CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

vineri, 29 noiembrie 2013

ANUL CALULUI 2014


Anul Calului incepe pe 31 ianuarie 2014 (dupa calendarul solar) sau 4 februarie 2014 (dupa calendarul lunar) - si se incheie pe 18 februarie 2015 - 22 februarie 2015.


Va prezint mai jos analiza generala a anului 2014 facuta de maestrul Raymond Lo

"Calendarul chinezesc, cunoscut sub numele de Calendarul Fermierilor, sau Calendarul Hsia, este un sistem fascinant de precis, care înregistrează nu doar trecerea timpului, dar este, de asemenea, un instrument de previziune. Celebrul sistem de previziune tradițional  Cei patru stalpi ai destinului - este exact referindu-se la citirea destinului unei persoane de la datele sale de naștere așa cum este prezentat în formatul de calendar Hsia. Caracteristica unica a acestui calendar este că toate informațiile despre timp  anul, luna, ziua și ora sunt prezentate în ceea ce privește cele cinci elemente de bază - metal, apa, lemn, foc și pământ, care se crede a fi componentele de bază in tot Universul. Relația dintre cele cinci elemente ajută cu exactitate  prezicerea a ceea ce este  și va fi, prin urmare, se pot utiliza aceste cunoștințe, multiplicand norocul sau minimizand ghinionul  în viața cuiva.
Anul Calului, 2014, în calendarul Hsia, este simbolizat prin două elemente - cu lemn deasupra  focului. În funcție de ciclul de naștere și distrugere, care reglementează relațiile dintre elemente, lemnul produce foc astfel încât acestea sunt în ciclul productiv și au relație de susținere. În mod normal, astfel de susținere  a elementelor înseamnă armonie. Cu toate acestea, se pare că astfel de teorie nu poate   se aplice în 2014 cand natura elementelor nu este atât de pașnică. Lemn Yang simbolizează un copac care este încăpățânat și fixist in  principii, greu de trait in compromis, și Calul este o foarte puternica  energie foc .
Cu astfel de elemente , nu ma pot aștepta ca 2014 va fi un an liniștit . Caracterul încăpățânat al lemnui yang reprezintă atitudine intransigentă și  face dificil compromisul între interese contradictorii . Ca atare , vor exista mai multe conflicte și lupte  internaționale, cand se poate apela la forta si ajunge  la lupte grele. Calul este luna iunie in calendarul european , care este vârf de vară , cand energia de foc este foarte puternica . Ascuns în interiorul Calul este elementul foc yin , care este foc ca lumânarea . Astfel de foc este pâlpâitor , emotiv și instabil. Există multe exemple de  foc yin care aduc explozii și dezastre prin incendiu . In 9 11 2001, atacul terorist , sa întâmplat într-o zi de foc yin și luna foc yin  , uciderea lui Osama Bin Laden , în 2011 , de asemenea, s-a întâmplat într-o zi de foc yin , și prima bombă atomică a fost aruncata în Hiroshima în puternic cal de foc , deci există motive pentru a deduce că 2014 va avea mai multe conflicte și ciocniri internaționale și nu va fi un an liniștit .
Calendarul chinezesc Ceresc pe tulpini și ramuri pământești merge pe ciclu de 60 de ani. Acest lucru înseamnă că am experimentat același lemn Yang in an de Cal  acum 60 de ani, în 1954 . Acest an a marcat înfrângerea amarnica a trupelor franceze în celebra bătălie de la Dien Bien Phu în Vietnam , in mai 1954 . Cautand mai departe înapoi în istorie , în anul 1894 , conflictul chino japonez , în zi de foc yin .... Cu o combinație de lemn yang încăpățânat , războiul a izbucnit în luna august ,conducand la celebra batalie de la râului Yalu ,cu flota dinastiei Qing Beiyang distrusa aproape în totalitate de către nave de război japoneze în septembrie 1894

Cu astfel de conflicte grave  în ultimii doi ani Cal de lemn yang , nu pot exclude posibilitatea de război și luptă aprigă în 2014 . În Metafizica chineză , lemn yang reprezintă creșterea economică și activități ; In corpul uman este legat de cap și organul ficat . Lemnul Yang este adesea comparat cu un copac , care stă în poziție verticală și rareori se apleaca .

Prin urmare, oameni din lemn yang  sunt verticali la propriu si la figurat , atasati de principii și greu să facă un compromis , cu alte cuvinte , ei sunt incapatanati si inflexibili și refuză să se predea și rareori scăpa fara probleme . Ca atare , ei au tendința de a sta ferm și a lupta pentru principiile și cauzele lor . Când presiunea sau opoziția este copleșitor de puternica , lemnul yang va suferi cu ușurință un prejudiciu , în special în zona capului. De aceea, unii oameni de lemn Yang vor avea un comportament excentric , atunci când sunt sub ​​presiune psihică 
Exemple de oameni celebri din lemn yang sunt Britney Spears , Whitney Houston , Kristen Stewart , Virginia Wolf ...... Cei mai multi dintre ei au comportamente ciudate uneori - ca Britney Spears care s-a căsătorit și a divorțat doar la 55 de ore după aceea , în 2004 , Whitney Houston a fost , de asemenea, renumita pentru anularea concertelor si sa intarzie  la interviuri și spectacole , lipsa la spectacole și dependența de droguri . A murit într- o cadă de baie în 2012 , acest lucru este similar cu Virginia Wolf , renumita autoare care s-a sinucis mergand pe jos în mare . O altă persoană de lemn yang - profesorul John Nash , care a câștigat Premiul Nobel în economie și a cărui poveste a fost popularizata în filmul " A Beautiful Mind " , de asemenea, a suferit de schizofrenie. Lemn - Yang practic simbolizează Bunătate între cele cinci calitati de oameni , ei sunt sinceri și constanti in principiile lor . Deci, ei sunt oameni și prieteni de încredere , dar un astfel de comportament incapatanat le va aduce conflicte și lezari, astfel încât este necesar pentru ei să învețe să fie flexibili și intelegatori  în rezolvarea problemelor .  În special în 2014 , Lemn Yang  pe Cal de foc , focul este elementul agresiv pentru lemn , și oamenii se vor infierbinta cu usurinta ajungand la lupta . Deci, este un an in care este necesar să ne abținem de la acțiuni agresive , sa gandim  rece și sa încercați toate posibilitatile pentru a găsi soluții de compromis . În afară de lupte politice , se pare că comportamentul lemn yang va aduce , de asemenea, cereri pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și a salariilor care să conducă la  multe acțiuni revendicative.

Caracterul chinezesc lemn Yang   este scris puternic . Aceasta este simbolul trunchiul unui copac , și poarta , de asemenea, sensul de penetrare în pământ . Experiența , din trecut arată ca anul de lemn yang  ar putea avea mai multe incidente de caderi de meteoriti . În 1994 , an de Câine lemn yang , cometa Shoemaker  a cazut pe Jupiter , creind un crater mare, la fel de mare ca dimensiunea Pământului . În 1954 , un meteorit de 4 kg a căzut pe o casă în Alabama , și în 2004 , un meteorit de 1,3 kg a lovit o casă în Noua Zeelandă ; toti  anii care se încheie cu 4 sunt din lemn Yang.Calul este un element de foc puternic, incendiar , în metafizica chineza  este o energie  foarte puternica . Deci, acesta este un an deosebit de energic legat de afaceri cu energia , transportul aerian , sport , exerciții , divertisment , restaurante , iar focul este optimism , care va continua să impulsioneze  economia și piața de capital . În ultimul an yang Cal de lemn în 1954 , indicele Dow Jones Industrial Average a închis în orice moment peste 382.74 de puncte , care a fost vârful de la Wall Street Crash din 1929 .

Calul de foc este , de asemenea,Floarea Romantica ,care este benefica pentru divertisment și  industrii fermecatoare , cum ar fi moda, frumusete , publicitate si mass-media ... dar aspectul negativ al florii de piersic poate fi manifestat prin scandaluri sexuale . Lemnul yang stând pe cal este , de asemenea, o stea , numita "Red Charm ", care descrie o femeie de o frumusete uimitoare care atrage barbatii . In mod sigur, energia foarte puternica a Calului  de foc va aduce, de asemenea dezastre prin incendiu , explozii , probleme nucleare , impuscaturi  și război . În medicina chineză , focul este inima si sange , focul puternic va ataca  metalul , care este reprezentat prin plamani si sistemul respirator . Deci pot fi probleme de sănătate a inimii , septicemie , inflamație , și sistem  respirator , plamani si probleme ale pielii . În urmă cu 120 ani , în anul de Cal de Lemn în 1894 , a fost pandemie serioasa de ciuma  - ciuma bubonica , care a ucis peste 100.000 de oameni din sudul Chinei , inclusiv Canton și Hong Kong . În 2014 , steaua zburatoare  4 este în centrul . 4 este cocoșul , astfel că nu va fi surprinzător faptul că am putea avea un alt atac de gripa aviara .
Am menționat mai sus că în anul calendaristic chinez merge pe ciclu de 60 de ani . Acest lucru înseamnă că am experimentat același an de lemn yang peste cal în 1954 și 1894 . Ambii ani au fost renumiti pentru luptele aprige ale războiului indo - chinez , și războiul chino - japonez .

Cu toate acestea , în acești ani Cal de lemn precedenți 1894 și 1954 , au fost , de asemenea, inovații pozitive care aduc progrese în stilul de viață , în 1894  a fost infiintat Comitetul Olimpic International. În 1954 , primul submarin nuclear cu reglaj electric a fost lansat în Statele Unite ale Americii , primul  TV color a fost fabricat de către RCA , Texas Instrument a produs primul radio comercial , prima centrala atomică din lume, a fost deschisa în apropiere de Moscova , în iunie 1954, și primul  zbor  Boeing 707 a avut loc în iulie 1954. Muzica cu energie foc - Rock and Roll a inceput sa fie foarte populara in 1954 cu lansarea  " Rock Around the Clock ", de Bill Haley si Cometele lui . Prima Revista magazin Sport Ilustrat a fost publicata în august 1954.
Desigur , în anii precedenți cu lemn pe foc nu au fost doar realizări , acestia au fost , de asemenea, marcati de unele incendii și războaie . În afară de razboiele Indo -Chinez  și chino japonez , a fost epidemie grava de ciuma bubonică în sud - estul Chinei , în 1894 , și incendii forestiere  mari în Hickley , Minnesota în septembrie 1894, omorând 450 de persoane . Este , de asemenea, inregistrata o grevă care a implicat 12000 de croitori, izbucnita în New York  pentru a cere  condiții de muncă mai bune în septembrie 1894 .

În 1954 , Uniunea Sovietică a testat prima bombă termonucleară , primul, incendiu la bordul unui portavion american USS Bennington a ucis 103 de marinari , și există multe accidente aeriene și maritime , uragane  si alunecări de teren .
 Au fost multe Celebritati , staruri și oameni celebri născuți într-o zi de Lemn Yang , în afară de cele pe care le-am menționat mai sus ;multe filme mari , cântăreți , muzicieni și oameni de afaceri în istorie aparțin  categoriei de lemn yaqng. Doar pentru a numi câtiva - Elvis Presley , Bruce Lee , Jimi Hendrix , Kiera Knightly , Kiefer Sutherland , Condoleezza Rice , Angela Merkel și domnul nostru Li Ka Sing ...... în afară de a fi  persoane cu principii și integritate puternica , oamenii de lemn posedă , de asemenea, avantajul de a cuceri Pamantul , care este elementul lor creator de bani . In ciclul chinez al celor 12 animale  , animale de pământ apar de 4 ori , ele sunt Dragon , Câine , Bou și  Capră , ceea ce este de două ori fata de alte elemente . Acest lucru înseamnă că oamenii cu caracteristici de lemn  au dublu șansa de a întâlni noroc bani și acest lucru pare a fi un mare avantaj față de alte elemente . Așa cum pământul face bani pentru  oameni de lemn yang , și pământul este legat de proprietate și de case ,  magnati ai proprietatilor , în special cei mai celebri magnati din Hong Kong sunt nascuti  într-o zi de " lemn Yang " . Exemplu tipic este domnul Li Ka Shing , una dintre cele mai bogate persoane din lume , s-a născut într-o zi de lemn yang , cu o multime de elemente de pământ în cei patru stalpi ai destinului. Persoana de astazi cea mai reprezentativa lemn  yang este cancelarul german Angela Merkel .

Ea s-a născut pe 17/7/1954 și este o doamnă de lemn yang . Ea este considerata cea mai puternica femeie din lume , si cea de a doua persoana cea mai puternica dupa revista Frobes . Fiind lider al Uniunii Europene , ea este cel mai influenta în modelarea politicii in Europa și impunerea unor măsuri dure de austeritate pentru gestionarea crizei euro . Ea a prezentat principii dure de lemn yang, fără compromisuri, un exemplu tipic este că ea a prezentat M100 Media Award pentru caricaturistul danez care a ofensat comunitatea musulmană cu un desen animat despre profetul Mohamed .
 Alte exemple tipice de oameni de lemn yang  este faimoasa stea kung fu Bruce Lee . El a fost născut pe 17/11/1940 , care este o zi de lemn yang . Filmul care i-a adus faima internațională este Fist of Fury în 1972, în care a jucat Chen Zhen luptător  Kung fu, care a luptat împotriva japonezilor să-și apere onoarea de chinez  în fața agresiunii străine . Imaginea de naționalism eroic  și principiul puternic de urmărirea a justiției este exact caracterul de lemn Yang . La sfârșitul filmului , el a infruntat cu mâinile goale soldații care l-au înconjurat și au deschis focul .Acest lucru este tipic persoanelor  lemn yang care stau ferm in principiile lor și refuză să se predea sau compromisul . O alta imagine din lemn yang poate fi , de asemenea, găsita în popularul serial de televiziune american 24 . Actorul Kiefer Sutherland , născut  pe  21/12/66 , care este , de asemenea, o zi de lemn yang . În serialul de televiziune a jucat rolul lui Jack Bauer , care este un agent anti terorist . În film , Jack Bauer este un agent foarte capabil, de un patriotism puternic , el a împiedicat atacuri teroriste majore pentru a salva vieti civile și a făcut-o cu determinare puternică și convingere și de multe ori în detrimentul propriul  interes personal și al siguranței sale . Acest lucru , de asemenea, portretiza personalitatea dur a și fără compromisuri lemn yang . Patriotismul și naționalismul sunt calități pozitive , cu toate acestea , astfel de factori pot contribui  la conflicte internaționale în 2014 .
Calul este un element de foc puternic , și este în conflict împotriva Sobolanului , care este elementul de apă puternic . Atunci când are loc un astfel conflict între foc și apă se va declanșa incendiu grav  și dezastre pe apa grave . În special , focul este  sânge și apa este lichid , deci vor fi accidente  grave, cu vărsare de sânge . Incendiul necesita element de aer . Ca atare , anul de Cal va aduce activitati puternice în afaceri ale companiilor  aeriene , transportul aerian , chiar și explorarea spațiului . Acesta va fi an de călătorii pentru mulți oameni și vor fi accidente de circulație, în special legate de transport aerian și maritim . Focul este , de asemenea, energie , deci vor fi probleme continue legate de arme nucleare și energie nucleara . În anul Cal de lemn precedent 1954 ,U.S.S. R a testat prima bombă nucleară și a construit prima centrala atomică lângă Moscova , . și Statele Unite ale Americii au lansat primul submarin nuclear ..... Deci, problema  Coreea de Nord și Iran , dezvoltand  arme nucleare, va continua să fie o amenințare majoră .

Calul se va combina cu Tigrul și Cainele  pentru a crea o combinație puternic incendiara . . Acest combinatie  este o energie serioasa foc și va fi cauza de explozii și  incendiu și chiar erupția vulcanică . Cele mai periculoase sunt lunile februarie și iunie , care sunt luni de Tigru și Cal .
În aspectul de sănătate , focul este legat de inima si circulatia sangelui . Focul puternic va declanșa grave probleme de inima si boli de sânge, precum și problema de inflamatie . De asemenea, focul ataca  metalul , focul prea puternic va afecta organele de metal , cum ar fi plamanii și pielea . Lemnul Yang este legat de ficat ,cap și păr . În astfel de an de foc puternic  lemnul va fi prea uscat și nesănătos , este ușor  a avea probleme cu ochii , care sunt legati de ficat , pierderea parului , și dureri de cap .

Cu foc sub lemn, lemnul va fi foarte uscat și nesănătos , cum lemnul simbolizează , de asemenea, copacii și mediului , anul Cal de lemn poate aduce dezastre grave de mediu , cum ar fi incendii forestiere , poluari aeriene și maritime grave , scurgeri de ulei , etc
Cum focul aduce multa energie , acest lucru poate fi , de asemenea, exprimat în exerciții și sport . 2014 va fi un an de sport internațional, cum ar fi Campionatul Mondial de Fotbal va avea loc în Brazilia în iunie - iulie , ceea ce va genera multa emoție și divertisment .

Cum un cal este sursă de foc puternic , acesta va provoca cu ușurință o problemă în circulația sângelui și deteriorari in domeniul sanatatii . De asemenea, Calul este în conflict împotriva Sobolanului , care este apa și reprezintă  și sistemul imunitar în medicina chineză . Un astfel de conflict va slăbi , de asemenea, sistemul imunitar ,cu  mai multe șanse de boală și de virusi . Deci, pentru persoanele care au probleme cu circulatia sangelui si inima , si oamenii care au rinichii  slabi , cel mai bine este a lua suplimente cum ar fi Omega 3 , vitamina C , vitamina E pentru a reduce colesterolul și a preveni blocarea arterelor , și să  răcească focul excesiv pentru  a sprijini rinichii .
Focul puternic ataca , de asemenea, metalul, care este sistemul respirator, plămânii și pielea . Deci, anul Calului creează , de asemenea, aer  viciat în atmosferă și aceasta este circumstanță favorabilă pentru virusi si raspandirea epidemiei . În anul Cal de lemn precedent, în 1894 , a fost epidemie de ciuma bubonica  în Sudul Chinei .
În acel an, steaua Feng Shui  2 , stea de boală , a fost în sud , 5, steaua de ghinion , se află în partea de est . În 2014 , steaua rea 5 este în NV și steaua 2 este în Est , astfel încât aceste două locații vor fi mai ușor afectate de virusi . Steaua 4 este în centru și 4 simbolizează , de asemenea, cocoșul . Deci, nu va fi surprinzător  faptul că virusii pot escalada în 2014 . Calul este animalul în conflict împotriva Sobolanului . Calul este foc și Sobolanul este apa , un astfel de conflict între foc și apă va duce la dezastre cauzate de foc si apa, cum ar fi explozii, incendii , probleme nucleare , precum și dezastre de transport maritim .
 Oamenii nascuti în anul de Cal ofenseaza  energia anului , autopenalizandu-se . Penalizarea  înseamnă griji , ură și antipatie . În cazul în care focul este un element nefavorabil , acest lucru va crea probleme de sănătate și nenorociri legate de sange , inima si foc . Oamenii născuți în anul de Sobolan sunt în conflict cu anul . Ei au multa mișcare și călătorie în 2014 , este ok pentru a face modificările necesare , cum ar fi casa , biroul , locul de muncă sau a face excursii . Totuși, acestia ar trebui să aibă grijă în plus și să se abțină de la sporturi riscante , cum ar fi conducerea de mașini rapide , avioane , scufundări , parașutism , etc Se recomandă ca acestia să poarte pandantiv cu Capră , care va ajuta pentru a indeparte Calul , în așa fel încât să reducă la minimum influența negativă a ciocnirii .
Pentru persoanele născute în anul Sobolanului , este bine a reduce călătoriile in direcția  Sud , deoarece este direcția Marelui Duce în 2014.Cele cinci elemente primordiale  reprezintă diferite părți ale corpului nostru , Lemnul este ficatul , Focul este inimă și circulația sângelui , Apa , în general, se referă la  rinichi și sistemul imunitar , organe sexuale și sistemul urinar . Și în 2014, lemn yang stând pe foc este  lemn slab și uscat simbolizând probleme hepatice . Focul puternic genereaza inflamatia , hipertensiune arteriala si boli de inima . Cand apa este foarte slaba , trebuie să ne concentrăm și asupra rinichilor și a sistemului imunitar .. Focul Calului va distruge metalul și poate provoca probleme de sănătate în zonele de metal , care sunt plamanii și sistemul respirator . Aceste tipuri de probleme de sănătate vor fi mai acute în anul 2014. Este important să se consume  mai mult Omega 3 , vitamina C , vitamina E , extract de semințe de struguri și anti -oxidanti, ca o măsură preventivă .


În cunoasterea  feng shui , perioada actuală de douăzeci ani, 2004-2024, este numita " Epoca lui 8 ", și acest număr 8 reprezintă Trigrama de munte și , de asemenea, este un simbol al copiilor mici . Prin urmare, din 2004 , se pare că există mai multe dezastre și nenorociri care afectează copiii . Cele mai recente incidente includ marele cutremur din China , în 2008, omorând o mulțime de copii de școală , de asemenea, dezastrul contaminarii laptelui praf pentru copii  care a provocat grave probleme de piatra la rinichi la copii .. În 2011 , celebra revoluția de iasomie , care a adus mari schimbări în Africa de Nord , revolta în Marea Britanie , și masacrul tinerilor din Norvegia sunt toate exemple de probleme de tineri , care sunt reprezentativi  în " Epoca lui 8 " . Acest număr 8 , reprezentând copii se prezenta în centrul diagramei  stelelor zburatoare , în acesti 20 ani din 2004 in 2024 . Deci, este întotdeauna important să se acorde atenție siguranței copiilor și bunăstarii lor în această perioadă 8 .

În ceea ce privește economia , elementul foc este adesea forța motrice din spatele pieței de valori . Cele cinci elemente  afectează starea de spirit a oamenilor . În  general, focul este bucurie , apa este frică , Pamantul este meditație , metalul este tristețe , iar lemnul este furie . Ca atare , anul de foc generează adesea optimism și conduce în sus piața de capital , cum ar fi 2006 și 2007 . Dar în 2008, apa a ajuns și , evident, oamenii au început să aibă frică de agravare a problemei SUA și de recesiune . Deci, tsunami-ul financiar a avut loc în toamna anului 2008, ceea ce duce la câțiva ani de instabilitate in economia mondială . În anii următori  lui 2008 lipsește elementul foc , astfel încât criza și instabilitatea în special în SUA și Europa au prevalat până în 2013 , când economia SUA a revenit puternic in anul Sarpelui de foc . Focul din 2013 va continua și în anul Cal de foc 2014 și ne putem aștepta la o îmbunătățire substanțială autentica în atmosferă economica si  investitorii să -și recapete încrederea susținuti de Calul de foc . 
Deci, ar putea fi un an în care activitățile economice și piața de capital vor continua să fie foarte active în special în primăvara și vara . Focul puternic în acest an va crea starea de spirit pozitivă , care este optimism și  aduce încredere pentru a cumpăra .


Aceasta energie pozitiva de foc va continua în 2015 și 2016 , care sunt , de asemenea, lemn si foc Elementul  lemn si foc din 2014, aduce prosperitate pentru industriile de apă și industria metalelor , acest lucru se datorează faptului că apa cucereste focul , astfel încât elementul foc este un simbol al banilor pentru industriile de apă , care includ transport maritim, transporturi , comunicații .
A doua industrie profitabila  ar putea fi legat de metal , pentru ca  metalul cucerește lemnul , așa că lemnul reprezinta  bani pentru industria metalelor . De asemenea, metalul are nevoie de foc pentru a se topi în instrumente utile și Calul de foc este prezent . Industria metalelor  cuprinde  hi tech , domeniul bancar , utilaje, mașini , inginerie .
Industria lemnului este , de asemenea, pozitivata pentru  ca lemnul produce  foc , asa ca va fi un an activ pentru industrii din lemn , cum ar fi textile , îmbrăcăminte , reviste , hârtie , cărți și industria de mediu .
Nu asa de bine stau industriile  de foc , energia , restaurante , finanțe , divertisment , într- un an de foc , această industrie va fi foarte activa , dar concurența este , de asemenea, foarte puternică și  aduce mulți concurenți în scenă .
Tsunami-ul financiar si bancar care a început în 2008, este în mare parte determinat de absența element  foc și de elementul dominant  apă care a generat teama . Domeniul Bancar este din metal și are nevoie de foc pentru a se topi în instrumente utile . Și finanțele și piața de valori sunt legate de foc, care generează optimism . Ca atare , absența totală a elementului foc , în 2008, este responsabilă de încetinirea ritmului de creștere în economie și de criza bancară . Focul revine cu adevarat in anul de foc 2014 , prin urmare, vom vedea redresare puternică a economiei și îmbunătățirea constantă a optimismului . Acest optimism va dura si în 2015 pentru ca un Cal de lemn  este foc foarte puternic și continuă sa ridice piața .

În rezumat , industriile care vor evolua bine în anul Calului va fi industriile legate de elementele metal și apă . Industria metalelor sunt domeniul bancar , mașini , inginerie , calculatoare , și industriile de înaltă tehnologie . Elementul de apă se referă la transport, comunicații și transport maritim , băuturi , și spa . Industria lemnului va înainta cu conservatorism ; lemnul vede focul ca productivitate , dar vede lemnul ca și concurența . Industriile din lemn sunt textilele , industria de mediu , hârtie , și mass-media . Industriile de foc sunt energia , finanțele și divertismentul , nu se descurca  foarte bine deoarece metalul ,element lor de bani este absent și focul puternic înseamnă o concurență  pe piața financiară .

În general , anul  Cal de lemn yang , cu lemn deasupra și foc dedesupt , este un simbol de optimism și entuziasm pentru noi inovații și progres . Există însă conflict și dizarmonie în relațiile internaționale și nu poate fi un an liniștit - ciocnirile internaționale sunt violente și pot duce la lupte înverșunate .. De asemenea, există dezastre naturale , cum ar fi tornade și uragane și incendiu și probleme nucleare si de boli și epidemii Semnul animal care este cel mai nefavorabil este Sobolanul , care este în ciocnire directă împotriva Calului . Astfel de ciocniri aduc , de obicei,  turbulențe , mișcări , accidente sau modificări ... Așa cum este ciocnirea foc împotriva apei , se vor stimula nenorociri legate de accidente aeriene și maritime, incendiu , explozii și probleme nucleare , atac de cord , accident vascular cerebral și inflamații.
Oameni nascuti in anul Sobolanului vor avea parte mai mult de călătorie , schimbarea locului de muncă sau a casei . Este necesar să se poarte un pandantiv cu capră ca protecție pentru a indeparta  Calul  . Pentru oamenii Sobolan , ciocnirea împotriva Calului  ar putea aduce accidente legate de foc și de apă , cum ar fi arderea , explozii , scufundarea navei , accidente în aer și pe mare . Pentru cei care sunt în conflict cu anul , este ok să călătorească mai mult , efectuarea de modificări , cum ar fi schimbare de casa  , sau schimbare de locuri de muncă . Cu toate acestea , pentru persoanele născute în anul Sobolanului este recomandat să nu călătorească direct spre direcția Marelui Duce , care este direcția spre sud .
Alt semn  animal  care se confruntă cu poziții nefavorabile este Calul . Când Cal întâlnește an de Cai va fi ofensat Marele Duce , atragand penalitati . Aceste sancțiuni vor aduce de obicei dizarmonie , iritare , griji și frustrări , ca și boală , este necesar să se poarte un  pandantiv cu Capra pentru a minimiza efectul negativ .

Animalele care se combină cu anul de Cal sunt Capra , Tigrul , și Câinele. Aceste animale sunt într-un an de armonie . Cu toate acestea , astfel de astrologie animala nu este în totalitate de încredere , deoarece sistemul nu este recunoscut din punct de vedere previzional . Pentru o evaluare mai corecta despre norocul cuiva în anul Calului , se recomandă  verificare completa celor patru stalpi ai destinului , care necesită informații complete ale nașterii date de anul, luna , ziua și ora nașterii . Semnele de animale pot să apară în toti cei patru stalpi în datele de naștere ale unei persoane , astfel ca relația conflictuala și penalizarile cu Calul vor provoca nu numai impact asupra oamenilor născuți în anul de Sobolan și Cal . Astfel de conflicte și sancțiuni pot avea un impact  asupra oricarei persoană care are astfel de animale , în luna de naștere , sau in zi sau in ora de nastere .

Câteva exemple de oameni celebri născuți în anul de Sobolan și în conflict împotriva Calului în 2014 sunt Printul Charles , Printul Harry , Mark Zuckerberg , Papa Francis , Scarlet Johansson , Orianthi .......  Oameni care nu născuți în anul de Sobolan , dar ei sunt , de asemenea, in conflict pentru că sunt născuți în ziua de Sobolan, astfel încât acestea vor confrunta , de asemenea, un an plin de provocări . Câteva exemple de astfel de oameni sunt Warren Buffett , Jennifer Lawrence , Asthon Kutcher , Yao Ming , Sandra Bullock , Wendi Deng , Terry Gou , Kiera Knightly ....... .... Ciocnirea împotriva Pilonul Ziua va provoca , de obicei, mișcare sau de conflict în zona de familie sau relațiilor umane , mai ales în relația cu sotul sau sexul opus .

Oamenii nascuti in anul Calului sunt declarati a fi " jignitori fata de Marele Duce ", și este , de asemenea, recomandat a purta pandantiv  capra ... Exemple de oameni născuți în anul de Cal sunt Angela Merkel , John Travolta , Condoleezza Rice , Jennifer Lawrence , Kristen Stewart , Kiefer Sutherland , Shinzo Abe , CY Leung , Joe Biden , Francois Hollande , Warren Buffett ,
Oamenii care se nasc pe zi Cal vor avea de suferit , de asemenea, de la " penalitati ", cu Calul , acest lucru poate cauza , de asemenea, probleme de relatie si probleme de sanatate . Câteva exemple de astfel de oameni sunt Natalie Portman , Pricilla Chan , Bernard Arnault .... Calul este " Floarea Romantismului ", în special pentru cei care sunt născuți în ani de Sarpe , Cocos  și Bou .  Deci, pentru ei, se poate anticipa un an mai sociabil , cu mai multe oportunități de a dezvolta prietenia cu sexul opus ... Oamenii născuți în anul Maimuței vor fi în an de " Travelling Horse " și anul de Cal va declanșa multe călătorii
 
Calul este un " nobil " pentru persoanele născute în anii de metal Yin din  tulpinile ceresti . Aceasta  înseamnă orice an naștere care se încheie cu numărul 1 , cum ar fi 1951 , 1961 , 1971 , 1981 , 1991 ...... etc . " Nobilul " este îngerul pazitor care va veni să ii ajute și să le facă  toate clipele usoare și pozitive . Calul este , de asemenea, " steaua Academica " pentru persoanele  nascute într-o zi de lemn Yin . Deci, este bine să alegeți o zi de lemn yin de naștere pentru copii , și o lună de naștere favorabila va fi luna iulie, noiembrie și martie , pentru ca lemnul Yang în anul de Cal  va fi  Steaua Virtutii ", în cazul în care copilul se naște în aceste luni . Energiile Feng Shui  se schimba de la an la an . Prin urmare , este necesar a verifica realocarea energiilor bune și rele la începutul fiecărui an , astfel încât să putem lua măsurile de precauție necesare în cazul în care energie rea se întâmplă a ajunge in locatii importante din reședința sau birourile noastre . În anul Calului , steaua zburatoare care ajunge în centru este 4 , care este elementul lemn , trigrama vânt , prin urmare,  nu va fi surprinzător , vom avea mai mult dezastru legate de vânt în 2014 . Stelele zburatoare se schimbă pe ciclu de 9 ani . Ultima dată când a mers la centru 4 este anul 2005, acesta este anul celebrei furtuni Katrina din Statele Unite ale Americii . Steaua 4 este , de asemenea, " floare de piersic ", și va aduce romantism și scandaluri sexuale , precum și prosperitatea industriilor pline de stralucire, cum ar fi divertisment , film , moda , etc
Vedeta cea mai periculoasa de urmarit  este energia rea numita " Cinci Galben " - simbolizând obstacole și ghinion , sosește in NV . Se recomandă a atârna un clopoțel de vânt metalic în partea de NV a casei pentru a dizolva această energie rea . Cele mai rele luni vor fi în iunie , august și septembrie 2014.
Un alt număr de stea rea 2 , simbolizând boala , va ajunge în est, în 2014 . Metoda tradițională de a dizolva acest 2 este să stea un șir de șase monede de metal în zona afectată , în partea de est a casei
Marele Duce din acest an este în sud , prin urmare, nu este favorabil să " se mute pământ ", sau a face construcție substanțială  în această direcție . De asemenea, nu este recomandat  să se stea cu spatele la Nord deoarece acolo se afla energia nefavorabila numită " Trei ucideri " . Nordul este  poziția împotriva Marele Duce ,si nu este  bine  a sta cu fata la el.
Steaua rea 3 este o stea de conflict și jaf . Aceasta este prezenta în SE casei . Este necesar a pune o bucată de hârtie roșie în această poziție pentru a reduce la minimum influenta proasta .
De asemenea,steaua rea 7 , reprezentând scandaluri este în NE , soluția tradițională pentru această stea rea 7 este de a plasa 3 fire de bambus  în vas cu apa din sticlă transparentă  în locația NE ."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro