CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 19 octombrie 2014

CORPUL NOSTRU de LUMINA

Doresc sa evidentiem impreuna principii energetice, aplicate practic, pentru desavarsirea feng shui-ului corpului uman si incep sa va prezint :

Informatii si sfaturi obtinute prin Lauren Gorgo, 
23 septembrie 2014



"Foarte de curând am fost adusă la o întâlnire cu Liga Națiunilor Galactice, așa că am știut imediat că apare ceva special la orizont. Mi s-a cerut să mă alătur în calitate de receptor cosmic și transmițător terestru, pentru ceea ce a fost numită o „perioadă de transformare extrem de accelerată, care se apropie.”

Tema de bază dezbătută a fost lumina noastră crescândă și efectele ei asupra corpului fizic… în mare parte ca pregătire pentru ceea ce pare a fi o apropiată cacofonie cosmică… în sensul bun. Deși ea nu a fost specificată, presupun că toate astea au o legătură directă cu combinația echinocțiu și Lună Nouă/eclipsă/Mercur retrograd spre care ne îndreptăm… sau, mai holografic vorbind, care se îndreaptă spre noi.

Pe parcursul acestei întâlniri a minților galactice, am mai avut sentimentul că tot acest an ne conduce într-un fel chiar la acest moment… cam în câteva săptămâni… fiind totodată cauza din care mulți sunt încă în mod constant în procesul de excavare considerabil de profundă, eliberând rămășițele aparent nesfârșite, de emoții nerezolvate rămase captive în sistemul corpului inferior. Acum pot înțelege totuși că toată această muncă de pregătire a avut rolul să ne ajute (pe cât de mult posibil) să pătrundem nestânjeniți în această bandă de frecvență mai înaltă.

Din mesajele pe care le-am descărcat în ultimele două săptămâni, mă simt destul de încrezătoare să afirm că urmează să asistăm la un fel de progres de mare importanță… că se apropie un soi de răsplată. Indiferent ce vine, pare să fie foarte puternic, dar nu într-un mod care să ne facă să îngenunchem… deși experiența înălțării m-a învățat, în mod categoric, să nu exclud niciodată această alternativă.


Vestea bună este că, de la solstițiul din iunie, am intrat în ceea ce se simte a fi o ‘zonă fără suferință’, fapt ce a făcut ca descărcările de lumină, integrările și mutațiile celulare să fie oarecum mai suportabile. Acestea fiind spuse – și cu toate că eliberarea noastră de suferință a fost sesizabilă – această ultimă rundă de eliberare a fost totuși dificilă. Ea ne-a implorat, cerându-ne iar și iar să ne ridicăm deasupra tuturor fricilor de nivel inferior (supraviețuire) și să ne asumăm funcția legitimă de creatori ai experienței noastre de viață, cât și de comandanți ai ei.

Întregul an este/a fost dedicat procesului constant de transmutare fizică (de la structura de carbon la cea cristalină), care a reclamat foarte multe lucruri de la noi, dar septembrie… a 9-a lună de finalizări și revizuiri, ca pregătire pentru noi începuturi… accentuează întotdeauna – iar în unele cazuri intensifică – călătoria de 8 luni pentru a ajunge aici.

Din această cauză, e posibil să simțiți ceva turbulențe în plus… mai multe decât doza obișnuită de apăsare, atunci când dezgropați frici adânci și vă reexaminați rănile de bază… sau efectiv aveți senzația că o luați iar de la început. Acest lucru e normal și de așteptat pentru orice lună de septembrie, dar anul acesta în mod deosebit, pentru că acum intrăm atât de total în frecvențele de creator, mecanismele noastre declanșatoare sunt în mod indiscutabil testate, din orice direcție posibilă, pentru a verifica că suntem total aliniați cu natura noastră Christică.

Starea de creator divin este numele acestui joc nou, așa că, dacă ați fost cufundați în mod repetat în adâncuri, vă asigur că totul a fost în scopul suveranității.

De asemenea, am avut de-a face cu diverse distorsiuni în câmpul nostru energetic, în mare parte din cauza tumultului colectiv, care ne-a amenințat (sau cel puțin a încercat) să ne abată din drum. Ideea este să nu le acordăm atenție. Acele momente de haos apar doar pentru un ultim adio, iar dacă sunt privite în „lumina” potrivită, ne pot demonstra că în momentul în care suntem descătușați de aceste tulburări (fiind non-reactivi)… suntem liberi.

Iar atunci când suntem liberi o știm, deoarece pătrundem foarte ferm în sanctitatea mângâierii, spațiul de pace absolută și de acceptare totală a ceea ce este. Acel spațiu al punctului zero e foarte importanteste locul în care se află potențialul nostru creativ neîngrădit, unde se află Sinele nostru superior, pe care în curând îl vom numi din nou Căminul nostru permanent.

Da, lumina de la capătul tunelului devine mai strălucitoare și suntem îndemnați mai mult ca oricând să ne concentrăm doar pe ea. Orice altceva este o chestiune discutabilă. Cu siguranță că există O MULȚIME de distrageri, foarte mulți curenți mișcători, ce ne pot atrage cu ușurință într-un vârtej, dacă le dăm voie, dar niciuna din aceste diversiuni nu mai trebuie să ne facă să deraiem. Drama lumii (vechi) muribunde ar putea încerca uneori să-și facă apariția, dar nimic din ea nu este treaba noastră. Treaba noastră e lumina. Să luminăm întunericul, da… să luăm parte la el, nu.

Sigur că vor continua să existe momente când va trebui să ne extindem, ca să vedem și să simțim lumina, și vor fi momente când ni se va părea că mai degrabă lumina ne găsește, fără niciun efort. În ambele cazuri, sarcina noastră este să ne amintim că lumina este tot timpul acolo. Și simplul gând despre acest lucru poate fi suficient ca să ne menținem cufundați în ea.

Dacă vă simțiți blocați într-un moment de neliniște, în special în următoarele câteva săptămâni de intensitate cosmică crescândă, concentrați-vă din nou atenția asupra rețelei cristaline de lumină care vă înconjoară. Asta este tot ceea ce e necesar ca să ne înalțe acum. Dacă nu este suficient, mi se spune că putem folosi lumina fotonică, care ne este disponibilă prin intermediul Soarelui, pur și simplu cerând ca toate frecvențele solare să fie folosite pentru a ne revitaliza și reface complet sistemul corpului, conform cu reflecția Christosului din noi.  
Și așa este.

O formă nouă de îngrijire

Pe măsură ce intrăm în ultimul anotimp din 2014, mi se spune că ne vom petrece o mare parte din el învățând lucruri noi despre corpul nostru fizic și funcțiile lui.

Cu siguranță că înțelegem ramificațiile și cerințele corpului vostru de lumină în curs de dezvoltare, așa că dorim să vă oferim noi perspective și informații ce pot ușura acest proces și să dobândiți o senzație de stare de bine. 

După cum stau lucrurile, tiparul corpului 3D cu care lucrăm în prezent are o influență foarte mică asupra procesului și funcțiilor noului nostru corp. Deoarece trecem atât de total la tiparul corpului de lumină, începem să conștientizăm faptul că vechiul nostru tipar și modalitățile în care obișnuim să avem grijă de el nu mai sunt valabile.

Din această cauză, Liga spune că a venit timpul să adoptăm o nouă formă de îngrijire.

Această nouă formă de îngrijire constituie un nivel de hrănire și reumplere ce provine în mod strict și direct din lumină. Mi se spune că aceasta este o acțiune atât pasivă, cât și activă și că începem să ne înțelegem în mod fundamental rolul pe care-l avem în ea, pe măsură ce nivelul superior al ADN-ului transmite noi informații și concepte, ce ne amintesc faptul că, pentru a ne susține noua formă, este necesară conștiința.

Dorim să clarificăm faptul că corpul de lumină (5D) are alte cerințe decât corpul 3D, iar atunci când spunem corp de lumină firește că ne referim la corpul fizic de lumină care deveniți, întrupat.

Faptul de a trăi ca o ființă-corp de lumină cere cu insistență ca noi să funcționăm potrivit legilor luminii și se pare că funcționarea acestor legi variază un pic, pentru oamenii care se înalță. Când am întrebat ce sunt aceste legi, mi s-a spus că sunt legi pe care oamenii noștri de știință le-au numit deja (?), doar că ele se aplică într-un mod mult mai amplu la un corp de lumină. Simt că vom afla mai multe despre acest lucru, pe măsură ce îl trăim.

Sunt informată că, imediat după echinocțiu, tiparul corpului nostru de lumină va începe să inițieze noi potențialuri pe care mai avem să le realizăm în formă fizică, potențialuri ce vor da naștere în această lume unui nou sentiment de a trăi sub îndrumarea și comanda IUBIRII…

O parte din această realizare va implica comenzi de modificare, pentru a vă pune de acord cu corpul de lumină, pe măsură ce învățați să găzduiți și să vă adaptați la această antrenare la o frecvență mai înaltă, precum și să vă folosiți capacitatea de nivel superior de a vă aduce în totalitate corpul de lumină sub conducerea vostră conștientă.

În continuare, ei explică că atunci când ne-am încarnat pentru prima oară în această lume, am știut că lumina e mijlocul de comunicare ce ne va permite să existăm în formă fizică… că ea reprezenta hrana sufletului nostru și conținea amintirea noastră despre Acasă. Acum, că suntem în procesul de re-încarnare, vom deveni receptivi la cunoașterea necesară pentru a ne susține sistemul noului corp și a ne redeștepta amintirea despre acele legi guvernatoare ale luminii și felul în care ne influențează în forma fizică.

Vor fi multe de învățat sau, mai degrabă… de adus aminte. Să spunem doar că veți începe să înțelegeți, în propria voastră experiență și la momentul potrivit, faptul că lumina conține totalitatea oricărui lucru de care aveți nevoie pentru a vă susține.

Reconstrucția corpului 

Noi spunem nu doar că vindecarea și reîntinerirea corpului vostru e posibilă, ci că ea este de asemenea o cerință. Aceasta e ordinea de zi…

Ființele galactice îmi spun că ceea ce ele doresc cel mai mult ca noi să înțelegem în acest moment este faptul că trupul nostru își reconstruiește structura moleculară (ADN), pentru a ne ajuta să ne dezvoltăm rapid în noile frecvențe, iar acest lucru ne va conduce în locuri la care în trecut doar am visat. Informațiile noastre genetice sunt stocate în aceste molecule de ADN, existente în fiecare celulă a noastră și, drept rezultat, în prezent ne deschidem (dobândind un acces conștient) la o parte mai mare din capacitatea noastră de om întreg, în scopul de a ne modifica și re-modela forma umană… de a ne reface genetica în conformitate cu modelul ei original de perfecțiune biologică.

De aceea, ni se cere ca acum să fim mai implicați în procesul corpului nostru…

Acum, că energiile de nivel Christic vă sunt disponibile, participarea voastră la procesul de construcție a corpului vostru vă va aduce beneficii.

Acestea fiind spuse, unii dintre voi, care citesc aceste rânduri, se vor transforma destul de rapid… cei aflați în ceea ce noi am numi „punctul critic” al dobândirii corpului de lumină. Aflați că există o deschidere de portal, ce va accelera un salt major în receptivitatea corpului vostru la lumină și care, prin urmare, va reclama o participare mai mică, în comparație cu aceia dintre voi cărora le va trebui mai mult timp să ajungă la starea fizică de transcendență. 

Începeți să faceți noua tehnică de autoregenerare

Pleiadienii oferă această tehnică ca pe o cale de a ne ajuta să trecem prin această perioadă de integrare a corpului de lumină, căci, după cum prea bine știm, corpul fizic este dintre cele mai dense, necesitând așadar cea mai mare „susținere”. Da, toți ne aflăm la niveluri diferite și variate de dobândire a corpului de lumină… și nu e necesar să participăm la proces… dar toți suntem încurajați să o facem:

Vă spunem din nou că acum lucrați cu frecvențele nivelului de creator și, deși aveți o putere de influență asupra biologiei voastre mai mare decât până acum, acest proces de integrare este foarte fizic și, prin urmare, avansează relativ încet. Din această cauză, vă încurajăm să vă implicați mai mult… să vă alăturați acum, ca autori ai biologiei voastre.

Tot ceea ce nu este în acord cu frecvențele (Christice) va trebui să se schimbe, pentru a se adapta și a fi asimilat. În acest scop, în lunile rămase din acest an, vă recomandăm să lucrați foarte conștiincios în direcția dobândirii corpului de lumină.  

În curentul tot mai intens al schimbării, va fi un proces benefic pentru starea voastră generală de bine și senzația de echilibru, și vă va aduce totodată genul de mișcare rapidă și neîntreruptă, pe care vi-o doriți atât de mult.

Pe lângă această tehnică de autoregenerare, Liga mai spune că, întrucât procesul de integrare a corpului de lumină este atât de fizic, măsurile fizice ne pot ajuta acum considerabil. Însemnând… mișcarea, susținerea nutritivă, chiar terapiile holistice etc. pot fi o binefacere în acest moment, pentru starea noastră de bine. Asta nu înseamnă că aceste ajutoare exterioare pot face munca în locul nostru… căci doar noi avem capacitatea de a ne întregi și reîncărca, prin alinierea cu divinitatea noastră… dar ele pot ajuta la consolidarea muncii care e deja făcută, de către noi.

Asigurați-vă deci să țineți cont de orice ghionturi, oricât de ușoare ar fi ele. Liga specifică că orice activitate (aerobică) ce va accelera sistemul excretor și endocrin să elimine reziduurile și toxinele din corp va fi foarte utilă acum și pe durata următorului ciclu al transformării. (notă către sine)

Știu că pentru unii, tributul incredibil pe care înălțarea l-a cerut corpului a făcut ca până și ideea de exerciții fizice să fie ridicolă, iar în unele cazuri acest lucru a dus la un stil de viață destul de sedentar, dar din câte aflu acest lucru se schimbă acum. Mi se spune că, pe măsură ce suntem chemați să revenim în jocul vieții, corpul nostru va tânji după tot mai multă mișcare… și că, pe măsură ce sinele fizic se întărește, la fel se întâmplă și cu câmpul nostru auric, care ne mărește rezistența la energiile mai joase. Situație recipoc avantajoasă.

Acest portal introduce o nouă frecvență, pentru a face imposibilul posibil.  

Vă rugăm să vă îndreptați către acest proces (de transformare) cu o minte total deschisă, astfel încât să vă puteți reprograma corpul să răspundă adecvat sistemului noii realități.  
(n.p. : puteti cere ajutor si indrumare de la Ierarhiile spirituale ale Creatiei, de la familia 144 a sufletului vostru, de la familiile stelare pe unde ati trecut...)

Dacă faceți acest lucru, veți fi foarte mulțumiți de ceea ce se va dezvălui…

Existența corpului de Lumină și identitatea socială 

Un alt subiect interesant discutat între membrii ligii a fost faptul că existența corpului de Lumină (5D), în lumea fizică, va fi ceva foarte diferit de ceea ce suntem obișnuiți, în sistemul realității noastre tridimensionale… că sunt experiențe noi, ce vor întrece experiențele noastre anterioare (3D) de viață, dar că vor fi și schimbări ce vor reclama să ne adaptăm la ele.
Unul dintre acele lucruri va fi cooperarea noastră socială cu lumea.
Aducem în discuție acest subiect pentru a ne asigura că fiecare dintre voi, care devine o ființă de Lumină întrupată, știe că această perioadă deosebită de pe Pământ e diferită de orice a cunoscut până acum - ea sau oricine altcineva. Din acest singur motiv, este necesar să învățați să vă creați propria experiență despre ce înseamnă și va însemna acest lucru, pentru semenii voștri oameni.

Ei continuă, spunând că existența corpului de Lumină (5D) într-o lume tridimensională va fi o noutate, așa că s-ar cuveni să o tratăm ca atare. Adică, (co)creăm acest lucru, pe măsură ce înaintăm, așa că nu vom avea o hartă rutieră exactă, în afară de planul care se află în inima noastră. Din această cauză, va fi un lucru decisiv să ne urmăm imboldurile intuitive și să recunoaștem faptul că stabilim un precedent pentru toți ceilalți… că nu există încă normal și că această lipsă de normalitate va fi, în și de la sine, noua stare normală.
Mi se mai amintește că, deși existența corpului de Lumină va fi ceva foarte nou pentru fiecare dintre noi, ea va fi de asemenea ceva foarte străvechi, așa că vom avea capacitatea de a avea acces la acea parte din noi, din matricea ADN-ului nostru, care conține germenii viețuirii înălțate. Și deși putem în mod sigur atrage aceste informații din înregistrările Akashice, pentru a ne ghida, ni se cere să înțelegem că nu toate experiențele noastre din trecut se vor califica pentru circumstanțele noastre prezente și viitoare.

Vă recomandăm să utilizați sala înregistrărilor din trecut doar ca un indicator pentru viitorul care apare. Deoarece acesta este un moment deosebit de unic pe Pământ.

În mișcare

Întrucât acum lumea se transformă/se va transforma mai rapid și mai spectaculos, Liga ne împărtășește că unii dintre voi vor fi chemați în diverse părți ale lumii, din motive diferite, și asta destul de repede.

Acest lucru va fi atât ca urmare a transformărilor terestre iminente, precum și datorită unor identități de opinii necesare și pre-orchestrate, ce vă vor chema pe unii dintre voi în diferite locuri, pentru a vă reuni cu acei membri ai familiei de suflet ce vor fi esențiali pentru noile voastre acțiuni de pe pământ. În unele cazuri, din ambele motive de mai sus. Înțelegeți faptul că acest îndemn va fi o chemare a inimii și că dorința voastră – și nu frica – va fi cea care vă va îndemna la acțiune.

NOTĂ: Rețineți că singura „siguranță” care există cu adevărat este prin intermediul vibrației. Atunci când ființa noastră lăuntrică este fără frică, cooperăm, atragem și făurim o lume lipsită de frică. Aveți încredere că rezonanța voastră personală vă ocrotește și vă călăuzește, pentru a vă ține departe de calea răului. Doar atunci când acceptăm frica, când rezistăm chemării inimii sau o ignorăm, ne poticnim în mod inutil. Dacă citiți aceste rânduri, sunteți cel puțin oarecum conștienți în acest moment de intențiile sufletului vostru… totuși, a fi conștient de și a acționa în concordanță cu, sunt două lucruri foarte diferite. Nu poate exista separare între gând și faptă, așa că aveți grijă să vă susțineți adevărul cu ajutorul acțiunii necesare.

Pentru aceia dintre voi care se simt ca și cum ar fi mișcați, în loc să inițieze ei înșiși o mișcare, aflați că sunt forțe care acționează pentru a face din asta o realitate pentru voi, chiar dacă din motive încă neștiute, dar acest lucru se va dezvălui, la momentul potrivit. În orice caz, fiți siguri că rezultatul final vă va depăși cu mult așteptările și experiențele  voastre actuale de viață. Din această cauză, vi se cere ca acum să mergeți cu binecunoscutul curent.

Iar pentru aceia dintre voi care veți fi chemați în diferite locuri ale lumii, în plan profesional, mi se spune că și acest lucru ar putea veni un pic ca o surpriză. În această situație, înțelegeți că nivelul superior al scopului vostru (sentimentul cel mai plin de satisfacție posibil, al contribuției aduse) pur și simplu atrage noi experiențe de viață, destinate să vă vă aducă la o aliniere totală cu expresia unică de Sine a sufletului vostru.

„Serviciul” de nivel superior 

Pe măsură ce ne dezvoltăm mai deplin în corpul nostru de lumină, ajungem de asemenea să înțelegem că Lumina este rațiunea pentru care suntem aici… că Lumina nu este doar cea din care suntem făcuți și ceea ce ne susține, dar și cea care alcătuiește totul.  
Pe măsură ce porniți în călătoria noii voastre vieți, ca ființe de Lumină întrupate, veți mai ajunge să vă dați seama de un nou sentiment al angajamentului de a sluji.
Din această cauză, vom observa o dorință crescândă de a răspândi „lucrarea Luminii”, ca să spun așa… de a ne angaja în noul nivel al scopului nostru, de a expune lumea la aceste noi frecvențe care sunt acum disponibile pe pământ, pe lângă tehnologiile Luminii, ce vin echipate odată cu forma noului om și funcțiile ei superioare. (Încerc să nu o fac, dar categoric că nu pot să nu mă gândesc la acel episod din Family Guy*, referitor la ‘aptitudinile exagerate ale lui Iisus'  )

(* Family Guy (Familistul) este un serial animat american, despre o familie ce locuiește într-o suburbie a orașului Quahog. A fost creat pentru FOX, în 1999. N.tr.) 
Acest lucru conferă credibilitate la ceea ce Liga spune mai sus, despre participarea socială, prin aceea că va fi un pic o acțiune de genul ‘învățăm din mers’, în sensul că vom dori să ne asociem cu lumea 3D, dar, în același timp, vom dori să ne eliberăm de ea. Această dorință aparent conflictuală va provoca în zilele care urmează o oarecare nevoie de experiență, dar sunt sigură că suntem bine echipați să gestionăm combinația de programe ale ambelor realități și frecvența pe baza căreia vom intra și vom ieși din dimensiuni.
În general, Liga recomandă să folosim tehnicile de programare prin intenție, care să ne ajute să facem față trecerilor repetate dintr-o lume în alta… de asemenea, ele ne vor oferi ajutor în acest lucru, în zilele ce urmează.
Pentru ca lucrurile să fie clare, acest nou nivel de serviciu ce pătrunde în noi nu este serviciul din lumea veche… în sensul sacrificiului de sine… ci serviciul ce ia naștere dintr-un sentiment real al realizării de Sine. Iar pe măsură ce ajungem la realizarea de Sine… ne amintim mai multe lucruri despre adevărata noastră natură… unii dintre noi își vor aminti de asemenea mult mai multe lucruri despre rădăcinile și moștenirile noastre stelare și de faptul că unii dintre noi sunt foști membri ai numeroaselor națiuni galactice… ambasadori, emisari, reprezentanți din diverse constelații… prezenți aici pentru a ne aduce informațiile și tehnologiile specifice din stelele noastre de baștină, în lume, în general.
Acest lucru în sine e deosebit de emoționant, dar Liga îmi mai spune că, odată ce începem să folosim acest „nou nivel de serviciu”, vom înțelege totodată că aceia dintre noi care dețin aceste informații sacre constituie mai mult decât majoritatea (colectivității care se trezește), decât am crezut inițial. Evident că acest lucru este important… și de ce unii dintre noi se vor muta în alte locuri… dar va deveni mai important în zilele, săptămânile și lunile ce urmează, deoarece mulți dintre noi sunt însămânțați cu anumite coduri de Lumină și informații necesare să ancoreze structura propriu-zisă, pentru noi tehnologii ale Luminii pentru planetă, în masă.

Din câte aflu, există o perioadă de avânt tehnologic destul de importantă, ce urmează să se ancoreze în lumea fizică… aflu despre trei tipuri, în mod deosebit: tehnologia cristalului, a Luminii și a luminii lichide.
Abia aștept să văd ce rezultă din asta…

„Scopul” de nivel superior 
Ca urmare a acestor coduri de lumină pentru serviciul de nivel superior, care activează de curând, unii se simt atrași spre noi direcții creative.
Celor care devin maeștri de Lumină întrupați, le spunem că un nou sentiment al scopului a fost descărcat, activat, iar acum este inițiat, pentru ca ei să avanseze mai temeinic în funcții ale noii conduceri.
Cuvântul „scop” este foarte vag pentru a descrie expresia naturii noastre autentice, ce evoluează continuu și, deși există mereu o legătură constantă cu preocupările noastre creative neîncetate,scopul tinde să fie inferior întregii realități care înseamnă, în ultimă instanță, „contribuția” noastră vastă și multidimensională, adusă societăților din această lume și celor din afara ei. Acestea fiind spuse – și cu toate că acele concepte tind să fie folosite interschimbabil – noi toți chiar avem de contribuit cu ceva foarte semnificativ – din lipsa unui cuvânt mai potrivit.
Acest nivel ridicat de ființare plină de semnificație este cel care inspiră conducerea vizionară menită și necesară să creeze sistemele Noului Pământ.
Unii dintre voi, care citiți aceste rânduri, vor fi chemați să slujească în maniere noi, iar asta înseamnă că lumea se pregătește să vă primească. Acest lucru mai înseamnă că vălul se împrăștie, făcând loc pentru stiluri noi și avansate de a trăi și de a FI, ca IUBIRE. Voi, avangarda Luminii, sunteți cei care vor începe să instituie aceste schimbări, în sistemele și tehnologiile de pe Pământ.
Iată ceea ce mi se cere să împărtășesc în mod deosebit:
 Cei care sunt în domeniul artei, aflați că în munca voastră vor exista progrese ce vor întrupa noile „coduri de creație” și informații esențiale pentru schimbarea structurii lumii și societății… nu vă îndoiți de inspirațiile voastre și nu vă temeți că vor fi nerecunoscute.
 Cei care sunt în domeniul tehnologiei și științei, aflați că cosmosul este plin de concepte noi și creative, ce implică stiluri de viață mai bune, mult mai evoluate și că veți fi foarte respectați în domeniul vostru, dacă veți găsi curajul de a vă împărtăși mesajele și ideile. A venit timpul să vă eliberați de tot ceea ce vă stă în calea propriei cunoașteri lăuntrice și să vă prezentați pe voi înșivă și lucrările voastre, ca pe pilonii necesari pentru o nouă societate iluminată.
 Aceia dintre voi care sunt în domeniul îngrijirii sănătății, fiți atenți la chemare… în domeniul tehnologiei și științei au loc schimbări și progrese care se străduie să-și croiască drumul către aceste sisteme, pentru a ajuta, susține și inspira o modalitate depășită și arhaică de vindecare și tratare a inteligenței vaste a corpului uman. Acest lucru nu înseamnă deloc că întregul sistem de îngrijire a sănătății este prost, ci că există modalități cu mult superioare de abordare a unei game mai largi de afecțiuni, iar aceste concepte trăiesc în mintea și inima acelora dintre voi care au pasiunea de a produce schimbări, într-un sistem care are mare nevoie să fie revizuit.
 Acelora dintre voi pasionați de domeniul economic, vă spunem… nu există o singură soluție pentru numeroasele și diversele nivele de corupție și sisteme monetare injuste. Există la fel de multe soluții, pe cât de multe probleme există, iar capacității vostre creative îi va reveni sarcina de a angaja numeroasele părți în ceea ce va deveni, în final, UN multivers de opțiuni, care să satisfacă diversitatea crescândă a tuturor. Vouă vă spunem, împărtășiți-vă ideile și asociați-vă cu cei care se simt chemați spre viziunile voastre… aceasta e o perioadă de inventivitate nemaiîntâlnită și de viziuni mărețe.
E foarte important să înțelegeți că fiecare dintre voi deține o piesă de o importanță vitală în planul general pentru viața de pe Noul Pământ. Nu este vorba despre ce anume e mai bine, ci despre ce anume e mai potrivit… pentru fiecare dintre voi și pentru toți. 

Toate acestea sunt aduse în atenția noastră acum, astfel ca să ne putem asocia cu orice mișcare nouă și/sau neașteptată apărută la orizont și să ne respectăm în mod constant chemarea inimii, de a demara fără ezitare proiectele și de a începe primul capitol din noua noastră viață… cea care va deveni tema centrală pentru următorul nostru an.

Acum e timpul (până la sfârșitul acestui an) să ne finalizăm munca și proiectele vechii noastre vieți, dar și să ne deschidem, ca să primim viziunile, conceptele și ideile noi și numeroase, despre amploarea a ceea ce urmează să vină - atât pentru noi, cât și pentru planetă, ca întreg

Ne aflăm pe un teritoriu total necunoscut, pe cale de a ne revendica Sinele și natura cosmică, iar universul din fiecare dintre noi se deschide și se extinde, în moduri care nu au mai fost posibile niciodată până acum
Percep senzația și caracterul urgent că vom dori să luăm niște notițe serioase.
Nu tot ceea ce primim acum va fi pus imediat în joc, dar, în unele cazuri, vom primi dintr-odată ‘vederea tabloului de ansamblu’, iar atunci va depinde de noi să descifrăm elementele și care le este ordinea. Acesta e sentimentul pe care-l percep pentru următorul potop creativ - deci, fiți perspicaci!
Idei, informații și viziuni ce schimbă viața și care se dezvăluie mulți ani în viitor, pot apărea într-o clipă, într-o șoaptă, în treacăt etc. 
Cei acordați cu vocea sufletului vor primi în dar ocazia de a cânta în armonie cu corul cosmosului, pentru a co-crea o lume bogată în binecuvântări și abundență infinită… un adevărat rai pe Pământ.
Ne-a venit vremea să „moștenim Pământul”* („Fericiţi cei blânzi, că aceia vor moşteni pământul”, Matei 5:5. N.tr.), așa că o mare transformare este în desfășurare
Ca întotdeauna, rămâneți ațintiți pe pulsul inimii voastre și vă va fi bine!…"

ThinkWithYourHEART.com  ©Expect Miracles, Inc. 2014 Toate drepturile rezervate.
Multumim Ana Nicolai 
 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro