CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 15 decembrie 2013

Noduri si nuluri terestre

Transmisiune de la Kryon
NODURILE SI NULURILE PAMANTULUI


Ce sunt nodurile si nulurile? De ce ne-ar pasa? Despre ce este vorba? Aceasta pagina cuprinde explicatii si aduce informatii noi, transmise de KRYON:
 
Nodurile si Nulurile reprezinta atribute diferite ale energiilor de pe planeta. Exista numeroase noduri si nuluri pe toata planeta. „Pleiadienii” sunt parintii nostri spirituali, care au insamantat aceasta planeta cu ADN divin. Aceasta este povestea creatiei multor populatii indigene de pe planeta si ea reprezinta, in acelasi timp, invataturile lui KRYON. Ea este responsabila pentru problema ADN-ului lichefiat, care a facut sa avem 23 in loc de 24 de perechi de cromozomi, cum au celelalte animale. Acest lucru striga in fata biologilor faptul ca nu suntem de aici. In acelasi timp in care Pleiadienii au sadit samanta omenirii, ei au asezat capsule ale timpului, in ADN-ul nostru, pe GAIA si in cetacee (balene si delfini).
Kryon a aratat ca printre numeroasele capsule ale timpului de pe GAIA, exista 12 capsule principale. Aceste 12 capsule ale timpului sunt reprezentate de 24 de locatii geografice. Motivul este ca fiecare capsula a timpului cuprinde o pereche polarizata, formata dintr-un nod si un nul.
Informatia legata de noduri si nuluri este foarte noua si complexa si se gaseste intr-un singur loc. De fapt, este atat de bine ascunsa, incat acest lucru pare premeditat, ca si cum Kryon ar fi vrut sa incepem sa o adunam si sa punem intrebari obisnuite, la care sa primim apoi raspunsuri specifice. Exact asta s-a intamplat.
Exista acum o alta carte KRYON si un alt website care se va ocupa de aceasta problema. O noua autoare si-a combinat pasiunea pentru mediu cu cunoasterea spirituala a lui Kryon.
As vrea sa va prezint prima carte legata de Kryon si care nu este scrisa de mine! Efectul Gaia – Remarcabilul sistem de colaborare dintre Gaia si omenire. O puteti cumpara de pe site-ul KRYON. Catrea este scrisa de o autoare australiana, naturalista Monika Muranyi si reprezinta o compilatie a tot ce a transmis vrodata KRYON despre Gaia! Este ceva ce eu nu as fi avut niciodata timp sa fac si cuprinde si noi mesaje de la Kryon, care nu au fost publicate pana acum. Mai include, dupa cum ati ghicit si intrebari legate de noduri, nuluri si capsule ale timpului.
Cartea domnisoarei Muranyi reprezinta o extraordinara munca de cercetare, ce a presupus ascultarea tuturor mesajelor de le Kryon, citirea cartilor Kryon si trecerea in revista a tuturor intrebarilor si raspunsurilor on line. Mai adaugati la asta si mai bine de treizeci de intrebari noi pe care le-a pus si carora Kryon le raspunde in cartea ei – raspunsuri care nu au mai fost vazute pana acum. Mai mult decat atat, exista si mai multa informatie disponibila, prin intermediul unor transmisiuni ale lui Kryon mai obscure, inregistrate doar de altii, in legatura cu locurile in care se afla aceste capsule ale timpului.
Asa ca, multumita ei, avem acum o imagine mult mai buna a ceea ce sunt nodurile si nulurile, cat si a rolului capsulelor timpului. Ce urmeaza mai jos este doar inceputul cercetarii ei in domeniu. Unele dintre informatii vor face parte din cartea ei, altele nu, deoarece Kryon le-a facut cunoscute foarte recent. Urmare a noilor informatii pe care Kryon le-a scos treptat la iveala, ea a alcatuit, in ultimele trei luni, o harta cuprinzand locatiile acestor energii (vedeti mai jos). Ea va fi actualizata chiar aici, pe aceasta pagina si, de asemenea, in CARTEA GAIA de pe site. Chiar si dupa ce veti citi informatiile de mai jos, pentru o imagine mai aprofundata a nodurilor si nulurilor, puteti cauta aici.
Nu-mi scrieti sa ma intrebati de ce portalul vostru favorit nu a ajuns pe lista. Nu este vorba despre portalurile de pe planeta. Este vorba de 12 capsule principale ale timpului, reprezentate de 24 de locatii pereche, nul si nod. Unele dintre acestea au atras Oamenii cu miile, in timp ce altele sunt atat de indepartate, incat Oamenii nu pot ajunge usor la ele. Asa ca, nu fiti dezamagiti daca locul epifaniei voastre nu se afla pe lista. Exista multe capsule ale timpului pe planeta, dar numai douasprezece sunt principale.
Kryon mai are de revelat imperecherea exacta a nodurilor si nulurilor. Tineti minte: cele 12 capsule principale ale timpului sunt perechi polarizate. PANA ACUM au fost dezvaluite doua perechi nul/nod. Una, in timpul calatoriei din 2013 in Rusia, la Moscova si alta, in timpul turului Kundalini din America de Sud. Ele se afla pe lista de mai jos si culorile le arata imperecherea. Prima pereche a capsulei timpului a fost stimulata de Corul Lemurian, din 21 decembrie 2012. Kryon a descris metaforic acest eveniment, ca fiind introducerea unei chei intr-un lacat, pentru a deschide accesul la toate celelalte capsule ale timpului.
Ce avem noi de facut, cu aceasta informatie? Multe. Dar unul dintre lucrurile pe care il avem de facut este chiar in fata noastra, deoarece perechile capsulelor timpului raspund la actiunea compasiunii declarate. In cadrul experientei Corului Lemurian din Maui, KRYON ne-a spus sa repetam experienta corului, folosind combinatii de tonuri, pentru a schimba planeta. Atunci, aceasta este prima actiune imediata despre care aflam... grupurile mari de oameni, care dau intentie unor anumite tonuri si le canta, pot deschide usile energiei care este pregatita sa se raspandeasca pe planeta – energie de care Pleiadienii stiau ca vom avea nevoie ...cam pe ACUM.
Recent, Kryon ne-a spus mai mult despre capsule. Ele NU SUNT capsule 3D pamantene, in care lucrurile sunt ingropate si apoi scoase mult mai tarziu, spre a fi cercetate. Acestea ar fi capsule ale TIMPULUI din trecut. Cele cu care lucram noi sunt capsule ale TIMPULUI de ACUM, care elibereaza energii pentru viitor. Conform lui Kryon, „timpul” din CAPSULA TIMPULUI este TIMP REAL. J.

Lee Carroll
 
NODURI SI NULURI

Informatii adunate de Monika Muranyi, pentru noua ei carte:
Efectul Gaia – Remarcabilul sistem de colaborare dintre Gaia si omenire
(Un rezumat al informatiilor transmise de KRYON)
Si de asemenea(mai jos)... mesaj nepublicat, transmis de KYRON - 2013

CE SUNT ELE?
Acestea sunt definitiile specifice date de Kryon:
NODURI: Exista 3 feluri de noduri: portal, vortex si vortal. Un portal este un nod care se suprapune si amplifica Gaia. Un vortex este atunci cand energiile se ciocensc si energia se misca in mod constant. Pentru unii, a te afla intr-un vortex poate fi bine pentru o vreme, dar este greu sa traiesti acolo. Un vortal este jumatate portal si jumatate vortex. Nu exista simetrie cu aceste linii si ele apar atat sub Pamant, cat si pe Pamant. Astfel, lucrurile devin mai complexe decat credeti. Toate aceste linii sunt create de Reteaua Cristalina – si Reteaua Cristalina este creata de constiinta omeneasca.
--KRYON (parafrazat)--

Parte a unui raspuns al lui Kryon, la o intrebare din Cartea Gaia.
Nodurile sunt exact ceea ce a fost inceput: Ele sunt locuri de o intensitate imensa, in care Reteaua Cristalina poate sa depoziteze capsulele timpului cuprinzand modelul de creatie, dupa cum au fost ele plasate de Pleiadieni. Asadar, nodurile pot fi si pe teren inaltat si sa se simta foarte bine. In orice caz, dupa cum s-a mentionat mai inainte, nodurile sunt deseori in locuri mai putin accesibile sau dorite pentru habitatul uman normal, datorita energiei intense. Oamenii sunt insa oricum foarte atrasi de ele si populatiile indigene de pe glob isi construiesc deseori temple, in aceste locuri.
Aceste capsule ale timpului trebuie sa se afle pe planeta ca ghid sau plan al energiei creative de inceput, a Gaiei. V-am spus ca, pe masura ce ele sunt eliberate treptat, aceste energii modifica Reteaua Cristalina, pentru a ajuta la transformare constiintei Umane si a crea, intr-un final, o planeta inaltata.
Aceste modele nu sunt numai informatie. Ele sunt portaluri cuantice ale vietii Pleiadiene. Acest lucru este greu de explicat, dar ganditi-va pentru o clipa la energia cuantica ce exista in doua locuri, in acelasi timp. Acesta este un atribut chiar din fizica voastra cuantica, asa ca nu are cum sa vi se para ciudat. Ganditi-va deci, o clipa, ca insasi viata poate avea aceste atribute (sa existe in mai multe locuri). Prin urmare aflati ca creatorii semintelor voastre s-au aflat intotdeauna aici, intr-un anumit mod cuantic si ca ei sunt in capsulele timpului.
Atunci cand simtiti aceste energii in 3D, aveti tendinta de a le lineariza pe toate. Si atunci, aceia dintre voi care sunt sensibili vor vedea un oras sau vor simti entitati care s-ar putea sa va vorbeasca, Dar realitatea este ca aceste sentimente sunt doar atributele observarii energiei cunatice profunde, in 3D.
Muntele Shasta este una dintre aceste capsule ale timpului. Muntele este gata de activare si eliberarea capsulei timpului de acolo a si inceput. Dar, odata cu trecerea anului 2012, Pleiadienii pot juca un rol mai activ. Veti afla ce insemana asta, mai tarziu.
-KRYON-
NULURILE:  Atunci cand Reteaua Cristalina se suprapune cu reteaua Gaia, intr-un mod care conduce la anularea reciproca a energiei lor, aveti un nul. Un nul este, prin urmare, un loc in care lipseste Reteaua Cristalina si in care aveti doar energie Gaia pura.
--KRYON (parafrazat)—
Parte a unui raspuns al lui Kryon, la o intrebare din Cartea Gaia.
Un nul sau teren vid poate fi simtit ca fiind minunat, dar este prea covarsitor pentru a sta in el, pentru perioade lungi de timp. El reprezinta energie creativa pura. Este cu mult mai greu sa traiesti in el, iar locurile de pe Pamant unde exista, raman de cele mai multe ori nelocuite, din acest motiv (unele se gasesc si in ocean). Locul are si caracteristici ciudate ale campului magnetic, care creeaza conditii dificile pentru forta vitala si pentru realizarea unor sinapse echilibrate ale creierului (care necesita un echilibru al campului magnetic, cu care sa fiti obisnuiti). Un astfel de loc conduce la dezechilibru si confuzie.
--KRYON—
Mai multe informatii despre capsulele timpului
Kryon a spus ca atunci cand Corul Compasiunii canta anumite perechi de tonuri, catre capsulele timpului, acestea sunt stimulate cuantic. Nu exista o deschidere sau inchidere ca atare, asa cum ne-am imagina intr-un mod linear. De exemplu, in cazul din Maui, din 2012, voi ati stimulat capsula Lemuriana si partenera sa polara. Si AMANDOUA au trimis un semnal.
Daca v-ati intoarce in Maui si ati face asta din nou, ar fi la fel de profund si s-ar elibera noi atribute ale capsulelor timpului. Prin urmare, capsulele sunt acordate sa raspunda la constiinta zilei
--KRYON 22mai 2013 Moscova, Rusia—
Nu stim incat toate perechile, dar Kryon ne-a dat una. Maui este pereche cu Muntii Tibet si cei din Chad (Africa) si asta este una din cele douasprezece capsule ale timpului care a fost stimulata in timpul Corului Lemurian, din decembrie 2012. Cercetarile au aratat ca aceasta zona are anumite similaritati geologice cu Maui, deoarece are aceeasi natura vulcanica. Se mai pare si ca se afla exact in partea opusa a Pamantului, fata de Maui.
Urmatorul eveniment va fi Corul Compasiunii, care va avea loc in Peninsula Yucatan, Mexic. Aceasta imperechere nu e inca cunoscuta si nici scopul si intentia ei nu sunt inca intelese. Dar, pe masura ce se dezvolta tonurile, ea ii va fi transmisa dr.ului Todd, de catre KRYON la momentul potrivit. Instructiunile sunt insa clare... faceti-o!
In final, iata un fragment dintr-un mesaj transmis prin channeling, la Moscova – pe 26 mai 2013, dupa workshopul de armonizare al dr. Todd. (De obicei, aceste mesaje scurte nu sunt postate pe site-ul Kryon).

NOU:
Aceasta informatie nu este disponibila pe site-ul audio si transcriptia sa este prezentata aici, pentru prima data!


Din mesajul lui Kryon, Moscova – 26 mai 2013
Dupa workshopul de armonizare al Dr Todd Ovokaitys
„PIESA LIPSA"
Salutari, dragilor, sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Sunt atat de multe de discutat si atat de multe de explicat. De fiecare data cand ne aflam in fata celor care vin la o intalnire ca aceasta, suntem in mod deschis capabili sa eliberam o mica parte din imaginea de ansamblu. Dar astazi sa vorbim putin altfel, despre imaginea de ansamblu.
S-a intamplat ceva in evolutia tonurilor. Incepem sa discutam la ce servesc ele, cu adevarat. Primul set a fost dezvaluit si a fost si interpretat intr-un loc numit inainte, Lemuria. Motivul pentru care a fost acolo, a fost in realitate putin ascuns si acum este dezvaluit. Asa ca, urmariti-ma, pentru ca partenerul meu [Lee] va incerca sa explice anumite lucruri foarte complexe.
Locul din Hawaii in care corul a cantat este, de fapt, un loc cu doua polaritati si el reprezinta doua locuri de pe planeta. Am dezvaluit Dr. Todd Ovokaitys ca pe planeta exista un numar de capsule pleiadiene ale timpului. Ele reprezinta 24 de locuri, dar pentru simplificare vom spune ca 12 dintre ele sunt incarcate intr-un fel si celelalte 12,  in alt fel. Astfel, in realitate, ele au o polaritate care creaza 12 perechi complete de capsule ale timpului. Atunci cand atingi una, cealata este afectata. Aceste capsule profunde ale timpului au asteptat aceasta energie pe planeta.
Sfarsitul lui 2012 a fost momentul in care cheia a fost introdusa in lacat si astfel a fost deschis accesul la toate capsulele. Astfel, parte a seturilor de tonuri cantate acolo [Maui] a creat o cale de deschidere a accesului potential la toate aceste capsule de pe planeta. Pana acum a fost destul de simplu sa intelegeti, dar de acum incolo devine mai greu. Ori de cate ori am incerca sa explicam asta, sunt multi care nu inteleg. Asa ca voi iesi pentru un moment din domeniul fizicii si voi intra in cel al metaforelor, pe care cei mai multi le veti intelege.
As dori sa va vorbesc despre un lucru cu care sunteti foarte familiarizati, pentru a putea astfel sa va prezint un scenariu care sa aiba sens pentru voi. Sper ca veti pleca de aici nu zapaciti, ci cu o experienta de genul: Aha! Acum am inteles!.
Una dintre marile inventii pe care le aveti chiar acum este ceea ce voi numiti televiziunea de inalta definitie – HD. Ea reprezinta acele ecrane enorme, care poarta unele dintre cele mai frumoase imagini pe care le-a vazut cineva la televizor. Ce inventie! Puteti vedea bucatele si parti din maretia Pamantului, direct pe ecranul din fata voastra. Deseori vi se taie respiratia, atat de real pare totul. Chiar daca nu aveti nici cele mai elementare notiuni de stiinta, multi dintre voi stiu secretul modului de functionare al televiziunii. Este simplu. Stiinta voastra a descoperit cu multa vreme in urma, ca toate aceste culori frumoase pe care le vedeti, va pot fi prezentate in ceea ce voi numiti sistem de culoare aditiv. Se bazeaza pe ceva numit vedere umana tri-cromatica. Destul de simplu – inseamna ca cele mai frumoase imagini de pe Pamant pot fi prezentate cu ajutorul a numai trei culori! Acestea sunt: rosu, verde si albastru. Numai de asta aveti nevoie. Atunci cand sunt combinate corect, aceste culori creaza aproape orice culoare posibila pe care o pot vedea oamenii. Trei culori.
Atunci cand va uitati la orice televizor, nu va dati seama de cele trei culori. In schimb, vedeti milioane de culori care va atrag privirea, toate formate doar din trei culori de baza. Acesta este secretul televiziunii in culori. Simplifica transmisiunea a milioane de culori catre voi.
Asa ca, atunci cand are loc transmisiunea, sistemul ii trimite „informatie” televizorului, despre cum sa combine cele trei culori pe care acesta le creeaza. Apoi, va da voua ceva ce recunoasteti... intregul spectru de culori al vederii si imaginea de ansamblu.
Acum sa aplicam aceste cunostinte, la ceea ce se intampla intr-o zona cu care, in realitate, nu sunteti familiarizati. Pot aplica aceasta metafora a televizorului, in multe feluri: Sa vorbim mai intai despre fizica. Voi sunteti in 3D. Asa ca, sa zicem ca sunteti un televizor cuantic, ca om pe planeta Pamant. Sa spunem ca realitatea voastra 3D corespunde tuturor pixelilor de culoare rosie (milioane de puncte de informatie, de pe ecranul televizorului vostru). Sa spunem ca, atunci cand va vorbesc, as vorbi numai pixelilor rosii ai unui sistem cu mult mai mare. In 3D, voi primiti doar o descarcare partiala a ceea ce se intampla cu adevarat.
Acum, sa va mai spunem ca pixelii rosii nu au absolut nicio idee despre cei verzi sau cei albastri. In aceasta metafora, s-ar putea sa credeti ca ei exista, dar nu ati vazut niciodata imaginea de ansamblu. Tot ce intelegeti este rosu. Realitatea voastra este asa. Cat timp ramaneti in supravietuirea 3D, nu puteti viziona niciun fel de energie cuantica sau multidimensionala. De fapt, voi aveti la dispozitie toti pixelii – dar, in 3D, nu obtineti decat rosul.
Sa spunem ca merg la o conventie a fizicienilor. Aici se afla cele mai destepte creiere de pe planeta si eu incep sa vorbesc despre pixelii rosii si albastri. Le atrag Atentia! Ei au o idee mult mai buna ca pixelii rosii si albastri exista...dar fara sa ii vada impreuna, nici chiar ei nu au o imagine HD – si asta, in conditiile in care de pixelii verzi nici macar nu a venit vorba. Nu poate fi transmisa nicio imagine, din moment ce nu exista nicio cale reala de a combina cele trei culori. Asa ca, nu avem la ce imagine frumoasa sa ne uitam si toti Oamenii stiu despre parti fara nicio referinta la imaginea de ansamblu.
Nu este nimeni pe planeta, care sa aiba toate cele trei culori ale fizicii (metaforic vorbind). O, sunteti aproape! Dar asta inseamna, de fapt, ca nimeni de pe planeta nu poate vedea imaginea de ansamblu, care este transmisa, in mod constant, catre voi. Aveti numai doua culori din cele trei necesare, pentru a vedea ce se intampla cu adevarat. Fara informatii despre cum se combina culorile si fara culoare finala, este doar un „haos de pixeli” ... piese disparate, care de cele mai multe ori nu au niciun sens.
Asadar, sa aplicam acelasi principiu si tonurilor care sunt cantate si invatate la acest workshop. Exista douasprezece capsule ale timpului, care au fost plasate pe planeta. Daca ati fost atenti la fizica lui Kryon, stiti ca totul in fizica vine in perechi. Asa ca, ideea ca insesi legile fizicii sunt si ele polarizate nu ar trebui sa fie dificila pentru voi. Ar trebui deci sa stiti, ca cele 12 capsule ale timpului de pe planeta sunt si ele perechi – perechi tridimensionale, rerpezentate ca si locatii de pe planeta.
Tonurile: Un ton cantat, alaturi de altul, reprezinta si ele polaritatea. Acum stiti de ce sunt doua. Deoarece ele ii vorbesc polaritatii capsulelor timpului, sunt cantate pentru activare. Acest lucru este cu mult mai complex, asa ca nu ne vom ocupa de el acum. Dar sa stiti ca tonurile sunt si ele polarizate si, atunci cand sunt cantate impreuna, creeaza o a treia energie. Retineti asta, deocamdata.
Capsulele timpului reprezinta locuri de pe planeta, in care se intampla ceva din punct de vedere energetic – dar, deocamdata, vedeti doar doua... noduri si nuluri. Asa ca, vom numi aceste perechi – capsulele rosu-albastre ale planetei. Sa spunem (folsind metafora televizorului) ca aveti un ton rosu si unul albastru. Le cantati impreuna. Unde este cea de-a treia culoare? In capsulele timpului sunt doar doua parti – pozitiva si negativa (nodul si nulul). Nu exista nicio triada in fizica, pe care sa o vedeti si, dupa cum am descris, totul este in perechi. Si ce-i cu asta?
Ei bine, dragilor, nu asa functioneaza fizica reala. Asta vreau sa va spun eu astazi. Cea de-a treia culoare din aceasta metafora este constiinta cuantica plina de compasiune. Este a treia energie care functioneaza ca si catalizator pentru celelalte doua, pentru a crea pixelul verde si a asigura imaginea completa! Ati putea chiar spune ca este informatia de care este nevoie, pentru a pune totul laolalta. Dar, pana cand se va amesteca cu celelalte doua, imaginea de ansamblu nu poate fi vazuta. In plus, ironia este urmatoarea: Chiar si atunci cand este creata, daca stati pe loc ca pixel rosu albastru, nu veti vedea imaginea de ansamblu. Altii, insa, pot!
GAIA poate; Pleiadienii pot; orice civilizatie din galaxie, care are vedere cuantica, poate si ea! Ei vad transmisiunea voastra. Asta e ironia, nu-i asa? Ca voi generati imaginea, dar nu o puteti vedea. Nu inca, dar o veti vedea in curand. Intre timp, le puteti trimite imagini, celor care le pot vedea.
Asadar, acum stiti un pic mai mult despre ceea ce se intampla, atunci cand cantati doua tonuri alaturate. Se creaza, prin constienta plina de compasiune, o a treia energie, marele pixel verde. Astfel, aveti pixelul rosu, reprezentand un ton in trei dimensiuni si pixelul albastru, reprezentand un alt ton. Dar, atunci cand oamenii canta cele doua tonuri, impreuna, constiinta divina a intentiei evenimentului genereaza pixelul lipsa si instructiunile pentru formarea imaginii.
Aceasta energie ii vorbeste perechii de capsule ale timpului, care sunt energizate pe planeta. Dar ascultati: Atunci cand doua capsule polarizate ale timpului sunt energizate, ele creaza si o a treia energie – pixelul verde lipsa, metaforic vorbind – si transmit o imagine cu milioane si milioane de energii si culori. Cateodata, imaginea este transmisa in pamant, atentionand pamantul in legatura cu ceva ce faceti si care nu a mai putut fi transmis, inainte de rasucirea cheii in lacat, pe 21 decembrie. Cateodata, tonurile creaza o alta imagine, care este trimisa in galaxie, pentru a-i anunta pe aceia care vad imaginea de ansamblu, despre ceea ce faceti voi. Asadar, care este „piesa lipsa”?

Ascultati dragilor: Fizica nu este completa, fara constiinta divina a ADN-ului care este nucleul samanta.Fizica singura este compusa numai din perechi. Dar, fizica impreuna cu sacralitatea compasiunii alcatuiesc o triada... si toate trei se avanta spre comunicarea cu intreaga galaxie.

Aici doresc sa onorez Fiinta Omeneasca. Stati intr-o camera ca aceasta [workshop-ul de la Moscova] si studiati rosul si albastrul, ton cu ton. Cu toate acestea, aveti incredere in scenariul de ansamblu. Lasati-ma sa va dau un exemplu a ceea ce faceti: Sa spunem ca aveti unul dintre cele mai complexe motoare de masini de pe Pamant. Sa spunem ca componentele motorului nu va sunt cunoscute, dar voi asamblati piesele, oricum. Cum ar fi posibil sa vedeti intregul motor?
In schimb, aveti incredere ca motorul functioneaza. Invatati cum sa faceti o piesa si sa o potriviti cu cealalta si sa o puneti la locul ei. Nici macar nu ati vazut masina de curse! Apoi… cand masina de curse este construita, nu stiti incotro va va duce!
De aceea va onorez astazi, deoarece, la un anumit nivel, voi simtiti ceea ce faceti. La un anumit nivel, voi conduceti masina de curse. Voi studiati tonurile, pentru a crea o a treia energie si acest interes anume in tonuri, incepe sa deschida capsulele timpului din corpul vostru, cu aceeasi imagine de ansamblu! Nici asta nu stiti incotro o sa va duca.
Aceasta este definitia credintei si a increderii si… a unui suflet batran. Binecuvantata este Fiinta Umana, care isi aminteste imaginea de ansamblu pe care nu o poate vedea inca. Dar, ei stiu ca vine de la Marele Soare Central si eforturile lor continua sa construiasca piesele motorului care, intr-o buna zi, ii va duce pe toti pe o planeta inaltata. In acest proces vor avea o viata mai lunga, sanatate si iubire, chiar fara sa o vada. Ei nu vad niciodata imaginea HD.

Acum, sa va mai spun ceva. Va veni o zi in care o veti vedea, dragilor. Este orasul de pe deal si va va lua respiratia.

Si asa este.

--KRYON-
Noduri si nuluri (listate alfabetic))
NODURI
1.Glastonbury, Anglia
2.Insula Soarelui, Lacul Titicaca Bolivia
3 Machu Picchu, Peru
4 Maui, Hawaii, USA
5.Mont Blanc, Alpii Francezi - Franta
6. Mt Cook, Noua Zeelanda
7. Mt. Ida si Hot Springs, Arkansas USA
8. Mt Shasta, California, USA
9. Muntele Rila, Bulgaria
10. Table Mountain, Africa de Sud
11. Uluru, Australia
12. Peninsula Yucatan, Mexic
NULURI
1.Aneto, Pirinei Spania
2.Gunnbjørn Fjeld, Greenland
3.Meili Snow Mountain, China
4. Mt Aconcagua, Argentina
5. Mt Ararat, Turkey
6. Mt Fitz Roy, Patagonia Argentina
7. Mt Kailash, Tibet
8. Mt. Kilimanjaro, Tanzania, (Africa)
9. MunteleLogan, Yukon Teritoriile de Nord, Canada
10. Muntii Tibesti, Chad (Africa)
11. Muntii Ural, Russia
12.Varful Victoria, Tien Shan- Kazakhstan (Asia Centrala)

LEE CARROLL
ACTUALIZARE - DECEMBRIE 2013 multumim Alexandrei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro