CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

luni, 1 ianuarie 2018

Remedii feng shui pentru Stelele Zburătoare in anul 2018Harta Stelelor Zburătoare pentru anul 2018

În tabelul de mai jos este Harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă în perioada:4 feb 2018 – 3 feb 2019, perioadă numită și anul Câinelui de Pământ.
Se observă  9 celule distincte, impartite fiecare in 3. În fiecare celulă  sunt trecute în ordine: punctul cardinal, numărul stelei și semnificații.
Când acționează stelele zburătoare?
Stelele zburătoare Feng Shui cu energie pozitivă aduc bani, dragoste, reușite, victorii și noroc în carieră.
Stelele zburătoare cu energie negativă atrag certuri, boli, ghinioane, furturi și accidente.
Pentru a afla care sunt locațiile cu energie pozitivă si care sunt locațiile cu energie negativă dintr-un spațiu (clădire de birouri, locuință, cameră) este necesar să se suprapună harta stelelor zburătoare anuale peste planul spațiului analizat. 
Acțiunea stelelor zburătoare se face simțită când ele ocupă:
a) punctual cardinal spre care este orientată ușa principală a unei clădiri. De exemplu, ușa principală dă spre punctul cardinal Vest.
b) locația(zona dintr-o clădire) în care se află  dormitorul, livingul, biroul. De exemplu, într-un apartament, dormitorul se află în Nord-Est.
c) punctual cardinal corespunzător unei zodii chinezești. De exemplu, Zodia Șobolan este situată în Nord.
d) punctual cardinal corespunzător  unui membru de familie. De exemplu: tatălui îi corespunde punctul cardinal Nord-Vest.
Crează-ți bunul obicei ca în fiecare an să verifici direcțiile și locațiile de mai sus, pentru ca viața ta să intre pe un trend ascendent.

În feng shui-ul stelelor zburătoare, este important ca energia negativă să fie eliminată cu ajutorul remediilor feng shui, iar energia pozitivă să fie amplificată cu ajutorul activatorilor feng shui.

Pentru ca energia pozitivă a stelelor zburătoare 1, 4, 6 și 8 să se poată manifesta sub formă de bani, dragoste, sănătate, noroc în carieră, este mai întâi obligatoriu ca energia negativă a stelelor zburătoare 2, 3, 5 și 7 să fie remediată.  
Pe lângă feng shui-ul stelelor zburătoare, în fiecare an trebuie să se țină cont și de particularitățile astrologice aduse de Tai Sui (Ducele de Jupiter) și Cele 3 Ucideri.
Incecati ca remediile sa fie pe pozitii pe 4 februarie.

Previziuni feng shui pentru anul 2018

Anul 2018 este sub auspiciile zodiei Câine de Pământ și ale numărului principal 9.
Anul Câinelui de pământ, 2018, este guvernat de steaua 9 care va trece în anul 2018 în mijlocul pătratului Luo Shu și va atrage prosperitate asupra tuturor caselor și ocupanților acestora, indiferent de zodie. Potențialul financiar creat de steaua 9 se va concretiza în noi oportunități de afaceri, creșterea fluxului de încasări, obținerea unei bune reputații și a unui statut social înalt. De aceea, tendința oamenilor va fi să organizeze mai des petreceri, să sărbătorească și să se bucure de viață. Norocul în căsătorii va fi și el amplificat în anul 2018.
Feng Shui bun pentru anul 2018:
- Liderii de afaceri se vor bucura de progres și vor obține succesul în tot ceea ce întreprind, deoarece creativitatea și intuiția vor fi de partea lor.
- Călătoriile cu avionul și salturile cu parașuta vor veni în atenția publică poate mai mult ca niciodată și vor înregistra creșteri financiare.
- Este posibil ca în anul 2018 tehnologia să cunoască un real progres, datorită afluxului de idei inovatoare în industria de mașini, avioane și IT.
- În familie, tații vor fi tentați să-și petreacă mai mult timp cu familia și să-i susțină pe membrii acesteia în proiectele lor.
- Pe de altă parte, mamele vor deveni mai active și mai preocupate de afaceri, cu prețul scăderii fertilității lor. S-ar putea ca efortul lor să se merite pe termen lung, deoarece mamele vor reuși să revoluționeze unele domenii prin inspirațiile lor.
- Femeile de peste 40 de ani își vor completa seifele cu venituri consistente provenite în special din industria lemnului, educație, publicații, grădinărit și mâncare vegetariană.
- În relații, comunicarea va fi uneori mai aprinsă, dar în final discuțiile se vor termina în condiții armonioase. Există o tendință sporadică spre flirt, care trebuie ținută cu orice preț sub control, pentru a nu atrage în cuplu certuri pe teme sexuale.
- Interesul publicului pentru cursuri de formare profesională și discursurile motivaționale va lua un avânt la începutul anului, dar va scădea spre sfârșitul anului, în cazul în care nu se fac schimbări constructive și nu se vine  cu un conținut inedit.
Feng Shui rău pentru anul 2018:
- Ne putem aștepta ca petrecerile organizate în anul 2018 să înceapă bine, dar să se termine rău, chiar la spital, din cauza unor probleme digestive.
- Succesul celor care vorbesc în public va fi diminuat în anul 2018. Se recomandă atenție sporită în publicarea articolelor și a cărților deoarece ele pot stârni controverse și chiar litigii.
- În educație s-ar putea să apară certuri pe seama rezultatelor obținute la examene.
- Cariera multor persoane poate fi zdruncinată din temelii, datorită unor situații nefavorabile apărute din senin și greu de prevăzut. Norocul în carieră se va putea îmbunătăți doar prin multe ore suplimentare de muncă. Banii vor veni doar în urma unor eforturi mari.
- Vacanțele la mare trebuie privite și organizate cu responsabilitate. Există predispoziții la înec.
- Sănătatea poate fi pusă sub semnul întrebării. În special se vor produce îmbolnăviri la nivelul coapselor, genunchilor și gleznelor. Sănătatea ficatului trebuie menținută la cote maxime printr-un regim alimentar echilibrat, sărac în grăsimi și un somn ordonat între orele 23:00 și 05:00.
- Nativii din zodia Dragon vor fi puși în situații stresante, vor fi forțați să evolueze. Dar acest aspect nu este neaparat rău, deoarece Dragonul are nevoie de provocări pentru a reuși. 

Stele Zburătoare cu energie negativă în 2018 – remedii feng shui pentru anul 2018

Cu ajutorul remediilor feng shui, puteți controla și elimina energia negativă a stelelor zburătoare: 2, 3, 5 și 7 și crea spații primitoare, pline cu energie pozitivă, astfel încât starea de sănătate, situația financiară și relațiile să fie înfloritoare.

STEAUA ZBURĂTOARE 2 – REMEDII PENTRU ANUL 2018

Steaua 2 este o stea cu energie negativă, iar în anul 2018, ea zboară în sectorul de Vest al clădirilor sau al locuințelor. Ghinionul pe care ea îl aduce îi va influența pe nativii în zodia Cocoș,  pe fiicele mici, pe femeile tinere și pe concubine. Acțiunea nefastă a stelei 2 se va manifesta sub formă de perturbări digestive, mai ales în urma consumului excesiv de alimente și băuturi de la evenimente și petreceri. Steaua 2 de boală are capacitatea de a consuma energia vitală a celor mai sus menționați și de a le genera stări de oboseală cronică, lene, lipsă de voință și de curaj. Bolile se pot manifesta și la nivelul gurii sub formă de afte, probleme dentare, răgușeli, răceli frecvente. Pe cât posibil, evitați să dormiți sau să lucrați în camere localizate în sectorul de Vest.  
Remedii feng shui pentru steaua 2:
În anul 2018, împotriva stelei negre a bolilor, etalați în Vest unul sau mai multe din remediile de mai jos:
- Wu Lou din metal

- Set de clopoței din metal cu 6 tuburi goale la mijloc
- Reprezentare cu Buddha al medicinii de culoare albastră (imagine sau statuetă)
- Statueta cu Buddha vesel auriu, care poartă o desagă și un Wu Lou
- Pagoda celor 5 elemente, din metal
- Stupa aurie
Remedii moderne pentru steaua 2:
- văruiți în alb pereții camerelor situate în Vest
- purtați în jurul gâtului un lanț dintr-un metal prețios sau o eșarfă de culoare albă
- etalați în sectorul de Vest o icoană argintată sau o statuetă cu îngeri
- așezați în Vest o cutiuță muzicală
- folosiți în Vest cât mai multe obiecte din metal sau de culoare albă, aurie, argintie
În anul 2018, nu folosiți în Vest:
- veioze cu lumină puternică
- TV-ul
- cristale
- obiecte de culoare roșie, roz, galbenă sau portocalie

STEAUA ZBURĂTOARE 3 – REMEDII PENTRU ANUL 2018

Steaua 3 este o stea cu energie negativă, iar în anul 2018, ea zboară în sectorul de Nord-Est al clădirilor sau al locuințelor. Ghinionul pe care ea îl aduce îi va influența pe nativii în zodiile Bivol și Tigru,  pe fii mici, pe bărbații tineri și pe concubini. Acțiunea nefastă a stelei 3 se va manifesta sub formă de certuri, agresivitate verbală sau fizică, predispoziție spre bârfe, probleme cu oamenii îmbrăcați în uniformă, litigii, nerăbdare, discuții aprinse pe tema examenelor. Steaua 3 de certuri are capacitatea de a schimba în mod neplăcut comportamentul celor mai sus menționați și a celor care folosesc des încăperile aflate în Nord-Estul clădirilor sau al apartamentelor.
Certurile pot apare și de la o scânteie foarte mică. Această stea predispune oamenii la competiții, fără să se țină cont de regulile de bun simț.
Pe cât posibil, evitați să dormiți sau să lucrați în camere localizate în sectorul de Nord-Est. Folosiți remediile feng shui pentru steaua 3 și când aceasta este situată la ușa principală a casei, apartamentului, blocului, al unei clădiri de birouri sau al unui spațiu comercial.
Remedii feng shui pentru steaua 3:
În anul 2018, împotriva stelei certurilor, etalați în Nord-Est unul sau mai multe din remediile de mai jos:
- Statueta cu Buddha vesel auriu

- Statueta cu Buddha cu haine de culoare roșie
- Stupa aurie
- Pagoda cu 9 niveluri
- Breloc cu Soare
- Statueta Pasărea cu 3 picioare
- Breloc cu 3 Sori
- Amuleta cu 6 monede chinezești și șnur roșu
- Nod mistic de culoare roșie
- Amuleta cu măr de culoare roșie
- Amuleta pentru pace, cu soare și pasăre
Remedii moderne pentru steaua 3:
- văruiți în alb pereții camerelor situate în Nord-Est
- purtați în jurul gâtului un lanț dintr-un metal prețios sau o eșarfă de culoare albă, roșie, grena, portocalie
- etalați în sectorul de Nord-Est o icoană cu Arhanghelii Mihail și Gavril, Iisus, Sfânta Maria
- așezați în Nord-Est o sferă din cristal de culoare roșie
- decorați sectorul de Nord-Est cu o veioză cu suport din metal și cu abajur alb, violet sau roșu
- folosiți în Nord-Est cât mai multe obiecte de culoare roșie, grena, portocalie ( pernuțe de decor, perdele etc.)
În anul 2018, nu folosiți în Nord-Est:
- TV-ul
- plante
- acvarii, fântâni arteziene
- obiecte de culoare verde, maron
- clopoței de orice fel
Nu faceți gălăgie în camerele situate în sectorul de Nord-Est. Nu începeți o renovare sau o construcție din Nord-Est.

STEAUA ZBURĂTOARE 5 – REMEDII PENTRU ANUL 2018

Steaua 5 este cea mai periculoasă dintre stelele cu energie negativă, iar în anul 2018, ea zboară în sectorul de Nord al clădirilor sau al locuințelor. Numită și Cinci galben sau Wu Wang,  steaua 5 a ghinionului îi va influența în 2018 pe nativii din zodia Șobolan, pe fii mijlocii și pe bărbații de vârstă medie. Acțiunea nefastă a stelei 5 se va manifesta sub formă de boli, necazuri, muncă excesivă, probleme neașteptate, schimbări bruște de situații, pierderea oportunităților, necazuri în carieră și obținerea cu greu a banilor. Steaua 5 a ghinioanelor are o energie negativă foarte agresivă și îî poate afecta și pe cei care folosesc des încăperile aflate în Nord-Estul clădirilor sau apartamentelor sau care au ușa principală situată în Nord.
Evitați să dormiți sau să lucrați în camere localizate în sectorul de Nord. Folosiți remediile feng shui pentru steaua 5 pentru a evita să vă confruntați cu necazurile aduse de aceasta.
Remedii feng shui pentru steaua 5:
În anul 2018, împotriva stelei ghinioanelor, etalați în Nord unul sau mai multe din remediile de mai jos:
- Statueta cu Buddha vesel auriu
- Stupa aurie
- Pagoda cu 7 niveluri
- Breloc cu pagoda celor 5 elemente
- Pagoda celor 5 elemente

- Nod mistic de culoare albă
- Statueta cu zeii Fuk Luk Sau
- Clopoței din metal cu 6 brațe
Remedii moderne pentru steaua 5:
- văruiți în alb pereții camerelor situate în Nord
- purtați în jurul gâtului un lanț dintr-un metal prețios sau o eșarfă de culoare albă, aurie
- etalați în sectorul de Nord o icoană argintată cu îngeri, sfinți, arhanghelul Mihail
- așezați în Nord 6 sfere din metal
- un bol din metal cu apă statică
- decorați sectorul de Nord cu obiecte din metal
- folosiți în Nord cât mai multe obiecte de culoare albă, aurie, argintie
În anul 2018, nu folosiți în Nord:
- TV-ul
- cristale
- vase din ceramică
- obiecte de culoare roșie
- lumini puternice
Nu faceți gălăgie în camerele situate în sectorul de Nord. Nu începeți o renovare sau o construcție din Nord.

STEAUA ZBURĂTOARE 7 – REMEDII PENTRU ANUL 2018

Steaua 7 este una dintre stelele cu energie negativă, iar în anul 2018, ea zboară în sectorul de Est al clădirilor sau al locuințelor. Numită și steaua furturilor, steaua 7 îi va influența în 2018 pe nativii din zodia Iepure, pe fii mari și pe bărbații de vârstă matură. Acțiunea nefastă a stelei 7 se va manifesta sub formă de accidente, furturi, pierderi de bani, pierderi de obiecte, pierderea sănătății. Steaua 7 a furturilor are o energie negativă foarte agresivă și îi poate afecta și pe cei care folosesc des încăperile aflate în Estul clădirilor sau apartamentelor sau care au ușa principală situată în Est sau care conduc des mașini.
Evitați să dormiți sau să lucrați în camere localizate în sectorul de Est. Fiți atenți în trafic, nu ieșiți seara pe drumuri lăturalnice sau prin zone dubioase și folosiți remediile feng shui pentru steaua 7, astel încât să evitați să vă confruntați cu necazurile aduse de aceasta.
Remedii feng shui pentru steaua 7:
În anul 2018, împotriva stelei furturilor, etalați în Est unul sau mai multe din remediile de mai jos:
- Statueta cu Buddha cu haine de culoare roșie

- Breloc cu rinocer și elefant albaștri
- Statueta cu rinocer și elefant albaștri
- Placa antifurt
- Dragon de culoare albastră
Remedii moderne pentru steaua 7:
- văruiți în violet pereții camerelor situate în Est
- purtați în jurul gâtului o eșarfă de culoare albastră
- etalați în sectorul de Est o reprezentare cu ingeri păzitori, arhanghelul Mihail
- așezați în Est un vas cu apă statică
- vază de culoare albastră
- decorați sectorul de Est cu obiecte de culoare albastră, neagră, violet
În anul 2018, nu folosiți în Est:
- cristale
- vase din metal
- obiecte de culoare albă, aurie, argintie
- obiecte din piatră
Nu faceți gălăgie în camerele situate în sectorul de Est. Nu începeți o renovare sau o construcție din Est.

Stele Zburătoare cu energie pozitivă în 2018 – activatori feng shui pentru anul 2018

Cu ajutorul activatorilor feng shui, puteți amplifica energia pozitivă a stelelor zburătoare: 1, 4, 6 și 8 și puteți crea spații cu un bun feng shui.

STEAUA ZBURĂTOARE 1 – ACTIVATORI FENG SHUI PENTRU ANUL 2018

Steaua 1 este una dintre stelele cu energie pozitivă, iar în anul 2018 ea zboară în Nord-Vestul clădirilor sau al locuințelor. Numită și steaua victoriilor, steaua 1 îi va influența în 2018 pe nativii din zodiile Câine și Mistreț, pe șefii care conduc afaceri (pot fi femei sau bărbați), pe tați și pe bunici. Acțiunea fastă a stelei 1 se va manifesta sub formă de reușite în toate acțiunile propuse, victorii în competiții, intuiție, inteligență, atragerea oamenilor de ajutor, noroc sporit de călătorii. Steaua 1 a victoriilor are o energie pozitivă și le poate aduce beneficii celor care folosesc des încăperile aflate în Nord-Vestul clădirilor, apartamentelor, sau care au ușa principală situată în Nord-Vest.
Urmăriți să lucrați în camere localizate în sectorul de Nord-Vest, dar nu întreceți măsura, pentru a nu atrage boli din cauza epuizării fizice.
Activatori feng shui pentru steaua 1:
În anul 2018, pentru a beneficia de pe urma energiei pozitive a stelei 1, etalați în Nord-Vest unul sau mai multe din remediile de mai jos:
- Statueta cu Buddha vesel auriu
- Dragon de culoare aurie
- Elefant cu trompa în sus de culoare aurie sau albă

- Cal al victoriei de culoare albă/aurie
- Clopoței de vânt din metal, cu 6 tuburi goale la mijloc
- Statuetă Kwan Kung
- Set cu zeii Fuk Luk Sau
- Țestoasa dragon cu Ru Yi
- Ru Yi
- Steagul victoriei
- Amuletă cu banerul victoriei
-Vasul Prosperitatii
Activatori moderni pentru steaua 1:
- văruiți în alb, alb-auriu, alb-argintiu, pereții camerelor situate în Nord-Vest
- purtați în jurul gâtului o eșarfă de culoare albă
- etalați în sectorul de Nord-Vest o icoană argintată
- așezați în Nord-Vest obiecte din metal (boluri, vaze, pernuțe, etc)
- 6 sfere din cristal de cuarț alb
Se pot începe renovări sau construcții din Nord-Vest.
În anul 2018, nu folosiți în Nord-Vest:
- obiecte de culoare roșie
- plante
- lumini puternice
- fântâni arteziene

STEAUA ZBURĂTOARE 4 – ACTIVATORI FENG SHUI PENTRU ANUL 2018

Steaua 4 este una dintre stelele cu energie pozitivă, iar în anul 2018 ea zboară în Sudul clădirilor sau al locuințelor. Numită și steaua norocului academic sau steaua romantismului, steaua 4 îi va influența în 2018 pe nativii din zodia Cal, pe femeile de vârstă medie și pe fiica mijlocie. Acțiunea fastă a stelei 4 se va manifesta sub formă de noroc de căsătorie, atragerea unor noi relații, talent literar, reușite pe plan social, faimă, succes la examene, șarm, reputație bună, creativitate, abilitatea de a comunica. Steaua 4 a romantismului are o energie pozitivă și le poate aduce beneficii celor care folosesc des încăperile aflate în Sudul clădirilor, apartamentelor, sau care au ușa principală situată în Sud.
Urmăriți să lucrați în camere localizate în sectorul de Sud, dați petreceri în aceste încăperi.
Activatori feng shui pentru steaua 4:
În anul 2018, pentru a beneficia de pe urma energiei pozitive a stelei 4, etalați în Sud unul sau mai multe din remediile de mai jos:
- Cal din lemn
- Perechea dragon și phoenix
- Poarta crapului dragon
- Copăcel cu cristale de aveturin,  cuarț roz sau ametist
- Simbolul dublei fericiri

- Pereche cu rațe mandarine
Activatori moderni pentru steaua 4:
- văruiți în verde, violet pastelat sau bej deschis, pereții camerelor situate în Sud
- purtați în jurul gâtului o eșarfă de culoare roz, violet, verde
- etalați în sectorul de Sud un glob pământesc
- așezați în Sud 3 tulpini de bambus
- plante viguroase (planta umbrelă, portocal)
Se pot începe renovări sau construcții din Sud.
În anul 2018, nu folosiți în Sud:
- obiecte de culoare neagră, albă, galbenă, portocalie
- fântâni arteziene
- clopoței de vânt

STEAUA ZBURĂTOARE 6 – ACTIVATORI FENG SHUI PENTRU ANUL 2018

Steaua 6 este una dintre cele mai îndrăgite stelele cu energie pozitivă, iar în anul 2018 ea zboară în Sud-Vestul clădirilor sau al locuințelor. Numită și steaua norocului ceresc, steaua 6 îi va influența în 2018 pe nativii din zodiile Maimuță și Capră, pe mame, bunicuțe și femei în vârstă. Acțiunea fastă a stelei 6 se va manifesta sub formă de noroc de autoritate, generozitate, voință, noroc de călătorii. Steaua 6 a norocului ceresc are o energie pozitivă și le poate aduce beneficii celor care folosesc des încăperile aflate în Sud-Vestul clădirilor, apartamentelor, sau care au ușa principală situată în Sud-Vest.
Urmăriți să lucrați/dormiți în camere localizate în sectorul de Sud-Vest, dați petreceri în aceste încăperi.
Activatori feng shui pentru steaua 6:
În anul 2018, pentru a beneficia de pe urma energiei pozitive a stelei 6, etalați în Sud-Vest unul sau mai multe din remediile de mai jos:
- Clopoței de vânt din metal cu 6 sau cu 8 brațe
- 6 monede chinezești
- Amuleta moneda lacat
- Amuleta floare de prun
- Ru yi

- Buddha vesel auriu
- Maimuța pe cal
- Elefant feng shui auriu
- Vasul Prosperității
Activatori moderni pentru steaua 6:
- văruiți în galben pai, pereții camerelor situate în Sud-Vest
- purtați în jurul gâtului o eșarfă de culoare albă, galben pai, portocalie
- etalați în sectorul de Sud-Vest 6 sfere din cristal de citrin, lapis sau cuarț alb
Se pot începe renovări sau construcții din Sud-Vest.
În anul 2018, nu folosiți în Sud-Vest:
- obiecte de culoare neagră, roșie
- fântâni arteziene
- plante

STEAUA ZBURĂTOARE 8 – ACTIVATORI FENG SHUI PENTRU ANUL 2018

Steaua 8 este una cea mai puternică stea cu energie pozitivă (până în anul 2024), iar în anul 2018 ea zboară în Sud-Estul clădirilor sau al locuințelor. Numită și steaua norocului prosperității și a banilor, steaua 8 îi va influența în 2018 pe nativii din zodiile Șarpe și Dragon; pe fiicele mari. Acțiunea fastă a stelei 8 se va manifesta sub formă de prosperitate material și financiară, voință, generozitate, hărnicie, vitalitate, autoritate, generozitate. Steaua 8 a banilor are o energie pozitivă și le poate aduce beneficii celor care folosesc des încăperile aflate în Sud-Estul clădirilor, apartamentelor, sau care au ușa principală situată în Sud-Est.
Urmăriți să lucrați în camere localizate în sectorul de Sud-Est, dați petreceri în aceste încăperi.
Activatori feng shui pentru steaua 8:
În anul 2018, pentru a beneficia de pe urma energiei pozitive a stelei 8, etalați în Sud-Est unul sau mai multe din remediile de mai jos:
- 6 monede chinezești
- Amuleta moneda lacăt
- Amuleta floare de prun
- Ru yi
- Buddha vesel auriu
- Maimuța pe cal
- Elefant feng shui auriu
- Copacul bogăției
-  Vasul Prosperității

- Copăcel cu monede și cristale de aventurin, lapis, citrin
- Cele 8 simboluri tibetane norocoase
- Cifra 8
- Clopoței de vânt cu 8 brațe și picături de apă
- Dragon auriu sau albastru
- 8 Pietre ale dorințelor
Activatori moderni pentru steaua 8:
- văruiți în violet foarte pal pereții camerelor situate în Sud-Est
- purtați în jurul gâtului o eșarfă de culoare violet, galben pai, portocalie
- etalați în sectorul de Sud-Est una sau 8 corăbii
- cufăr din lemn
- simbolul infinitului
- 5 sfere de cristal în cinci culori: verde, alb, roșu, negru, galben
- fântână arteziană cu 6 trepte
Se pot începe renovări sau construcții din Sud-Est.
În anul 2018, nu folosiți în Sud-Est:
- lumini puternice
- obiecte din metal (cu excepția celor mai sus indicate)
- mobilier masiv

STEAUA ZBURĂTOARE 9 – ACTIVATORI FENG SHUI PENTRU ANUL 2018

Steaua 9 este o stea care poate avea atât energie pozitivă, cât și energie negativă, în funcție de stelele cu care face combinații. În anul 2018 ea zboară în centrul clădirilor sau al locuințelor și de aceea poartă numele de număr guvernant al hărții stelelor zburătoare pentru anul 2018. Numită și steaua prosperității din viitor, steaua 9 îi va influența în 2018 pe nativii din toate zodiile, indiferent de statutul social, adică de la fii, fiice, până la mame și tați. Acțiunea fastă a stelei 9 se va manifesta sub formă de prosperitate materială succes, promovare, reputație bună, pasiune,
bogăție, fericire, căsătorie, petreceri. Steaua 9 a prosperității din viitor le poate aduce beneficii celor care folosesc des încăperile aflate în centrul clădirilor, apartamentelor.
Urmăriți să lucrați în camere localizate în sectorul de centru, dați petreceri în aceste încăperi (urmăriți lunar blogul Zodiacool pentru a ști care sunt lunile în care energiile stelei 9 devin negative).
Activatori feng shui pentru steaua 9:
În anul 2018, pentru a beneficia de pe urma energiei pozitive a stelei 9, etalați în Centrul spațiilor unul sau mai multe din remediile de mai jos:
- 3 monede chinezești legate cu șnur roșu
- Amuleta moneda lacăt
- Amuleta floare de prun
- Copacul bogăției
- Vasul Prosperității
- Copăcel cu monede și cristale de aventurin, lapis, citrin
- Pagoda cu 9 niveluri

- 3 Pietre ale dorințelor
Activatori moderni pentru steaua 9:
- văruiți în violet foarte pal pereții camerelor situate în centru
- purtați în jurul gâtului o eșarfă de culoare violet, verde, roșu, bej
- etalați în sectorul de centru 3, 6 sau 9 corăbii
- cufăr din lemn
- plante
- lumini (veioze, candelabre, etc.
Se pot începe renovări sau construcții din Centru.
În anul 2018, nu folosiți în Centru:
- obiecte din metal (cu excepția celor mai sus indicate)
- mobilier masiv
- fântâni arteziene

PARTICULARITĂȚI ASTROLOGICE ÎN 2018

Tai Sui 2018– remedii feng shui
Tai Sui, este termenul chinezesc pentru stelele aflate în directă opoziție cu planeta Jupiter, de-a lungul celor 12 ani în care Jupiter își face ciclul orbital. În Feng Shui, Tai Sui, cunoscut sub numele de Marele Duce de Jupiter este considerat un zeu sau un general demn de respectat, deoarece el aduce norocul pe pământ.
În anul Câinelui de Pământ, 2018, Tai Sui (Ducele de Jupiter) ocupă cele 15 grade ale direcției Nord-Vest 1.
Prin urmare, zodia Câine va fi norocoasă, beneficiind de protecția lui Tai Sui.
Zodia Dragon, situată pe cercul zodiacal pe direcția diametral opusă față de zodia Câine, respectiv pe cele 15 grade ale direcției Sud-Est 1, va fi în anul 2018 în conflict cu Tai Sui și de aceea pentru nativii în zodia Dragon, apare riscul de a se îmbolnăvi și de a câștiga banii cu greu în 2018. Generalul Tai Sui pentru anul 2018, este Jiang Wu. (unul din cei 60 de Tai Sui care există)
Reguli feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui (Ducele de Jupiter) în anul 2018:
-locația ocupată de Tai Sui 2018, respectiv Nord Vest 1 nu trebuie să fie deranjată de zgomotul produs de renovări, săpături, certuri sau muzică gălăgioasă - puneti aici o placa Tai Sui.
-este interzisă orientarea cu fața spre direcția Nord Vest 1, chiar dacă aceasta este una din direcțiile favorabile conform cu numărul Kua.
-este ideal să se stea cu spatele la direcția Nord Vest 1, pentru a primi protecție de la Ducele de Jupiter 2018
Remedii feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui în 2018:
- Așezați în Sud-Est o statuetă Pi Yao, pentru a preveni ghinionul și bolile pe care Tai Sui le poate atrage în cazul în care regulile de mai sus nu sunt respectate.

- Placa Tai Sui 2018
- Pi Xie,  Pi Yao
- Câini Fu
- Wu Lou cu Pi Yao
- Pi Yao cu sabie de foc
Cele Trei Ucideri 2018– remedii feng shui
Sarm Saat sau cele Trei Ucideri reprezintă o energie negativă care afectează în fiecare an câte 90 de grade pe busolă. În Feng Shui-ul Stelelor Zburătoare, numele de Trei Ucideri derivă din faptul că energia lor negativă se manifestă sub formă de 3 ghinioane majore: boli, pierderi de bani și pierderea persoanei iubite.
În anul 2018, guvernat de zodia Câine, cele Trei Ucideri afectează direcțiile NV3, N și NE1.
Reguli Feng Shui pentru a scăpa de energia negativă a celor Trei Ucideri 2018:
-locațiile de NV3, N și NE1 nu trebuie să fie deranjate de zgomotul produs de renovări, săpături, certuri sau muzică gălăgioasă
-este interzisă așezarea cu spatele la direcțiile NV3, N și NE1
-este ideal să se stea cu fața la direcțiile NV3, N și NE1, pentru a le ține sub control
Remedii Feng Shui împotriva celor Trei Ucideri 2018:
Statueta cu Ksitigharba
Câini Fu

Pi Yao
Chin Lin
Cei 3 gardieni ceresti (statuete, placa, breloc)
Sabia cu monede
Stupa feng shui
Remedii moderne împotriva celor Trei Ucideri 2018:
Așezați în Nord - o plantă de mărime mică sau un cristal
Etalați în NV 3 - o lumină, un obiect mic de culoare roșie, un bol cu apă
Puneți în NE 1 – clopoței de vânt din metal cu 6 tuburi goale la mijloc sau o plantă de mărime mică
multumim .zodiacool.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro