CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 12 februarie 2012

INTERACTIUNE cu ELEMENTALII AERULUI, FOCULUI, PAMANTULUI si APEI


Sfaturile Dianei Cooper :

Ghidul meu KUMEKA spune ca un lucru foarte important pentru ca noi sa trecem lin in Era de aur incepand cu 2012 este sa invatam sa lucram cu elementele primordiale. Vom avea astfel ajutor in orice situatie dramatica.

Oamenii au puterea de a influenta elementalii care lucreaza cu aerul, apa, pamantul si focul. Trebuie sa ramanem calmi in mijlocul oricaror probleme, binecuvantand mediul inconjurator si rugand elementalii sa lucreze gentil si benefic.

ASA LUCREAZA.

Aer
Unicornii supervizeaza elemental AER. Sub comanda lor se afla Maestrul Elemental al AERULUI : DOM .Uneori ii puteti vedea fata printre nori. El coordoneaza elementalii aerului : sylphs. Daca a pornit un vant puternic , invocati Unicornii si rugati-i sa solicite Dom si sylphs sa lucreze lin si gentil.

FOC
Arhanghelul Gabriel domina Focul. Sub comanda sa se afla Maestrul Focului, Thor si elementalii, salamandrele. Ii puteti ruga sa aduca caldura unui foc sau sa linisteasca unul. Dragonii de foc sunt fiinite elementale pentadimensionale si pot curata negativitatea oamenilor sau a locurilor.

PAMANT
Lady Gaia, entitatea angelica a planetei noastre, cunoscuta ca si Mama Pamant, ingrijeste de elementul PAMANT. Maestrul elementului este Taia care comanda elementalii de pamant, gnomi, goblin, pixis. Le puteti cere ajutorul in cazul unor miscari de pamant de orice fel.

APA
Poseidon este cel care supervizeaza elemental APA. Apa poarta dragostea si dorintele universului. Apa este pretutindeni- in atmosfera si in corpurile noastre- si ea sustine totul. Din acest motiv IUBIREA este liantul Universului. Neptun este Maestrul Elementului Apa si elemetalii care il asculta se numesc ondine. Pentru a calma o inundatie sau a raspandi apele unei ploi, chemati-le in ajutor.

Atata timp cat ramaneti calmi, centrati in Scanteia Divina din centrul fiintei voastre si vorbiti cu elementele, ele va vor asculta. Este important sa practicati aceasta stare si sa interactionati des cu elementalii asa incat veti putea influenta situatia in momente de criza.

(http://www.dianacooper.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro