CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

sâmbătă, 19 mai 2012

Eclipsa din 21 05 2012 - portal catre originile noastre cosmice

Maine, duminica, 20 mai si luni, 21 mai 2012, noi toti, umanitatea, ne putem impartasi in binecuvantarea TATALUI CERESC in ALCYONE, Soarele central din PLEIADE.Sa primim impreuna, in deplina credinta ( manifestata prin completa , perfecta si permanenta iubire pura, infinita, neconditionata, cristica ) darurile divine, pana in profunzimea fiintei noastre, pe toate nivelurile dimensionale, in toate limbile si frecventele planetei Pamant !
Si sa ne amintim sa daruim la randul nostru tot ceea ce , cu infinita daruire, primim permanent prin gratie si drept de copii divini intrupati pe planeta PAMANT.
Mai tehnic vorbind, odata cu eclipsa inelara de soare (cu un maxim in Romania, in data de 21 mai ora 1:32 AM la RM. Valcea si 1:39 AM la Sarmisegetuza, se vor forma 3 inele de foc care vor emite, pe rand, 3 valuri de energie si informatie ce provin de la Soarele Alcyone :

- 1 cerc = 1 val va emite o energie de culoare alb-argintiu, cu aspect cetos-laptos, ce va actiona ca o purificare, indepartand si smulgand efectiv tot ce nu este bun, ce este vechi, tot ce nu mai este conform cu aceste "timpuri",
-2 cerc = al doilea val va avea culoare aurie si va reface matricea, prin reumplerea si repararea golurilor ramase in urma primului val.
- 3 cerc de foc = al treilea val - si cel mai important - de culoare galben-violet-turquaz (sau aquamarin) va contine codurile de activare, de incepere a transformarii. Practic, acest al treilea val va fi inceputul transformarii.
Aceste valuri vor actiona asupra tuturor, Mama Pamant cu tot ce se afla in, pe si deasupra - inclusiv oameni, cu singura conditie ca acestia sa fi ales si sa accepte transformarea.

Aduceti-va aminte de initierile ezoterice ale sufletului sustinute pentru noi de Ierahiile spirituale ale primelor 7 Raze Divine in Manifestare pe planeta Pamant si de faptul ca eclipsa inelara activeaza a cincea initiere ezoterica,Revelatia, prima dintre initierile cosmice.
Pe 20 Mai Luna Noua ne conduce prin “Cercul de foc” al eclipsei Solare, aliniata cu Soarele nostru si Soarele Central din Pleiade, Alcione, experimentand pentru prima data in acest fel,dupa 26000 ani, razele fotonice. Imbratisam energia Divinului Masculin ca luptatori ai luminii, stiind perfect cand sa trecem la actiuni dinamice si cand sa traim echilibrul intelepciunii si iubirii .
Intram astfel in imbratisarea Divinului Feminin pe 04 Iunie , spre urmatorul val de Ascensiune din 06 iunie , experimentand Arhetipurile Divinului Masculin si Divinului Feminin, integrarea prezentei noastre divine EU SUNT , toate razele sufletului si aspectele gemene, recunoscandu-ne pe noi insine ca EU SUNT RASA AVATAR, prin iubire si actiuni.
20 Mai este Marele Aliniament cu Pleiadele si Soarele Central Alcione, momentul experimentarii codurilor de lumina si matricii Noului Pamant al dimensiunii a cincea, in ascensiune, fara timp , fara spatiu, iubind si traind iubirea.
Ati asteptat 26000 ani sa treceti prin Inelul de Foc al elipsei.

Primind codurile de lumina veti activa actiunile lor, eliberand vechi modele karmice, la maxim posibil la momentul acum pentru fiecare dintre voi, traind recunoasterea starii voastre de Fiinte Stelare. Veti trai situatii oscilante, de relevare , de indepartare a valului iluziilor cu care erati obisnuiti.
Predati-va cu incredere Divinitatii Creatoare care sa va ajute in gasirea solutiilor !
Raza divina a intaia va curata plexul solar, inducand mai mult discernamant in activitatile viitoare, recalibrand pituitara, pineala si hipotalamusul. Va trebui sa va treziti la adevarata voastra putere interioara ,stiind cand si cum sa actionati si cand sa traiti iubirea.

Dupa acest moment, timpul se va contracta si mai mult si alegerile vor veni spre materializare.
In zilele care au mai ramas pana la acest moment - si urmatoarele zile (6-10 zile) dupa - este recomandat un regim alimentar foarte usor, bazat pe legume, fructe si multe lichide.
Sunt recomandate momente de introspectie, de regasire, de incercarea de identificare cu sine, cel adevarat.

The Lords Prayer TATAL NOSTRU


TATAL NOSTRU care esti in ceruri, sfant este numele tau, vie e imparatia Ta, faca-se voia Ta precum in Cer asa si pe Pamant. Painea noastra cea de toate zilele, dane-o noua astazi si ne iarta noua greselile noastre, asa cum si noi iertam gresitilor nostrii; fereste-ne pe noi de ispita si indeparteaza pe cel rau de la noi. Caci a Ta este marirea, si imparatia si slava, in veci. Amin.

Long time sun Snatam kaur

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro