CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

vineri, 21 iulie 2017

Pamant si Venus

Uimitor: Pământul și planeta Venus realizează un veritabil dans în jurul Soarelui – un model complex, având forma perfectă a unei flori!

Simulare video
 
În sistemul solar, Venus este a doua planetă, dacă începem numărătoarea dinspre Soare. Ea se află la 108 milioane de kilometri față de Soare. Venus nu este cu mult mai mică decât Terra (are 95% din diametrul planetei noastre), dar spre deosebire de Planeta Albastră, Venus are zeci de mii de vulcani activi, o suprafață fierbinte și este lipsită de sateliți naturali.

Venus este o planetă ciudată, chiar dacă în unele privințe se aseamănă Terrei (mai ales ca dimensiuni). Rotația pe care Venus o efectuează în jurul propriei axe are loc într-un sens invers față de cea a Pământului, iar această mișcare este atât de lentă, încât ziua venusiană (echivalând cu 243 de zile terestre) este mai lungă decât anul venusian (224,7 zile terestre).
În dansul pe care Venus și Terra îl efectuează în timp ce se rotesc în jurul Soarelui, ele generează, după cum au observat astrofizicienii, un minunat model al unui flori cu cinci petale. În timp ce Pământul efectuează 8 rotații complete în jurul Soarelui, Venus realizează 13 astfel de rotații. Opt ani pământeni echivalează cu aproximativ 13 ani venusieni.
Formarea celor cinci petale egale ale modelului florii pe care Pământul și Venus îl generează în timp ce se rotesc în jurul astrului zilei este determinat de către diferențele dintre perioadele de rotație în jurul Soarelui și ne dezvăluie, încă odată, că Universul este un întreg armonios, ordonat, în care până și așa-zisul haos nu este decât o ordine ale cărei legi încă nu s-au dezvăluit minții umane. Cosmosul este ordine, matematică, armonie dumnezeiască!
această „floare” pare a fi mai degrabă o YANTRA cu care recomand să se lucreze (cine știe ce semnificații are acest „dans” al celor două planete surori !)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro