CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 30 noiembrie 2014

Previziuni pentru 2015 Anul Caprei de Lemn



Calendarul chinezesc, cunoscut sub numele de Calendarul Fermierilor, sau Calendarul Hsia, este un sistem fascinant de precis, care înregistrează nu numai trecerea timpului, dar este, de asemenea, un instrument pentru previziuni.
Faimosul Sistemul  tradițional - Cei patru stalpi ai destinului - face citirea destinul unei persoane de la datele sale de nastere așa cum este prezentat în formatul calendar Hsia. Caracteristica unica a acestui calendar este că toate informațiile despre timp - anul, luna, ziua și ora sunt prezentate în ceea ce privește cele cinci elemente de bază - metal, apa, lemn, foc și pământ, care sunt considerate a fi componentele de bază peste tot în Univers.  Relația dintre cele cinci elemente ajută la prezicere și, prin urmare, se poate prin utilizarea acestor cunoștințe, multiplica norocul sau minimiza ghinionul din viața cuiva.


 
Anul Capra, 2015, 19 feb 2015 - 7 feb 2016 - în calendarul Hsia, este simbolizat prin două elemente -  lemnul Yin stă deasupra pământului. Potrivit ciclului de naștere și distrugere, care reglementează relațiile dintre elementele, lemnul cucereste pământul , astfel încât acestea sunt în ciclul distructiv și au relație de luptă. În mod normal, astfel de elemente contradictorii înseamnă dizarmonie.
Deci, vor fi conflicte și ciocniri internaționale. Cu toate acestea, se pare că astfel de conflicte pot fi mai ușor rezolvate cu compromis și concesii în 2015 caci natura lemnului Yin este o floare, care este ușor să se adapteze, orienteze și mult mai flexibila. Lemnul Yin simbolizează, de asemenea, mici ramuri ale arborelui care nu este atat de incapatanat si se poate adapta cu ușurință la situații în schimbare. Cu astfel de personaj, pot aștepta ca 2015 va fi relativ mai puțin violent decât 2014, când lemnul yang este o permanentă de copac încăpățânat in principiile sale și refuză să se aplece. În 2015 caracterul flexibil și mai moderat de lemn yin reprezintă atitudinea compromițătoare și facilitează ajungerea la un acord între interese contradictorii. Ca atare, va fi mai ușor să se ajungă la soluții și să se facă tratate pentru a rezolva conflictele și luptele.
Capra este iulie, în calendarul Vestic, care este încă sezonul cald de vară, energia de foc este încă foarte puternica. Ascuns în interiorul caprei este foc yin, pământ yin și lemn yin. Acest lucru este pământ de vară uscat, fără nici o apă pentru a hrani lemnul. Ca atare Capra este de asemenea considerata mormântul elementului lemn și pământ deșert uscat. Ultimele două războaie din Golf, în deșerturile din Orientul Mijlociu au început în 1991 și 2003, ambele sunt de ani de Capra, cand mii de soldați americani au luptat cu înverșunare în deșertul Orientului Mijlociu arab pentru a elibera Kuweitul în 1991 și la cucerirea Irakului în 2003. Cum se prefigurează amenințarea  ISIS în Irak și Siria,  nu va fi surprinzător faptul ca un alt război in Golf sa inceapa în 2015.

  Calendarul chinezesc contine tulpini ceresti și ramuri pământești intr -un ciclu de 60 ani . Acest lucru înseamnă am experimentat același an capră de lemn Yin acum 60 de ani în 1955, precum și în urmă cu 120 ani în 1895. Anul 1955 a marcat semnarea multor tratate internaționale pentru a pune capăt conflictelor sau pentru formarea de co-operațiuni militare. În februarie 1955, Pactul de la Bagdad al cooperării reciproce a fost semnat, un tratat de apărare reciprocă între Turcia, Britian, Iran, Pakistan și Irak. Germania de Vest s-au alăturat NATO în mai 1955, iar Uniunea Sovietică și  alte 7 țări comuniste au format Pactul de la Varșovia, de asemenea, în același an. A fost incheiat  tratatul de pace Burma- Japonia și Tratatul Organizației Asiei de Sud-Est - un alt tratat de apărare colectivă a fost, de asemenea, format în februarie 1955. În cursul anului 1895, de asemenea, anul Capră de lemn Yin , chinezii au făcut Tratatul de la Shimonoseki cu Japonia pentru a termina primul război sino-japonez. ceea ce a condus  la proteste naționale masive in China.


În Metafizica chineză, lemnul reprezintă creșterea și activități.
Lemn Yin în corpul uman este legat de gât, măduva spinării, spate și organul de. Lemn ficat. Lemn Yin este adesea comparat cu o floare sau o crenguță de copac, care este fragil , ușor să se aplece și rupe. Prin urmare oamenii lemn Yin sunt mai moderati și flexibili, se adapteaza ușor  la orice împrejurare, ei sunt în mare parte artiști cu mâini si degete iscusite, buni la instrumente muzicale sau artisti de artizanat, cum ar fi cusut și croitorie. Ca atare, ei au tendinta de a fi artiști și abili în artizanat și modă. Artiști celebri din lemn Yin sunt Nicole Kidman și Madonna. Creatori de moda, cum ar fi Coco Chanel și Yevs Saint Laurent sunt, de asemenea, lemn yin. Cu toate acestea oameni de lemn yin vor suferi cu ușurință un prejudiciu, în special la gât, oasele spatelui și oase mici. Luați, de exemplu, Nicole Kidman a suferit de osteoporoza si a rupt coastele, și Madonna a cazut de pe cal și a rupt coloana vertebrală de ziua ei, în anul 2005 .. Exemple de oameni celebri de lemn yin sunt Lady Diana, Madonna, Nicole Kidman, Coco Chanel , Julia Roberts, Sheryl Sandberg, Printul William, John Travolta, Mick Jagger, John Lennon, Hugh Jackman, Malala ......
Elementul de lemn simbolizează de fapt Bunătatea în cele Cinci calitati ale  oamenilor, iar ei sunt sinceri și statornici in principiile lor. Lemn Yang este mai încăpățânat, dar lemnul yin este mai flexibil și moderat, mai ușor se adapteaza la medii în schimbare și stie să adopte moduri diferite de a si atinge obiectivele . Ei sunt oameni de încredere și prieteni de încredere, dar se pot compromite, de asemenea, pentru a atinge succesul. Un exemplu bun este Mick Jagger, el a fost cel mai de succes star rock timp de 50 de ani și a fost în închisoare pentru posesie de droguri în 1967, dar a menținut o sanatate buna  pana la  varsta de 70 prin disciplină, cu bună pregătire fizică, yoga, dans balet, și dieta vegetariana. Chiar și atunci când el a fost o stea mare de rock în anii 1960, el a finalizat cele mai multe dintre studii  în London School of Economics. Sunt astfel puternic reprezentate versatilitatea, flexibilitatea și spiritul de adaptare de lemn yin care contribuie astfel la tinerețe veșnică și succes. Oameni de lemn Yin nu sunt atât de agresivi, ci mai capabili să negocieze și sa faca compromis. Deci, este un an în măsură să ne abținem de la acțiuni agresive și să se joace rece , încercand cele mai bune soluții de compromis. Ar trebui să fie un an mai bun pentru a rezolva conflictele internaționale, cum ar fi disputele teritoriale și luptele politice.
Capra este elementul pământ puternic, în metafizica chineză, este cel mai puternic pământ, cum este luna iulie susținuta de foc de vară. In interiorul Caprei este ascuns foc yin, lemn yin și pământ yin. Astfel, energia foc încă există și anul este încă favorabil pentru afaceri, energie, transportul aerian, sport, exercitii, divertisment, restaurante, focul este optimism, care va continua să conducă în sus economia și piața de capital. Se anticipează 2015 va susține și în continuare redresarea economică din Statele Unite ale Americii și Europa și există conflicte mai puțin grave ca în 2014, atmosfera economică va fi mai stabila și constanta cu fluctuații mai puțin dramatice.
Desigur foarte puternica energia pământ Capra va aduce și dezastre de pământ, alunecări de teren, cutremur, avalanșe, colaps al corpurilor de clădire etc.; devastatorul cutremurul din Japonia în 2011, de asemenea, a avut loc în ziua de Capra și ora de Capră. Este absența totală de apă în Capră, de aceea este pământ foarte uscat, care va fi, de asemenea, o cauză de incendiu forestier, uragan, taifun, schimbarea de vreme severă. Capra este "grav de lemn" și acest lucru nu este favorabil plantelor și copacilor și mediului. Prin urmare, problema încălzirii legate de dezastre meteorologice severe la nivel mondial va continua și aprofunda și vor fi, de asemenea, dezastre ecologice in 2015. Nu se pot exclude daune nucleare, in aer și poluări marine care conduc la distrugerea gravă a mediului.
Pământ uscat simbolizează, de asemenea, drum, in astfel de ani, de asemenea, mult mai ușor vom avea accidente grave de circulație pe drum,  trebuie să fim atenți și să va abțineti in conducere de autoturisme . Celebrul accident de masina in care a murit actorul James Dean a avut loc pe 30/9/1955, care este, de asemenea, anul de Capră lemn yin. Lady Diana a murit într-un accident de mașină în 1997 și ea este, de asemenea, născută în ziua de Capră de lemn yin. Pe 11/6/1955 an de Capră lemn yin, există accident grav în cursa auto Le Mans cu 83 de persoane ucise și cel puțin 100 de răniți.
   În medicina chineză, elementul Pământ este stomac și pancreas, este, de asemenea legat de celule și muschi, deci boala cancer este cauzată în principal de elementul pamant in dezechilibru.
În special Capra formează o configurație serioasa de "pedeapsă pământ", cu Bivol și Caine, in care este foarte multa stimulare de cancer. De asemenea, lipsa elementului apă în 2015 va slăbi aspectul nostru rinichi și, prin urmare, sistemul nostru imunitar. Ca atare, este necesar să se ia mai mult anti oxidant și omega 3 ulei pentru a proteja celulele noastre și a spori aspectul de apă în organismul noastru. Lemnul yin simbolizează gâtul nostru, spatele si maduva spinarii, fără sprijin de apă, lemnul este, de asemenea nesănătos și va fi problema legat de zona osoasă. Suplimentele adecvate pentru a spori zona noastră osoasa sunt calciu și magneziu și omega 3 ulei.

Am menționat mai sus anul calendaristic chinez merge pe ciclu de 60 de ani.
Acest lucru înseamnă am experimentat același an de yin lemn peste Capră în 1955 și 1895. Ambii ani, au fost marcati cu tratatele de pace celebre și pacte comune de apărare, cum ar fi Tratatul Sino Japonia la Shimonoseki în 1895,  Pactul de la Varșovia, Pactul de la Bagdad , Tratatul Organizației Asiei de Sud-Est, și aderarea Germania de Vest la NATO în 1954; de asemenea, au fost cutremure serioase în Slovenia și vest SUA în 1895; și în 1955, au existat cutremure serioase în California, în Egipt și în Yuzha China. Alte dezastre naturale care au avut loc în 1955 au fost uragane. Diane a lovit NE a SUA si a ucis peste 200 de oameni în luna august, iar în septembrie, un alt uragan serios Hilda a ucis aproximativ 200 de persoane în Mexic.
Cu toate acestea, în acești ani Capră lemn anteriori 1895 și 1955, au fost, de asemenea, inovații pozitive care aduc progrese în stilul de viață. Primul Disneyland a fost deschis în California, în luna iulie, 1955, iar primul magazin McDonald a fost deschis în Illinois, în aprilie, în 1955. In 1895 a fost prima cursa auto americana din istorie. De asemenea, Premiul Nobel a fost stabilit de către Alfred Nobel în noiembrie 1985.

Desigur,  anii Capra de lemn anteriori nu au fost in totalitate pașnici, au fost, de asemenea, marcati de conflicte și războaie. 1895 a fost un an turbulent în China  si înfrângerea Imperiului Qing de japonezi în războiul chino-japonez a dus la Tratatul de la Shimonoseki care a transferat controlul Coreei și Taiwanului  în Japonia. Acest tratat nedrept declanseaza proteste masive și Shangshui Gongche în aprilie / mai 1895, când mulți cercetători de la Beijing au semnat petiția împotriva Tratatului de la Simonoseki. În 1955, a început războiul dintre Vietnam de Nord și Vietnamul de Sud care a durat până cand trupele americane s-au retras în cele din urmă din Vietnamul de Sud în 1975.
Au fost multe Celebritati, super-vedete și oameni celebri născuți într-o zi de din lemn Yin pe lângă cei pe  i- am menționat mai sus, multe stele de film, cântăreți, muzicieni și oameni de afaceri în istorie aparțin elementului lemn. Ca exemple de celebri oameni din lemn Yin  sunt Nicole Kidman, Madonna, Coco Chanel, Mick Jagger, John Lennon, Kurt Cobain, Prințul William, Lady Diana, Rupert Murdoch, John Travolta, Hugh Jackman ...
Lemnul este elementul de sezon de primavara si reprezinta creștere și energie activă, el reprezintă, de asemenea, bunătate și principiile de integritate, pe departe astfel de bună calitate, oameni de lemn posedă, de asemenea, avantajul de a cuceri Pamantul, care este elementul lor de bani. Iar în ciclul chinez al celor 12 animale, animalele de pământ apar de 4 ori, ele sunt Dragon, Caine, Bou și Capră, dublu  cantitatea fata de alte elemente. Acest lucru înseamnă că oamenii de lemn au dubla sansa de a întâlni noroc de bani și acest lucru pare a fi un mare avantaj față de alte elemente. Deoarece pământul aduce bani oamenilor de lemn, iar pământul este legat de proprietate și case, cei mai multi dintre magnații proprietatilor, în special cei de renume din Hong Kong se nasc într-o zi de lemn .. exemplu tipic este domnul Li Ka Shing, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, sa născut într-o zi de lemn yang cu o multime de elemente de pământ in cei patru stalpi ai destinului.
În ceea ce privește lemn yin, se pare că au mai mult succes în domeniile de artă și de performanță. Femeile din lemn Yin sunt fermecătoare și atractive pentru partener caci ele sunt ca o floare sau iederă îmbrățișând un copac, așa că, de obicei, castiga sprijin de la un om puternic și în mod constant urca pe scara succesului. Ei au versatilitate uimitoare și creativitatea în special în artă, performanță și  moda. Pentru a numi doar câteva, avem Nicole Kidman, Madonna, Julia Roberts, Lady Diana, Coco Chanel ... .. toate s-au născut în ziua de lemn yin.
Persoana de lemn yin reprezentativa este creatoarea de moda Coco Chanel. S-a născut pe 19/8/1883 - o doamnă de lemn yin , traind înconjurata cu metal yang, care au fost prietenii ei de sex masculin și de sprijin  în viața ei. Ea sa născut intr-o familie săracă și mama ei a murit când ea avea 12 ani și ea a crescut într-o mănăstire ca un orfan. Pe parcursul celor șase ani de la orfelinat, ea a învățat abilitatea de cusut, în afară de lucru ca  croitoreasă, ea a devenit, de asemenea, o cântăreață și performat în cabaret. Ulterior ea a facut afaceri cu cativa bărbati, printre ei un om numit căpitanul. Arthur Edward "Boy" Capel, cu care păstrează o legătură foarte strânsă și care a finanțat primele ei magazine de moda. Chanel este renumita pentru talentul ei artistic și viață lungă, ambiție și energie și, de asemenea, succesul ei a fost foarte mult susținut de prietenii ei loiali din viața ei. Există chiar și controverse despre relația ei de prietenie cu naziștii în timpul al doilea război mondial, dar a fost în cele din urmă dezvinovatita și există bârfă speculativa Sir Winston Churchill a ajutat în această chestiune. Viața ei de succes a reflectat foarte mult calitatea pozitivă a unei femei lemn yin, artista, creativa, versatila, flexibila și foarte adaptabila la mediul înconjurător, și foarte fermecătoare și atractiva pentru barbati. .

În istoria chineză o femeie celebru lemn yin este Împărăteasa văduvă a dinastiei Ching. Sa născut pe 29/11/1835 la ora de șobolan foc. Acest lucru este an Capră din lemn yin pe o zi Bou de lemn yin, în ceasul de Sobolan de foc. Cei patru piloni considera foarte benefic în special ora de naștere a Sobolan de foc , este numita "cea mai nobila ora pentru o persoană lemn Yin", pentru ca este atât elementul inteligență cat si protectie pentru lemn yin.

În Hong Kong secretarul șef  actual, dna Carrie Lam este, de asemenea născuta în ziua de lemn Yin. În prezent, ea afișeaza remarcabil curaj și tărie în orientarea Hong Kong in oceanul furtunos de proteste studențești.
Capra este un element de pamant puternic, și este în conflict împotriva Boului, care este, de asemenea elementul pământ. Când are loc astfel de meciuri intre pământ se vor declanșa dezastre grave pământ. Cum ar fi cutremur, alunecări de teren, avalanșe, prăbușirea clădirilor, etc, special, este faptul că Capra, Bou și Câinele formează o configurație gravă numită "pedeapsă Pământ", care aduce nu numai probleme serioase pământ, dar, de asemenea declanseaza boli grave, cum ar fi probleme de stomac, problemă pancreas si cancer în corpul uman. Capra este, de asemenea, pământ uscat, se referă la desert și drumuri, deci vor fi accidente mai grave rutiere, precum și, de asemenea, vor exista mai multe incidente care au loc în zonă pustie, cum ar fi Golful Arabiei sau Orientul Mijlociu.
Cele mai periculoase luni sunt lunile de pământ : iulie, octombrie și ianuarie, care sunt luni de Capră, Câine și Bou. În aspectul de sănătate, pământ este legată de pancreas, stomac și mușchi. Pământul puternic va afecta echilibrul acestor zone și poate declanșa cu ușurință probleme de cancer, de stomac, de pancreas si obezitatea. Diabetul zaharat este provenit de la o problemă de pancreas asa ca va fi, de asemenea, mult mai grav, în anul Capra. Deci, este necesar să se ia mai mult anti oxidant și omega 3 ulei pentru  a reglementa elementul pământ. De asemenea, consumul de carbohidrați prea mult nu este potrivit, deoarece va crea zahăr in sânge, care este un element foc in stare sa strice echilibrul elementului pamant. Acest lucru va crește foarte mult riscul de diabet.

Cu pământ uscat stand pe lemn și lipsa totală de apă, lemn va fi foarte uscat și nesănătos, lemnul simbolizează, de asemenea, copacii și mediului, anul poate aduce dezastru mai grav de mediu, cum ar fi incendii de pădure, poluări aeriene și maritime grave , scurgerile de ulei etc.
Capra este animalul în meciul împotriva Bou. Deoarece ambele sunt elemente de pământ și, de asemenea Capra și Bou și Câine  împreună formează sancțiune severă pământ, vor fi dezastre conexe cu pământuri, inclusiv cutremur, accidentele rutiere, precum și probleme de stomac si problemă  de cancer.
Oamenii care se nasc în anul Capra sunt ofensatori ai anului, dacă au, de asemenea, un Câine, undeva în Cei patru piloni sau în norocul lor, ei vor suferi din pedeapsa pământ și sunt mult mai sensibili la probleme legate de pământ în 2015 dacă pământul este Elementul lor nefavorabil. Acest lucru va crea probleme de sănătate și nenorociri legate de cancer, stomac si muschii.
Persoanele nascute in anul de Bou sunt  în conflict împotriva anului. Ei au, de obicei mai multe deplasări și  călătorii în 2015, este OK ia astfel de sansa de a face schimbările necesare, cum ar fi mutarea din casă, se deplasează biroul, sau schimbarea de locuri de muncă sau a face excursii. Totuși, acestia trebuie să aibă grijă în plus și să se abțină de la sporturi riscante, cum ar fi conducerea mașinilor rapide, avionului, scufundări , parașutism, etc. Se recomandă ca acestia să poarte pandantiv cu un Cal, care va ajuta la indepartarea Caprei, astfel încât să se reducă la minimum influența negativă a ciocnirii. Pentru persoanele născute în anul Boului, este bine de a minimiza călătoria directă spre direcția sud-vest, deoarece este direcția Marelui Duce în 2015.

Cele cinci elemente de bază reprezintă diferite părți ale corpului nostru, Lemnul Yin este ficat, gat si coloana vertebrala, Pământul este reprezentat de celule și stomac și pancreas. 2015 din lemn yin așezat pe Capră este lemn slab și uscat simbolizand probleme de ficat și gât, spate, măduva spinării, și oase mici, cum ar fi degetele de la maini si picioare. Pământul Puternic cucereste apa și slăbește sistemul imunitar. Deoarece apa este foarte slaba, trebuie să ne concentrăm și asupra rinichilor și a sistemului imunitar .. Aceste tipuri de probleme de sănătate vor fi mai acute în anul 2015. Este important să se ia mai mult anti oxidant, Omega 3 ulei, vitamina C, vitamina E, extract de semințe de struguri ca o măsură preventivă.

În opinia mea, pământul de Capra este un element nesănătos, este pământ uscat, complet lipsit de apă și de metal. Ca pământ este legat de stomac, pancreas, mușchii și sistemul digestiv, Capra pământ conține pământ uscat și foc, și este ca fast food cu amidoane grele, glucide care  aduce obezitatea si diabetul. Primul magazin McDonald a fost deschis în 1955 în Illinois, Statele Unite ale Americii, a inaugurat generarea de fast food și alimente deteriorate , procesate, conducand la degradarea sănătatii publice în ultimii 60 de ani.  Este amuzant că anul in care s-a deschis McDonald este an de Capră, care se află în conflict împotriva Bou, McDonald consumă în principal mulțime de carne Bou. Ca atare, anul de Capră în 2015 poate aduce cancer, diabet si obezitate, este necesar să se foloseasca o dietă cu mai fructe proaspete și legume, anti-oxidant, si omega 3 ulei.

Diabetul este cauzat de o problemă de insulină care este hormon produs de pancreas ajutand la reglarea glicemiei. Deci, diabetul provine din pancreas, care este elementul pământ și boala este cauzată de elementul pamant iesit din echilibru, excesul sau lipsa de pământ poate aduce diabet. Un astfel de dezechilibru este adesea rezultat din consumul excesiv de carbohidrati in alimente procesate, care crește drastic nivelul de zahăr din sânge și supraîncărca pancreasul . Deci, în 2015, este recomandat să se acorde mai multă atenție pentru a reduce aportul excesiv de glucide și zahăr în dieta noastră. Un exemplu este Steve Jobs, el este persoana de foc slab cu o cantitate excesivă de element de pământ. El a fost diagnosticat cu cancer la pancreas în 2004, dar cancerul ar fi început în 2003, un an de Capră.
În ceea ce privește stelele zburatoare Feng Shui , perioada actuală de douăzeci ani 2004-2024 este numit "Epoca lui 8" și acest număr 8 reprezintă Trigrama de Munte și de asemenea, este simbol al copiilor mici. Prin urmare, de la intrarea într-Epoca lui 8 in 2004, se pare că există mai multe dezastre și nenorocire care afectează copiii. Cele mai recente incidente includ dezastrul feribotului din Coreea de Sud, în 2014, uciderea a o mulțime de copii de școală, protestele studențești din Hong Kong ... .Acest este un alt exemplu de problemă cu oameni tineri care asu cel mai proeminent rol în "Epoca lui 8". Acest număr 8, reprezentând copii mereu va fi prezent în centrul diagramei stelelor zburatoare în acesti 20 ani, de la 2004 la 2024. Deci, este întotdeauna important să se acorde atentie la siguranța copiilor și a bunăstării lor în această perioadă de 8.

În ceea ce privește economia, elementul foc este adesea forța motrice din spatele bursei.
Cele cinci elemente, de asemenea, afecteaza starea de spirit a oamenilor. Focul in general, este bucurie, apa este frică, Pamantul este meditație, metalul este tristețe, iar lemnul este furie.
Ca atare, anul de foc generează adesea optimism și ridica piața de valori, cum ar fi 2006 și 2007. Dar în 2008, a venit apa și în mod evident, oamenii au început să aibă teamă despre agravarea problemei Statelor Unite ale Americii și recesiunii. Deci, tsunami-ul financiar a avut loc în toamna anului 2008 conducând la câțiva ani de instabilitate în economia mondială. Anii următori din 2008 au lipsa de elementul foc, astfel încât criza și instabilitatea în special în Statele Unite ale Americii și Europa au prevalat până în 2013, când economia SUA a arătat redresare puternică cu anul Sarpe de foc. În 2014 an Cal elementul foc a continuat să alimenteze economia și este evident că Statele Unite ale Americii și Europa sunt în afara anilor de criza. În 2015, ritmul de foc optimist va continua astfel încât acesta ar putea fi un an in care activitățile economice și ale pieței de valori vor continua să fie foarte active în special în primăvara și vara.Focul puternic și lipsa de apă în acest an este încă pozitiv pentru economie și optimismul continuă să aducă încredere de cumparare. Aceasta energie pozitiva foc va continua în 2015 și 2016, care sunt, de asemenea, aparitii de lemn și foc în tulpinile cerești.
Elementele pamant si lemn ale lui 2015 sunt de așteptat să aducă prosperitate pentru industria lemnului și industria metalelor; acest lucru se datorează faptului că lemnul cucereste pământul, astfel încât elementul pământ este un simbol de bani pentru industria lemnului, care include textile, mediu, hârtie, reviste. Cele mai bune doua industrii ar putea fi din metal, deoarece metalul cucereste lemnul, deci lemnul este bani pentru industria metalelor. Industriile de metal sunt hi tech,domeniul  bancar, mașini, inginerie. Industria Focul este, de asemenea, pozitiva, deoarece  focul produce pământ, asa ca va fi un an activ pentru elemente de foc, cum ar fi stocurile, finanțe, energie, generator de putere, ulei ... nu asa de bine este pentru industria de pământ. Industriile de pamant sunt construcție, proprietatea, agricultura, chimice, asigurarile ..., într-un an pământ puternic, aceasta industrie va fi foarte activ, dar concurența este, de asemenea, foarte puternica și Capra de lemn aduce mulți concurenți în scenă.

Pe scurt, industriile care vor evolua bine în anul Capra vor fi industriile conexe cu elemente metalice și din lemn. Industriile de metal sunt domeniul bancar, mașini, inginerie, calculatoare, industria de înaltă tehnologie. Element lemn se referă la textile, hârtie, reviste, media, mediul inconjurator... industria de Foc se deplasează înainte cu conservatorism; focul vede pământul ca productivitate, si vede lemnul ca si conservatorism și reținere. Industriile de foc sunt energia, finanțe și divertisment. Industria Pământ nu poate face foarte bine deoarece apa, element lor de bani este absent și Capra pământ puternic înseamnă o concurență dificila pe piața imobiliară.
În general, anul  Capră de lemn yin, cu lemn deasupra și pământ dedesupt, este simbol de optimism și flexibilitate pentru compromis și progres.
Există încă un conflict și dizarmonie în relațiile internaționale și ar putea fi chiar un nou război din Golf. Deci nu va fi un an pașnic, dar oamenii sunt mai ușor adaptabili și dispusi să negocieze și să faca compromisuri, prin urmare, vor exista mai multe tratate de pace și acorduri pentru a evita ciocniri internaționale. De asemenea,pot exista dezastre naturale, cum ar fi cutremure, alunecări de teren, tornadă și uragan și unele dezastre ecologice , problemele nucleare , boli, posibilitatea de epidemie încă predomină.
Semnul animal care este cel mai nefavorabil aspectat este Bou, care este în conflict direct împotriva Caprei. Astfel de ciocniri aduc, de obicei, turbulențe, mișcări, accident sau modificări ... cum este meciul pământ împotriva pământ, se vor stimula nenorociri legate de cutremur, alunecări de teren, avalanșe, colaps de construcții și accidentele rutiere pe drum.
Capra creează pedeapsă pământ cu Bou și Câine și acest pământ excesiv poate aduce probleme de sănătate în stomac, pancreas, și chiar cancerul. Oameni născuti în anul Boului vor anticipa avea parte de călătorie, sau mișcări cum ar fi schimbarea de locuri de muncă sau mutare. Este necesar să poarte pandantiv cu un cal ca protecție pentru a indeparta Capra . Pentru oamenii Bou, ciocnirea împotriva Caprei ar putea aduce accidente legate de pământ și rutier, cum ar fi alunecare de teren, cutremur, prăbușire a clădirii, accidente rutiere. Pentru cei care se află inciocnire cu anul, este OK să călătorească mai mult, efectuarea de modificări, cum ar fi casa, sau sa schimbe locul de muncă. Cu toate acestea, pentru persoanele născute în anul Boului, este recomandat să nu călătorească direct spre direcția Marelui Duce, care este direcția Sud-vest. .
Alt semn animal care se confruntă cu pozitiile nefavorabile este Capra. Când Capra întâlnește anul de Capra va fi ofensatoare pentru Marele Duce, și primeste potențialul de pedeapsă, Caine și Bou. . Aceste sancțiuni vor aduce, de obicei, dizarmonie, iritare, griji și frustrări, precum și boală, este necesar să se poarte pandativ cu Cal pentru a minimiza efectul negativ.

Animalele  care se combină bine cu anul Capra sunt Cal, Porc, și Iepure. Aceste animale sunt într-un an de armonie. Cu toate acestea, astfel de astrologie animala nu este în totalitate sigura . Pentru o evaluare mai sigură a norocului cuiva în anul Calului, se recomandă verificări cu metoda Cei patru stalpi ai destinului, care necesită informații complete ale datei de naștere : anul, luna, ziua și ora nașterii. Semnele de animale pot apărea în toti cei patru piloni din datele de nastere ale unei persoane, relația conflict și pedeapsă cu Capra exista nu numai un impact asupra oamenilor născuți în anul de Bou și de Capră. UN astfel de conflict și de sancțiuni pot avea un impact, de asemenea, pentru orice persoană care are astfel de animale în luna nașterii, sau zi sau oră.
Câteva exemple de oameni celebri născuți în anul Boului și în conflict împotriva Caprei în 2015 sunt președintele Barak Obama, Sergey Brin și Larry Page de la Google, Pricilla Chan, Bernard Arnault ....... Există oameni care nu născuți în anul de Bou, dar ei sunt, de asemenea, sub ciocnire pentru că sunt născuți în ziua de Bou, astfel încât acestia vor confrunta, de asemenea un an plin de provocări. Câteva exemple de astfel de oameni sunt Joe Biden, Recep Tayyip Erdogan a Turciei ....... .... Ciocnirea împotriva pilonul zilei va provoca, de obicei, mișcare sau un conflict în zona de familie sau relațiilor umane, în special în relația cu soțul sau sexul opus.
Persoanele nascute in anul Caprei sunt declarate a fi "ofensatoare ale Marele Duce", și este, de asemenea, recomandat a purta pandantiv cu Cal ... Exemple de oameni născuți în an Capra sunt Mick Jagger, Keith Richards, Mel Gibson, Nicole Kidman , Yingluck Shinawatra, Rupert Murdoch, John Kerry ...

Configurația mai grav este pedepsa cu trei Pământ format de prezența Bou, Capră și Câine. Pedeapsa este pericol ascuns și va provoca iritare, griji și ghinion grav legate de elementul pământ. Acestea pot include nenorociri, probleme de relatie si probleme de sanatate. Câteva exemple de astfel de oameni care vin cu penalizare pământ în 2015 sunt Arnold Schwarzenegger, Julia Roberts, Madonna, Bill Clinton, Donald Trump, Angela Merkel, Kim Jong Un, David Cameron, Janet Yellen .... Deci, mulți lideri mondiali importanți și celebrități pare a fi afectati în 2015. Aceste sancțiuni sunt grave și periculoase, și cer protecția minimă de a purta pandantiv cu cai pentru a atrage indeparta energia anului Capra.

Sobolanul este "Floarea Romantismului", în anul Capra. Pentru cei care sunt născuți în ani de șobolan sau zi de șobolan poate anticipa un an mai sociabil, cu mai mult posibilitatea de a dezvolta prietenia cu sexul opus ...
Persoanele nascute in anul Sarpelui sau ziua de șarpe va fi în anul "Calului calator "și anul Capra va declanșa călătorie și mișcare.

Capra este un "protector nobil" pentru persoanele născute în anii cu tulpini ceresti de lemn Yang, metal Yang, pământ Yang. Acest lucru înseamnă orice an de naștere care se termină cu cifra 0, 4, 8, cum ar fi 1950, 1960, 1970, 1980, 1990, 1954, 64,84, si 1958, 68, 78, 88 ... ..ect. "Nobil" este îngerul  de protecție care va veni să va ajute și să facă totul neted și pozitiv.
Calul este, de asemenea, "steaua Academica" pentru persoanele născute într-un an de lemn Yin. Deci, este bine sa alegi o zi cal sau o lună cal, sau ora cal de naștere pentru copil, și o lună de naștere favorabil va fi august (Maimuta) decembrie (Sobolan), Maimuta si Sobolanul sunt "Nobil" ai anului lemn Yin. .

Energiile Feng Shui, de asemenea, se schimba de la an la an. Prin urmare, este necesar a viziona realocarea energiilor bune și rele la începutul fiecărui an, astfel încât să putem lua măsurile de precauție necesare în cazul în care unele energii negative se întâmplă să ajungă la locații importante din reședința sau birourile noastre


 


În anul Capra, energia rea numit "Cinci Galben" - simbolizând obstacole și ghinion, sosește la Vest. Se recomandă a atârna un clopoțel de vânt metalic in Vestul  casei pentru a dizolva această energie rea. Cele mai grave luni vor fi în aprilie, iunie, iulie, 2015 și ianuarie 2016.
O alta stea rea, numarul 2, simbolizând boală, va ajunge în sud-est în 2015. Metoda tradițională de a dizolva acest 2 este să stea un șir de șase monede de metal în zona afectată în sud-estul casei
Marele Duce din acest an este în Sud-vest, prin urmare, nu este favorabil "a muta pământ" sau a face Lucrări de construcții substanțiale în această direcție.
De asemenea, nu este recomandat să se stea cu spatele la Vest unde sta energia nefavorabila numită "Trei uciderii".
Nord-est este "poziția Crash" împotriva Marelui Duce, spre care nu este, de asemenea, bine să te așezi cu fata.
Steaua 3 este o stea de conflict și jaf. Acesta este prezenta în centru ... Este necesar să se pună o bucată de hârtie roșie în această poziție pentru a minimiza astfel de influenta proasta.
De asemenea, steaua rea 7, reprezentând scandaluri este în sud; soluția tradițională pentru această stea rea 7 este de a plasa 3 fire bambus  într-o vaza cu apa, din sticla clara în locația de Sud. Cand se ajunge la mijloc in "Epoca lui 8" steaua 7 devine deja foarte negativa, de aceea este necesar să se acorde o atenție serioasă pentru a vindeca acest 7.
Steaua anuala 3, situat în Centru are trigrama Tunet și cutremur, ca atare, se anticipează că mai multe cutremurpot fi anticipate în 2015 și zonele afectate pot fi zona centrala si de vest. Steaua 3 este, de asemenea, o stea de conflict care ar putea aduce mai multe ciocniri și conflicte în special în zona centrală, Acest lucru va afecta de multe ori Orientul Mijlociu și țările și regiunile care contin numele "Central", aceasta poate include si China, și in China este Regiunea Centrala
http://www.raymond-lo.com/news/100043/the-year-of-the-goat

despre stelele zburatoare in 2015 : http://divinulfengshui.blogspot.ro/2014/12/stele-zburatoare-in-2015-anul-caprei-de.html
 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro