CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 1 decembrie 2019

2020 Anul Sobolanului de Metal Yang




Analiza Maestrului Raymond Lo :

'' Bine ați venit in Anul Sobolanului  de Metal

Despre calendarul chinezesc

Calendarul chinez este în mod obișnuit numit  Calendarul fermierului sau Hsia Calendar. Este un sistem fascinant de precis, care nu numai că înregistrează trecerea timpului, dar este, de asemenea, utilizat ca un instrument pentru previziune chineză. Unul dintre cele mai faimoase sisteme de previziune folosit astăzi de profesioniști este numit Cei patru stâlpi ai destinului (BaZi). Calendarul Hsia începe întotdeauna pe 4 februarie și coreleaza anul, luna, ziua și ora într-o serie de Elemente (Metal, Apă, Lemn, Foc și Pământ). Ca atare, cu sistemul celor patru stâlpi ai destinului înseamnă că puteți lua datele din nașterea persoanei și le puteți transforma în elemente. De acolo, puteți analiza destinul unei persoane pe baza datei sale de naștere și a înțelege mai bine și prezice cu exactitate ciclurile vietii si averii unei persoane. În acest fel, puteți învăța cum să va înmulțiți norocul sau să minimalizați ghinionul în viață.
În plus, se consideră că relațiile celor Cinci Elemente Chineze sunt componentele de bază ale tuturor lucrurilor din univers, incepand de la sunete, culori, forme, direcții, numere, emoții, organe și lista continuă. Prin urmare, când înveți relațiile sofisticate ale celor Cinci Elemente, poți spune că ai o mai bună înțelegere a teoriei vieții.

Anul Sobolanului de Metal

În calendarul Hsia, 2020 este simbolizat de două caractere chinezești: Metal Yang  și Șobolan. Yang Metal este tulpina cerească (caracter din partea de sus), iar șobolanul este ramura pământească (caracter din partea de jos). Șobolanul este, de asemenea, un element de apă. În ciclul Five Element, Metalul naște apa. Deoarece tulpina cerească (metalul) susține ramura pământească (apa), puteți spune că această combinație reprezintă o relație mai armonioasă. Prin urmare, s-ar putea să vă așteptați ca 2020 să fie un an mai pașnic
Puteți utiliza calendarul Hsia și cadrul ciclurilor de cinci elemente (naștere și distrugere) pentru a înțelege tema anului. De exemplu, anul 2018 a fost Caine de Pământ Yang. Elementele sunt aceleași. Ca atare, am experimentat o oarecare armonie. În special, puteți vedea că SUA și Coreea de Nord au ajuns la un acord temporar și pașnic pentru a stopa testarea nucleară. Însă 2019 a fost Yin Porc de Pamant . Acesta a fost Pământ peste apă, într-o relație distructivă. Astfel, discuțiile de pace dintre SUA și Coreea de Nord s-au destrămat, iar ostilitatea dintre SUA și Iran s-a intensificat.
Calitățile Metalului Yang
Înainte de a aprofunda  detaliile prognozei mele, să explorăm natura ramurii cerești și a tulpinii pământești din acest an. Deși se reunesc într-o relație mai armonioasă, nu va lăsați păcăliți, deoarece caracteristica Yang Metal este mai distructivă. De asemenea, Sobolanul este considerat a imita energia apei oceanice agresive.
 De exemplu, dacă te-ai născut într-o zi Yang Metal, întruchipezi calitățile unui războinic sau comandant militar. Yang Metal este adesea asociat cu o armă distructivă precum o sabie mare, așa că uneori poate părea nepăsător și aspru. Metalul este, de asemenea, asociat cu loialitatea; Oamenii zilei Yang Metal sunt sinceri și de încredere. Mulți sunt comandanți militari, împărați, regi, politicieni, avocați. Dumneavoastră manifestați abilități puternice de conducere și vă comportați adesea ca un erou din cauza dorinței profunde de corectitudine și dreptate în lume. Cu toate acestea, personalitatea  acerbă și hotărâtă creează tendința de a lupta. Prin urmare, acest tip de personaj poate aduce război și lovituri  brutale.
În timp ce cercetam, am observat o persoană interesantă din Yang Metal: actrița Emilia Clarke, care a interpretat-o ​​pe regina Dragon Daenerys la popularul serial de televiziune Game of Thrones. Ea s-a născut pe 23 octombrie 1986. În cadrul emisiunii, ea se prezintă un lider carismatic la comanda unei armate masive - care este, de asemenea, un ucigaș nemilos și brutal, care călărește Dragonul pentru a distruge  orașul. Acest personaj se potrivește cu imaginea Metalului Yang; întâmplător, acest spectacol a fost cea mai populară realizare de până acum a Emiliei, înfățișând în esență propria sa natură.
O altă persoană faimoasă din Yang Metal este Arnold Schwarzenegger, care îl joacă întotdeauna pe erou în filme. Chiar și în Terminator, în cele din urmă s-a dovedit a fi un robot bun și fidel.
Alte exemple de oameni celebri Yang Metal includ: Alexandru cel Mare, Regina Elisabeta a II-a, Generalul George S. Patton, Împăratul Qianlong, Martin Luther King, Jr., Edward Snowden, Isaac Newton, Gianni Versace, Jeremy Lin, Tiger Woods și Mohammad Ali.
În plus, atât elementele metalice cât și cele din apă sunt elemente reci (deoarece reprezintă anotimpurile Yin ale toamnei și ale iernii, respectiv). Prin urmare, in atmosfera din acest an oamenii se vor simți mai apți să recurgă la violență în atingerea ideologiei lor, creând mai mult conflict și turbulență. Vor fi mai multe proteste pasionate, demonstrații furioase și revolte în legătură cu probleme de nedreptate și inegalitate socială.
Cu toate acestea, din moment ce Yang Metalul așezat pe elementul de apă nu are sprijin din partea Pământului, este de fapt slab și instabil. Aceasta înseamnă că imaginea agresivă este falsă și lipsește o bază solidă. Cu toate acestea, Yang Metal va ajunge la forța maximă în sezonul de toamnă, când Metalul va fi cel mai puternic; atunci agresiunea va deveni mai reală și mai acerbă.
O caracteristică interesantă a Yang Metalului apare dacă te-ai născut și în ziua Câinelui sau a Dragonului - cu alte cuvinte, dacă Maestrul tău de zi este Câinele Yang Metal sau Dragonul Yang Metal.
În „Four Pillars of Destiny”, acesta este numit „Fai Kong”. Oamenii care s-au născut în acest tip de zi prezintă un personaj foarte dur. Au o voință imensă de a supraviețui și refuză să se predea indiferent de circumstanțele dificile. Oamenii din Fai Kong devin adesea sportivi celebri, precum Tiger Woods, Jeremy Lin și Li Na.
În plus, pentru că Yang Metal este ca o piesă uriașă de oțel, puteți spune că Yang Metal simbolizează și navele. Deoarece Yang Metal nu are suport pentru Pământ și se află pe apă, va exista pericolul de a scufunda nave și dezastre legate de prăbușirea clădirilor din cauza fundațiilor instabile (lipsa Pământului).
Calitățile șobolanului

În calendarul Hsia, Șobolanul este primul dintre cele 12 animale zodiacale sau celeste. Șobolanul este, de asemenea, prima oră a ceasului pentru a începe o nouă zi (2300 - 0100). Deoarece există 24 de ore într-o zi și 12 animale, asta înseamnă că intervalul fiecarui semn al animalului este format din două ore. Șobolanul este în special  unic, deoarece șobolanul poate fi menționat ca „șobolan târziu”. Șobolanul târziu înseamnă că acoperă 2300 până la 0000. Pe măsură ce ziua se schimbă la 0001, șobolanul timpuriu începe și durează până la 0100. Ca atare, semnul Șobolan acoperă două zile diferite - jumătate într-o zi Yang și jumătate într-o zi Yin. Destul de interesant, dacă studiați succesiunea animalelor, veți înțelege că ordinea animalelor este aliniată în funcție de numărul degetelor animalului. Numaratoarea degetelor de la picioare este Yang și Yin. În timp ce toate celelalte animale au un număr exact, piciorul din față al șobolanului este format din patru degete (Yin), iar piciorul posterior este format din cinci degete (Yang). Acest lucru se potrivește exact cu ideea că Șobolanul reprezintă Yin și Yang!
Deoarece elementul de foc este total absent pentru a controla energia puternică a apei, ne putem aștepta să vedem dezastre legate de apă și de incendii, inclusiv accidente maritime și aeriene. Exemple de catastrofe de apă includ inundații, furtună puternică și tsunami. Mai mult, deoarece Elementul de Incendiu este total absent și atât Elementele Metalice cât și cele din Apă slăbesc Elementul Pământ, vor exista și catastrofe mai grave legate de pământ, cum ar fi alunecări de teren, gropi  scufundate, avalanse, accidente miniere, prăbușiri ale clădirilor și cutremure.

Ciclul de 60 de ani
Pe măsură ce aflați mai multe despre calendarul Hsia și sistemul celor patru stalpi ai destinului, veți înțelege că totul este într-un model repetat în ciclul de 60 de ani (120, 180, 240 etc.). Tot ce trebuie să faceți este să pur și simplu să priviți înapoi și să revedeti istoria pentru a afla despre viitor. De exemplu, în urmă cu 60 de ani, 1960 a fost un an Yang Metal Sobolan. Unul dintre cele mai grave cutremure a avut loc pe 22 mai 1960 la Valdivia, în Chile, cu o magnitudine de 9,5, care a declanșat un tsunami uriaș, ucigând peste 1.600 de oameni și lăsând 2 milioane de oameni fără adăpost. Un alt cutremur major a avut loc pe 29 februarie 1960 în Agadir, Maroc, cu o magnitudine de 5,7. Se estimează că 12.000-15.000 de persoane (aproximativ o treime din populația orașului) au fost ucise si cel puțin 35.000 de persoane rămase fără adăpost, ceea ce a fost cel mai distructiv și mai mortal cutremur din istoria marocană.
În plus, Șobolanul va fi în confruntare directă cu Calul (un alt animal ceresc puternic de foc). Intensitatea luptei dintre aceste două Elemente va fi brutală și neiertătoare. După cum am menționat anterior, elementul de foc este legat de companii aeriene și avioane; această ciocnire poate provoca accidente ale companiilor aeriene. Pe 26 februarie 1960, un avion Alitalia s-a prăbușit în Irlanda, ucigând 34 de persoane la bord. 17 martie 1960, o companie aeriană din Orientul Nord-Vest s-a prăbușit în Indiana, ucigând 63 oameni. Pe 24 octombrie 1960, a avut loc o întârziere în explorarea spațială a Statelor Unite, când o rachetă a explodat în Nedelin și a ucis 92 de oameni. La 16 decembrie 1960, o coliziune aeriană în apropiere de New York a ucis 134 de persoane. Pe 3 ianuarie 1961 (încă un an Yang Metal Sobolan), un avion dintr-o companie aeriană finlandeză s-a prăbușit. Pe 24 ianuarie 1961, un bombardier B-52 cu două bombe nucleare s-a prăbușit în Carolina de Nord. Și lista accidentelor de avion continuă.
 Puteți utiliza aceeași logică pentru a înțelege energia oamenilor și între țări urmând elementele din calendarul Hsia. De exemplu, 1960 a fost un an semnificativ când 17 țări africane, inclusiv Cameron, Congo, Nigeria, Coasta de Fildeș, Somalia și Madagascar, toate au declarat independența. Cipru a obținut independența față de Marea Britanie în același an. În S.U.A., in sit-urile Greensboro au fost o serie de proteste în Carolina de Nord care au dus la înlăturarea lanțului de magazine de la Woolworth, înlăturându-și politica de segregare rasială în sudul Statelor Unite. Deși nu a fost primul sit-in al Mișcării pentru Drepturile Civile, sit-urile Greensboro au fost o acțiune instrumentală și, de asemenea, cele mai cunoscute sit-uri ale Mișcării pentru Drepturile Civile. Ele sunt considerate un catalizator al mișcării ulterioare.
Anul 1960 a cunoscut, de asemenea, multă tensiune între țări. De exemplu, încordarea dintre URSS și SUA a escaladat când avionul de spionaj U-2 american a fost doborât de forțele sovietice de apărare aeriană la 1 mai. Pilotul american Francis Gary Powers a fost capturat, condamnat pentru spionaj și condamnat la trei ani de închisoare plus șapte ani de muncă silnică. Un altul s-a produs la Universitatea din Tokyo, când manifestația de masă împotriva Tratatului de securitate Statele Unite-Japonia s-a transformat violent, soldata cu 182 de persoane arestate și 589 rănite. De asemenea, pe 21 martie, poliția din Sharpville, Africa de Sud, a deschis focul asupra manifestanților, ucigând 69 și rănind 180.
Înapoi în urmă cu 120 de ani, în 1900, de asemenea un an Yang Metal Sobolan, a fost o perioadă foarte agitată în istoria Chinei. A fost apogeul Rebeliunii Boxerilor susținut de guvernul Qing din China, prin multe lupte aprige și ucideri brutale. În perioada 10 iunie - 14 august, Alianța celor opt națiuni a invadat Beijingul. Aceasta a fost o coaliție militară multi-națională creată în numele intervenției umanitare pentru apărarea cetățenilor națiunilor respective. Cele opt națiuni erau Japonia, Rusia, Marea Britanie, Franța, Statele Unite, Germania, Italia și Austria-Ungaria.
În urmă cu patru sute douăzeci de ani, anul 1600 (de asemenea, Anul șobolanului metalului Yang) a cunoscut o invazie agresivă a rușilor în Manciuria. Acesta a fost, de asemenea, un an important în istoria japoneză, cu celebra bătălie de la Sekigahara, când armata de est a Tokugawa a învins armata occidentală a Ishida și a obținut controlul asupra Japoniei.
Nu este de mirare că Hong Kong se confruntă acum cu manifestații masive împotriva adoptării Legii extrădării. Confruntările dintre poliție și manifestanți au avut loc pe 12 iunie 2019, o zi a metalului Yang într-o lună a metalului Yang, iar lupta a izbucnit în timpul orei Maimuței, care este și un element metalic Yang.

Simbolismul Sobolanului

Șobolanul este o stea cu floare de piersici (sau floare de romantism) și va stimula mult sexul și romantismul. Deoarece Elementul de metal reprezintă, de asemenea, pielea, dinții și oasele, va îmbunătăți, de asemenea, tema din jurul frumuseții și harului. Putem observa contribuții semnificative sau un avânt în industria frumuseții și a divertismentului. De exemplu, în 1960, Beatles și-a început cariera muzicală în Clubul Indra din Hamburg pe 17 august. În același an, Hollywood a lansat filme  precum Peter Pan și The Wizard of Oz.

Cei Patru piloni ai Destinului

Oamenii născuți în anul Sobolanului (1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008) se spune că „ataca pe Marele Duce.” Înseamnă că voi atacati energia anului. Prin urmare, se recomandă să purtați un pandantiv de jad cu Bivol pentru a reduce influența negativă. Unele exemple de oameni celebri născuți în anul Sobolanului includ prințul Charles, Prințul Harry, Scarlett Johansson și Mark Zuckerberg.
Persoanele născute în anul Iepurelui (1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011) vor avea o relație de penalizare cu Sobolanul. Acest lucru va provoca probleme în relațiile cu oameni, precum prietenii, familia și colegii, inclusiv scandaluri sexuale, relatii extraconjugale și trădări. Prin urmare, este recomandat să purtați o amuleta pandantiv din jad. Exemple de oameni celebri născuți în anul Iepurelui includ Donnie Yang, Jet Li, Tiger Woods, Angelina Jolie, Bradley Cooper și David Beckham.
Semnul animal care este cel mai defavorabil pentru Sobolan este Calul. Dacă v-ați născut în Anul calului (1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014), sunteți în conflict direct cu anul. Înfruntările vor aduce turbulențe, mișcări, accidente sau schimbări mari. Puteți anticipa mai multe oportunități de călătorie și este un an bun pentru a schimba locurile de muncă sau muta birouri sau case. Pentru protecție trebuie să purtați pandantivul Bou. Deși călătoria este ideală pentru a satisface ciocnirea, nu este recomandat să călătorești direct în direcția Marelui Duce, care se află în Nord anul acesta. Și, de asemenea, trebuie să aveți grijă extremă și să vă abțineți de la participarea la sporturi riscante, precum conducerea mașinilor rapide, pilotarea avioanelor, parașutismul, etc.
Animalele cerești care se combină bine cu Șobolanul sunt Boul, precum și Maimuța și Dragonul. Aceste animale sunt într-un an de armonie. Cu toate acestea, nu recomand să vă bazați pe acest tip de schemă astrologică, deoarece nu se bazează pe sistemul formal de previziune. Pentru o evaluare mai fiabilă a averii unuia, este mai bine să folosiți sistemul complet al celor patru piloni ai destinului, astfel încât întregul grafic de naștere să fie analizat în ansamblu. Deoarece semnele animalelor pot apărea oriunde în cadrul celor patru stâlpi ai graficului unei persoane, comentariile de ciocnire și penalizare nu se limitează doar la Pilonul Anului. Ca atare, trebuie să evaluați, de asemenea, impactul ciocnirii și penalizării asupra lunii, zilei și a orei persoanei. Exemple de persoane faimoase aflate în conflict în acest an includ Paul McCartney, Kristen Stewart, Angela Merkel, Harrison Ford, Jennifer Lawrence, John Travolta, Shinzo Abe, Kiefer Sutherland, Jackie Chan, Condoleezza Rice etc.
De asemenea, puteți fi în conflict, chiar dacă nu ați fost născut în Anul Calului, în special dacă v-ați născut în Ziua Calului - ciocnirea este și mai severă și vă puteți confrunta cu un an provocator. Această ciocnire poate avea, de asemenea, un impact negativ asupra zonei de relație cu un soț sau un membru al sexului opus. Aveți grijă suplimentară. Natalie Portman și Paul Simon s-au născut de Ziua Calului.
Dacă v-ați născut în Ziua Iepurelui, 2020 va crea o pedeapsă numită „2 Penalty” și este posibil să suferiți de griji și iritații legate de relația dvs. cu un soț / membru al familiei. Acest tip de pedeapsă este în cea mai mare parte legată de probleme cu oamenii, pentru că atât semnele de animal Sobolan cât și Iepurele sunt stele Floare de Piersic . Nicole Kidman și Stephen King s-au născut într-o zi de Iepure.
În sfârșit, Șobolanul este un Nobil protector pentru cei născuți în Ziua sau Anul Yin al Pământului sau Yin Lemn sau dacă v-ați născut în ani care se termină în 5 și 9, cum ar fi 1955, 1959, 1965, 1969, 1975, 1979, etc. Nobil înseamnă că îngerii vin din ceruri pentru a oferi salvare și sprijin. Nobil protector aduce adesea o soluție pentru obstacole și pericole, contribuind la ca anul să se simtă mai confortabil și mai lin. Dacă 2020 este anul tău nobil, mergi mai departe și ai șansa de a dezvolta noi proiecte.

Sănătate
În medicina tradițională chineză  elementul metalic reprezintă organele respiratorii, inclusiv plămânul, nasul și pielea. Șobolanul, un element de apă, este legat de rinichi, sistemul urinar și organele sexuale. Cantitatea excesivă de element de apă în acest an poate cauza probleme în aceste zone. De asemenea, deoarece atât elementele de foc, cât și elementele de pământ sunt în totalitate absente, acest lucru poate contribui la slăbiciunea în zona stomacului, inclusiv probleme digestive, pancreas (diabet), sistemul imunitar și probleme cu inima, circulația sângelui și vitalitatea generală.
Semnul animalului Iepure este un element din Lemn Yin și este legat de oasele mici din corp. Atât de multă umezeală in anul Apelor (și lipsa de echilibru a focului) pot provoca reumatism și alte boli osoase.
Pentru a sprijini punctele slabe ale Focului și Pământului în acest an, cele mai potrivite suplimente de sănătate pentru a fi luate sunt un anti-oxidant pentru reglarea elementului Pământ și Co Q10 pentru îmbunătățirea elementului de foc.
Deoarece absența totală a Focului înseamnă, de asemenea, că senzația este rece și întunecată fără căldura Yang Qi, energia Yin puternică va contribui, de asemenea, la boli mintale, la creșterea psiho-ucigașilor cu sânge rece și fără sens și la întâmplări demonice ciudate. De exemplu, la 5 iunie 1960, a existat un caz de omor misterios în Lacul Bodom, Finlanda, care rămâne unul dintre cele mai cunoscute cazuri de omucidere nerezolvate din istoria criminală finlandeza.
Perspective globale
În sistemul Cinci Elemente, elementul Foc este fericirea și optimismul. Anii de foc au predominat din 2013 până în 2017. Prezența Focului poate stimula încrederea oamenilor în ceea ce privește economia și, prin urmare, poate promova performanțe bune pe piața bursieră. Aceasta a fost principala forță care a determinat boomul bursei din acei ani. Cu toate acestea, ciclul elementului de foc s-a încheiat în 2017 cu Yin Foc Cocos . Când anul Câinelui a sosit în 2018, Focul a intrat în mormânt, ceea ce a avut ca efect neplăceri în atmosfera economică și a creat un an lipsit de valoare. 2019, Anul Porcului, a reprezentat încetarea elementului de foc. Energia pesimistă a apei - de asemenea emoția simbolică legată de frică - a început. Prin urmare, economia mondială a fost foarte afectată de discuțiile de război comercial dintre SUA și China, ceea ce a generat multă teamă și incertitudine pentru investitorii globali.
Anii urmatori  2019, 2020 și 2021 aparțin toti ciclului apei, iar elementul de foc nu se va mai întoarce până la Anul Șarpelui din 2025. Deoarece Anul Porcului reprezintă sfârșitul focului, 2020, Șobolanul, înseamnă că Focul este în etapa embrionului. Prin urmare, atmosfera economică generală intră într-un ciclu de dezvoltare, iar ritmul de creștere va încetini semnificativ. De asemenea, luna decembrie reprezentând semnul de Sobolan - și vârful elementului de apă în sezonul de iarnă - va genera multă teamă și anxietate. Privind înapoi în 2008 (de asemenea, un an de Sobolan), Wall Street a fost în criză după tsunami-ul financiar al industriei ipotecare care a dus la recesiunea care a durat din 2008 până în 2013.
Piața bursieră și perspective economice

Energia temătoare a ciclului elementelor de apă va predomina pentru următorii patru-cinci ani. Pesimismul, cinismul și disperarea vor determina și vor contribui la declinul economic. Orice activități vor conduce, de asemenea, la o revizie pe termen lung și vor apărea mai multe crize economice.
Dar ce industrii pot încă să prospere ?
Industriile aparținând Elementului de Foc pot aștepta prosperitate, deoarece Focul cucerește Metalul, iar Metalul reprezinta  banii Focului. Industriile de Foc includ energie, generare de energie, restaurante și divertisment.
Următorul al doilea loc norocos aparține Elementului Pământ, deoarece Pământul cucerește Apa, iar Apa reprezinta banii Pământului. Industriile Pământului sunt legate de proprietăți imobiliare, dezvoltării terenurilor, mineritului, asigurărilor, softwareului informatic și tehnologiei.
În cele din urmă, cea de-a treia industrie mai prosperă aparține Elementului Metal. Deși Metalul nu are bani în acest an, deoarece Metalul vede apa, această industrie este activă și productivă. Aceste industrii includ automobile, inginerie, servicii bancare și utilaje.
Industriile care au ghinion anul acesta sunt apa și lemnul. Industriile de apă vor suferi pentru că vor face față concurenței puternice. Acestea includ transportul și comunicarea. De asemenea, Focul reprezinta banii Apei și Focul este total absent; prin urmare, acesta nu este un an prosper. Industriile lemnului, cum ar fi moda, mass-media, cărți și mediu, se vor confrunta, de asemenea, cu probleme deoarece banii Lemnului sunt Pământ, iar Pământul este, de asemenea, absent.

Feng Shui

Energia locuinței și a biroului dvs. se schimbă de la an la an. Prin urmare, este necesar să aveți grijă de schimbari.
În acest an, energia proastă numită „5 Galben”  care simbolizează obstacolele și nenorocirea va avea loc în sectorul estic. Cel mai bine este să atarnați un clopotel de vânt cu 6 tije metalice pentru a dizolva această stea rea. Cele mai grave luni vor fi în martie, iunie și decembrie, când Luna Stelelor irită Steaua anuală 5.
Următoarea stea rea ​​este 2, care aduce boală și griji; va fi în sud. Metoda tradițională este utilizarea unui șir de șase monede metalice.
Marele Duce se află în Nord anul acesta, așa că cel mai bine este să nu „mișcăm pământul” sau să facem lucrări de construcție substanțiale în această direcție în acest an. 
De asemenea, nu este recomandat ca cineva să stea cu spatele la sud. În caz contrar, vă veți așeza împotriva energiei nefavorabile numită  „Trei Ucideri” și acest lucru poate aduce ghinion. Mai mult, Sudul este și poziția de ciocnire a anului (Calul).
Steaua 3 este legată de conflicte și jaf si rezidă în nord. Folosiți o bucată de hârtie de culoare roșie pentru a reduce la minimum această influență negativă. 
De asemenea, 6 și 7 pot crea probleme legale și, respectiv, scandal. Soluția tradițională este de a plasa 3 tulpini de bambus într-o vază de sticlă limpede, în pozițiile de sud-est și, respectiv, centru. 

Alte aspecte

Câteva lucruri interesante de subliniat despre liderii mondiali de astăzi. Anul 2020 este un an favorabil pentru președintele Statelor Unite, Donald Trump, astfel că șansa sa pentru un an de succes și probabilitatea unei a doua victorii prezidențiale la viitoarele alegeri sunt mari.
Acesta este și un an favorabil pentru președintele Rusiei, Vladimir Putin, deci pozitia sa rămâne foarte puternică.
Anul metalului Yang este considerat un element de putere pentru prințul William. Va reuși sa succeada pe regina Elisabeta în 2020? Vom vedea.
Șobolanul este elementul de inteligență agresiv al președintelui Coreei de Nord, Kim Jong-un, astfel că acțiunile sale sunt mai puternice, nepăsătoare și mai puțin pașnice.
Anul trecut, președintele Chinei, Xi Jinping, a fost în conflict cu Porcul. În acest an, ciocnirea continuă, deoarece Anul Șobolanului se va ciocni împotriva Calului în Pilonul său lunar. Ca atare, China ar putea continua să fie sub presiune prin relația sa economică cu SUA și lumea occidentală.
Vă mulțumim pentru lectură. Vă doresc tuturor un an sănătos și prosper! ''



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro