CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

vineri, 5 martie 2010

Echinoctiul de primavara - oportunitate de comuniune cu natura si elementalii ei


ENERGIILE PENTRU MARTIE 2010

Familie iubita de lumina, treceti cu adevarat prin energii de transformare profunda si schimbare. De la activarea retelelor Trandafirului Sacru si a Portalurilor de pe 11:11 2009 si activitatea puternica a Lunii si Soarelui, din primele doua luni ale acestui an, ati simtit, cu adevarat, accelerarea pulsului cosmic, asa cum e el primit pe Pamant. Acest lucru afecteaza grilele magnetice ale planetei si vremea pe ambele emisfere.

Aceasta este o schimbare puternica si aduce binecuvantari mari, chiar daca este traita ca experienta, chiar acum, in moduri stresante si greu de suportat pentru multi dintre voi. Aceste vremuri vor trece, si cel mai tarziu la Echinoctiuul din martie, va veti recapata echilibrul interior si exterior, dupa acest val intens de energie cosmica.

Iubitilor, Echinoctiuul din luna martie va fi o „iesire in evidenta”, in etapele urmatoare ale evolutiei voastre spirituale si fizice. Multi dintre voi vor beneficia de activarile si transformarile in curs de desfasurare, care au fost experimentate la glanda pineala, la Chakra coroanei si Ajna, dar si in ADN. Veti incepe sa observati ca aveti perceptii noi, mai profunde, daruri si abilitati deosebite, pe masura ce corpul vostru de Lumina primeste mai multa Lumina si aceasta este transmisa la structurile fizice ale creierului, la glanda pineala si pituitara, la inima, mai ales la thymus si la Chakra inimii. Acest lucru va extinde si intensifica capacitatea de a vedea, de a auzi, de a comunica pe dimensiunile superioare si cu o capacitate intuitiva crescuta.

Acest lucru inseamna, preaiubitilor, ca veti fi mult mai empatici si telepatici. Veti incepe sa comunicati mai mult cu inima, cu sentimentele, cu intuitia, decat cu cuvintele. Pe masura ce vei fi mai intuitivi, veti aprecia in continuare cuvintele, insa veti deveni mai constienti de energia din spatele lor, decat de sensul lor, strict la nivel mental. Tacerea va deveni la fel de importanta ca si cuvintele. Capacitatea de a sta in tacere si de a simti energia Iubirii, in aceasta tacere, va deveni mai importanta in acesta noua energie, in care veti intra dupa Echinoctiuul din martie.

Intr-adevar, preaiubitilor, la acest Echinoctiu din martie, energia Trandafirului Sacru(in chakra coroana) , va deveni stabila si deschisa, va fi stralucitoare si radianta si va ilumina planeta intr-o Lumina de aur. Aceasta este Lumina de Aur a Iubirii Neconditionate Inaltate, pe care o numim "Constiinta Christica". Acesta este echilibrul perfect al Cerului si al Pamantului, care exprima Iubirea Divina a Creatorului/ Sursei, prin Forma Umana. V-am incuraja intr-adevar ca, in aceasta data, sa va uniti intr-o Ceremonie sacra, pentru a sarbatori energia cosmica Christica si Inaltarea voastra proprie rapida, sau accelerare in noi modalitati de a Fi.

Aceia dintre voi care au activat "Codurile Graalului " si au devenit primitori ai Luminii de Aur, a Iubirii Neconditionate, vor avea, de asemenea, abilitati intensificate de a materializa si vindeca. Deschiderea Trandafirului Sacru si a Chakrei Coroanei va va intensifica capacitatea de a vedea si auzi la niveluri superioare. Portile Perceptiei vor fi pe deplin deschise pentru cei ce sunt treziti si gata sa apara la acest nivel nou de a fi si de a trai. Iubitilor, sunteti deschizatorii de drum, cei care vor accesa aceste capacitati noi, astfel incat intreaga omenire sa-si poata descoperi dreptul din mastere, ca "Sfantul Graal" – vehiculul fizic pentru Lumina si Iubirea Spiritului.

Iubitilor, noi cei din taramurile angelice cerem sa devenim mai constienti de ceea ce sunteti. Ca ingeri umani, aveti cu adevarat acces la puterea personala mare, care curge din Lumina Divina launtrica. Aceasta este o putere care poate fi folosita numai pentru binele cel mai inalt al tuturor. Este puterea de a iubi, de a vindeca, de a materializa si de a avea grija de ceilalti. Va cerem o sa acceptati, sa o primiti, sa o cinstiti si sa o tratati cu cel mai mare respect si recunostinta, intrucat acum se naste in voi. Acesta este darul care de doua mii de ani se dezvolta in voi.

In curand va aparea un mod adevarat de a intelege Noua Omenire si darurile ei de Iubire. Acestea sunt daruri de Frumusete si de Iubire si nu aveti motiv sa va temeti. Multi dintre voi au ezitat sa-si accepte abilitatile, din cauza amintirilor din vietile trecute, cand au fost persecutati pentru ca au folosit astfel de daruri. Dar sa stiti ca, in aceste vremuri, este momentul potrivit pentru a accepta faptul ca abilitatatile de a primi mesaje pentru Miracolele Divine, este scopul noii forme fizice a omului angelic al noului Pamant.

Sinteza martie 2010
Familie iubita de Lumina, in aceasta ultima accelerare a frecventelor Luminii, ati mai experimentat multe aspecte ciudate legate de vreme si in miscari ale Pamantului.
Au fost haos in taramurile Elementalilor, intrucat energiile clocotesc intre Inima Cosmica, Inima Solara si a Pamantului insusi. Elementalii au raspuns in felul lor, cu dorinta de a curata, de a vindeca si de a sarbatori. Dar acum, dragii nostri, este momentul ca sa va asumati din ce in ce mai mult responsabilitatile de Pastratori ai Pamantului si sa intrati in parteneriate si relatii de lucru cu natura si energiile Elementale.

La Echinoctiul din martie, a anului 2009, sarbatoriti Reconectarea Elementalilor, care va va permite sa creati Noul Pamant, in parteneriat cu Elementalii si cu natura. Dar, acum, foarte putini dintre voi lucreaza cu acest Parteneriat. In noul Pamant, veti gasi Unimea cu plantele, animalele, mineralele si ceilalti oameni. Darurile voastre de comunicare si vindecare vor fi exercitate in parteneriat cu acesta alte fiinte de pe planeta.

Preaiubitilor, fiecare dintre voi poate crea ceea ce noi numim biosfera, chiar in propriile voastre case, oricat de mici ar fi ele. Exista o „sfera” de energie care este consacrata relatiei voastre cu plantele, animalele si mineralele. Ea poate fi in ghiveci cu o floare si cateva cristale, care reprezinta Podul vostru Sacru spre Taramul Elementalilor, sau poate fi o gradina in care danseaza energiile Elementale ale naturii [NOTA EDITURII: pentru o cunoastere si intelegere mai profunda a lumii Elementalilor, va invitam sa cititi cartea Spiritele naturii si Fiintele Elementale, care va aparea saptamana viitoare]

Au fost multe exemple de suflete frumoase care au invatat cum sa comunice cu animalele si Natura si sa creasca plantele cu dragoste pentru placere sau pentru hrana. De asemenea, in trecut, toate spatiile sacre si templele au fost cu impodobite cu gradini frumoase, pentru a sarbatori parteneriatul de lucru intre Creator, oameni, Ingeri si energiile Elementale. Ati uitat asta, pentru ca multi dintre voi vizitati locurile sfinte ca turisti si nu vedeti ca, odata, acestea au fost locuri de mare sacralitate, unde Natura era si ea considerata a fi sacra.
In orasele moderne, ati uitat natura si vedeti copacii si plantele doar ca pe alimente sau resurse. Dar aceste fiinte vii au fost create pentru a trai Bucuria si pentru a va aduce bucurie, in parteneriate sacre.

Sa stiti dragilor ca, atunci cand intrati pe deplin in parteneriat sacru cu natura si cu energiile Elementalilor, veti avea capacitatea de a comunica cu ei. Acest lucru va insemna ca veti sti cand vor aparea evenimente meteorologice extreme si le veti putea modifica prin cooperarea dintre Elementali si oameni. Aceasta va fi o cooperare plina de iubire si nu o manipulare agresiva, in numele "Stiintei". Savantii vostri sunt perceputi de catre regatul elementelor ca agresivi, ostili si lipsiti de respectul pentru sfintenia vietii. Este deci, de mirare ca aceasta este ceea ce vedeti, ca reflecatat intr-o oglinda, atunci cand priviti asa-numitele "dezastre naturale"? A venit momentul ca sa aratati respect si veneratie, pentru ca aceste energii sa vi le trimita inapoi.

Dragilor, crearea unei energii a biosferei va permite sa creati o sfera mica de energie, in care natura si energia Elementalilor sa fie respectate si iubite, iar energia omului si cea a Elementalilor sa prospere impreuna. Aceste "sfere" diferite, vor incepe sa rezoneze impreuna si se vor uni intr-o retea de iubire, care va oferi baza pentru o relatie mai iubitoare si mai pasnica, cu natura si cu energiile Elementalilor. Fiecare dintre voi poate contribui – si, la festivitatile Echinoctiului din martie, ar fi bine sa invitati energiile Elementalilor, pentru a sarbatori un an de parteneriat si iubire, in Noul Pamant.

Uniunea sacra si parteneriatul in energia Noului Pamant

Iubitilor in urmatorii doi ani, va veti concentra tot mai mult pe energia de parteneriat si relatii si, in special, pe Uniumea Sacra. Acest lucru se va intampla, pentru ca, pe masura ce intrati in a cincea dimensiune de Lumina, veti deveni mai constienti de ceea ce numim noi "Tiparul fractal al Unimii". Aceasta este tiparul original de Creatie, in care Unul devine Doi si Doi devine Unul, pentru a crea. Da, este un paradox minunat, care descrie Ciclurile si Pulsarile Dansului Vietii.

Astfel, veti percepe ca esenta "Unimii" este exprimata in diversitate si in in cooperare prin acordul de parteneriat. Puterea lui Unu poate fi accesata numai prin trairea acestui parteneriat, fie prin Parteneriatul intern, fie prin cele exprimate in Realitatea exterioara, ca o oglinda pentru dansul vietii. Astfel, veti fi din ce in ce mai concentrati pe moduri de a exprima parteneriatul la toate nivelurile si cum sa fiti in Parteneriate care sunt o adevarata expresie a esentei voastre interioare a Iubirii Divine.

Pentru a sprijini acest proces, Corpul Ceresc al lui Saturn, din sistemul vostru solar, va trece prin Casa a 7-a din zodia Balantei, va fi acolo pana la sfarsitul anului 2012, cu un scurt moment de retrogradare in Fecioara, de la mijlocul lunii aprilie, pana in luna iulie a acestui an. Casa a 7-a este locul de parteneriat si de uniune sfanta, de armonie si echilibru. Saturn este agentul de restructurare energetica si, in aceasta perioada de doi ani, veti experimenta intr-adevar, o restructurare completa a ideilor uniunii si parteneriatului, la o frecventa de armonie si iubire, care trece dincolo de energiile vechi ale puterii si schimburi sexuale.
Toate parteneriatele din a 5-a dimensiune vor rezona cu tiparul uniunii sacre, in Iubire, echilibru si armonie.

Cei care cauta activ, intentia de uniune sacra, intr-un parteneriat cu flacara Geamana, vor descoperi ca le este usor sa o faca. Ei vor fi sustinuti de inflorirea energiilor Trandafirului Sfant si a energiei de restructurare , care vor dizolva, in cele din urma, modelele vechi si vor permite stabilirea noilor modele de Iubire, Daruire si, Bucurie in Lumina.

Intr-adevar, preaiubitilor, acesta este un moment bibnecuvantat, de mare schimbare , iar voi vedeti ca tot ce v-ati dorit si pentru care v-ati zbatut incepe sa se materializeze in forma fizica. Dar, vor mai urma si multe altele si va rugam sa continuati sa tineti Lumina voastra in Bucurie, Pace si Iubire.

Voi Sunteti lumina lumii!

Energiile pentru martie 2010

Soarele va fi in Pesti, pana la 21 martie, cand se muta in Berbec. Echinoctiul de primavara din Martie din Nord si cel de toamna din Sud cade pe 20 martie.

Luna Noua este pe 15 martie si este in Pesti. .Acum, cand energia este guvernata de Neptun, planeta Iubirii si Idealurilor mai inalte, este un moment bun pentru reafirmarea angajamentului de a servi Lumina si Binele cel mai inalt, pentru anul pe care il avem in fata. Luna plina de pe 30 martie, este in Balanta, casa de parteneriat si relatii.
Acum este momentul de a crea un spatiu sacru al meditatiei, pentru o incepe propriul vostru proces de restructurare a parteneriatelor si relatiilor, in aliniere cu Echilibru, cu Armonia si Iubirea fata de Energie noului Pamant.
Va dorim bucurie, pace si Iubire in luna martie!

primit de Celia Fenn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro