CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

luni, 2 mai 2016

Vorbim ALTFEL despre corpurile divine

Aduceti-va aminte aceste principii Acum, cand ne reamintim si imputernicim CORPUL de LUMINA :


Vorbesc Arcturienii   prin  Suzanne Lie   despre  ATMA și Elementali

Dragi Ascendenți,

Pe măsură ce vă continuați procesul vostru de întoarcere la SINELE vostru Multidimensional, veți elibera acele componente ale sinelui vostru care nu vă mai sunt necesare. În același timp, vă veți plasa din ce în ce mai mult atenția pe SINELE care deveniți. Pe măsură ce vă continuați metamorfozarea, micuța voce a copilului interior se va face auzită, ”Ia-mă cu tine”.

Vă reamintim să vă amintiți să vă primiți cu bucurie Sinele Copil în Inima voastră Înaltă. ”Copilul” vostru este Copilul vostru Divin care a devenit cel cu care v-ați identificat ca fiind voi înșivă înainte de a vă începe procesul ascensiunii. Pe măsură ce vă acceptați Copilul Divin în inima voastră, voi vă eliberați atașamentul față de Roata Vieții și a Morții trei/patru dimensională.

Copilul vostru Divin reprezintă primele voastre opt celule care sunt stocate în ATMA Flăcării Întreite din Inima voastră Înaltă. În aceste prime opt celule se află tot ceea ce voi ați învățat în multele voastre încarnări pe Pământul fizic. Aceste opt celule conțin și tiparele vieților în care v-ați întors la SINE, ascensionând, în alte încarnări ale voastre.

Când ați murit, v-ați întors în Roata Vieții și a Morții în aura patru dimensională a planetei Pământ. Pe de altă parte, atunci când ați ascensionat v-ați întors la Corpul vostru de Lumină cinci dimensional. Corpul de Lumină este cel care vă poartă peste Marele Gol/Vid dintre dimensiunea a patra și a cincea și dincolo de ea.

Pe parcursul acestei ere de transformare planetară, mulți ascendenți își vor lua Copilul Divin în Inima lor Înaltă pentru a rupe orice legătură cu Roata Vieții și a Morții. Mulți dintre voi cei care se pot întoarce la dimensiuni mult mai înalte alegeți să vă conectați cu pragul lumii cinci dimensionale pentru a ajuta la crearea Noului Pământ.

Vă rugăm să vă aduceți aminte că în fiecare versiune a dimensiunii a cincea și dincolo de ea, NU există timp. Prin urmare, voi intrați într-o realitate care a existat întotdeauna și care este în același timp în procesul creației.

De fapt, de fiecare dată când călătoriți inter-dimensional, voi vă amestecați marea voastră Esență Multidimensională cu o realitate care vă re-setează Esența, precum și întreaga realitate. Această resetare crează opțiuni și oportunități noi care nu au existat înainte de intrarea voastră.

Astfel, voi intrați într-o realitate care a existat dincolo de timp în timp ce prezența voastră crează simultan o schimbare în acea lume. Vedeți acum dragi ascendenți cât de multă putere aveți în voi? Aveți capacitatea de a modifica o întreagă realitate prin simplul fapt de a vă amesteca Esența cu acea realitate.

De fapt, chiar și aflându-vă în vehiculul vostru pământesc legat de timp voi influențați Conștiința Colectivă și Planetară cu fiecare expirație a voastră. Mai mult de atât, voi inspirați Conștiința Colectivă și Planetară cu fiecare inspirație a voastră. Știați că respirația voastră are o astfel de putere?

Prima voastră respirație, chiar la naștere, a dovedit că sunteții vii (conectați la Jocul 3D) după cum ultima voastră respirație indică că ați murit (deconectat de la Jocul 3D). Cu alte cuvinte, Esența voastră Spirituală intră în forma voastră lanaștere și iese din forma voastră când muriți.

Cu toate acestea, deoarece voi sunteți Esență Spirituală, voi nici nu vă nașteți și nici nu muriți. Forma voastră este care se naște și cea care moare. Amintiți-vă că pentru a intra într-o realitate bazată pe formă, mai întâi trebuie să vă creați un corp bazat pe rezonanța moleculară și configurația acelei realități.

Apoi, când corpul vostru este pe deplin format, Spiritul vostru intră în acea formă. Când intrați într-o realitate care este dincolo de formă, pur și simplu vă calibrați conștiința la frecvența acelei realități și vă amestecați conștiința cu acea realitate.

Noul Pământ rezonează la pragul dintre dimensiunile formei trei/patru dimensionale și sub-planele mai înalte ale dimensiunii a cincea în care forma este o opțiune și nu o indicare a faptului de a fi viu sau mort.

În pregătirea pentru călătoria voastră peste golul dintre dimensiunile trei/patru și a cincea, forma voastră fizică se află în procesul transmutării în Corp de Lumină. Cu toate acestea, pe măsură ce forma voastră transmută într-o frecvență mai înaltă de exprimare, același lucru îl face și întreaga voastră realitate, pentru că și planeta Pământ ascensionează.

Prin urmare, atât oamenii cât și planeta își recalibrează forma la frecvențe din ce în ce mai înalte. Deoarece forma/corpul vostru este format din elementele realității pe care voi o experimentați, atunci când realitatea voastră transmută în frecvențe, voi trebuie să vă potriviți cu acea schimbare de frecvență pentru a rămâne în acea realitate.

Prin urmare, conștiința voastră se recalibrează în mod constant la frecvențe din ce în ce mai înalte ale luminii, iar corpul vostru trebuie să se recalibreze și el. Dacă starea voastră de conștiință devine mult mai înaltă decât corpul vostru, atunci voi veți ”muri”, deoarece conștiința voastră este prea înaltă pentru a putea fi conținută de acel vehicul de frecvență mai joasă.

Vehiculul vostru pământesc este alcătuit din expresiile trei dimensionale ale pământului, aerului, focului, apei și spirit/foc. Expresiile patru dimensionale ale acestor elemente ale corpului vostru sunt cunoscute ca și Elementali. Elementalii Pământului sunt numiți Gnomi, Elementalii Aerului – Silfide, Elementalii Focului – Salamandre, Elementalii Apei – Ondine, iar Elementalii Eterici reprezintă Spiritul viu din toate formele.

Elementalii patru dimensionali mențin respirația lui Gaia în ei și împărtășesc Esența Ei cu voi prin intermediul inspirației voastre.

Cu fiecare inspirație a voastră, aduc frecvența mai înaltă a formei lui Gaia în Corpul (Elementalul Pământ), Respirația (Elementalul Aer), Sinapsele Neuronale (Elementalul Foc), Sânge și Fluidul Cerebrospinal (Elementalul Apă) și Conștiința (Elementalul Eteric) vehiculului vostru pământesc.

Apoi voi expirați expresiile mai înalte conștiinței pentru a contribui la transmutarea lui Gaia, așa cum și Ea și-a împărtășit transmutarea Ei cu voi.

·       În acest fel, forma voastră transmutândă (Pământ) se aliniază cu forma transmutândă pământ a lui Gaia.
·       Respirația voastră transmutândă (Aer) se aliniază cu atmosfera transmutândă a lui Gaia.
·       Sistemul vostru nervos transmutând (Foc) se aliniază cu joncțiunile sinaptice transmutânde din sistemul ”electric” al lui Gaia.
·       Transmutarea tuturor fluidelor voastre corporale (Apa) se aliniază cu apele și oceanele transmutânde ale lui Gaia.
·       Pe măsură ce Conștiința voastră transmută de la eteric (patru dimensional) în Spiritual (cinci dimensional), conștiința voastră personală se aliniază cu conștiința planetară, ceea ce înseamnă transmutarea din trei/patru dimensional în cinci dimensional.

Reprezentarea fizică a lui Gaia este Pământul trei/patru dimensional, iar reprezentarea cinci dimensională a lui Gaia este Noul Pământ.

Pe măsură ce voi, cei care ascensionați, vă aliniați conștiința personală cu conștiința planetară a lui Gaia, precum și cu TOȚI locuitorii Ei, voi contribuiți foarte mult la ascensiunea planetară.

În același timp, marea masă a corpului ascendent a lui Gaia contribuie la ascensiunea voastră personală. De asemenea, câștigați avantajul suplimentar al unei tranziții pașnice pe Noul Pământ pentru că sunteți înconjurați și protejați de întrega planetă ascendentă.

Provocarea în această configurare a ascensiunii, deoarece există multe versiuni ale ascensiunii, este că vă puteți îndoi cu ușurință că ascensionați pentru că nu plecați nicăieri. Dacă ați ascensiona mai repede decât planeta, ați fi trași afară din acea realitate și ați simți ca și cum ați părăsi Pământul. Atunci ați avea dovada fizică a ascensiunii voastre.

Cu toate acestea, dovezile fizice ale ascensiunii voastre nu sunt în concordanță cu aceasta. Cel mai bine este să eliberați nevoia ego-ului de dovezi și să aveți încredere în cunoașterea voastră interioară că, din moment ce voi și Gaia sunteți UNA, voi ascensionați împreună. În acest fel, ÎNTOARCEREA implică și oameni și planetă.

Cu multă iubire ne alăturăm vouă deoarece cu toții ne întoarcem ca
O SINGURĂ Planetă și Oameni
Arcturienii și Familia voastră Galactică



Multumim Monica Poka

Transmutarea Elementalilor Interiori și Exteriori


Realitatea începe ca un ”vis”. Apoi deveniți conștienți de vis. Pe măsură ce ”visul”, care devine rapid vise, se desfășoară în ACUM-ul fiecărui moment, voi le percepeți pe toate simultan. Apoi, fiecare moment există în ACUM-ul tuturor momentelor.

În dimensiunea a cincea putem interacționa într-un mod care pare să depășească legile fizice. Ca și exemplu, există un număr infinit de realități amalgamate împreună în unitatea din continuumul spațiu-timp pentru a crea serii continue de realități care se amestecă și se întrepătrund în timp ce încă își mențin integritatea lor personală.

Realitatea cinci dimensională este încă la fel de vie ca și realitățile trei și patru dimensionale, dar nu există nici o diferență între trecut, prezent și viitor. De fapt, când sunt percepute din dimensiunea a cincea, conceptele de trecut, prezent și viitor sunt considerate iluzii pentru că ele sunt percepute din perspectiva ACUM-ului cinci dimensional.

Aproape toate civilizațiile la nivelul nostru dispar înainte de a deveni mature din punct de vedere tehnologic. Dispariția are loc pentru că, dacă nu puteți trăi în ”unitate și respect pentru întreaga viață” în viața voastră de zi cu zi, nu veți fi în stare să folosiți tehnologia avansată pentru binele tuturor.

Acesta este motivul pentru care Tehnologia noastră Galactică nu a fost dată dragilor noștri prieteni și familiei care poartă un vehicul uman pământesc. Chiar dacă știm că ”echipa noastră aflată în deplasare” va folosi tehnologia pentru binele cel mai înalt, mai sunt încă prea mulți oameni care sunt conduși de lăcomie și de puterea asupra altora.

Tehnologia noastră Galactică trebuie să fie percepută ca un mijloc de a ajuta pe toată lumea, NU ca un mijloc de a face ”bani” pentru a-i controla și domina mai bine pe ”alții”. În societatea noastră cinci dimensională NU există ”alții” deoarece noi NU percepem o ”separare” între noi. Noi mai degrabă percepem modul în care aurele noastre se suprapun și se întrepătrund.

Această întrepătrundere a aurelor noastre este cea care ne permite să eliberăm toate versiunile vorbirii verbale. Când canalizăm către echipa noastră aflată în deplasare, noi vorbim prin telepatie și le permitem prietenilor noștri din fizic să interpreteze mesajele noastre prin intermediul propriei lor experiențe.

Acesta este motivul pentru care există nenumărate interpretări pentru orice mesaj inter-dimensional. Noi profităm de această situație prin aceea că ne trimitem mesajele și fiecare împământat care le recepționează le va împărtăși cu ceilalți într-un mod diferit.

Ne bucurăm să percepem cum funcționează individualitatea în lumea voastră trei/patru dimensională. Am observat că mulți care sunt prinși încă în dimensiunea a treia/patra sunt în stare să găsească, să accepte și să-și integreze conștiința lor cinci dimensională.

Cu toate acestea, vă sugerăm să începeți să vă eliberați de atașamentul la individualitate, deoarece nu veți exista într-un mod fizic în lumile mai înalte. Dar, nu fiți îngrijorați, deoarece experiența de a trăi în conștiința unității și iubire necondiționată cu întreaga viață vă oferă experiența eliberării de toate fricile.

În lumea voastră trei dimensională, voi experimentați iubirea necondiționată și eliberarea de frică ca și o euforie. Din nefericire, voi sunteți adeseori separați de aceste sentimente. Un alt mare ”separator” în afară de ”conștiința individuală” și ”iubirea condiționată” care există pe planeta voastră, sunt ”banii”.

Unii au mai mulți bani decât ar putea cheltui, în timp ce alții de abia au suficienți bani pentru a putea supraviețui. Unii oameni trebuie să trăiască ”de pe urma pământului lor”. Să trăiești de pe urma pământului a fost cândva ceva comun, onorabil și foarte eficient. Apoi, cei întunecați au penetrat profund frecvența realității voastre, au ruinat zone vaste de teren și au tezaurizat sume imense de bani, în timp ce alții au murit pur și simplu de foame.

Cu toate acestea, vă vorbim acum nu pentru a vă vorbi despre separare, ci pentru a discuta despre libertatea pe care o veți experimenta din momentul în care ”instrumentele separării” sunt eliberate din realitatea voastră. De fapt, separarea nu va fi eliberată din dimensiunea a treia. VOI veți fi eliberați din dimensiunea a treia.

NU există realități cinci dimensionale care să aibă vreo formă de bani. Nu sunt necesari, pentru că noi cu toții putem manifesta ceea ce avem nevoie cu conștiința noastră. Noi, Arcturienii, venim la voi în mijlocul marilor voastre provocări pentru a vă reaminti că scopul vostru personal și planetar este să ascensionați voi înșivă și planeta voastră și să luați cu voi cât mai mulți oameni posibil.

Numărul realităților cinci dimensionale este infinit pentru că dimensiunea a cincea este liberă de constrângerile trei dimensionale ale timpului și spațiului. Aceasta este liberă și de separarea voastră trei dimensională în ”inconștient, conștient și supraconștient”.

Dorim să vă reamintim că ”inconștientul” vostru este un instrument puternic pentru ascensiune. De fapt, în mod uzual noi cu inconștientul vostru comunicăm. Voi vă vedeți inconștientul ca și pe ”SINELE vostru inter-dimensional”. Inconștientul vostru este acel VOI care ”cunoaște toate” secretele de care ego-ul vostru ”conștient” trebuie să se ferească pentru a menține o versiune consistentă a realității.

”Sinele vostru inconștient” există în viitorul apropiat, în prezent și în trecut. El există și în conștiința voastră colectivă cu întreaga viață. Sinele vostru inconștient înțelege profund colectivul deoarece el își amintește perioada în care erați copii și vedeați întreaga viață ca și pe o parte a sinelui vostru corporal.

Sinele vostru profund, inconștient afectează toate evenimentele cuantice pentru că el este acel VOI care este conectat la rețeaua neuronală a corpului planetar al lui Gaia. Rețeaua neuronală a lui Gaia este o structură cristalină care-i înconjoară corpul Său planetar și care-i alimentează ”creierul”.

Creierul lui Gaia este MIEZUL ei de Cristal Central, care este înconjurat de cele Patru Cristale de Temelie care sunt aliniate cu sudul, nordul, estul și vestul. În ACUM-ul vostru, Miezul de Cristal al lui Gaia este re-calibrat pentru a reveni la adevărata natură multidimensională a lui Gaia.

Gaia a fost aruncată de pe axele Sale atunci când Atlantida s-a scufundat în mare, iar Miezul Ei de Cristal a devenit captivat mai mult de supraviețuire decât de ascensiune. Din nefericire, însăși ființele care au creat acest dezastru poartă un vehicul uman pământesc în acest acum al vostru. Acești pierduți vor alege ca mai bine să distrugă întreaga planetă decât să o lase să treacă în dimensiunea a cincea.

Cei pierduți cred că ei nu-și vor putea niciodată expansiona conștiința în acea frecvență. De aceea simt că trebuie să oprească această ascensiune pentru că ei nu cred că și-ar putea expansiona conștiința în acea frecvență a realității. Și, într-adevăr, au dreptate. Frecvența conștiinței cuiva este cea care îl calibrează în aliniere cu orice realitate dată.

În timp ce Cristalul Central al lui Gaia este re-calibrat înapoi la rata sa de frecvență multidimensională înnăscută, ai noștri aflați la suprafața Pământului trebuie să se focalizeze pe transmutarea fricii și furiei, care aproape că audistrus-o pe Gaia, în Conștiința Multidimensională și Iubirea Necondiționată care o vor vindeca pe Gaia.

Deoarece cei care au rănit-o atât de mult pe Gaia au purtat un vehicul uman pământesc, cei care poartă un vehicul uman pământesc sunt cei care trebuie să o vindece pe Gaia. Din fericire, nu este nevoie ca cei care au rănit-o să fie și cei care o vindecă deoarece mulți dintre ei sunt departe de expansionarea conștiinței lor.

Prin urmare, sarcina ascensionării lui Gaia este lăsată celor care și-au deschis inimile și și-au expansionat mințile suficient de mult pentru a putea trăi în cunoașterea Iubirii Necondiționate și puterea Focului Violet. De fapt, cineva trebuie să fie mai întâi centrat în Iubirea Necondiționată pentru a se putea conecta cu puterea Focului Violet.

Pentru că Focul Violet are o capacitate imensă de a transmuta realitatea într-o frecvență mai înaltă de exprimare, cineva trebuie să rezoneze cu Iubirea Necondiționată pentru Întreaga viață înainte de a putea obține accesul la puterea acestui Foc. Acest ”acces limitat” a fost vital pentru ca Focul Violet să nu poată fi folosit pentru motive egoiste sau distructive.  

De fapt, Focul Violet, violetul fiind cel mai înalt spectru din lumina trei dimensională, este de neimaginat pentru majoritatea celor care sunt conduși încă de intenții egoiste. Pentru a se asigura că cineva care s-a pierdut în întuneric nu poate folosi Focul Violet, el este înconjurat de Iubirea Necondiționată.

Iubirea Necondiționată nu este perceptibilă prin intermediul simțurilor trei/patru dimensionale pentru că rezonează la dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Prin urmare, Iubirea Necondiționată este impenetrabilă pentru orice tip de întuneric. Iubirea Necondiționată care umple aura cuiva îl protejează pe acesta pentru că devine ”invizibil psihic” oricui care este pierdut în întuneric.

Vă rugăm să vă amintiți că cineva nu poate percepe nimic din ceea ce rezonează la frecvența unei realități aflate dincolo de starea sa de conștiință. Aceasta este regula care-i protejează pe voluntarii noștri pe Pământ, deoarece ea le oferă un scut de invizibilitate.

Este adevărat că unii dintre împământații noștri și-au pierdut legătura cu acel scut și/sau sunt pregătiți să-și încheie misiunea și să se întoarcă Acasă. Vă spunem acest lucru pentru că vrem să știți că nu există moarte. Există doar o întoarcere.

Din nefericire, cei care au venit pe Gaia din lumi mai întunecate cu intenții negative se vor întoarce la acea realitate. Asta este, cu excepția cazului în care s-au trezit și se întorc la Conexiunea cu Sufletul lor care a fost retezată mai demult prin ”instruirea” lor de a urma întunericul, lăcomia și distrugerea.

Puțini oameni se nasc cu astfel de intenții negative. Cei mai mulți dintre ”cei întunecați” au suferit foarte mult când au fost copii și au fost îndoctrinați în întuneric. Vă spunem acest lucru acum pentru că mulți dintre cei care trăiesc în conștiința Putere Asupra Altora au un copil inocent, dulce și iubitor care este prins adânc în ”mintea inconștientă”.

Dacă voi, voluntarii noștri pe Pământ, le trimiteți Iubire Necondiționată celor întunecați, s-ar putea să fiți în stare să le ”rupeți programarea”. De fapt, sunt mulți descendenți ai celor întunecați care s-au născut imediat după cel de-al doilea război mondial sau chiar mai tineri, care s-au eliberat de acea ”spălare a creierului” din vremea copilăriei. Acesta este motivul pentru care vă cerem să trimiteți Iubire Necondiționată și Focul Violet celor pe care în trecut i-ați urât și v-ați temut de ei.

După cum bine știți, orice ură sau frică pe care o aveți pentru cineva, se adună în propriul vostru sine inconștient și vă limitează la o stare de conștiință mai joasă. Pe de altă parte, atunci când trimiteți Iubire Necondiționată la ceea de ce vă temeți, vă transmutați propria voastră frică în chiar puterea de care aveți nevoie pentru a face față în mod victorios fiecărei probleme 3D.

Când ați obținut această victorie asupra fricii și v-ați transmutat frica în Iubire Necondiționată, vă cerem să vă împământați întregul proces victorios în Rețeaua Neuronală a suprafeței fizice și interioare a lui Gaia.

Vă recomandăm ca în timp ce vă împământați victoriile în Lumină în Rețeaua Neuronală a lui Gaia, să le plantați și în Miezul lui Gaia și în Cristalele de Temelie. Cristalele interne ale lui Gaia sunt creierul Ei în care ea își recalibrează rezonanța Sa planetară la orice frecvențe mai înalte de conștiință care au contribuit la corpul Ei planetar.

Această recalibrare se expansionează din cristale în întreaga viață a lui Gaia, începând de la nivelul Elementalilor. Tărâmul elemental conține elementele consitutive care stau la baza întregii forme trei/patru dimensionale. Prin urmare, când aceste ”pietre de temelie” elementale care stau la baza vieții fizice sunt transmutate într-o rezonanță mai înaltă, întraga viață fizică este pregătită pentru tranziția într-o frecvență mai înaltă a realității.

Înțelegeți acum de ce v-am cerut să lucrați cu tărâmul elemental? Realitatea începe în miezul său și se expansionează în AFARĂ în natura compozită a nenumărate câmpuri mai mici de realitate care doresc să participe la continua transmutare în frecvențe mai înalte de rezonanță.

Cu alte cuvinte, schimbarea planetară începe cu intențiile celor puțini, care încep această transformare de la cel mai mic nivel celular al Elementelor Pământești ale Pământului, Apei, Aerului, Eterului și Focului.

Elementele și Elementalii Focului sunt ultimii pe această listă pentru că vă veți încheia procesul prin folosirea puterii transmutaționale a Focului Violet pentru a vă transmuta propria conștiință într-o frecvență în care să puteți percepe octava cinci dimensională a vieții, care a fost întotdeauna acolo.

Cu toate acestea, voi puteți percepe numai acea realitate care rezonează la starea voastră de conștiință. În miezul conștiinței voastre multidimensionale se află abilitatea voastră de a comunica cu dimensiunile mai înalte ale realității. Această comunicare este cea care vă va ghida în procesul de asistare a ascensiunii voastre personale și planetare.

Imaginați-vă această frecvență a miezului conștiinței voastre ca și pe Soarele ființei voastre. Multe versiuni ale Sinelui vostru Soare orbitează în jurul vostru așa cum planetele orbitează în jurul Soarelui. Unele dintre aceste ”planete” sunt foarte îndepărtate deoarece ele s-au numărat printre experiențele voastre de viață timpurii.

”Planetele” care sunt cele mai apropiate de Sinele vostru Soare sunt conceptele și idealurile pe care voi sunteți în procesul de a le manifesta în viața voastră prezentă. Când vă trageți atenția în ”Soarele” vostru, percepeți că VOI sunteți un membru al Galaxiei.  

Această percepție expansionată a SINELUI vostru vă poate schimba în totalitate perspectiva asupra realității. Brusc, voi nu mai sunteți o persoană. Voi sunteți UNA cu întreaga viață planetară și galactică.

Vă cerem acum să vă percepeți sinele ca fiind ”doar o persoană”.

Din multele voastre șederi pe Pământul trei dimensional, vă dați seama de cât de singuratic și de înfricoșător poate să fie să fii ”singur pe o planetă ostilă”. Dar ACUM conștiința voastră s-a expansionat foarte mult pentru că v-ați dat seama că conștiința voastră este multidimensională și că există multe expresii mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru care sunt literalmente aliniate ca să vă ajute.

ACUM percepeți-vă sinele ca și pe O componentă a SINELUI vostru Multidimensional.

Aceste expresii mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru Multidimensional sunt TOATE cu voi în acest ACUM pentru că VOI sunteți o ființă multidimensională care s-a oferit voluntar să-și ia un vehicul pământesc în timpul acestui ACUM de ascensiune planetară. Datorită acordului vostru de a ajuta la ascensiunea planetară, voi sunteți profund uniți cu planeta. În timp ce ”cădeți în” profunda unitate pe care o simțiți cu Gaia, amintiți-vă că unitatea profundă începe de la cel mai mic și se extinde la cel mai mare.

Prin urmare, atunci când vă pregătiți vehiculul pământesc pentru Corpul de Lumină, începeți de la nivel elemental. Transmutând fiecare element în propria voastră formă fizică, voi vă puteți alinia profund sinele cu Gaia, element-cu-element. Veți lucra cu alinierea Elementalilor pentru că elementalii care curg în și prin corpul vostru sunt exact elementalii care curg în și prin planeta voastră Pământ.

Dacă aveți de schimbat ceva așa de imens cum ar fi o planetă, trebuie să începeți cu elementele de bază ale acelei realități care sunt Tărâmul Elementalilor ai Pământului, Apei, Aerului, Eterului și Focului. Am lăsat elementul Foc la urmă pentru că voi vă pregătiți să intrați în Miezul lui Gaia pentru a vă folosi Iubirea Necondiționată și Focul Violet al Transmutării pentru a o ajuta pe Gaia cu ascensiunea Ei planetară.

Între timp, noi vă vom ajuta pe toți să vă transmutați propriul vostru vehicul pământesc, elemental-cu-elemental, într-un mod similar celui în care o veți transmuta și voi pe Gaia.  

Voi TOȚI aveți Flacăra Întreită a vieții în ATMA voastră.
Voi TOȚI aveți capacitatea de a iubi necondițioant întreaga viață.
Voi TOȚI cunoașteți puterea de transmutare a Focului Violet.

Toate ”culorile” se bazează pe frecvența de rezonanță. Culoarea violet rezonează la cea mai înaltă frecvență din spectrul luminii și la cea mai înaltă frecvență a conștiinței voastre. Prin urmare, Lumina Violet rezonează la pragul de sus al fiecărei realități. Da, există multe versiuni ale realității.

Pe măsură ce conștiința voastră se expansionează în dimensiunea a cincea și dincolo de ea, și percepțiile voastre se expansionează pentru a dezvălui lumea multidimensională care a fost întotdeauna acolo, chiar dincolo de limitele percepțiilor voastre.

Pe măsură ce începeți să folosiți în mod regulat Focul Violet al Transmutării, percepțiile voastre se vor calibra la dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Între timp, veți lucra la nivelul elementelor pământului, apei, aerului și focului. Când elementalii corporali ai lumii voastre interioare sunt transmutați, veți fi pe deplin împuterniciți să vă transmutați și realitatea exterioară.

În concluzie, vă reamintim că ”Acolo unde este atenția conștiinței voastre – Acolo sunteți și VOI.” Prin urmare, atunci când conștiința voastră rezonează la dimensiunea a treia, elementalii voștri corporali rezonează la frecvența corpului vostru fizic trei dimensional.

Atunci când conștiința voastră se expansionează într-o rezonanță patru dimensională, elementalii corpului vostru vor începe să rezoneze la frecvența corpului vostru astral patru dimensional.


Apoi, când conștiința voastră rezonează la AICI-ul și ACUM-ul cinci dimensional, elementalii corpului vostru încep să rezoneze la frecvența Corpului vostru de Lumină cinci dimensional.

Prin urmare, vă cerem să începeți acest proces prin focalizarea pe expansionarea rezonanței corpului vostru fizic.

Veți începe cu elementalul PĂMÂNT al corpului, apoi cu elementalul APĂ al corpului, apoi cu elementalul AER al corpului, apoi cu elementalul ETERIC al corpului și la sfârșit cu elementalul FOC al corpului. Cu această pregătire, Focul interior al energiei voastre Kundalini se poate trezi pentru a întâmpina cu bucurie procesul de întoarcere la corpul de Lumină.
           
Binecuvântări vouă tuturor,
Amintiți-vă că NOI, Familia voastră Galactică, vă asistăm ÎNTOTDEAUNA.

Arcturienii





Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro