CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

marți, 10 noiembrie 2009

Activam Portalul Trandafirului pe frecventa 11:11:11

Deschiderea Portii Trandafirului
11:11:11
Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn
Meditatia Mariei Magdalena

Iubiti Lucratori intru Lumina, intrati intr-un moment sacru, deoarece lumina creste. Acesta este momentul in care Poarta Sacra a Trandafirului incepe sa se deschida si voi incepeti sa va aliniati cu Matricea Creatiei Cosmice, in pregatirea voastra pentru pasul final al Calatoriei Evolutiei si Transformarii.
Acest portal 11:11:11 este unul deosebit de puternic, deoarece este cu adevarat un 11:11:11. Energiile triple reprezinte un punct de activare ale energiilor Luminii Christice Divine. In acest moment va exista o “explozie” de stralucire si veti incepe sa activati Poarta Stelara sau Portalul Trandafirului, care va fi punctul vostru de conexiune cu Constiinta Cosmica.
Dragii mei, in aceasta faza a transformarii, v-ati activat amprenta originala a perfectiunii din AND-ul vostru, v-ati echilibrat energiile masculine si feminine si v-ati activat complet corpul de Lumina. V-ati activat glanda pineala si ati inceput procesul transformarii acestei glande in noua sa forma energetica cristalina, astfel incat sa poata primi si transmite frecventele inalte ale luminii cristaline.
Acum, incepeti sa deschideti petalele Trandafirului din campul vostru energetic si sa formati o poarta stelara aurica, ce va va permite accesul direct si colectiv la Lumina Cosmica a “Unicului”.
Pe masura ce creati acest tipar coerent al Frumusetii, in interiorul corpului vostru energetic, la fel se intampla si cu Planeta care incepe sa creeze aceasta poarta stelara, in regiunea pe care voi o cunoasteti ca Polul Sud.
Dragii mei, acesta este punctul culminant al Misterului Trandafirului Sacru, al Flacarii Gemene si al Activarii Codurilor Sfantului Graal.
Trandafirul Sacru este simbolul Constiintei Christice Inaltate, deoarece codifica Adevarul Sacru despre cine sunteti si procesul inaltarii voastre.
Haideti sa va explic si altfel.
Codurile Luminii ale Sfantului Graal activeaza potentialul corpului fizic de a purta Flacara Aurie a Constiintei Christice. Acest lucru este simbolizat si prin Potirul Auriu.
Voi, voi insiva, in corpul vostru fizic iluminat sunteti “potirul” ce contine Lumina infinita si aurie a Spiritului.
Simbolul Sacru al invataturilor Cristului inaltat este un Trandafir intr-un potir. Dragilor, Trandafirul este canalul spinal al corpului vostru de Lumina, ce culmineaza in “Floarea” vietii, Poarta Stelara ce conecteaza divinitatea voastra cu Constiinta Cosmica Divina a Matricei Creatiei Cosmice.
Acest Trandafir – in traditia estica, floare de lotus – deschide crearea unui portal catre Constiinta Cosmica si a fost cunoscut de catre antici, ca o parte schitei „Divinului Uman” sau a Ingerului Uman. Multe practici spirituale antice au fost create pentru a ridica puterea in canalul spinal al luminii si pentru a deschide „inflorirea” Portalului Geometric Sacru cunoscut ca si Poarta Stelara a Trandafirului.
Schita acestei flori a fost codificata in marile catedrale ale Frantei, ca Notre Dame de Chartres, care onoreaza invataturile “Doamnei Noastre”, Lumina Feminina Christica a Mariei Magdalena si a partenerului sau, Yeshua ben Josef.
Astfel, Dragilor, Trandafirul Sacru al Florii Vietii este Poarta Stelara Cosmica pe care voi incepeti sa o creati si sa o deschideti in campul energetic al Sufletului Stelar, asa cum voi si planeta voastra sunteti renascuti in Marele Trandafir sau Floare Cosmica. Aceasta este Geometria Armonicii Portii Stelare, care va facilita inaltarea voastra finala in Inima si Mintea Cosmica si in crearea si experimentarea completa a Noului Pamant.
Iubiti Lucratori intru Lumina, pe masura ce activati Trandafirul Sacru este nevoie sa mentineti vibratiile cele mai inalte ale Pacii si Iubirii.
In aceasta perioada, voi creati in corpul vostru spiritual sau in campul energetic, un model geometric sacru, creatie a celor mai inalte frecvente disponibile oamenilor, in acest moment. Acest tipar al coerentei inalte trebuie mentinut de energia fizica a coerentei si integritatii, iar daca nu faceti acest lucru, energiile se vor dezechilibra si foarte repede vor genera haos.
Daca acest lucru se intampla dragilor, nu intrati in panica, frica sau depresie.
Reveniti in centru, in Inima asa cum v-am invatat, respirati adanc, conectati-va cu Flacara Aurie a Constiintei Cristice si a energiei Iubirii Neconditionate. Conectati-va cu Inima Sacra a energiei interioare, echilibrati- va energia masculina si feminina prin intentie si intrati in Uniunea Sacra a Sufletului si a Spiritului vostru, exact asa cum v-am invatat. Astfel, va veti intoarce la tiparele Coerentei, Gratiei, Frumusetii si Integritatii.
Pentru ca voi sunteti Trandafirul Sacru, voi sunteti Frumusete, Coerenta, Gratie si Pasiune. Sunteti iubirea Divina, intruchipata in forma umana.
In aceasta perioada 11:11:11, cei care sunt pregatiti sa inceapa creatia Trandafirului, sau sa desfaca petalele Luminii se vor uni in Poarta Stelara a Trandafirului Luminii si Constiintei cosmice.

Arhanghelul Mihail

Meditatia Trandafirului Sacru pentru 11:11:11,
data de „Doamna noastra” Maria Magdalena,
ca Invatator al Constiintei Christice

Iubite Flori de Lumina si Iubire, ati ajuns intr-un moment sfant, cand sunteti pregatiti sa deveniti Trandafirul Sfant.
Va cer acum sa fiti alaturi de mine si sa-I permiteti energiei Christice radiante sa patrunda in fiinta voastra si sa deschida Trandafirul Constiintei Cosmice. Aceasta a fost lucrarea pe care am facut-o impreuna cu Iubitul meu, cu scopul de a va ridica constiinta la punctul in care puteti sa imbratisati, cu adevarat, aspectele divine si cosmice ale fiintei voastre. In acest punct unde stiti in adancul inimii si al sufletului ca sunteti, Voi Sunteti Raiul pe Pamant si Trandafirul Luminii Cristice.

Asadar, asezati-va in liniste si respirati profund.
Concentrati- va in Inima
; ea e frumoasa si sacra si simtiti fluxul energiei Divine cum se misca prin voi.
Sunteti frumosi si sunteti iubiti, foarte iubiti. Simtiti aceasta iubire prin fiecare celula a corpului si in fiecare aspect al fiintei care sunteti in dimensiunea Luminii. Sunteti atat de profund iubiti. Respirati si iubiti. Simtiti asta in inima. Este cel mai bine sa inspirati adanc pe nas si sa expirati pe gura, lasand Lumina sa se miste prin voi. Sunteti iubiti.
Ramaneti asezati in acest fel si respirati timp de cel putin zece minute.
Dupa aceea, corpul ar trebui sa fie nemiscat, iar mintea golita.
Acum, concentrati- va din nou pe inima si cereti-i Sinelui Superior sa se alinieze energiilor feminine si masculine din interiorul vostru.
Simtiti explozia radiantei extatice care se produce in inima si care se extinde in tot corpul, pana la cea mai de jos chakra si pana in pamant, pana la Steaua Pamant. Sunteti impamantati si conectati cu Pamantul. Simtiti cum iubirea curge din inima voastra pana la Pamant si inapoi in inima.
Inspirati acea iubire, in toata fiinta voastra.
Acum, pe masura ce va desfatati in aceasta minunata iubire, simtiti de jur imprejurul vostru energia Gratiei Divine. Sunteti tinuti in Gratie si in Frumusete si aveti incredere absoluta ca sunteti ajutati si calauziti de Lumina Divina din interior.
Acum simtiti canalul din corpul de Lumina, care se aliniaza coloanei vertebrale si impingeti aceasta energie a Iubirii pana in partea de sus a canalului, prin inima, pana la chakra coroana.
In acest punct, simtiti cum se activeaza glanda pineala si cum se produce o explozie de lumina si iubire, iar acea lumina merge in sus, in timp ce petalele Trandafirului incep sa se deschida.
Este cea mai frumoasa si extatica experienta, daca sunteti pregatiti sa primiti Iubirea Divina care se va revarsa in voi, in inima voastra si apoi in pamant.
Veti simti cum se deschide Trandafirul, de jur imprejurul vostru.
Culorile se vor roti in jur si veti simti miscarea, pe masura ce sfera spiritului se restructureaza in tiparele de geometrie sacra a Trandafirului Sacru.
Dragi copii ai Luminii, sa stiti ca sunteti iubiti.
Sa stiti ca acest Trandafir de Lumina va fi vehiculul spiritului si al sufletului, care va va ridica in constiinta cosmica.
Sarbatorim alaturi de voi deschiderea Trandafirului. .. floarea iubirii.
Simtiti cum aceasta restructurare va va deschide spre Matricea Creatiei Cosmice, marele pantec al intregii creatii.
Veti sti, asa cum ati stiut mereu, propria voastra esenta si veti deveni una cu Lumina Divina a Creatiei.
Iubiti copii ai Luminii, acestea au fost lucrarea si scopul meu si al iubitului meu. Si am reusit. Acum suntem aici pentru a va aduce aceste simple cuvinte, care vor incepe sa aprinda secventa de desavarsire a codurilor Graalului, in cei care sunt pregatiti sa-si accepte transformarea si sa se contopeasca cu Noul Pamant.
Pentru noi, acesta este un moment de mare bucurie, pentru ca vedem desavarsirea a ceea ce am venit sa facem acum doua mii de ani. Si ne bucuram nu numai pentru ca vedem cum se finalizeaza lucrarea noastra, dar si lucrarile multor altora care au servit Planului Divin, pentru evolutia si inaltarea voastra la Floarea de Lumina care sunteti.
La finalul acestei meditatii, sa stiti ca procesul a inceput.
Respirati profund si intoarceti-va atentia in inima. Respirati din nou adanc si permiteti-i constiintei sa se concentreze din nou pe intreg corpul.
Iubitilor, sa stiti ca pe masura ce Trandafirul se deschide in sfera spiritului, veti simti o minunata schimbare. Va veti simti in siguranta, va veti simti iubiti, veti simti ca sunteti conectati cu Iubirea Noastra si veti sti ca totul este bine, indiferent prin ce va trebui sa treceti. Veti simti Lumina in inima si va veti bucura de viata, pentru ca veti simti bogatia si abundenta binecuvantarii Divine.
Sunteti cu adevarat acasa, langa iubitii vostri.
Dar, asa cum vi s-a spus, este nevoie ca acum sa traiti in integritate absoluta si in adevarul cel mai curat, oricare ar fi Adevarul vostru.
Spuneti-va Adevarul si traiti in acest Adevar.
Va fi nevoie sa fiti Treji si Constienti si sa discerneti, va trebui sa fiti deschisi, iubitori si sinceri. Pentru a accepta Trandafirul Luminii in sfera spiritului vostru, va trebui sa traiti in Pura Etica si Integritate, iar tot ce nu se afla in sfera celei mai inalte integritati, va crea dezacorduri si dizarmonie, care nu pot fi redresate decat intorcandu-va la starea de Gratie si Iubire si Armonie, stare care e rezultatul celei mai inalte Integritati, Iubiri si a celui mai inalt Adevar.
Astfel, va lasam cu mare bucurie!
Sunteti iubiti. Sunteti Frumosi. Sunteti Lumina Divina. Sunteti Trandafirul Sacru!
Maria Magdalena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro