CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

marți, 1 ianuarie 2013

2013 Remedii Feng Shui in Anul Sarpelui de apa



Remedii Feng Shui in Anul Sarpelui de apa
10/02/2013 - 30/01/2014



2013 este Anul Sarpelui și incepe la 4 februarie 2013. (Notă:.. Ziua de Anul Nou Chinezesc este pe 10 februarie 2013; prima zi a Anului 2013 in astrologia chineză este pe 4 februarie 2013, deci toate remdiile ar trebui plasate in pozitiile potrivite pana cel tarziu 03 februarie)

Conform zodiacului chinezesc, Anul 2013 este Anul Sarpelui, care începe la 10 februarie, 2013 și se încheie pe 30 ianuarie, 2014. Sarpele este al șaselea semn al zodiacului chinezesc, care constă din 12 semne animale. Acesta sunt semne enigmatice, intuitive, introspective, rafinate și conectate cu Animalele. Înțelepciunea antică chineză spune ca un sarpe in casa este un semn bun, pentru că înseamnă că familia ta nu va muri de foame. Persoanele nascute in Anul Sarpelui sunt descurcarete si destul de inteligente și înțelepte. Ele sunt mari mediatori si buni in afaceri. De aceea, ar trebui să aveți noroc daca v-ati nascut in Anul Sarpelui.

Acesta este un an de șarpe de apă, și toate lucrurile vor fi posibile.
Economisirea de bani și chibzuinta ar trebui să fie prioritățile de top. Iluzia și înșelăciunea sunt foarte obisnuite în anul Sarpe de apă. Rămâi alert/ă!

Pentru a obține cele mai mari beneficii din acest an, trebuie să controlezi cheltuielile și sa iti folosesti talentele cu înțelepciune.
Dacă sunteți pe cale sa va căsătoriti sau să înceapă un parteneriat de afaceri, asigurați-vă că investigati temeinic finanțele celeilalte persoane și viata ei înainte de a legaliza o alianță.

Energiile Feng Shui anuale și remediile recomandate în 2013

2013 este anul Sarpelui de apă, Gui Si și bazat pe calendarul lunar incepe pe data de 10 februarie 2013. Cu toate acestea, anul Sarpelui începe pe data de 4 februarie 2013, prima zi a calendarului chinezesc solar sau Hsia. Aceasta zi este, de asemenea mentionat ca Li Chun sau Chun Lap sensul "început de primăvară" în limba chineză. Prin urmare, pentru actualizări Feng Shui , noul an incepe 04 februarie și este bine in practică Feng Shui a avea toate remediile și amelioratori plasati pana la 03 februarie 2013.
Adesea in practica Feng Shui, mulți oameni se concentreaza sa acorde prioritate pentru stimularea aspirațiilor lor de viață, cum ar fi bunăstarea, sănătatea, cariera și așa mai departe. Și acest lucru este bine , dar toate accesoriiile din lume nu vor fi de folos în cazul în care există energii distructive din jurul vostru in casa sau la locul de muncă. Deci, abordarea trebuie să fie întotdeauna in primul rind defensivă și de protecție în natură. Începeți prin identificarea locațiilor cu afecțiunile majore din Feng Shui pentru anul următor. Energiile isi schimba direcțiile și locația anual, schimbarea coincide cu schimbarea Li Chun. Anumite direcții sunt considerate nefaste, deoarece acestea exercita influențe rele, în general, se face referire ca Sha Qi. Prin urmare, nu este niciodată prea devreme să se cunoasca potentialul acestor necazuri în mod corespunzător înainte de începerea noului an.

Trebuie să fiti conștienți ca cele mai importante afectiuni anuale sunt Marele Duce Jupiter (Tai Sui), 5 galben (Wu Wang), cele 3 Ucideri (San Sha / Sarm Saat) și Sui Po. Celelalte energii ostile de reținut sunt steaua 2 de boala, steau 3 de cearta si steaua 7 de conflicte si violente.

Graficul de mai jos precizeaza sectoarele afectate în 2013, durata sau gradul de influență al energiilor negative.


Pentru mai usoara referință , aici sunt locațiile energiilor pe baza punctelor cardinale ale unui spațiu, fie că este vorba casa ta ,de birou, de camera de zi sau dormitor.

Anumite zone contin energii nefaste, care necesită remedii pentru a neutraliza potențialul lor negativ, care, dacă este posibil, nu doriti să perturbe viata si activitatea. Este recomandabil să nu utilizați sectorul afectat, dar în cazul în care acest lucru nu este posibil, nu vă faceți griji! Doar asigurați-vă a pune remediile adecvate , făcând ajustările necesare după cum este necesar.
Stelele zuratoare anuale și lunare sunt considerate a fi elementele cele mai puternice de Feng Shui. În fiecare an, steaua anuală stă în sectorul dat pentru anul întreg și apoi se mută într-un alt sector în anul următor. Unele stele aduc circumstanțe favorabile în timp ce altele sunt nefavorabile. În cazul în care un anumit sector este format din stele de bine, se crede că mult noroc este pe cale sa vina acestui sector. Pentru a putea controla energiile stelelor rele și ocupantii negativi ai unui sector ar trebui să se instaleze remedii Feng Shui și de folosit toate căile de atac pentru a le evita aparitia haosului în viața ta. Cele mai importante camere de protejat sunt dormitorul, cameră de zi și intrarea principală a casei tale.

2013 (太岁) Tai Sui
Tai Sui, în general, denumit Marele Duce Jupiter, este una dintre cele mai puternice Sha Qi al anului. Tai Sui este o stea intangibila care corespunde întotdeauna direct si afectează 15 ° din spațiului ocupat de semnul animal al anului, care este Sarpele în 2013. Pierderea, ghinion si boala va lovi pe cei care deranjează, provoaca sau se confrunta cu Tai Sui.
SECTORUL afectat de Marele Duce : SE3
UNGHI afectat: 142.5 ° - 157.5 °
Animale în conflict direct: Porcul
ANIMALE in conflict indirect; Sarpele, Maimuta, Tigrul
Iata cateva sfaturi Feng Shui si reguli în anul 2013 astfel încât să nu suportati mânia lui Tai Sui care aduce ghinion:
Asigurați-vă că nu stati cu fata sau dormiti cu capul îndreptat spre direcția Marelui Duce Jupiter.
Acest lucru înseamnă că toate tabuurile în ceea ce privește Tai Sui trebuie să fie luate în seamă - de evitat deranjul in Sud-Est 3, în toate întreprinderile dumneavoastră majore, nici ca renovare, sapat, lovituri sau orice activități zgomotoase (percuție pentru un cui mic pentru rama sau forarea unui mic orificiu) .
Obiecte în mișcare, cum ar fi acvarii cu pești sau fântâni arteziene în sectorul afectatsunt complet de evitat. Faceti tot ce se poate pentru a le muta din sectorul în care Marele Duce Jupiter isi are reședința .
Puteti linistii actiunile sale nefaste prin plasarea unui Feng Shui Pi Yao în sectorul afectat sau a purta Pi Yao ca o amuleta.
Deoarece semnul Porc (NW3) este direct vizavi SE3, acesta este considerat a fi în conflict direct cu Tai Sui, astfel încât aceste măsuri de remediere trebuie să fie luate pentru a controla mânia lui.
Cel mai bun mod este a plasa protectorul ceresc Pi Yao în locația Marelui Duce și amulete de protecție.

Pi Yao - amuleta dvs. de protecție


Breloc cu Pi Yao cu Sabia de Foc

O pereche de Pi Yao din ochi de tigru

Această creatură mistică norocasa este al noualea fiu al Dragonului Ceresc a cărui sarcină este de a oferi binecuvântările de bogăție. Pi Yao are, de asemenea, un aspect foarte unic, și este o combinație de o varietate de animale. Are fata de leu-caine, si un singur corn. Are 4 picioare si copite, precum și o coadă și aripi. Un fapt foarte fascinant despre această creatură este că nu are un anus, astfel că, în ciuda apetitului său fără sfârșit, lucrurile merg înauntru încă nu ies. Acesta este un simbolism unic, indicând faptul că banii vor veni la tine, dar nu pleaca niciodată. Pi Yao pot fi plasati individual sau într-o pereche. Atunci când sunt introduse ca o pereche, Pi Yao devine cunoscut sub numele de Tian Lu (Ceresc protector) și Xi Pi (Dispeller Evil).

Feng Shui Pi Yao este găsit în multe locuri in țările orientale, cum ar fi băncile, cazinouri, și societăți de finanțare - orice care are de a face cu un câștig monetar. Inca din timpuri stravechi, cand a servit pentru a proteja casele împăraților și oficiali guvernamentali, chinezii au întotdeauna admirat si respectat acest simbol noroc extrem de bun. Este o creatura foarte loiala, și va încerca mereu să scape viața proprietarului de ghinion și să înlocuiască ghinionul cu bogăția.

Pi Yao oferă proprietarului său un minim de opt binecuvântări :
1. Aduce noroc și vești bune
2. Producator de bun Feng Shui sau noroc Pământesc
3. Atrage bogăție și prosperitate
4. Pazeste casa și rezidenții ei
5. Extermină raul, adversitatile și obstacolele
6. Atrage chilipir si noroc
7. Protejează de la accident în timpul călătoriei
8. Alină Marele Duce Tai Sui

Iata cateva sfaturi Feng Shui privind cele mai bune folosinte ale acestui mare si fermecator norocos:

1) Dacă v-ați mutat recent in casa noua sau ati renovat casa actuală, ar trebui să faceti uz de o statueta Feng Shui Pi Yao pentru a te asigura ca norocul iti apare in cale. Pentru cel mai bun efect, păstrați aceasta fermecatoare fiinta norocoasa în camera de zi sau sala principală.

2) Persoanele cu semnele animale din horoscopul chinezesc, care sunt în conflict direct sau indirect, cu "Tai Sui" ar trebui să pună Pi Yao în zona anuale în care se afla Marele Duce Jupiter , precum și sa poarte o amuletă cu Pi Yao în orice moment. Acesta este un farmec incredibil si puternic norocos care va potoli Marele Duce Jupiter, eliminând orice ghinion sau energie negativa.

3) Pentru a va proteja de spiritele răuvoitoare, de persoane cu intenții rele și ghinion, și să le înlocuiti cu noroc, trebuie să păstrați acest fermecator norocos cu voi sau alaturi de voi cat mai mult posibil.

4) Este o convingere larg răspândită că a lua bilete de loterie cu Feng Shui Pi Yao va servi pentru a aduce noroc. Acest fermecator norocos este un favorit printre jucatori si investitori, care de multe ori aduc norocul în bursa de valori, cazinou, loterie, curse de cai, pariuri sau jocuri de mahjong.

5) Se pune o pereche de Pi Yao în sectorul afectat de Tai Sui să-l liniștească și să prevină nenorociri.


sau o placa cu Tai Sui :


Rolul Pi Yao in Feng Shui este unul crucial, deoarece mânia Marelui Duce Tai Sui poate fi atenuata doar de această creatură. Astrologi chinezi se tem de mania Marelui Duce, deoarece nici un om nu-l poate contracara cu succes. Consecințele mâniei Marele Duce sunt întotdeauna grave, aceasta includ pierderea locului de muncă, bani, pierdere sau esec la locul de muncă. Toate acestea se poate întâmpla, chiar dacă ai fi accidental sau neintenționat așezat sau culcat pe direcția de confruntare cu Marele Duce. În cazul în care munca ta se întâmplă să fie conflictuală sau implică o concurență dură, efectele Tai Sui vor fi mai rele si adversarii tai vor castiga cu usurinta.

Plasarea Pi Yao la domiciliu sau la locul de muncă poate ajuta la compensarea amenințarii Marelui Duce Jupiter. Lillian Too, faimosul maestru Feng Shui si autorul recomandă: "Este o idee bună pentru a afișa Pi Yao la domiciliu sau la birou, mai ales dacă nu sunteți sigur de direcția Marelui Duce Jupiter, din moment ce el schimbă direcția în fiecare an."

Toti dintre noi trebuie să ne mișcăm pe anumite directii și sa stam în locuri diferite, fiind în același timp implicați în munca noastră de zi cu zi. Acest lucru poate face din neatenție sa ne confruntăm cu Marele Duce Jupiter de mai multe ori pe zi, iar noi am putea nici să nu știm! Dacă ați experimentat situații când idei într-adevăr minunate nu reușesc să treacă, atunci când există conflicte inutile la locul de muncă sau începeti să va simtiti rău chiar înainte de o întâlnire importantă, acest lucru poate avea un motiv. Ați putea sta in pozitie directa care se confruntă în mod direct cu Marele Duce Jupiter!

Puteți depăși această problemă purtand o amuletă Pi Yao.
Când aveți acest in ajutor acest fermecator norocos, puteti sta oriunde fără a fi nevoie să va temeti de reactia Marelui Duce Jupiter. Acesta actioneaza ca o armura de protectie care va protejeaza impotriva mâniei lui, chiar dacă stati spre direcția lui.

Amuleta cu Pi Yao din cuartz roz si Bratara cu Pi Yao din agat rosu



Amuleta cu Tai Sui


O protectie pentru masina ideala sunt 2 Pi Yao




O bratara pentru protectie si iubire cu Pi Yao


Inel cu Pi Yao




5 Galben cunoscut și sub numele Wu Wang (五 黄)

O altă nenorocire de moarte, trebuie să fie conștienți ca este 5 galben (de asemenea, cunoscut sub numele de Wu Wang în limba chineză), mai ales atunci când zboară în sectoarele elementului Pământ si Foc.
Din păcate, în anul 2013 ocupă palatul Centrului prin care acest sector de Pamant contribuie la consolidarea considerabila a energiei rea din steaua 5 .
Este o veste foarte proastă pentru că toată lumea în gospodărie va fi afectata.
Este o stea temuta de toți, deoarece are tendința de a atrage rezultate nefavorabile, ghinion de toate tipurile care include accidentele fatale și boli, falimentul, tradari, lipsa de loialitate, obstacole, tragedii, și, uneori, calamitate, ghinioane si orice altceva care este negativ, deprimant și periculos.
Fiecare sector este afectat și trebuie mare grijă pentru a preveni actiunea stelei 5 care poate aduce boli, pierderi și tot felul de obstacole in viata. Nu se desfășoară nici o schimbare sau renovare și încercați să stați departe de sectorul afectat, dar în cazul în care acest lucru nu este posibil, folositi remedii pentru a reduce sau a depăși efectele sale negative. Indepartati luminile de culoare roșie și strălucitoare, asociate cu focul, departe de aici , pentru ca nu vrem sa consolideze influența pământului .

Această zonă trebuie să fie evitata complet, dacă este posibil. Păstrați acest domeniu inactiv evitand crearea unor sunete puternice provenind de la televizor sau radio, în acest sector. Activități importante sunt de evitat. Cei afectați vor găsi ei înșiși defecte tot timpul și să devină într-adevăr dificil de cooperat.

5 Galben poate fi pacificat cu Pagoda celor 5 elemente sau Pagoda Treime si alte remedii asemnataoare și este, de asemenea, benefica pentru toată lumea să le poarte ca un pandantiv sau o amuleta.
Pastrati ușile și ferestrele închise și evitati orice construcție sau renovare în acest domeniu.


Pagoda celor 5 elemente cu Copacul vetii

Clopotei cu 6 brate si sase nivele


sau clopotel simplu cu 6 brate



Pagoda celor 5 elemente

Pagoda Trinitatii si Breloc cu Pagoda Trinitatii


Breloc cu Pagoda Tinitatii si Om Ah Hum


Pagoda celor Cinci Elemente cu semințe Silabe


Pandativ cu Pagoda celor 5 elemente si Pandativ cu Pagoda celor 5 elemente cu Copacul vietii

Acest clopotel generează un sunet si ecou metalic pur, liniștitor și puternic , care instantaneu vindeca si curata energia negativa in spatiul vostru. Mânerul este alcatuit din forma celor cinci elemente și, prin urmare, este un remediu puternic pentru Cinci Galben. Acesta este facut din 7 tipuri de metale - acesta este motivul pentru care sunetul curata, muta și vindeca chi negativ. Puneți-l în sectorul afectat de 5 Galben si sunati-l cel puțin o dată pe săptămână, pentru a slăbi această nenorocire de pământ . Clopotul este special conceput pentru a remedia Wang Wu , este inscripționat cu simbolul Pomului Vieții, care semnifică elementul de lemn și creșterea unei vieți noi. Puterea lui este îmbunătățită cu mantra Om Hum Ah


Sau gasiti varianta cu cele 8 obiecte norocoase:

Clopotel pe placa :




Energia 3 Ucideri cunoscuta și sub numele San Sha (三 煞)

Cele 3 Ucideri constă din tripla energie de tâlhărie Sha (Sha Jie), catastrofe / Calamity Sha (Sha Zai) și Sha Anul (Sui Sha), si pierderi financiare, accidente și calamități și obstacole și eșecuri. Energiile Sha San sunt directionale si afecteaza directiile cardinale din nord, sud, est și vest, în funcție de semnul animal sau ramura pământească a anului. În 2013, zona de Est găzduiește aceasta energie rea. Ca și pentru Tai Sui, ar trebui să se evite orice renovare majoră în zona afectată de 3 Ucideri, pentru ca perturbând zona afectata, se pot activa efectele sale nefaste, în detrimentul ocupanților gospodăriei. Cu toate acestea, spre deosebire de cazul cu Tai Sui, este acceptabila confruntarea cu Sha San, dar nu este recomandabil să stea cu spatele la San Sha. Ca interval unghiular de actiune, zona este destul de largă (90 °) trei semne de animale sunt afectate în mod negativ - Iepurele poartă greul direct plin de suferință, Tigrul si Dragonul suferă o parte din nenorocire .
Ca remediu clasic pentru a supune Sha San sunt cei 3 Gardienii Celesti câinii Fu, Chi Lin & Pi Yao, asigurați-vă că afișati aceste creaturi ceresti în sectoarele afectate sau amulete cu imaginea lor.

Cei trei paznici ceresti


Chi Lin, Fu Dog & Pi Xiu, Cei trei paznici ceresti


Cei trei paznici ceresti impotriva celor 3 Ucideri


Sui Po (岁 破)

Po Sui, de asemenea, cunoscut sub numele Clash An, Breakerul anului este o stea intangibila care intotdeauna se opune diametral lui Tai Sui. În 2013, Tai Sui se află în SE3 (Sarpe), Po Sui este situat în nord-vestul 3 (Porc), o direcție care se confruntă cu și provoacă Tai Sui.
Astfel, NW3 împărtășeste poziția de neinvidiat de a fi direct afectat de Sui Po și în conflict direct cu Tai Sui.
Sectorul Sui Po nu ar trebui să fie activat, de exemplu, de lucrari de pamant majore și de activitati puternice, perturbarea acestui domeniu poate aduce certuri, ghinion și probleme de sănătate, în special pentru persoanele în vârstă. Este acceptabil să se confrunte cu Po Sui, dar nu este recomandabil să stea în Po Sui, pentru că este regretabil sa te opui anului. Plasarea unui Pi Yao aici (NW3) cu care se confruntă Tai Sui, (SE3) servește scopului dublu de a anula Po Sui și, în același timp a potoli Tai Sui.
O pereche de Pi Yao din obsidian

Pi Yao stralucitor pe monede

Bratara protectoare cu Pi Yao din Jad


Pi Yao Protector din aventurin


Deși cele mai multe sfaturi cu privire la actualizări ale posibilelor necazuri anuale se concentreaza doar pe energiile de mai sus: Sha Qi (Tai Sui, 5 Galben, 3 Ucideri și Sui Po), am dori, de asemenea, să atragem atentia si subliniem unele dintre celelalte energii negative cu care ar trebui să fiti precauti pe parcursul anului. Ele sunt stele zburatoare nefaste și anume, steaua 3 a certurilor, steaua 7 a violentelor și steaua 2 de boală.

Steaua 3 a certurilor
În 2013, Steaua 3 a litigiilor zboara in Est.
Este înțelept să fiti prudenți, steaua 3 nu este o energie prietenoasa și poate aduce controverse, contraziceri, probleme juridice, de divorț, și așa mai departe. Steaua 3 poate aduce în cazuri extreme, complicațiile juridice între membrii familiei, prieteni și colegi. Ca în orice influență negativă, trebuie a minimiza perturbarea acestui domeniu și a amâna lucrări de renovare.
Sunt afectate persoanele nascute in an de Iepure, Tigru, Dragon si /sau primul fiu.
Zonele de dormit în acest sector aduc un somn agitat, nerabdator si scurt.
Pot aparea probleme de sănătate legate de ficat, vezica biliară, picioare și brațe . Productivitatea va scadea. Relațiile dintre soți vor fi afectate cu energii negative. Armonia familiilor și siguranța căsătoriei vor fi afectate. Ferește-te de probleme cu autoritățile sau vei avea de suferit in caz de litigiu în instanță . Cel mai bine este să se evite intalnirea cu această stea prin păstrarea aceastei parti a casei linistita, evitand zona de est .
Pentru ca steaua 3 este legata de elementul Lemn, să se evite adăugarea de apă sau culori apoase sau simboluri, pentru ca apa hrănește lemnul. De fapt, este recomandabil de a elimina caracteristici de apă, care poate au fost plasate acolo anterior. Cel mai bine se reduce steaua 3(elementul lemn) cu ajutorul elementului Foc, Foc care "consumă" din lemn.
Deci, aprindeti lumanari, utilizați lumini strălucitoare, accesorii care sunt rosii, lampi cu nuanțe roșii , flori rosii, sau obiecte cu forme triunghiulare. remediile Feng Shui ale acestei stele includ Mingea de Foc a lui Ksitigarbha , Sabia stralucitoare Manjushri și roti Magice de Foc.
Afișarea aici a unui Buddha rosu care rade este o modalitate foarte bună de a transforma qiul ostil in energie armonioasă.
Energia focului acestor remedii este crucială pentru a incinera energia Lemnului acestei stele. Se recomanda a purta cu tine breloc sau amuleta cu sfera de cristal de foc, roata magica de foc sau o amuletă cu Dragonul Rosu pentru o protecție sporită (dacă sunteți nascuti in an de Tigru, Iepure sau Dragon sau primul fiu, sau daca folositi în mod regulat această zonă), și în special la locul de muncă, pentru a va proteja de lovituri pe la spate și zvonuri, mai ales în cazul în care nu puteți afișa remedii. Îndepărtați apa sau energia de lemn din acest sector. În cazul în care usa principala sau o cameră de familie este situată aici, aceasta afectează pe toată lumea în gospodărie.

Posibile remedii :
Roata magica cu Sabie de foc

Sfere rosii Feng Shui


Minge de foc cu Ksitigarbha rosie si Mantra

Sabia de foc Manjushri


Placa cu Roata magica de foc

Buddha Calator vesel cu roba rosie si Ruyi gigantic

Steaua 7 a violentei

Dintr-o stea de bun augur în perioada 7 (1984-2003), steaua 7 sa transformat într-una dintre vedetele cele mai periculoase din perioada curentă 8 (2004-2024). Reședința sa în 2013, în Vest , aduce posibilitate de leziuni, violență, furt, haos și vărsare de sânge. Atributele rele ale acestei stele de metal sunt date de un impuls din sectorul Vest Tui, care este, de asemenea, în mod inerent metal.
Escrocii si inselatoria sunt atribute ale acestei perioade in vest si afectează în special cea mai tânără fiică sau doamne tinere, persoanele care petrec mult timp aici, precum si cei nascuti in anul Maimutei, Cocosului si Cainelui. Emoții temperamentale, jaf, barfe si răufăcători poate fi orientate clar in zona de Vest. Concurența nesănătoasa la locul de muncă este alt aspect posibil. Boală referitoare la gura si dintii poate iesi la suprafata. Aceasta ar putea contribui la posibilitatea de spitalizare sau interventii chirurgicale pentru cei cu complicații de sănătate existente.
Atunci când influența negativă a stelei 7 este consolidată, e nevoie de o cantitate semnificativă de energie pentru a contracara astfel de energie nedorita. Amintiți-vă a elimina pe cat posibil lucrurile făcute din metal sau pământ, deoarece acestea hranesc energia metal negativ a acestei stele vicioase. Folositi Rinocerul și Elephantul albastru . Acesti protectori puternici, precum și articole de decor care reprezintă elementul apa vor combate și va ajuta sa supuneti energia violentă a stelei 7.
Remedierea acestei stele, se poate face cu o pereche de figurine albastre Rinocerii pe ambele laturi ale ușilor la acest sector. Ati putea folosi, de asemenea Placa anti-spargeri de locuințe Rinocer și Elephant albastri . Aceste remedii Feng Shui sunt simboluri puternice de protecție cu element de apă, care vor slăbi energia de metal al acestui stele violente. Puteți, de asemenea, a atârna Rinocerii și Elephant din Sodalit ca amuletă de protecție sau o amuletă de protecție pe geantă de mână sau în mașina dvs. Purtati breloc cu acest simbol. În cazul în care usa principala a dvs. se află aici, e chiar mai important a lua măsuri de precauție si de siguranță foarte bune.
Întotdeauna verificați încuietorile dvs., instalați un sistem de alarmă de securitate și asigurați-vă că detectorul de fum lucreaza în mod corespunzător.
Dacă bucătăria dumneavoastră este în vest, fiti foarte atenți când manevrați obiecte ascuțite. Nu lăsați o soba care este pornita nesupravegheata.

Doi rinoceri albastrii

Elefant si Rinocer albastru



Placa anti efractie

Amuleta anti efractie cu rinocer cu 2 coarne



Water Blue Rhinoceros Hum Keychain

Amuleta protectoare cu elefant si rinocer albastru

2 Protectori albastrii


Placa anti efractie cu elefant si rinocer albastru



Amuleta protectoare cu Elefant si rinocer albastru

Steaua 2 de Boală

În 2013, Steaua 2 de Boala este situata în sud-vest, aduce nu numai problemele de sănătate dar, de asemenea, ghinion, bârfe și dizarmonie în sectorul Kun matern. Casa care se confruntă sau este așezata pe sud-vest sau cu usa principala situata în sectorul sud-vest are ocupanți mai vulnerabili pentru boala , în special referitoare la avort și sistemul digestiv (stomac, pancreas si splina). Aceasta va afecta cea mai mare parte a oamenilor nascuti in an de Oaie și Maimuță- mama, bunica sau femele în vârstă.
Este extrem de important ca femeile gravide să stea complet departe de această zonă . Se recomanda chiar mutarea în alt dormitor. În cazul în care nu este posibil, folosiți remedii Feng Shui de a supune această stea înainte de va aduce probleme de sănătate agravante.
Situația poate fi, de asemenea, agravata de stele lunare negative. Pentru ca elementul Foc sporește energia Pământului a stelei 2, trebuie evitate folosirea luminilor strălucitoare, a culorii roșu sau lumânări care ard aici .
Utilizarea de imagini din metal, articole din metal și culori metalice (de exemplu alb, gri, auriu sau argintiu), este recomandată pentru a reduce energia pamantului . Cu toate acestea, cel mai eficient remediu pentru a contracara acest qi negativ de pământ este, un Wu Lou din metal (de asemenea, cunoscut ca Dovleac chinez sau Calabash ), care este, de asemenea, un simbol puternic de stare bună de sănătate și vitalitate.

Wu Lou legat cu o Opt Nemuritori legat cu o panglică roșie sau orice Wu Lou din metal suprima energia de boala a acestei stele .
Clopotei de vant cu sase brate pot, de asemenea, face aceasta treaba.
De asemenea, asigurați-vă că purtați un pandantiv Wu Lou sau o amuletă Wu Lou. Toată lumea în casă sau la birou va fi influențată de această stea nefastă în cazul în care camera de zi sau usa principala se află in acest sector.
Wu Lou cu Opt Nemuritori legat cu o panglică roșie

Breloc cu Wu Lou


Wu Lou cu Cerb si bambus


Wu Lou stralucitor pentru sanatate

De folos poate fi si un Pandativ sau statueta cu Buddha vindecatorul


Bratara Tibetana Dzi cu Wu Lou protector impotriva ghinionului

Wu Lou de atarnat din ametist

Wu Lou vegetal



Acum putem spune ca deja putem începe pregătirea noastră pentru noul an. Fie că este vorba de reeșalonarea unor lucrari de renovare sau alegerea culorilor potrivite pentru un exercițiu de revopsire, este bine să aveți informațiile de mai sus ca un ghid. Și, desigur, nu strica sa folosim toate remediile necesare pentru a se asigura ca tu si cei dragi sunt pe deplin protejati atunci Anul Sarpelui de Apa 2013.



Energii benefice de amplificat


Steaua anuala 1
este prezentă în sectorul de Nord în 2013.
De asemenea, cunoscuta sub numele de Steaua Nobilimii sau Steaua Lupului Lacom, această stea norocoasă este asociata cu reputație, nume bun, statut si faima. Petrecerea timpului în acest sector de Nord vibrant din casa ta și de la birou în acest an sunt benefice pentru a îmbunătăți în mod eficient preocupări tale nobile , a averii sau carierei.
In acest an Nordul este cel mai bun loc pentru a fi transformat în camera de studiu sau de lucru. Fiul mijlocul al familiei va beneficia foarte mult daca doarme sau lucrează în această cameră.
Nordul este un sector care reglementează Norocul Cariera în funcție de formula Feng Shui Bagua , și, prin urmare aceasta combinatie este cu adevărat minunata ! Steaua alba 1 are o influență pozitivă în a atragere victoria față de concurenții dumneavoastră și in depășirea obstacolelor la locul de muncă. Barbatii tineri, ambițiosi, care s-au angajat in activitati competitive vor beneficia de această stea este extrem mult. Păstrați acest sector energizat cu energie yang. Acesta este elementul triumf de apa si puteti activa aceasta stea de bun augur, prin plasarea unei caracteristici de apă, o figurină care aduce energia Yang, un banner Victorie pentru noroc si succes sau o testoasa Dragon din alama pentru o cariera de succes, la tine acasa sau la birou, în acest sector .

Steagul victoriei


Acest cal frumos alb carand pe spate bijuteria flacarii dorintei indeplinite aduce victorie și noroc neașteptat! Cei implicați în investiții speculative, pe piata de capital, jocuri de noroc, sau urmăriri competitive vor găsi acest potențator util. Afișați-l pe birou pentru a invita victorie, triumf și prosperitate.
Șaua ascunde un compartiment, ușor de deschis și închis cu o incuietoare magnetică - aceasta servește ca o "caseta pentru îndeplinirea dorințelor", în care privitorului înscrie dorința lui pe o bucată de hârtie și o pune acolo.
Breloc cu banerul victoriei cu Nodul Mystic si Ochi

Breloc cu banerul victoriei

Breloc pentru iluminare rapida

Steaua 4 a Romantismului - SUD-EST - aduce dragoste si noroc scolastic

Pentru cei care caută pentru a spori povestea lor de dragoste și a avea noroc in educație va ajuta steaua 4 (elementul lemn), care zboara in sectorul sud-est din casă sau de la birou în 2013.
Acesta este, de asemenea, adesea numit Steaua Floarea de piersic sau o stea de frumusețe, cunoaștere și instruire. Aceasta stea aduce noroc pe partea romantică a vieții tale, și este promițătoare pentru activități academice și științifice.
Fiica în primul rând, oameni nascuti in an de Dragon si Sarpe, precum și cei singuri sau necăsătoriti care isi au o camera princiapla in acest sector al casei vor beneficia enorm de aceasta stea în timp util.
În cazul în care această zonă este frecvent utilizată, va veti bucura de legături mai strânse și relații mai bune cu cei dragi.
Cei cu talente literare, artistice sau creative, cum ar fi lectori, profesori, artiști, scriitori și cercetători vor vedea rezultate pozitive în activitatea lor, si sprijin pentru avansare în continuare. Vă puteți aștepta la călătorii.
Elevii care locuiesc în acest sector vor avea noroc la examinare și mai mult noroc în cererile lor de admitere în școli bune .
De aceea, este o idee buna a energiza zona .

Nu uitati de Sarpe pe bani cu sfera rosie, un simbol al pasiunii, romantismului, frumusetii si protector al sanatatii :

IDEAL este sa il plasati chiar in mijlocul sectorului unghiular sud estic al casei pentru a nu se confrunta cu Marele Duce sau cu cele 3 Ucideri




Recomandam afișarea simbolurilor de dragoste (rațe mandarine, simbolul dublei fericiri , Dragon & Phoenix sau doi crapi), pentru a promova norocul romantic și obiecte de cristal (varfuri de cristal, copaci de cristal , sfere de cristal) sau Wen Chang Pagoda pentru a spori norocul academic.
Apa poate fi folosita pentru consolidarea energiei lemn. O fântână de apă, cum ar fi Element Double Dragon Apa este ideal. Acesta nu trebuie să fie prea mare și nici prea mic; o caracteristică de apă care este prea mare, se poate transforma stea 4 negativa, aducând infidelitate .
Se recomanda a purta breloc cu simbolul Fericirii duble și a purta o brățară colorata din cristal cu nodul mistic.

Rate mandarine din cuart roz pe lotus


Piramida din cuart roz



O pereche de inimi din cuart roz

Breloc Evantai cu cocos pentru prevenirea infidelitatii

Bratara cu nod mistic stralucitor

Nod mistic din cuart roz

Bratara cilindrica din cuart roz

Breloc cu simbolul dublei fericiri

Varfuri din cristal


O pereche de rate mandarine


Pandativ cu inimioara din cuart roz

Pagoda Feng Shui cu 9 nivele




Steaua 6 - NORD-VEST - aduce noroc

Numărul Ceresc șase, asociat cu energiile cosmice ale cerului zboară în nord-vest în acest an. Este o stea foarte favorabila de noroc direct din cer, care este de bun augur pentru activitățile profesionale, mai ales dacă doriți să urcati pe scara sociala sau in cariera sau a realiza recunoaștere mai mare la locul de muncă. Fiți pregătiți pentru o multime de ajutor din cer, dacă va petreceti mult timp in aceasta parte a casei sau al biroului. Îmbunătățirea statutului și bună reputație sunt realizabile. Autoritatea care este adusa de aspectele pozitive ale acestei stele poate indica, de asemenea înțelepciune științifică.
Bărbații tata sau vârstnici ai familiei vor găsi influenta mai puternica.
Oamenii care joaca sau investesc vor beneficia de această stea de bun augur, care aduce chi cosmic, care se manifestă prin noroc și noroc speculativ.
Fiți conștienți de complicatii potentiale de sanatate care implică rinichii și picioarele.
Aduceti viață pentru această stea cu energie Yang prin sunet și activitate în acest colț și figurine de dragoni sau cai. Elementul Ceresc al stelei este de metal si sporeste atât cu metal sau (cristal), energia pamantului.

Promotorii tradiționali includ cele 6 monede mari netede, șase monede Feng Shui cu ciucure . Purtati un activator ca breloc.

Breloc activator al Norocului Ceresc



Placa cu moneda cereasca aurie


6 monede




Copacul vietii cu pasari si monede


Sfere in steaua lui David

Dragon din praf de jad pentru putere si succes

Cochilie de amonite pe suport


Clustere din cristal de cuart


Glob de cristal cu copacul vietii

Steaua 8 ,
in 2013 straluceste puternic pe sectorul Nord-Est al casei sau al biroului - ceea ce înseamnă ca fiul cel mic al familiei se pot aștepta a vedea unele beneficii pozitive de la ea. Acesta este steaua de avere și de noroc și aduce cu ea prosperitate, noroc de bogăție, noblețe și statornicie. Cei nascuti in anii Horoscopului chinezesc de Bivol și Tigru vor beneficia de ea.
În cazul în care casa ta are o zonă principala, în acest sector, toți cei din casa ta vor fi capabili să câștige de la aceasta stea.
Vă puteți aștepta la un randament bun financiar și avansarea puternică în carieră . Acesta este un element de pământ și poate fi activat cu cristale Feng Shui sau remedii legate de cifra 8, cum ar fi infinitul sau simboluri cu nodul mistic.
Cateva sugestii sunt sfere de cristal cu cele cinci Elemente fengshui , sfere de cristal in Steaua lui David , bijuterie cu nodul mistic . Purtati nodul mistic ca Breloc pentru succes și/sau un pandantiv din Amonitul .
Încercați să lăsați aici ușa deschisă și a folosi această zonă cât mai mult posibil.

Piramida din agat sau aventurin

Nod mistic cu cristale swarowski

Sfera de cristal cu Ruyi


Breloc pentru succes Cheie cu nod mistic

Pepitele celor 5 elemente

Nod mistic norocos

Bonsai din aventurin cu 9 monede

Steaua 9 a viitoarei prosperitati - SUD

Aceasta stea 9 rosie este o stea dinamică de foc și de divertisment, plina de sărbători, festivități și reuniuni.
Ea îmbunătățește norocul aducand un rezultat pozitiv în viitor, pentru ceea ce semanati acum, și încurajează orice efort spre creșterea veniturilor dvs., cu atât mai mult pentru fiica mijlocie în 2013.
Această Steaua secundara de bogăție , de asemenea, aduce faima si norocul de recunoaștere. Energiile pozitive ale acestui stele benefice sunt vestitori de noi începuturi, noi asocieri și evenimente fericite. Vă sfătuim să folositi această zona, sector sau cameră frecvent dacă doriți să începeți o nouă afacere, si aveti planuri pentru a întemeia o familie. Pentru a activa această stea de foc, alegeti remedii rosii, mantre, sfere sau bijuterii cu Dragonul Roșu în acest sector și păstrati această parte a casei sau biroului luminata. Utilizați aici tapiterie rosie si decor rosu .

Dragon rosu cu Sabie de foc

Sabia puterii dragonului cu 9 inele


Corabia celor 9 zei

Invitati toti cei 9 Zeii in casa sau la biroul tau pentru a va spori norocul de bogăție de noua ori !
Aceasta este o nava de bun augur Dragonul de Aur cu nouă zei din culturi asiatice diferite la bord, cum ar fi Jhambala tibetan galben, Zeul chinez al succesului militar și Zeul indian al prosperitatii Domnului Ganesh, printre altele. Cu puterile combinate ale acestor zei extrem de venerati aducatori de avere si prosperitate printre oameni și oferind asistență pentru cei cu datorii, vă veți bucura de finanțare veșnic bună și noroc de bogăție, pentru ca numarul 9, de asemenea, înseamnă "un timp foarte lung". Acest lucru va ajuta la atragerea potențiator de avere din toate direcțiile în casa ta sau la locul de muncă, si în același timp, combaterea pierderii monetare. Este un remediu ideal pentru oamenii din domeniul comertului, de afaceri și de investiții speculative sau in cautarea bogatiei și norocului. Această comoara așezata pe o bază frumoasă aurie este creata pentru a impresiona.

Asigurați-vă că nava este plasat cu partea din fata spre interior și nu navighează afara din casa ta. Cel mai bun dacă o puteți poziționa venind din direcția Sheng Chi, cea mai benefica si placuta zona din casa ta .

Pentru a va consolida averea , afacerile și investițiile, ar trebuie să fie respectate următoarele sfaturi Feng Shui :

1) Așezați Cei noua zeii ai bogatiei în sectorul Nord-Vest al dvs. in living, zona de studiu sau birou; acest lucru va aduce binecuvântări ale zeilor bogăției și pune în mișcare norocul căutand oportunități de afaceri.

2) Pentru a trai in noroc și bogăție, plasați acest remediu în dumneavoastră acasă, la birou sau magazin. Făcând acest lucru, vă va protejata averea curentă.

3) Puneti Cei noua zeii ai bogatiei, în colțul sud-estic al camerei de zi, sau la birou pentru a spori norocul de avere. Plasarea în colțul de Sud-Est va fi benefic, deoarece, în conformitate cu Feng Shui Bagua formulă, acesta este coltul ideal pentru generarea de bogăție.

4) Cei noua zeii ai bogatiei sunt esențiali pentru magnati si pentru cei care fac afaceri de succes și caută a atrage noi oportunități de afaceri în viața de zi cu zi.

5) Punand Cei noua zeii ai bogatiei in fata intrarii principale, vizibil ori de câte ori intri , acest lucru va invita averea în casa ta prin punctele de intrare .

6) Așezați Cei noua zeii ai bogatiei în biroul tău sau magazin pentru a atrage mai mulți clienți, crescând astfel vânzările și veniturile.
Set de 3 mini broscute
 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro