CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

vineri, 15 ianuarie 2010

Remediu pentru tot anul 2010

Doresc sa va fac un dar, care sa functioneze ca remediu si sprijin in orice situatie pe parcursul intregului an 2010 - avem nevoie de curaj sa fim noi insine, copii curati al lui Dumnezeu, cei care il primesc si cei care il manifesta pe Dumnezeu, in toate momentele lui 2010. Si asa va fi !

O mantie de la ingeri, pentru noul an

"Azi noapte, cand ceasul batea miezul noptii incepand anul nou, un inger a adus un dar pregatit special pentru tine, un dar care se afla in fata ta acum. Este intr-o cutie mare, impachetat cu hartie care arata ca razele de luna pe suprafata sclipitoare a unui lac, si este legat cu o panglica tesuta si ea la fel, tot din raze de luna.  
Dezleaga panglica. Deschide cutia. Da la o parte hartia subtire si priveste la ce se afla in pachet, cea mai extraordinara mantie, facuta din iubire, din iubirea angelica preacurata, si tesuta cu fire de fericire si cu vise, fericirea ta si visele tale, tesuta special pentru tine. Unele fire sunt facute din emotia pe care o vei simti atunci cand visele tale vor deveni realitate. Alte fire sunt emotiile pe care le-ai simtit in trecut, in cele mai minunate momente din viata ta. Fiecare bucurie, ris, sarut si imbratisare este aici, fiecare moment tandru pe care l-ai impartasit cu ceilalti in trecut, si de acum inainte. Fiecare moment in care ai fost in mod sanatos mandru si incantat de un lucru minunat pe care tu sau cineva drag tie l-a realizat sau infaptuit, fiecare moment de pace sufleteasca in care ai simtit cum constiinta ta se extinde la infinit, una cu infinitul, unica, si te-ai vazut cu adevarat asa cum esti, copil al unui univers binevoitor, curat si nevinovat, binecuvantat cu iubire si indrumare.
Toate sunt aici, in aceasta mantie tesuta special pentru tine.
Si cel mai extraordinar lucru este ca poti imbraca aceasta mantie chiar acum
.
Poti sa te infasori in ea si sa te simti imbratisat/a cu aceasta bucurie, iubire si pace sufleteasca chiar acum in acest moment, oricare ar fi problemele din viata ta. Nu este necesar sa astepti pana cand se intampla ceva  ca sa simti toate aceste lucruri, poti sa le simti chiar acum: infasoara-te in aceasta mantie si lasa iubirea sa-ti deschida inima, si sa se arate pe fata ta, inflorind intr-un zambet fericit. Chiar acum.
Pune-ti mantia ingerilor pe tine in fiecare dimineata. Infasoara mantia strans in jurul tau si inspira bucuria vietii. Simte cum toata ingrijorarea se scurge de la tine si este inlocuita cu o iubire profunda care se revarsa pentru tine, asa cum esti, in chiar acest moment. Asculta cum canta ingerii atunci cand realizezi iubirea si grija lor, si relaxeaza-te in imbratisarea lor, cu incredere, stiind ca in tot timpul zilei ei vor veghea asupra ta.
Fa acest lucru in fiecare zi.
Permite-ti sa simti aceasta bucurie pe care o doresti, chiar acum.
Fa acest lucru si cel mai extraordinar miracol va incepe treptat sa se manifeste in jurul tau, atat de subtil si de treptat incat s-ar putea sa nu-ti dai seama de ce se intampla decat dupa ce a trecut ceva timp din acest an.
Fa aceasta, fii chiar tu aceasta, fii bucurie, pace si iubire, lumineaza in jurul tau cu aceste calitati in fiecare moment, si incetul cu incetul toate circumstantele din viata ta vor incepe sa se transforme si sa se alinieze la energia pe care o transmiti in jur.
Ah, si uite, mai este in pachet o carte postala de la ingerul tau :
"Cea mai simpla cale de a-ti indeplini visul este prin a-ti oferi darul fericirii, chiar acum".

Nu e minunat?"
   
 
(Carrie Hart-tradusa de AY :)

2 comentarii:

  1. Chiar este minunat !!!! inchipuindu-mi ca m-am imbracat cu aceasta mantie de la ingeri ...si ce bine ma simt acum ,mi-au trecut fiori prin tot corpul si am simtit ca este adevarat ceea ce am citit .Si ce frumos ati scris !!!
    Superb mesaj .

    Ani din Galati

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc din suflet pentru darul primit !!!

    RăspundețiȘtergere

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro