CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

marți, 13 iulie 2010

Amanunte importante despre MOSTENIREA ENERGETICA a STRAMOSILOR


Am gasit un articol pentru invatatura si bucuria sufletului pe care il redau mai jos :
1.
Fiecare natiune are propriul sau Consiliu situat in planurile subtile, alcatuit din vibratia acelor Preoti, Maestri, Initiati si Profeti care au adus si aduc prin ei vibratiile celeste pe acel pamant.

Acest Consilu este o constiinta colectiva a Inteleptilor sau Batranilor, le atribuim acest nume deoarece sunt entitati cu un inalt grad de evolutie care desi ar putea sa se reuneasca cu Lumina Creatorului aleg calea serviciului si isi prelungesc existenta in planurile energetice in care exista separare/individualizare pentru a actiona ca si canale de transmisie a celor mai inalte vibratii Divine catre natiunea si pamantul pe care il slujesc. Ei sunt o sursa de intelepciune si de cunoastere pentru toti aceia care continua lucrarea lor din planul terestru.

Aceste entitati nu au slujit doar pe acest pamant, ei au avut multiple serii de reincarnari in culturi si civilizatii diferite in care au acumulat cunoastere, si atunci cand aleg sa se puna in serviciul umanitatii o fac slujind o anumita natiune.

Deci putem spune ca Spiritul unei natiuni are:

-proprii sai ghizi spirituali

-Consiliu al Batranilor

-proprii ingeri pazitori care fac parte din Ordinul Arhanghelilor


Ordinul Arhanghelilor

Arhanghelii in plan energetic sunt o constiinta colectiva. In functie de manifestarea acesteia voi identificati fascicole individualizate carora le asociati nume si atribute divine pentru a lucra mai usor cu acest intreg.
Arhanghelii calauzesc o natiune in diverse etape istorice, pe baza criteriului de rezonanta intre vibratia lor si cea a constiintei colective a acelui popor.Aceasta constiinta angelica se manifesta ca si calauzitor al natiunii, protector al sau prin vibratia unui reprezentant al sau (exista un Arhanghel protector al acelei natiuni intr-o anumita perioada istorica). Analizand istoria observati ca exista natiuni care pe parcursul unei perioade sunt orientate catre progress tehnologic, catre vindecare, catre spiritualitate, catre eliberare de sub regimuri autoritare, catre purificare si transmutare.

Consiliul Ghizilor

In acest Consiliu regasim Arhetipurile energetice ale: Marelui Preot (cel care prin ritual asigura legatura intre cer si pamant), ale Maestrului (fiului Christic, Daimonului , fiinta care prin existenta sa, prin faptele sale materializeaza energia lui Dumnezeu), ale Profetilor (mesagerii divini), ale Initiatilor sau lucratorilor in lumina.

Consiliul Batranilor, al ghizilor exista atat la nivel statal cat si la nivel planetar.

Consiliul Planetar al acestor Intelepti il puteti vizualiza ca pe un model sferic al Florii Vietii, in care nucleele-microsferele constituente sunt consiliile statale.

2. Seria de intrebari si raspunsuri.


-Exista o tendinta in randul celor preocupati de spiritualitate, de conectare, de cunoastere a traditiilor initiatice dacice. Exista o explicatie?

Fiecare fiinta apartine unei familii biologice, ea este preocupata de a-si cunoaste familia, bunicii, strabunicii. La nivel spiritual fiecare fiinta apartine unei familii energetice. Familia spiritului este cea originara si eterna, familia energetica terestra este temporara, dobandita la incarnare, reprezentata prin natiunea in care spiritul a ales sa vina. Si la acest nivel energetic dorinta fiintei este de a isi cunoaste familia spirituala din care face parte prin aceasta existenta si pentru aceasta studiaza traditiile stramosilor, traditiile ancestrale.Conectarea la vibratia stramosilor reprezinta o cale care conduce la conectarea la vibratia Consiliului Inteleptilor, a ghizilor acelei natiuni.Fiintele care manifesta aceasta dorinta, care simt aceasta chemare a stramosilor sunt acelea care au ales misiuni prin care sa slujeasca pamantul si poporul in care s-au incarnat.

Cand o fiinta alege sa se conecteze la vibratiile unei civilizatii (si aici vorbim nu numai de civilizatiile care au existat pe acest pamant, procesul este valabil pentru orice civilizatie), ea inainteaza cererea Spiritului si acesta o directioneaza catre Consiliului Batranilor acelei civilizatii.

Din punct de vedere initiatic studiul unei civilizatii se poate face prin:

-cunoasterea zeitatilor/entitati lor cu care se comunica.Numele este important pentruca el reprezinta o poarta de acces catre energia entitatii. De asemenea este util de stiut sfera de responsabilitati a acelei zeitati, in ce arii de actiune, de materializare i se invoca ajutorul.

-procedeele si ritualurile practicate:de initiere, de vindecare, de stabilire a comunicarii, de ancorare a vibratiilor entitatilor protectoare in acel spatiu terestru.

-organizarea terestra initiatica: structura religioasa, organizarea si localizarea templelor si a locurilor sacre.

-Ce se intampla daca multe din aceste informatii sunt acoperite de uitare, se mai cunoasc doar nume de zeitati si cateva locuri sacre?

In acest caz prin meditatii colective sau individuale pe locurile sacre, meditatii unde fiintele isi exprima dorinta sincera, pura, de a fi in serviciul unei natiuni, fiecare va primi informatiile proprii, sistemele individualizate de vindecare, de initiere, de comunicare, in functie de misiunea sa personala. Fiecare ansamblu energetic astfel receptionat face parte din intregul initiatic al acelei natiuni. Acordarea la vibratiile unui loc sacru se face cel mai usor prin calatoria in planul fizic in acel loc si impregnarea structurilor fiintei cu energia portalului sau se poate face prin calatorie astrala. Fiecare loc sacru are Gardienii sai, carora li se cere permisiunea de a intra energetic in acel spatiu, li se enunta intentia pentru care se face calatoria si apoi urmeaza o parte foarte importanta a procesului-informatiile primite trebuie transpuse intr-un model terestru, daruite, pentru a beneficia si celelate fiinte care sunt deschise, dornice sa invete.

-Locurile sacre pot fi numite si portaluri?

Pot fi numite portaluri active, deoarece exista si portaluri in potential. Sacraliza rea poate fi considerata activarea in planul terestru a poartalului. Lucrul fiintelor cu energiile transferate printr-un portal amplifica atat capacitatea energetica a locului cat si a omului.

Orice loc de pe planeta poate fi transformat intr-un portal prin lucurul unor echipe de intiati. Acestea se incadreaza in categoria portalurilor deschise de catre om.

Exista de asemenea si portalurile naturale, locuri care ”nativ” reprezinta “autostrazi” energetice, locuri care au fost identificate de initiatii din toate vremurile, care au lucrat pe ele si le-au amplificat.

Portalurile naturale sunt si erau plasate in afara asezarilor umane.Centrele religioase,templele din asezarile umane sunt portaluri create prin lucrul initatilor.Este adevarat ca localizarea acestor centre se facea prin detectarea locurilor cu energie pura.In timp ce portalurile create de initiati slujeau preponderent acelui pamant si natiuni, portalurile mari au un rol mult mai important, ele sunt canale principale ale grilei energetice terestre, ale matricii energetice planetare, facand parte din aceasta inca de la crearea ei. Acestea au o functiune mult mai vasta,initiatii acelor vremuri stiau aceasta si in jurul lor nu se construiau centre urbane, militare, economice pentru a nu exista interferente de vibratie si conserva puritatea locului.In aceste locuri calatoreau acele grupuri de initiati atunci cand misiunile lor vizau aspecte de lucru de ordin planetar.

Existau portaluri marcate prin temple (cele de interes national), existau si portalurile planetare ascunse, nemarcate prin constructii si aceasta deoarece intr-o lume chinuita de lupte si de razboaie, fiecare natiune prin Marii sai Preoti protejau matricea energetica terestra. Aceste portaluri au protectii create de Marii Preoti, sunt si astazi ”ascunse” energetic, ele pot fi descoperite si se poate intra in energia lor doar prin rezonanta vibrationala. Aceste portaluri sau le spunem ”protectii magice” care au rolul de a lasa sa intre si sa lucreze cu aceste energii doar acele fiinte cu un inalt grad de puritate, fiinte lipsite de orgolii personale, de dorinte de putere si de recunoastere, acele fiinte de o inalta modestie care lucreaza pentru evolutia planetei fara ca cei din jur sa stiu ce fac aceasta tocmai pentru a nu isca intrebari, tocmai pentru ca mentalul colectiv sa nu interfereze cu vibratia lor. Aceste fiinte au existat de-a lungul timpului si exista si astazi, trecand neobservati pe scena vietii terestre dar luminosi si radianti in planurile subtile.Ii putem numi Pastratorii Sigiliilor, cei care ancoreaza in planul terestru prin structura lor vibratiile care curg prin aceste portaluri.

-Exista multe fiinte care releva public informatii despre portalurile planetare, care conduc grupuri de initiati pe aceste portaluri si lucreaza pe ele.
Este sau nu informatia codificata la un anumit nivel?

Sunt 2 aspecte in discutie aici:

-in primul rand exista diverse grade de initiere ezoterica - de accesare a planurilor subtile.Fiecare initiat acceseaza un palier vibrational si aduce de acolo prin el, energii sub diverse forme:informatii, transfer direct.

- in al doilea rand exista misiuni de viata specifice: unele fiinte au in misiune acest aspect al daruirii informatiilor pe cale constienta, altele au ca misiune conservarea energiilor care curg prin portaluri, ancorarea acestor energii in planul terestru, si pentru aceasta este nevoie ca ei sa isi pastreze un anumit nivel de frecventa care sa le permita stabilirea rezonantei.Acestia din urma nu sunt ”specializati” pe impartasirea in mod public a energiilor, ei lucreaza individual sau in colectivitati cu aceeiasi misiune, numai si numai pentru a ancora energia portalului.

-Ce anume califica o persoana pentru lucrul cu energia portalului?

O fiinta este atrasa de lucrul cu energia portalurilor in general sau a unui anumit portal (loc sacru) in particular pe baza criteriului rezonantei energiilor sale cu energia portalului. Ea se va simti atrasa de acel loc, chemata, va visa, va primi ”accidental” informatii despre acel loc, acel loc este optim pentru structura sa energetica. Urmeaza alegerea pe care trebuie sa o faca fiinta, alegere care consta in a fi de folos celor din jur cu ajutorul acestor energii primite.In ultimul rand gradul de puritate, altruismul si nivelul energetic per ansamblu va dicta palierul vibrational pe care se va situa.

-Exista la noi locuri sacre situate in munti si in pesteri? In aceste locuri merg acum multe persoane din curiozitate, ce se va intampla cu ele?

Dupa cum observi locurile pe care le-ai enumerat au protectii naturale, ele sunt situate in afara campului energetic generat de oameni.

Initiatul nu merge pe un portal din curiozitate, el merge respectand sacralitatea locului, stiind fara echivoc care este intentia sa de lucru.Chiar daca grupuri de oameni merg din pura curiozitate ei nu pot afecta energia portalului, cel mult pot genera lucru suplimentar pentru initiatii care lucreaza in acele zone si care trebuie sa izoleze oarecum de mentalul colectiv.

-Existe fiinte care incearca sa impurifice energia portalului.Ce se intampla in aceste situatii?

Energia unui portal este de asa o finete incat nu poate fi impurificata. Aceste fiinte nu pot intra energetic in portal daca nu au puritatea necesara.Ce se poate face este impurificarea atmosferei energetice din jurul punctului de ancorare al portalului in planul terestru, astfel incat cei care se pot conecta sa o faca mai greu sau deloc, dar reluam-energia propriu-zisa nu se poate modifica.Sa spunem de exemplu ca un portal ancoreaza frecvente din dimensiunea Christica. Ce lucrare din planul terestru crezi ca ar putea vreodata impurifica energia Christului Cosmic? Ar putea doar bruia frecventa fintelor care se pot conecta la frecventa Christului Si aceasta bruiere nu este o lupta, este o modalitate de purificare si inaltare vibrationala.

Aceste teorii care se refera la conspiratii, la lupte si confruntari, in plan energetic au un singur scop - sa va mentina mentalul fixat pe un palier vibrational scazut. Palierul luptei si al confruntarii nu permite conectarea la vibratii pure, angelice, Christice, sferele Elohimilor, etc. Palierul de lupta vi se inoculeaza in mental, unii il accepta de bunavoie si raman ancorati gandindu-se continuu la conspiratii si planuri ascunse, nemaiavand timp si energie pentru a medita la puritatea din ochii unui copil, al unui animal, al unei flori. Pe masura ce hraniti aceste ganduri, pe masura ce intrati in bucla discutiei si a dezbaterii acestor subiecte, energia de lupta si de conflict se va manifesta fizic in viata voastra, pentruca planul mental este sursa care genereaza energia planului emotional si ulterior a planului fizic.

-Exista o ingrijorare legata de faptul ca fiinte din alte tari vin aici sa se conecteze la energia portalurilor noastre.

In primul rand portalurile nu sunt ale voastre.Voi sunteti temporar imbracati intr-o haina terestra. Portalurile sunt ale planetei si ale universului. Initiatii din alte tari care stabilesc rezonanta vibrationala cu portalurile de pe teritoriul tarii uneori nici nu au nevoie sa o faca fizic, se plaseaza direct in energia vortexului prin calatorie in planul energetic. Repetam - se conecteaza la energia unui portal numai aceia care stabilesc rezonanta vibrationala. Grija initiatilor de pe acest pamant ar fi mai degraba sa isi pastreze puritatea proprie: simplul gand de teama, de frica ca ceva s-ar putea intampla portalurilor, ca acestea le apartin cumva, sunt tipul de ganduri generate din planul terestru care au rolul de a impurifica mentalul. Planeta este un intreg, umanitatea este un intreg, “noi toti unul suntem”. Modelul mental de tipul ”acestea sunt portalurile noastre, acestea ale voastre” induce divizarea, separarea.

Si cheia este aici:initiatul cand lucreaza pe un portal devine una cu portalul, cu planeta, cu universul, el nu poate actiona dintr-un model mental de separare.De aceea este important sa filtrati informatiile care va intra in campul mental, pentru ca va pot afecta capacitatea de lucru cu portalurile.
Si am enumerat aici 2 modele mentale care pot genera impurificarea vibrationala:
-modelul de lupta
-modelul de separare, de divizare

Portalurile sunt cai universale de transfer energetic, nu conteaza carei tari ii apartin initiatii care le pot accesa, important este ca acesti oameni exista si lucreaza.

Articol preluat de pe site: ... www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro