CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 29 decembrie 2013

REMEDII FENG SHUI pentru 2014 anul Calului de Lemn



Există mai multe școli clasice de Feng Shui, una dintre ele, numita scoala stelelor zburătoare, ia în considerare dimensiunea timp, pentru ca nimic nu este static. Practic, aceasta este o modalitate de a evidenția circulația energiilor bune și rele Feng Shui, numita stele anuale  Feng Shui.

Denumirile tradiționale Feng Shui pentru  energii nefaste (cum ar fi, de exemplu, Trei crime  violente sau Steaua  de boală , etc) pot declansa gândire negativista bazata pe frica, așa că modalitatea  cea mai buna  pentru a aborda aceste informații este într-un mod calm și inteligent. La urma urmei, vorbim despre energie , și energia este in continua miscare.

Va reamintesc ca, Anul Nou Chinezesc începe pe 31 ianuarie 2014, si este anul Calului de lemn .
Remediile dvs. Feng Shui ar trebui să fie amplasate inainte de 04 februarie 2014.

Pentru  a utiliza aceste sfaturi ar trebui sa cunoasteti planul Bagua al spatiului pe care doriti sa il protejati si pozitivati.

In primul rand, mai jos sunt domeniile din Bagua Feng Shui  pentru spatiile de acasă sau de la birou, care gazduiesc  energii Feng Shui nefaste în 2014.
2014 NORD VEST –EVITATI GHINIONUL
Zona Feng Shui  de Nord-Vest  gazduieste  Steaua 5 galben , energie dificila , în 2014.
Cel mai bine este să păstrați zona Feng Shui Nord-Vest de acasă sau de la birou  liniștita cat posibil în acest an , evitand  orice renovari sau lucrări de construcție. Pentru a slăbi efectele energiei negative în zona de Nord-Vest, amplasati remedii Feng Shui de metal acolo, cum ar fi șase monede chinezesti, de exemplu.

De asemenea, este recomandabil să se folosească elemente din culori de metal Feng Shui cum ar fi alb sau gri, precum și forma rotundă - forma elementului metalic - în  Nord-Vest în 2014. De evitat complet focul Feng Shui in elemente de decor in zona de Nord-Vest în 2014, ar trebui sa . slăbiti  energia pământului , evitand sa  o  consolidati.

În termeni simpli, ceea ce aceste energii Feng Shui  ar putea provoca - în cazul în care nu au fost luate masuri preventive  adecvate  sunt  evenimente  cu  ghinion.

În sistemul celor 5 elemente Feng Shui, energia stelei anuale 5  aparține elementului Pământ. Deci, ceea ce trebuie să puneți pentru a neutraliza efectul negativ al acesteia sunt remedii Feng Shui care aparțin elementelor Feng Shui de apă sau de metal. De ce? Deoarece aceste două elemente slăbesc Pamantului
Puneți aici remedii de apă sărată . Alternativ , puteți plasa un bol cu apă curată ( evitati  o fântână aici, în 2014 . )
Este nevoie de clopoței de vânt din metal sau ornamente metalice grele aici, în 2014 .
În plus față de un clopoțel de vant cu 6 tije de metal , puteți plasa , de asemenea, 6 monede chinezesti din metal  , un Wu Lou din metal sau lemn, un clopot de metal sau vas dupa gustul dvs. , etc

Fiti creativi și folositi diferite metale , cum ar fi aur , argint , cupru , alama , etc
Evitati culorile de foc ( rosu , purpuriu , galben puternic , magenta și portocaliu ) , precum și culorile  elementului pamant ( toate culorile de nisip și pământ ) . De asemenea, evitati formele de foc ( triunghiulare ) și articole de foc( lumânări ) .
In  2014 cel mai bun decor in zona de Nord-Vest este cel din metal si culori de apa , cum ar fi alb și gri ( Metal ) , sau albastru și negru ( apă ) .
O statuie a lui Kwan Yin , Zeita Compasiunii , sau o statuie Dragon Feng Shui sunt , de asemenea, bune aici. Asigurați-vă că statuile pe care îl utilizați nu sunt de culoare roșie .

Ca de obicei, este cel mai bine  a menține zona de Nord-Vest din casă sau la birou cat de liniștita posibil . Acest lucru înseamnă sa nu o activati   cu muzica tare , TV , prea multă activitate , etc

2014 EST – ELIMINATI ENERGIA BOLII
Zona de EST gazduieste in 2014 steaua 2 numita a Bolii; elementul stelei 2 este pamantul  si elemental zonei EST este lemnul. Astfel, daca sunteti familiarizati cu sistemul celor 5 elemente , stiti ca intarind lemnul veti slabi automat energia negativa nedorita aici.
Zona feng shui de est, de asemenea, are nevoie de calm în 2014.
Elemente de metal Feng Shui sunt leacul sugerat pentru a echilibra energiile din zona de Est în 2014.
Este înțelept să se evite elementul feng shui de foc aici, ca și în culori (roșu, violet, roz, portocaliu, si galben); forme (triunghiulare); sau obiecte de foc reale (lumânări).

Pentru cele mai bune rezultate, folositi  culori ale elementului Metal Feng Shui, ca forme si remedii. Recomandările pentru echilibrarea Feng Shui din zona de Est în 2014 sunt similare cu cele pentru zona Feng Shui Nord-Vest.

Sunt recomandate remedii de protecție  Feng Shui, cum ar fi Medicine  Buddha, margele DZI sau Wu Lou.

Puteți plasa boluri cântatoare din metal, de exemplu, 

un Wu Lou din metal, șase monede chinezesti, sau orice element de decor din metal, de preferință, cu forme rotunde / circulare.
Zona de Est în 2014 este, de asemenea, o zonă  potrivita pentru a plasa remedii de apa sarata sau doar un bol de apă curată (asigurați-vă să-l păstrați în stare proaspătă și curată).
Evitați elemente de decor de foc aici, pentru că energia de foc întăreste provocator  in 2014 steaua bolii pe care doriți să o slăbiti (Focul alimentează elementul Pământ al acestei stele.) 

Evitați luminile  puternice, strălucitoare aici, elemente de decor formă proeminente triunghiulare, precum și lumânări.
Sunteti liberi  a decora zona de Est, cu culorile de elemente metal, apa si lemn  (albastru, negru, finisaje metalice, maro, verde, gri, alb).

2014 NORD EST PROTEJATI VA CASA

Zona Feng Shui  Nord-Est are nevoie de ajutor în 2014, în scopul de a gestiona energiile prezente. Elementul  apă este foarte bun aici, fie in culori, imagini, forme sau elemente reale, cum ar fi o caracteristică de apă.

Limitati  Pământul și Focul în zona de Nord-Est în 2014.
Practic,  activitate minimă și maxim de elemente de apă (cât mai mult posibil), ar trebui să țină sub control energiile care provoaca zona feng shui de Nord-Est în 2014.

Zona de Nord-Est gazduieste provocarea feng shui a Stelei  7 , steaua asociata cu evenimente negative neașteptate legate de dvs. și de protecția casei . Elementul aceastei stele  este metalul , iar elementul  zonei de nord-est este Pământul .

Aveti nevoie să va  concentrati pe remedii ale  elementului apă , în scopul de a epuiza Metalul , asigurați-vă că evitati  element de decor de pământ pentru că Pământul dă mai multă putere Metalului ( în conformitate cu ciclul celor cinci elemente Feng Shui )


Decorati cu culori ale elementului  feng shui apa - albastru și negru - cu diverse elemente de decor , cum ar fi perne , un abajur , covor sau perdele .

Un  mai puțin cunoscut remediu simbol  Feng Shui -Rinocerii - este recomandat pentru aceasta stea Feng Shui , alegeti culoarea albastră pentru a consolida elementul de apă Feng Shui  .
Energia simbol Elefant  este un lucru foarte bun aici , de asemenea .

Evitați o prezență puternică a elementului Metal ,  în culori, obiecte de decor din metal ( alb și gri ) sau reale . De asemenea, evitati elementul Pământ ,  în culori de pământ , sau elemente reale , cum ar fi cristale , ceramică , etc

Ca întotdeauna legat de energii  provocatoare din zone Feng Shui , păstrați zona de Nord-Est  în 2014 calma , fara renovare , fara zgomote , etc

2014  SUD EST  –PROTEJATI VA RELATIILE
Steaua 3 se află în vizită în zona de sud-est în 2014 , ceea ce o face o zonă dificilă . Energia acestei stele este asociata cu discordie și  certuri,  astfel încât e bine sa aveti grijă de zona de Sud-Est  în 2014 , în scopul de a evita orice negativitate in relatiile voastre .

Elementul stelei  este  lemn , iar elementul zonei de Sud-Est este lemn , de asemenea , ceea ce creeaza  o energie puternica  de lemn a stelei negative . Deoarece Focul și metalul sunt elementele care slăbesc lemnul  în ciclul celor 5  elemente Feng Shui , trebuie să va concentrati pe consolidarea acestor două elemente în zona de Sud-Est în 2014 . Acest lucru va slăbi energia lemn a stelei anuale 3  ,neutralizand , sau cel puțin minimizand efectele negative ale acesteia .
 Elementul foc în zona feng shui de Sud-Est ar trebui să ajute la neutralizarea energiilor negative prezente aici, în 2014. Sa nu aveți un puternic element  Feng Shui decor de apă, cum ar fi o oglindă mare, de exemplu, în sud-est, de asemenea, să evitati aici  elemente si remedii de decor din lemn .

O abundenta de energie a elementului foc - în culori (rosu, purpuriu, portocaliu), forme (triunghiulare), imagini de foc, precum și elemente reale (lumânări) -


 ar trebui să țină lucrurile sub control în aceasta zona. O sursă de lumină puternică este foarte buna. Evitați clopoteii din metal sau obiecte în mișcare din metal. 
Evitati perturbarea acestui domeniu din  casa sau gradina, nu planificati lucrări de renovare sau orice alte modificări  în 2014, în zona de Sud-Est .

Cristale cu element de foc, cum ar fi carneolul, ametist sau jasp lustruite în formă sferică  pot fi un bun remediu feng shui pentru zona de Sud-Est în 2014.
             
Un puternic element foc de decor este recomandat aici, în 2014 . Decorati cu culorile roșu și violet , cu lumânări și lumini strălucitoare , obiecte in forma triunghiulara , etc  

În cazul în care nici unul dintre aceste idei nu sunt bune pentru zona dvs. specifica din Sud-Est , chiar și o pereche de cărți imbracate in  roșu poate ajuta . Sau , schimbati un abajur într- un roșu aprins , cumpărati perne de culoare roșie , etc

Evitați elementul  apă si lemn  aici în 2014 , ceea ce înseamnă sa limitati  prezență puternică a culorlor albastru , negru , verde și maro . Asigurați-vă că evitati , de asemenea, decorarea cu elemente reale ale acestor elemente , cum ar fi , de exemplu , plantele mari ( de lemn ), sau o oglindă mare ( apă )
Prezența lui Buddha este un excelent remediu feng shui aici pentru a calma energiile dificile prezente aici în 2014 .


Evitați zgomotele  puternice , televizor sau calculator în acest domeniu . Nu vreti a activa aceasta zona , vreti doar  a crea aici o energie puternica de foc, dar nu dusa la extrem . Găsiti acest echilibru unic , când elementul foc în decor este puternic , dar nu atat cat să declanșeze reactii temperamentale si certuri  , etc.

Acum, vestile bune din 2014, zonele Feng Shui pozitive din spatiul dvs.

Ca un sfat general, fiti siguri a avea zonele Feng Shui cu stelele benefice anuale in 2014 luminoase și proaspete, pline cu energie activă yang.
Faceti ordine  pentru a permite un flux bun de energie în casa dvs.
2014 – SUD  PROSPERITATE
Zona Feng Shui de Sud este una dintre cele mai norocoase sectoare feng shui , în 2014 , cu steaua anuala 8 , steaua de prosperitate Feng Shui ; Există potențialul excelent de energie Feng Shui aici care pot atrage norocul și prosperitatea .
In  2014 , in sud se afla stea de prosperitate 8 , iar elementul ei feng shui este Pământ . Acest lucru creează o bună combinație , hranita cu elementul feng shui de foc din zona de Sud .

Elemente de foc Feng Shui ca si culori, cum ar fi rosu , roz , violet , portocaliu și galben strălucitor , sunt toate bune în zona de Sud acasă sau la birou , deoarece acestea sprijină elementul Pământ al Stelei 8 .
Desigur , aceste culori sunt în mod inerent bune pentru zona de Sud  cu elementul său de conducere  foc , așa că dacă aveți decorul de acasă sau de la birou , pe baza cerințelor Bagua Feng Shui , nu este o mare schimbare de facut.
Deoarece aceasta este locația stelei anuale  de prosperitate , puteți utiliza , de asemenea, cristale și pietre specifice pentru a va spori prosperitatea , în special ametist , citrin și pirită

Notă Importanta : De obicei , este recomandat să păstrați zonele stelelor anuale Feng Shui bune active , dar pentru că în 2014 există , de asemenea, prezența specifica a unei energii negative ( numita tradițional in Feng Shui : Tai Sui , Marele Duce de Jupiter ), în zona de Sud  , este nevoie de o anumită precauție ( precum si remedii Feng Shui suplimentare ) .

Decorati cu remedile dvs Feng Shui preferate de prosperitate, cum ar fi monede chinezesti, arbore cu pietre, 

       
broasca pe bani din rasina , etc ; zona de Sud este o zonă bună pentru a pastra documentele dvs financiare în 2014 , precum și pentru a aseza vasul dvs de bogatie Feng Shui. .
Introduceti remdiile dvs favorite  foc și pământ Feng Shui in decor și culori , evitati o prezență puternică a elementului Metal aici, în 2014 .
Cristale Feng Shui sunt deosebit de bune în zona de Sud in acest an . Puteți alege Citrin sau Pirita , din cauza asocierii lor cu prosperitatea , Ochi de tigru pentru energie puternic protectoare de pământ ,

 sau Ametist pentru purificare .
Asigurați-vă că energia din zonei de Sud este curata si frumoasa . Păstrati energia proaspata , libera și fericita .
Notă importantă : Pentru că în 2014 zona de sud bagua găzduiește , de asemenea, o energie negativă ( numită Tai Sui , Marele Duce de Jupiter ), este recomandat să păstrați această zonă liniștită și  a evita orice lucrări de renovare .
O protecție clasică de efectele negative ale acestei energii este Pi Yao / Pi Xiu poziționat aici .

2014  NORD   PROSPERITATEA VIITOARE
Zona de nord gazduieste  steaua anuala 9 în 2014 , care este o stea anuala feng shui a elementului Foc . Asigurați-vă că nu scadeti elementul Foc al acestei stele cu elemente feng shui de apa , cum ar fi oglinzi mari, culori negru și albastru , caracteristici de apă sau imagini de apă în zona de nord . Acest lucru poate fi un pic dificil deoarece principalul element Feng Shui din Nord este apa , deci va trebui să fiti atenti  la crearea unui echilibru bun de elemente .

De asemenea, evitati o prezență puternică a elementului Feng Shui Pământ aici pentru ca Pământul slăbește Focul în interacțiunea celor 5 elemente Feng Shui . Acesta este mai ușor pentru ca un element puternic Pământ nu este niciodata recomandat in zona de nord

Flori proaspete, lumanari , imagini fericite , etc vor consolida potențialul de fericire din aceasta zona de bun augur

9 monede chinezești sunt , de asemenea, bine venite aici în 2014 , precum și diferite modele cu nodul mistic sunt de foarte bun augur . Un alt remediu chinez Feng Shui traditional - copacul de cristale (cristale de culoare de foc , cum ar fi ametist sau citrin ) - poate merge bine aici .

Remedii potrivite  cum ar fi monedele chineszesti, copac cu bani, broasca cu trei picioare, etc cristale Limit Feng Shui, cu excepția margelelor DZI (cele mai multe margele DZI nu sunt de fapt cristale.)
Lucrati cu numărul 9 pentru a multiplica beneficiile . De exemplu , puneți un aranjament de 9 lumanari de culoare roșie sau violet , sau o imagine cu 9 flori roz .
Decorati acest domeniu, cu 9 elemente , cum ar fi de exemplu,  9 lumânări, sau 9 margele DZI. Fiti creativi și  găsiti soluția de decor care funcționează cel mai bine în casa voastra.

Plante luxuriante sănătoase și flori frumoase pot crea o mare energie Feng Shui in zona de nord  în 2014




Un bun remediu feng shui aici este bambus feng shui norocos cu 9 tulpini.
Aduceți  element de foc prin culori, forme si ilustrații . Există multe moduri de a aduce elementul feng shui de foc in elemente de decor, alegeti pe cele care dau bine cu decorul de acasă și faceti apel la gustul vostru.

IMPORTANT: zona de Nord găzduiește, de asemenea, o energie dificilă în 2014 (tradițională sub numele Feng Shui Trei Ucideri).
astfel ca remediul cu apă sărată Feng Shui este necesar aici .
Din acest motiv, cel mai bine este să se evite orice renovari aici și să păstreze zona relativ linistita.

2014 CENTRU   ROMANTISM si EDUCATIE
Centrul are steaua anuala 4 în 2014 , ea reprezinta steaua romantismului , precum și a eforturilor creative și educative . Cel mai bine este să nu se folosească aici culori ale elementelor  Feng Shui foc si metal , deoarece distrug elementul lemn din această stea anuala benefica .
Albastru și negru sunt culorile bune pentru Centru in  acest an ca , fiind culorile Feng Shui  ale elementului de apa , ele hrănesc elementul Lemn al stelei anuale 4.

Evitați elemente  sau culori de foc și metal Feng Shui in zona de Centru in 2014 .
O planta verde vibrant în zona de centru este bun Feng Shui în 2014 .
O caracteristică de apă  este foarte buna aici, în acest an .
Feng Shui traditional chinezesc cu o pereche de Chi Lins poate face foarte bine aici .
Afișati imagini de dragoste , precum și destinații de călătorie interesante sau proiecte creative . Aceasta este , de asemenea, un loc bun pentru viziuni în 2014 .
Florile proaspete sunt excelente aici .

Gândiți-vă la zona Feng Shui de Centru în 2014 ca o zona cu foarte puternic potential de dragoste si romantism și asigurați-vă a energiza relatiile de dragoste , fie că este vorba de imagini , remedii specifice feng shui sau simboluri personale de dragoste. Dacă vă decideți să consolidati energia de dragoste cu remedii Feng Shui traditionale , cele mai bune , desigur Simbolul Dublei Fericiri , Dragon și Phoenix și 2 Rațe mandarine .

     
Asigurați-vă  ca nu le folositi  pe toate dintr-o dată  !

Activați energia iubirii aici, în 2014, cu 2 inimi ( alegeti cristale de cuart roz )
 O varietate de cristale Feng Shui pot fi introduse aici , precum și un element de apa blând , în culorile albastru sau negru sau o oglinda frumoasa .

Plante verzi luxuriante sunt excelente în zona Centru in 2014 .

Evitați culori și elemente de decor metalice, cum ar fi obiecte mari realizate din metal , sau o prezență puternică in culorile alb , gri , argintiu și auriu .

 Dacă aveți în vedere o carieră nouă și / sau doriti să dobânditi mai multe cunoștințe într-un domeniu specific , acesta este un loc bun pentru a afișa cărțile / materiale care se studiază , precum și orice altceva  legate de domeniul dvs. de studiu

2014  VEST    SUCCES in CARIERA
Zona de vest în 2014 are steaua anula benefica 6 alba. Ea aduce energie utila și de bun augur pentru a obține recunoaștere pentru realizarile voastre. De asemenea, vă încurajează să tindeti mai sus și să deveniti mai mult decât ati crezut posibil vreodata.

Elemente Feng Shui de metal in culori, cum ar fi alb sau gri, precum și toate culorile elementului feng shui pamant sunt bune în zona de Vest în 2014.
Cristale și pietre de cuarț sunt, de asemenea, un excelent remediu anual Feng Shui pentru aceasta zona.
Remedii metalice, în special un clopoțel de vânt metalic in miscare, de exemplu, sunt excelenti activatori pentru zona de Vest in 2014.

Alte remedii Feng Shui, care poate consolida energiile benefice aici în 2014 sunt Ru Yi, 


șase monede chinezesti sau o statuie de metal cu o zeitate la alegerea voastra, cum ar fi Green Tara, de exemplu. 
Remediul șase bile de cristal este, de asemenea, de multe ori recomandat pentru  a consolida energiile acestei stele anuale benefice.
 Introduceti un element de decor de metal care poate  spori energia in cariera voastra. De exemplu, puteți afișa imagini ale oamenilor pe care ii admirati într-un cadru de metal, sau alegeti a scoate în evidență culmi din cariera voastra. Fiti creativi !.

6 monede chinezesti este remediul tipic recomandat pentru această stea, puteți fie a afișa monedele la vedere, sau într-un mod mai discret, cum ar fi într-un sertar. Indiferent vizibile sau nu, tratati remediul  feng shui cu respect.
Cristale Feng Shui sunt excelente aici, deci un remediu bun va fi din 6 in cristale afișate într-un mod frumos. Alegeți orice cristale de stanca vă plac și în orice formă - de la formațiuni naturale, cum ar fi clustere  și geode pana la sfere. Pirita poate lucra foarte bine în zona de Vest în 2014.

2014  SUD VEST      SUCCES DEPLIN si FERICIRE
Zona de sud-vest  are energiile Feng Shui foarte favorabile ale stelei albe 1 în 2014 .
Hranind aceste energii , ele vor consolida temelia carierei și norocul în casa sau la birou .

Principalul element Feng Shui din zona de sud-vest este Pământul , și Pământul  poate slăbi elementul apă a acestei stele anuale benefice , astfel încât în 2014 eforturile pentru bun Feng Shui in aceasta zona  nu  trebuie sa aibă elementul Pământ  .
Elemente Feng Shui Metal și apă sunt bune aici in acest an .
Culori Feng Shui bune în 2014 sunt elemente si culori de apă și metal, cum ar fi negru , albastru , gri cărbune , alb . Puteți adăuga, de asemenea, alte remedii feng shui de apa, alegeți pe cele care cadreaza cel mai bine cu decorul dvs. .
Evitați elemente Feng Shui de foc, culori, cum ar fi rosu , purpuriu , roz , portocaliu , etc , precum si forme și elemente de decor Feng Shui Foc.

Deoarece steaua anuala 1 este element de Apa , este important să se evite o prezență puternică a elementului din lemn aici , în 2014 ( elementul Lemn scurge energie de la elementul de apă în  ciclul  celor cinci  elemente)

Fântâni , broaste testoase dragon precum și imaginile victorioase de cai sunt toate excelente remedii Feng Shui pentru zona de sud-vest  în 2014 .

        
De asemenea, puteți plasa aici imagini reflectând atât obiectivele profesionale cat și personale pentru 2014 .
Decorul Feng Shui de evitat în zona de sud-vest , în 2014, este element de decor din lemn ( Lemnul scurge energia din elementul feng shui apa al stelei anuale) . Astfel încât să se evite o prezență puternică de culori verde și maro , precum și plante mari, inalte sau imagini cu plante / verdeață luxuriantă .

De asemenea, este cel mai bine  a evita o prezență puternică a elementului Foc aici, în 2014, în calitate de Foc in ciocnire cu apă , astfel se poate slăbi energia .
Element Feng Shui foc este exprimat în culori rosu si violet ,  lumanari , imagini cu foc , forme triunghiulare , etc

Cele mai bune remedii Feng Shui pentru sud-vest , în 2014 sunt cele cu puternica  energie victorioasa, vesela. Imaginea unui cal este un remediu clasic feng shui care poate lucra foarte bine aici . 


Un Wu Lou din metal ( tărtăcuță chinezeasca ) este , de asemenea, recomandat , precum și elemente în forme rotunde .







Aceasta este o bază pentru actualizarea 2014  a energiilor anuale  Feng Shui .
Sperăm că veți avea un an plin de dragoste și armonie în familie , succes și progrese puternice în viața profesională , si , cel mai important , un an de sănătate vibranta .

Va doresc toate cele bune pentru voi  si familia voastra în 2014 !

Preluat Rodika Tchi

Un comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro