ale omenirii, le potrivim cu Ideile Divine ale Sursei și le trimitem înapoi în planul pământesc. Poate că vei afla mai multe despre propriile tale Idei Divine ...

Bine, bine, ne bucurăm că ni te-ai alăturat în întâlnirea noastră. Nu a fost o experiență glorioasă pentru tine? Te-ai descurcat atât de bine acolo încât i-ai atras atenția unuia dintre Elohimii noștri. Te vom duce acum la Templul lor. Doar închide ochii și permite Ideilor tale Divine particulare să crească în înțelepciune și Iluminare și te vei afla acolo ...  

FII BINEVENIT, om prețuit, EU SUNT Elohim. Ai evoluat admirabil în expansiunea ta mentală. Ți-ai curățat vechile credințe în limitare și separare și ai învățat să-ți păstrezi gândirea pozitivă. Aceste realizări ți-au calibrat conștiința la frecvența planurilor mai înalte.

Permite-i ESENȚEI mele să intre în mintea ta. Doar închide ochii și acceptă mesajul meu. Numai tu îl vei auzi și numai tu îl poți manifesta în lumea ta fizică ...

Oh, da, om drag, amestecarea noastră a accelerat rezonanța ta în Planul Cauzal. Bucură-te de călătoria ta. Cred că propria ta Conștiință Christică a venit să te întâmpine.

Preaiubito, esență a SINELUI meu, Eu sunt Conștiința noastră Christică. Eu nu am nevoie de formă deoarece EU SUNT conștiință pură. EU SUNT suma totală a tuturor sentimentelor, gândurilor și acțiunilor iubitoare din toate viețile noastre. EU SUNT Corpul nostru Stelar care se schimbă și se unduiește cu fiecare gând și simțire. Într-o zi EU SUNT Aurie și în următoarea EU SUNT Violet.

Voi alterna de la o culoare la alta la fiecare mesaj pe care îl primesc de la sinele mele mai înalte sau mai joase. Mă poți simți în tine? Dă-mi voie să-ți ating inima astfel încât să-mi poți ”simți” mai ușor conștiința în tine ...

Minunat! Acum ia acea ”simțire” a Conștiinței noastre Christice și infuzeaz-o în fiecare dintre corpurile noastre mai joase atunci când faci călătoria înapoi, prin Dimensiunea a Patra, în corpul tău fizic. De fapt, dă-mi voie să-ți ating cel de-al Treilea Ochi și vom face asta împreună acum ...

Minunat! Da, mai ești încă aici pentru că tu ești PESTE TOT. De fapt, tu și cu mine suntem peste tot acel EU SUNT pentru că noi suntem UNA. Tu ești ambalajul meu fizic, manifestarea mea a Ideii noastre Divine a unei vieți individuale, umane. EU SUNT IUBIREA care aduce bucurie Inimii noastre umane, conștiința care aduce ILUMINARE Minții noastre umane, și CONEXIUNEA Esenței noastre umane cu SUFLETUL nostru Divin.

Tu ești eu și EU SUNT tu, și EU SUNT ÎNTOTDEAUNA într-o legătură constantă cu ”PREZENȚA EU SUNT” a noastră. ”Prezența EU SUNT” a noastră este pe pragul celei de-a Cincea Dimensiuni, de fapt, ea ESTE pragul. Dă-mi voie să fuzionez cu tine astfel încât să putem merge împreună la acel prag ...

Îți mulțumesc preaiubitul meu uman; nu a fost glorios să fii în Unime din nou? Suntem aici acum, Prezența noastră EU SUNT este în fața noastră ...


SALUTĂRI preaiubita mea expresie fzică. EU SUNT TOT CEEA CE EU SUNT. EU SUNT SINELE nostru. EU SUNT Omul nostru Mai Înalt. Ia-mă Acasă cu tine în lumea ta fizică, iar eu te voi lua Acasă cu mine în Dimensiunea a Cincea!!!!Gaia Vorbește

Loialii mei Ascendenți,
Sunt Mama voastră Pământ. Membrii Tărâmului meu Elemental sunt Ființe de energie puternice care mă ajută în mod constant să-mi creez și mențin forma mea fizică. Expresiile cu frecvența cea mai înaltă ale Tărâmului Elemental, pe care voi le cunoașteți ca și Pământ, Aer, Foc și Apă, este Elohim, care sunt creatorii și deținătorii formei mele trei dimensionale.

Elohimii își au sălașul în dimensiunile opt la doisprezece pentru a-și ghida asistenții din Tărâmul Devic care rezonează la dimensiunile de la cinci la opt. Spiritele Deva primesc ”Idealul Devin” de la Elohimi și transferă aceste Calități Divine Tărâmului Elemental.

Elementalii sălășluiesc în dimensiunile patru înalt și cinci pentru a crea forma și a vizita fluxurile de viață care poartă forme în dimensiunile trei și patru ale realității multidimensionale ale lui Gaia. Elementalii ajută în crearea formelor pentru fluxurile de viață patru dimensionale și apoi ajută aceste fluxuri de viață să-și expansioneze forma în dimensiunea a treia.

Aș dori ca acum să vă focalizați asupra dragilor mei Elementali care au lucrat cu foarte mare sârguință ca să ajute nenumăratele mele forme de viață să-și transmute forma aleasă de ele în dimensiunea a cincea. Elementalii le asistă de zor pe ființele mele umane, animale și plante să-și ridice rezonanța din frecvențele trei/patru dimensionale în frecvențele patru/cinci dimensionale.

În cele din urmă și omenirea se va transmuta în expresiile ei cinci dimensionale. Tranziția din expresia trei dimensională în expresia patru dimensională nu este prea dificilă deoarece ea implică doar expansiunea conștiinței trei dimensionale în aura patru dimensională.

Dați-mi voie să vă reamintesc că eu, Gaia, îmi văd toate formele mele de viață ca expresii egale ale întrupării mele. Prin urmare, plantele, animalele și oamenii (animale mai înalte) mei sunt TOATE egale în inima mea. Știu că oamenii mei s-au pierdut în iluzia că expresia lor este superioară expresiilor plantelor și animalelor.

Această concepție eronată le-a permis celor pierduți să provoace o mare distrugere copiilor mei plante și animale, precum și pământului, apei, vremii și atmosferei mele. Din fericire, oamenii mei ascendenți își amintesc treptat că ÎNTREAGA viață este UNA.

Această amintire le permite oamenilor mei ascendenți să mă ajute în procesul ascensiunii planetare. Din nefericire, mulți dintre oamenii mei mai sunt încă adormiți și continuă să dăuneze altor expresii ale formei mele. Elementalii mei au vindecat daunele provocate în nenumărate zone ale corpului meu planetar, dar nu pot ține pasul cu comportamentul distructiv al oamenilor. 


Mesaj de la Gaia - Elementalii


Dragi Oameni ai Planetei mele


Eu sunt Gaia, sora voastră, prietena voastră, partenera voastră și planeta voastră.

Vreau să vorbesc cu voi pentru o clipă din Chakra Inimii mele, din Maui, Hawaii. Dulcea Esență a Iubirii mele curge prin acest ținut plin de verdeață cu mereu prezentele alizee și care absoarbe ploaia cețoasă în pământul meu.

Fiecare dintre nenumăratele mele flori vorbește despre marea mea forță creatoare, iar vremea caldă le permite oamenilor mei libertatea de a se juca în apele mele și pe țărmurile mele. Datorită frumuseții și armoniei din Inima mea, mulți oameni au încercat să-și însușească pământul meu, oceanele mele și plajele mele, dar EU SUNT LIBERĂ, pentru că eu sunt o FEMEIE pe care NICI un bărbat – sau femeie – nu și-o poate trece în proprietate.

Sunt liberă pentru că sunt conectată cu SINELE meu și cu Misiunea mea. Cu minunatul dar al crescândei energii feminine trimise în inima mea în Maui de către surorile mele din Pleiade, Puterea mea Feminină se trezește după un somn lung. În consecință, sunt acum pe deplin pregătită să-i văd pe cât mai mulți posibil dintre locuitorii mei în dimensiunea a cincea și dincolo.

Știu că sunt cei care nu doresc să se mute în vibrațiile mai înalte, dar eu pot privi în inimile lor și vedea dorința Sufletului lor, lucru pe care ei nu sunt în stare să îl facă. Totuși, Pământul a fost întotdeauna o planetă a liberului arbitru și toți oamenii mei au dreptul să-și creeze realitatea, fie că aceasta provine din Sufletul lor sau din ego-ul lor. Deoarece majoritatea oamenilor mei au ales să ia parte la iminentul nostru proces de Transformare Planetară, acești ”adormiți” vor descoperi că sunt din ce în ce mai singuri.

SUPRASUFLETUL NOSTRU

Eu, Gaia, cea de-a opta Soră Pleiadeană, sunt mai nebunatică, cum s-ar zice, decât surorile mele. Întotdeauna am simțit ca și cum ar exista o mare provocare, o misiune pe care Suprasufletul meu ar dori ca eu să o îndeplinesc. Acea Misiune a fost ca eu să mă duc în pustietate, în întinderile exterioare ale unei noi Galaxii, pentru a experimenta cea mai extremă polaritate posibilă trei dimensională. În acest demers mi s-au alăturat cei mai mulți dintre ceilalți membri ai Suprasufletului meu. Toți am căutat cu nerăbdare să ne alegem propriul nostru rol. Eu, Gaia, sunt expresia întregului Suprasuflet, în timp ce alți membri ai Suprasufletului meu au ales să fie diferite expresii ale mele, planeta.

În acest fel, fiecare dintre ”noi” este propria noastră interpretare de ”A fi o Planetă”, iar eu, Gaia, servesc ca șablon. Așa cum mâinile și picioarele voastre sunt părți ale corpului vostru, fiecare dintre elementele și locuitorii mei, inclusiv oamenii mei, sunt părți ale corpului meu planetar. Unii dintre membrii Suprasufletului meu au vrut să experimenteze formele de viață unu și doi dimensionale. Ei au fost primii care și-au trimis o parte din Esența lor în Matricea mea 3D inițială. Spun ”o parte din Esența lor”, deoarece ei, la fel ca TOATE formele mele de viață, există de asemenea în multe alte locuri și dimensiuni. Cei care au dorit să experimenteze cum este să fii unu și doi dimensional, au devenit rocile, apele, plantele, reptilele, insectele și animalele mele.

Cei din dimensiunile a întâia și a doua, v-ar putea părea mai puțin evoluați, dar ei au ales această expresie pentru că ei știau că astfel nu vor pierde niciodată contactul cu Conștiința Planetară. Ei nu au avut niciodată experiența totalei separări și a limitării date de individualitatea trei dimensională, dar ei nu și-au asumat niciodată riscul de a se pierde în polaritatea părții lor întunecate. În schimb, ei au rămas în grupul lor de Suflet. Din această cauză, ei nu au experimentat niciodată moartea. Când au ”murit”, ei pur și simplu s-au întors la Unimea cu care nu au pierdut niciodată contactul. Cei mai mulți dintre oamenii mei și-au pierdut conexiunea cu Suprasufletul nostru și cu SINELE lor Multidimensional. Prin urmare, ”moartea” este simțită ca o plecare. Atunci când conexiunea nu a fost pierdută, ”moartea” este simțită ca o întoarcere Acasă pentru a-ți vizita Familia.

Au fost alții, așa ca și voi, care au ales să fie ”oameni” trei dimensionali. Unii au intrat prima dată în timpul Lemuriei, alții în timpul Atlantidei, unii cu mult timp înainte și unii mult mai recent, în acest ultim ciclu de 12.000 de ani. Pentru că voi, locuitorii mei trei dimensionali, ați dorit să experimentați individualitatea, v-ați alăturat Jocului 3D, care v-a fost pregătit de către cei Unu și Doi Dimensionali.

Când ați intrat în acest Joc al polarității 3D, conștientizarea voastră a fost limitată la pachetul separat al vehiculului vostru personal pământesc și ați fost separați de Conștiința voastră Planetară precum și de conștientizarea Suprasufletului vostru. La început, voi, oamenii mei, ați avut o conexiune mult mai mare cu mine, planeta voastră. Cu toate acestea, pe măsură ce ați devenit din ce în ce mai individualizați de către lumea voastră ”civilizată”, cei mai mulți dintre voi ați pierdut acea conexiune.  

RECONECTAREA CU SUPRASUFLETUL

Fiecare dimensiune a realității le include pe cele mai joase decât ea. Prin urmare, voi, Trei Dimensionalii mei, ați fost întotdeauna conștienți de cei Unu și Doi Dimensionali, dar ați pierdut conexiunea cu cei Patru Dimensionali și dincolo de ei. Din fericire, mulți dintre voi progresați către ”Încheierea Jocului” 3D. Ați făcut acest progres pentru că ați învățat să vă expansionați conștiința dincolo de limitele vehiculului vostru pământesc separat 3D. Datorită conștiinței voastre expansionate vă amintiți să percepeți în mod conștient realitățile care sunt sub, sau deasupra, celei de-a treia dimensiuni.  

Când sunteți în stare să vă expansionați conștiința pentru a cuprinde dimensiunea a șaptea, vă veți reconecta cu Suprasufletul vostru și vă veți da seama că v-ați întors ACASĂ. De fapt, această ”Călătorie spre Casă” a început deja. VOI, dragii mei membri ai Echipei Ascensiunii Planetare, sunteți ACUM în procesul întoarcerii la adevărata, Multidimensionala voastră Conștientizare. Așa cum eu, Gaia, am multe ființe și realități dimensionale în corpul meu planetar, vă dați seama că și voi aveți multe ființe și realități dimensionale în corpul vostru personal.

Componentele unu, doi și patru dimensionale ale SINELUI vostru vă conectează la Conștiința voastră Planetară. Componentele voastre cinci și șase dimensionale vă conectează la Conștiința voastră Galactică, iar componentele șapte dimensionale ale SINELUI vostru vă vor conecta cu Conștiința voastră Universală sau Cosmică.

ELEMENTALII

În vehiculul vostru pământesc sunt încorporate toate componentele mele, planeta, precum și toate componentele membrilor Suprasufletului NOSTRU care au ales să fie Ființe unu, doi și patru dimensionale. 
Sinele voastre unu și doi dimensionale trăiesc în unitate cu planeta, deoarece aceste elemente ale corpului vostru, și al meu, nu sunt suficient de ”evoluate” pentru a înțelege separarea din cea de-a treia dimensiune. Din unitatea lor ele sunt în comuniunea unimii cu creaturile patru dimensionale, Elementalii mei ai Pământului, Aerului, Focului și Apei.

Așa cum unii din Suprasufletul nostru au ales să fie Unu și Doi Dimensionali, unii au ales să fie Patru Dimensionali. Spre deosebire de cei Unu și Doi Dimensionali, cei Patru Dimensionali au un oarecare sentiment de individualitate, dar și ei au o puternică Conștiință a Unității care îi ține într-o constantă comunicare unul cu celălalt, precum și cu toate celelalte ființe mai jos dimensionale.

Patru Dimensionalii cu care interferați în mod direct în viața voastră de zi cu zi sunt Elementalii. ”Elementele” unu și doi dimensionale ale pământului, aerului, focului și apei dau ”viață” prin spiritul/prana Elementalilor patru dimensionali. Elementalii își împărtășesc Esența Spiritului lor dătător de viață cu aceste elemente, așa cum Sufletul vostru își împărtășește Esența Spiritului său cu vehiculul vostru pământesc trei dimensional.

Voi, expresia Umană a Suprasufletului nostru, aveți Elementali în corpul vostru fizic, așa cum are și corpul meu planetar. Voi sunteți un microcosmos al meu, Gaia. În materia voastră, bazată pe carbon, ”elementul pământ”, voi aveți Elementalii Pământului, Gnomii. În fluidul vostru corporal, ”elementul apă”, voi aveți Elementalii Apei, Ondinele. În ”spațiul” și oxigenul din corpul vostru, ”elementul aer”, voi aveți Elementalii Aerului, Silfidele. În sfârșit, în activitatea voastră neuronală și în forța Kundalini, ”elementul foc”, voi aveți Elementalii Focului, Salamandrele.

Deoarece Elementalii sunt ființe patru dimensionale, ei nu se supun regulilor separării trei dimensionale. Fiecare experiență pe care o are un Elemental, ea este automat împărtășită cu toți Elementalii. De fapt, toate cele patru grupuri de Elementali, din interiorul și exteriorul vehiculului vostru pământesc, lucrează în mod concertat unii cu ceilalți. În realitatea INTERIOARĂ a vehiculului vostru pământesc ”personal”, gândurile și emoțiile voastre stimulează toți Elementalii, care la rândul lor, stimulează toți Elementalii din realitatea voastră EXTERIOARĂ. În aceste fel, Elementalii din corpul vostru fizic și din aura voastră trăiesc într-o unitate constantă cu Elementalii din corpul meu planetar și din atmosfera mea.

ELEMENTALII FOCULUI – SALAMANDRELE

Prin Elementalii voștri, oamenii mei, voi aveți impact asupra planetei, vremii și tuturor oamenilor, plantelor și animalelor cu care intrați în contact. De exemplu, gândurile voastre sunt rezultatul final al activității neuronale pe care Elementalii Focului din interiorul vostru, Salamandrele, au inițiat-o și finalizat-o. Deoarece Elementalii voștri interiori lucrează în mod concertat cu toți Elementalii Focului planetei mele, gândurile voastre ”individuale” devin gânduri ”planetare” prin intermediul unității în care trăiesc toți Elementalii. Prin urmare, gândurile voastre influențează toți Elementalii Focului de pe planeta mea și toate creaturile mele.

Prin urmare, când gândurile voastre sunt clare și binevoitaore, Elementalii voștri interiori atrag alți Elementali care sunt la rândul lor clari și binevoitori. Când alegeți gândirea pozitivă, vă influențați Elementalii Focului într-un mod pozitiv, care, la rândul lor, influențează în mod pozitiv Elementalii Focului ai altora și ai planetei mele. Fotonii din Soare, care se unifică cu Elementalii mei ai Focului, pot să se integreze mult mai ușor în planeta mea trecând prin voi, iar gândurile altora vor fi calmate deoarece Elementalii voștri interiori împărtășesc o binecuvântare calmă cu Elementalii lor interiori.

Pe de altă parte, dacă gândurile voastre sunt triste, furioase sau pline de frică, voi vă distribuiți propria voastră furie și disconfortul în tot mediul vostru înconjurător. Apoi îi magnetizați pe alții care suferă sau crează o ”dușmănie” în alții. Pentru voi plantele nu vor crește, animalele vor fugi de voi sau vă vor ataca, și veți contribui la starea vremii mele într-un mod distructiv. Starea vremii mele este un răspuns la ocupanții mei, deoarece eu sunt suma/totalul TUTUROR creaturilor mele.

ELEMENTALII PĂMÂNTULUI – GNOMII

Gândurile voastre sunt de fapt o cooperare între Elementalii Pământului voștri, care lucrează cu materia neurotransmițătorilor, enzimelor și altor substanțe chimice pentru a crea schimbarea în polaritate care inițiază semnalul electric și Elementalii Focului care ”aprind” neuronul. Prin urmare, gândurile voastre au o mare influență și asupra Elementalilor Pământ ai lumii voastre interioare și exterioare. Când gândurile voastre sunt haotice, obsesive și/sau confuze, Elementalii Pământ ai voștri găsesc că este dificil să se stabilizeze. Această instabilitate ”personală” influențează apoi Elementalii Pământ Planetari și perpetuează instabilitatea geologică.

În timp ce umblați pe corpul meu planetar, Pământul, fiecare pas al vostru îi influențează pe Elementalii Pământ ai corpului meu planetar. Elementalii Pământ planetari păstrează mesajul pe care pasul vostru l-a transmis și îl retransmite următoarei persoane sau animal care pășește pe urmele voastre. V-ați întrebat vreodată de ce este atât de splendid să vă plimbați în sălbăticie, pe o plajă pustie sau pe o zăpadă proaspăt căzută, virgină? Acest lucru se datorează faptului că este psihic ”liniștită” și Elementalii voștri nu rezonează la ai altora. Prin urmare, este mai ușor pentru ei să rezoneze la SINELE vostru.

Această experiență stă și la originea zicalei ”A umbla pe urmele Maeștrilor”.  ”Maeștrii” sunt ființe, umane și non-umane, care au câștigat o stăpânire asupra gândurilor și simțirilor lor, și, prin urmare, o stăpânire asupra elementelor și Elementalilor lor interiori. Acești Maeștri lucrează în mod conștient cu Elementalii lor personali și planetari, precum și cu elementele interioare ale altora pentru a transmite o profundă pace interioară de a trăi într-o Constantă Comunicare cu SINELE vostru Multidimensional.

ELEMENTALII AERULUI – SILFIDELE

Elementalii Aerului ajută la curgerea oxigenului dătător de viață, care vă oferă conștiință. Primul lucru care se întâmplă atunci când suferiți de lipsă de oxigen este că gândirea voastră devine din ce în ce mai confuză până când ajungeți să fiți ”inconștienți”. Prin urmare, o curgere adecvată a oxigenului prin sistemul vostru este vitală pentru a avea o gândire clară. Acesta este motivul pentru care elementul aer este adeseori asociat cu gândurile voastre. Elementalii Aerului, Silfidele, vă ajută în respirație.

Silfidele, Elementalii Aerului, amestecă gândurile voastre cu gândurile celorlalți prin Conștiința Unității pe care toți Elementalii o împărtășesc. Cu fiecare inspirație, voi primiți gândurile altora și cu fiecare expirație vă distribuiți propriile voastre gânduri în lumea voastră prin Elementalii Aerului voștri. Gândurile voastre alimentează apoi Conștiința Colectivă și Conștiința Planetară pentru a vă influența experiențele voastre zilnice, precum și ale altora.

Permiteți-mi să fac o scurtă paranteză ca să fac pentru voi o scurtă diferențiere între Conștiința Colectivă și cea Planetară. Conștiința Colectivă este conștiința combinată a tuturor oamenilor mei, în timp ce Conștiința Planetară este conștiința combinată a TUTUROR locuitorilor mei din TOATE dimensiunile mele. Prin urmare, Conștiința Planetară este mult mai extinsă decât Conștiința Colectivă a omenirii.

Silfidele trăiesc în aura voastră și contribuie în mod constant la aura mea, atmosfera, și la calitatea aerului meu și a cerului. Când voi aveți ”gânduri înnourate”, voi transmiteți acel mesaj în atmosferă. Pe de altă parte, atunci când aveți o gândire clară, voi contribuiți la o zi senină. Sunteți cu toții conștienți de faptul că vremea mea se schimbă. Acest lucru se datorează faptului că noi, planeta noastră, suntem acum în mare măsură patru dimensionali. Prin urmare, realitatea este mult mai schimbătoare și mult mai ușor influențată de gândurile și sentimentele locuitorilor mei.

Vă rog să nu vă speriați de această afirmație, pentru că ea oferă în același timp și o mare speranță. Pe măsură ce fiecare dintre voi, Păstrătorii Pământului meu, vă câștigați stăpânirea asupra propriilor voastre elemente interioare, Elementalii voștri interiori vă vor ajuta în păstrarea acelei rezonanțe de stăpânire. Elementalii servesc și la distribuirea acelei ”rezonanțe de stăpânire” Elementalilor interiori ai altora precum și Elementalilor planetei mele. În acest fel, Elementalii servesc la ridicarea vibrației ”persoanei lor”, în timp ce ridică și vibrația planetei mele și a tuturor locuitorilor mei.

Stăpânirea pe care o câștigați asupra elementelor fizice ale vehiculului vostru pământesc vă permite să intrați într-un parteneriat activ cu Elementalii voștri interiori, precum și cu Elementalii planetei mele. Voi aveți puterea înnăscută de a cere Elementalilor voștri interiori să vă ajute în ceea ce privește sănătatea și transformarea voastră personală, precum și în ceea ce privește sănătatea și transformarea planetei mele. Vă dați seama acum ce Ființe puternice sunteți voi cu adevărat?

ELEMENTALII APEI – ONDINELE

Apa a fost asociată cu emoțiile așa cum aerul a fost asociat cu gândurile. Elementalii Apei ai voștri, Ondinele, guvernează fluidul vostru corporal, sângele și circulația sângelui vostru care țin de domeniul inimii. Dacă inima voastră nu funcționează, muriți. Prin urmare, dacă inima voastră nu funcționează bine, voi experimentați emoția fricii, Frica de Moarte.

Pe de altă parte, și emoția iubirii este asociată cu inima voastră. Acest lucru probabil că se datorează faptului că inima voastră este și Casa Sufletului/ SINELUI vostru în care Iubirea Necondiționată poate fi simțită. Deoarece toate emoțiile voastre sunt octave ale polarizării 3D a emoțiilor de ”bine/iubitor” și a emoțiilor de ”rău/frică”, Inima voastră și Ondinele voastre, Elementele Apei, servesc ca și distribuitori ai emoțiilor voastre.

Emoțiile voastre stau la baza conștiinței voastre deoarece ele reprezintă capacitatea voastră de a SIMȚI, fi conștienți de Sinele vostru. Când v-ați născut pentru prima dată, ”sinele” vostru a fost Sufletul/ SINELE vostru. Apoi, ca și proces de ”creștere”, ați devenit din ce în ce mai conștienți de corpul vostru fizic și de ego-ul vostru care-l guverna. În cele din urmă, ”sinele” vostru a devenit sinele/ ego-ul vostru.

Din fericire, pe măsură ce v-ați expansionat conștiința, voi ați putut SIMȚI, fi conștienți de Ghizii voștri interiori, Sfântul Spirit, Îngeri și alți membri ai lumii voastre interioare. În cele din urmă, pe măsură ce v-ați continuat Calea, ați început să fiți ”conștienți” de propriul vostru Sine Mai Înalt, pe care l-ați descărcat și pe care îl integrați acum în vehiculul vostru fizic pământesc.

Și lichidul vostru cerebral spinal este tot un element de apă, și prin urmare, ține de domeniul Elementalilor Apei voștri, Ondinele. Lichidul Cerebral Spinal curge între creierul vostru și craniul vostru, prin ventriculele creierului vostru, și în sus și în jos pe șira spinării între nervii și măduva spinării pentru a vă proteja nervii și a vă facilita sinapsele neuronale primare.

MARIAJUL MISTIC

Pe măsură ce vă treziți, Zeița Kundalini, cunoscută și ca Zeița Shakti în Lumea Estică, se trezește și urcă cu repeziciune din Chakra voastră Rădăcină, chakră cu chakră, pentru a se alătura Complementului ei Divin, Lordul Shiva, în Chakra voastră Coroană. Acest Mariaj Mistic al masculinului și femininului vostru interior, nu numai că inițiază procesul prin care sunteți eliberați de polaritățile Jocului 3D, dar vă amplifică în același timp și rata de frecvență a lichidului cerebral spinal și tensiunea de alimentare potențială a întregului vostru sistem nervos.

Când Zeița Kundalini se ridică la Fruntea voastră, cea de-a Șasea Chakră, ea își lasă ”sămânța transformării” în cel de-al treilea și al patrulea ventricul al creierului vostru. Lordul Shiva, care și-a așteptat Partenera Divină în Coroană, cea de-a Șaptea Chakră, își extinde energia în cel de-al treilea și al patrulea ventricul al creierului vostru pentru a fertiliza ”ouăle” pe care partenera sa le-a lăsat pentru el. Cuplarea lor vă deschide cel de-al Treilea Ochi, inițiază perioada de gestație a totalei voastre transformări și activează octava saltului în tensiunea de alimentare a lichidului vostru cerebral spinal.

Acest șoc de frecvență mai înaltă călătorește prin întregul vostru creier și în jos pe șira spinării prin lichidul vostru cerebral spinal. Lichidul vostru cerebral spinal, încărcat acum cu o vibrație mai înaltă, încălzește fiecare nerv care se termină în creierul vostru și în măduva spinării. Măduva spinării împărtășește apoi schimbarea în frecvență cu nervii care pleacă din coloana vertebrală pentru a vă inerva întregul corp. Pe măsură ce rata/viteza de vibrație a corpului vostru fizic crește, la fel face și capacitatea voastră pentru o mai mare expansiune a conștiinței voastre. Când ancora este ridicată, nava își poate începe călătoria.

Voi, oamenii mei, v-ați început călătoria și îi ajutați cu multă iubire și pe alții să și-o înceapă pe a lor. Vreau să vă mulțumesc pentru că v-ați întârziat totala transformare în Corp de Lumină până în momentul de ACUM în care întreaga mea planetă și toți locuitorii mei pot să se întoarcă Acasă la adevăratul nostru SINE. În pregătirea acelui moment, aș vrea să vă conduc în comuniunea cu camarazii membri ai Suprasufletului nostru, Elementalii patru dimensionali care, la rândul lor, vor împărtăși mesajul vostru cu elementele voastre unu și doi dimensionale pentru a vă vindeca și transforma actualul vehicul pământesc. Apoi, Elementalii voștri vor comunica și cu Elementalii planetei mele și ai tuturor locuitorilor mei.

COMUNIUNEA CU ELEMENTALII

Comuniunea cu Elementalii voștri interiori este un pas important pentru a deveni un Maestru al Energiei, care este dreptul vostru din naștere. În timp ce lucrați într-un parteneriat conștient cu Tărâmul Elemental al corpului vostru uman, veți lucra, de asemenea, într-un parteneriat conștient și cu Tărâmul Elemental al corpului meu planetar. Vom începe acest proces cu Elementalii Focului voștri interiori.

Lucru cu SALAMANDRELE

Faceți o respirație lungă, lentă și profundă și simțiți Salamandrele, Elementalii Focului, mișcându-se ca mici șocuri fulgerătoare prin tot corpul vostru. Experimentați fulgerarea fiecărei sinapse în sistemul vostru în timp ce vedeți Salamandrele lucrând cu hărnicie în corpul vostru. Simțiți Focul vostru interior. Cereți-le Salamandrelor voastre să vă actualizeze circuitele electrice pentru a accepta și integra frecvențele mai înalte care intră în vehiculul vostru.

Amintiți-vă un moment în care ați ”scăpat de sub control” focul vostru interior. În ochiul minții voastre, re-vedeți acea situație închizându-vă ochii și chemați-i pe Elementalii Focului voștri interiori ca să vă calmeze excitația și vă ușureze zbuciumul. Aceștia ar putea fi destul de surprinși de faptul că voi chiar știți de marea contribuție pe care ei o au la viața voastră. Cu toate acestea, ei vor răspunde rapid cererii voastre.

Mulțumiți-le acum pentru serviciul lor, și prin ei, mulțumiți-le tuturor Elementalilor Focului planetei mele. Stabiliți că veți continua să căutați să vă recâștigați dreptul vostru din naștere de a fi un Maestru al Energiei, astfel încât să puteți răspândi acea Măiestrie TUTUROR cu ajutorul Elementalilor voștri interiori.

Lucru cu GNOMII

Acum, inspirați profund Esența acestor Elementali ai Focului și expirați-o încet în partenerii lor, Elementalii Pământului, Gnomii. Imaginați-vă acești Gnomi construindu-vă și re-construindu-vă corpul vostru fizic.

Scanați-vă corpul pentru a descoperi orice zonă de durere sau disconfort și chemați-i în mod conștient pe Gnomi ca să vă ajute în vindecarea acelei zone. Și ei, ar putea fi suprinși la început să-și dea seama că voi știți de ei, dar apoi se vor grăbi să vă îndeplinească cererea.

Mulțumiți-le Elementalilor Pământului voștri interiori pentru tot ceea ce fac pentru voi, și prin intermediul lor, mulțumiți-le tuturor Elementalilor Pământului planetei mele. În timp ce cooperați cu Elementalii Pământului voștri interiori pentru a vă crea o mai mare stabilitate personală, voi contribuiți și la o mai mare stabilitate planetară.

Lucru cu SILFIDELE

Respirați acum în ”spațiul” corpului vostru, în locurile ”în-între”, care par goale dar care sunt totuși pline de potențial. Chemați-vă Elementalii Aerului interiori, Silfidele, ca să curețe aceste spații, precum și tot oxigenul din corpul vostru. Odată cu claritatea corpului, simțiți cum vă crește și claritatea minții.

Mulțumiți-le Elementalilor Aerului voștri interiori pentru tot ceea ce au făcut pentru voi, și prin intermediul lor, mulțumiți-le tuturor Silfidelor planetei mele. La fiecare expirație a voastră, fiți conștienți de gândurile pe care le trimiteți în afara voastră. De asemenea, la fiecare inspirație fiți conștienți de gândurile altora. Nu sunteți singuri, excepție fac doar iluziile voastre 3D.

Simțiți cum Elementalii Aerului voștri răspândesc Unitatea de Gândire prin întreaga mea planetă. Decideți să fiți conștienți de gândurile cu care voi contribuiți la Conștiința Colectivă, în timp ce le mulțumiți Silfidelor voastre interioare pentru marele lor serviciu pentru voi și pentru planetă.

Lucru cu ONDINELE

Acordați-vă acum un moment pentru a vă conecta emoțional cu Elementalii Apei voștri interiori, Ondinele. Simțiți aceste Ondine în timp ce ele bat odată cu inima voastră și curg cu sângele vostru. Simțiți cum ele cooperează cu Elementalii Aerului, Silfidele, să poarte oxigenul dătător de viață prin întregul vostru sistem. Experimentați Curgerea Elementalilor Apei voștri. Ei nici nu lucrează nici nu trudesc. Ei pur și simplu SUNT.

Chemați Ondinele să vă învețe arta de a ”trăi în Curgere”, în timp ce le mulțumiți pentru contribuția lor la starea voastră de bine. În timp ce simțiți Curgerea în voi, răspândiți sentimentul constant de calmă conștientizare către lumea voastră exterioară prin intermediul unității tuturor Elementalilor.

Simțiți cum Ondinele voastre interioare facilitează Curgerea Comunicării și Cooperării dintre Elementalii voștri interiori, care unește apoi elementele voastre interioare ale pământului, aerului, focului și apei, în ”societatea” vehiculului vostru fizic pământesc. VOI sunteți Căpitanul acestui vehicul, și VOI aveți puterea și responsabilitatea acestei poziții. Alianța, sau discordia, voastră interioară va fi acum proiectată afară în lumea voastră exterioară prin intermediul Conștiinței Unității tuturor Elementalilor. Fiți conștienți de ceea ce proiectați, pentru că alții cu siguranță vor fi!

CÂȘTIGAREA MĂIESTRIEI/STĂPÂNIRII

Puteți câștiga măiestrie/stăpânire doar asupra a ceea de ce sunteți în mod conștient conștienți. Prin atenție și recunoaștere, Elementalii voștri pot funcționa într-o mai mare armonie cu voi și unii cu ceilalți. Odată ce ați realizat în voi înșivă o muncă în echipă conștientă, multidimensională, puteți apoi iniția acel spirit de co-operare cu lumea voastră exterioară prin simpla voastră prezență. Soarele va străluci deasupra capului vostru, apele se vor calma la trecerea voastră, pământul va înflori sub fiecare pas al vostru, iar cerul va străluci deasupra voastră.

Da, dragi oameni ai planetei mele, aceasta este grandoarea pe care voi ați exprimat-o când ați umblat pentru întâia oară pe corpul meu, și grandoarea pe care o veți recâștiga în momentul Ascensiunii noastre Planetare. Noi vom CREA acel moment ÎMPREUNĂ, Persoană, Planetă și, bineînțeles, dragii noștri Păstrători ai Apelor, Cetaceenii.

Ridicați-vă Dragii Mei, Noua Noastră ZI a Început
Mama Voastră Pământ, GaiaTraducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro