CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 18 martie 2012

Soarele vostru multidimensional


Mesaj de la Arcturieni

Dragii noștri, bine v-am regăsit! Noi suntem Arcturienii!
Probabil, foarte puțini dintre voi cunosc în detaliu despre furtunile geomagnetice. Există tot felul de explicații date acestor fenomene, unele destul de corecte. Dar explicațiile care se dau lămuresc parțial
problemele legate de aceste furtuni. Rămân încă o mulţime de mistere pe care oamenii voștri de știință nu le-au deslușit.
Toți cunoașteți că furtunile magnetice sunt efecte ale activității solare, dar, probabil că nimeni nu vede o legătură între acestea și conștiința astrului vostru solar. Atât timp cât acest mister nu este rezolvat, nu se poate şti ce sunt cu adevărat furtunile electromagnetice.
Adevărata esenţă a soarelui, a vânturilor solare și furtunilor electromagnetice poate fi corect înţeleasă doar de o conștiință multidimensională, acesta fiind, de asemenea, motivul pentru care nu se

cunoaște numele intrinsec al acestui astru, căruia voi îi spuneti simplu SOARE, fără a-l personaliza în vreun fel.
Știm că o înțelegere exhaustivă a acestui subiect este practic imposibilă în dimensiunea a 3-a în care vă aflați, motiv pentru care încurajăm channeler-ul să nu dispere, când va fi vorba de lipsa parțială de coerență în ceea ce-i comunicam sau în găsirea unor termeni adecvați de exprimare a sensurilor și semnificației pe care i le intuim.

Soarele este o stea care se manifestă și este activă pe mai multe niveluri, nu numai în dimensiunea 3D, cunoscută și de voi. În alte lumi paralele și dimensiuni există sateliți și planete care orbitează în jurul soarelui pe care voi îl cunoașteți doar parțial. Unele dintre aceste planete sunt foarte mari, altele mai mici, sau mult mai mici decât Pământul.
Datorită naturii sale multidimensionale, Soarele are multe nume, în fiecare dintre dimensiunile care-i recunoaște și-i revendică existența.
Fiecare dimensiune, fiecare lume a acestor dimensiuni, recunoaște doar partea de soare care oscilează pe spectrul său vibrațional, restul „nu există“. Soarele total, din care face parte și cel observat de lumea voastră, este însă o entitate multidimensională.
Se spune că așa cum este jos este și sus. De ce ar trebui ca soarele să funcționeze în altă dimensiune diferit de cum o face în 3D?
Sarcina Soarelui, pentru care s-a pregătit de milioane de ani, este să vă catapulteze pe voi și sistemul vostru cunoscut, într-o dimensiune mai înaltă decât cea în care vă aflați, trecându-vă printr-o dimensiune tranzitorie (4D), în care veți avea o conștiință mai înaltă, totuși încă limitată. Deci saltul de la 3D la 5D va fi unul ponderat de realitatea unei dimensiuni intermediare, de tranziție, foarte necesară acomodării și transformărilor care se impun ființei voastre. În toată această perioadă, fața Soarelui va fi în continuă schimbare coroborat cu faza de tranziției în care vă veți afla.
Nu există multe stele cu această calitate unică (multidimensionalitatea n.m.), și exact aceste stele nu au un nume, în sensul convenţional.
Aceasta este așa pentru că mintea voastă n-ar suporta o impolzie în sine care să o poată trece printr-o inflexiune (gaură) pentru a ajunge dincolo de limitele cunoașterii voastre (?)
Numai planete precum a voastră, care au un rol divin special în univers, sunt asociate cu o astfel de stea, precum soarele vostru. Rolul unic al planetei este de a fi un experiment pentru evoluția Divină. Ca atare, ea trece prin mai multe faze experimentale şi provocări.
Aceste stele sunt aşa-numitele „substații intermediare”, utilizate întotdeauna în cazul în care este nevoie de anumite schimbări de profunzime.
La scară universală, milioanele de ani reprezintă doar o clipire, deși pentru ființe precum sunteți voi durata acestor perioade este de neimaginat. Ați putea înțelege aceasta doar dacă ați ajunge să străbateți mai multe dimensiuni și să vă aflați simultan în mai multe tărâmuri.

Pentu a înțelege cât de cât aceste adevăruri cosmice, vă sugerăm să vă folosiți intuiția, abandonând, pe timpul experimentului, mintea liniară, cu intenția de a accepta paradoxurile.
Să spunem ceva și despre vânturile solare și variațiile câmpurilor geomagnetice de pe Pământ.
Ceea ce voi numiți perturbaţii reprezintă fluxuri energetice de anumite frecvențe pătrunse în dimensiunea voastră din alte dimensiuni și lumi paralele prin intermediul părții voastre de soare, validat de dimensiunea a 3-a, cu influență asupra domeniului vostru geomagnetic.
Deoarece corpurile voastre sunt calibrate pentru un anumit domeniu geomagnetic (ca intensitate și lărgime de bandă magnetică), abaterile importante de la valorile uzuale nu sunt uşor de suportat.
Cu toate acestea, afluxul acestor energii dinspre alte tărâmuri ale universului a fost permis de Divinitate pentru a sparge coconul vostru energetic stabilizat de o lungă perioadă de timp și în care nu se mai
întâmpla nimic important și stimulator pe calea evoluției.
Convingerile voastre bazate numai pe realitățile planului dualității sunt mult diferite de realitățile universale, tot ceea ce depășește puterea voastă de înțelegere fiind considerat, fie că nu există, fie că
aparține unor forțe necunoscute, imposibil de acceptat.
Luaţi în considerare puterea minţii, căci ea creează lumi. Dacă în ființa voastră există întipărite noțiuni percepute mental sau senzorial ca aparținând categoriilor de “diferit” şi “necunoscut”, pe care le asociați cu aprecierea că sunt “deranjante” şi “incompatibile”, creați o linie de rezistență și incompatibilitate care vă condamnă la izolare și neacceptare, ceea ce înseamnă accentuarea sau perpetuarea unei tendințe de contracție.
Cum toate lucrurile, acțiunile și evenimentele au la bază energia de o anumită vibrație, refuzul vostru de a le accepta existența va ridica până la urmă un zid între ele și lumea pe care v-ați creat-o, ajungând
ca, până la urmă, în mod explicabil să nu mai existe nimic „dincolo” de realitatea care v-ați creat-o.
Și cum “dincolo” înseamnă totul, mai puțin voi,puteți fi siguri că L-ați lăsat și pe Dumnezeu “afară”.
Izolat prin propria ta voință, ți-ai creat aria ta existențială, lumea ta liniară, bazată pe experiențe pe care le-ai încercat și le vei repeta mereu, căci, de fiecare dată, vei apela la trecutul tău, sau al colectivității căreia-i aparții. Logica individuală, sau colectivă, egregorul pe care l-ați creat, nu vă va ajuta să vedeți întregul tablou al creației.
Această constatare ne determină să vă îndemnăm ca în tot ceea ce faceți, să apelați la intuiție, la contemplare, nu la mintea care vă trimite imediat la egoul vostru pământesc, la depozitul vostru de vechituri.
Recapitulând, dorim a vă ajuta să vă extindeți conștiința și înțelegerea că tulburările prin care treceți voi și planeta voastră, în această perioadă, sunt inerente saltului evolutiv obținut prin deschiderea inimii spre realitățile universle la care puteți ajunge dacă vă mențineți dorința constantă de a evolua.
Creaţia este un infinit variabil și, în dinamica ei, veți constata că legile fizicii care v-au guvernat în dualitate își pierd valabilitatea în dimensiunile superiare. Chiar și mintea funcționează diferit în
dimensiunile superioare. De fapt, ea va fi cea care vă va ajuta să fundamentați și să stabilizați noile legi după care se va conduce umanitatea în viitor.
Orizontul cunoașterii voastre se lărgește rapid căci zidurile care vă înconjurau se topesc. Închisoarea în care v-ați aflat milenii se destramă și totul începe acum să capete claritate și lumină.
Toate transformările sunt simțite de corpul vostru, fapt pentru care trebuie să aveți încredere că manifestările neplăcute, disconfortul, sunt pasagere și sunt inerente acestei perioade.
Multe se întâmplă acum în ființa voastră: se aduc și se replantează codurile genetice, se înmulțesc spiralele ADN, crește vibrația secvențială și globală a fiecărei ființe umane, celulele noi care se
creează în corp nu vor mai avea la bază carbonul, ci cristalul (siliciul). (Ne referim, desigur, la umanii
aflați în procesul de ascensionare).
Trebuie să spunem că se observă o creștere exponențială a ratei ființelor umane care se trezesc, în paralel cu numărul din ce în ce mai mare al sufletelor evoluate care au ales să se nască pe Pământ, în
această perioadă.
Schimbările sunt incontestabile pentru orice observator onest, cu toate că totul este dominat acum de haos, în multe domenii ale vieții pe planetă.
De la an la an, schimbările sunt tot mai evidente.
Cănd vă hotărâți să le apreciați onest, apelați la inimă, nu la mintea sau egoul vostru omenesc!
Noi, Artcturienii, rămânem alături de voi, vă iubim și vă susținem ca întotdeauna!
SURSA: http://radiantlyhappy.blogspot.com.au
(3 mart. 2012; channeler: Ute)

FIE SA NE REGASIM IN IUBIRE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro