CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

marți, 28 februarie 2012

Din nou despre Atlantida – vechiul Atlantis se trezeste…


Multi inca se intreaba, se contrazic si doresc ca vechiul Atlantis sa le reprezinte actualele teritorii….
Atlantisul a fost localizat intradevar in Oceanul Atlantic si s-a scufundat in etape…. Ceea ce este mostenirea atlanta peste tot in lume reprezinta vestigii ale fostelor colonii atlante : Tibet, Egipt, Bosnia, America de Sud si de Nord, Grecia si Turcia….Romania.

Vom vorbi de ultimele zile ale Atlantidei, de ce s-a ajuns la căderea ei ... si dorim prin acest lucru sa aducem o puternica trezire in sufletele voastre. Pentru ca fiecare dintre voi cu adevărat trebuie să trezească amintiri uitate.
Ati pastrat amintiri uitate despre cristale, despre distrugere, şi acum , pe masura ce vă amintiţi, prin contractul vostru , se vindeca traumele.
Vindecarea traumei Atlantis este o vindecare necesara, o curăţire necesare pentru fiecare dintre voi pentru a intra complet în faza merkabica, in energia cristalina a planetei Ascensionate.
Apelul nostru este pentru Fii Legii lui Unu ca si pentru Fii lui Belial , sau arienii Într-adevăr, multi dintre voi ati trait vieti in care ati experimentat ambele ideologii. Va surprinde? Toate regretele, durerile, sentimentul de pierdere trebuie să se elibereze şi să se vindece. Aceia dintre voi care va simtiti tradati, cei dintre voi care simţiti revolta sau vinovăţie .... este timpul să lăsaţi aceste stari să plece. Este timpul pentru armonie !

Dupa al doilea Potop - 17.500 BC - spirala descendentă
Epoca de Aur s-a diluat şi Atlantis este impartita in 5 insule.
Cele trei insule principale au fost cunoscute sub numele de Poseida, Arian şi Og. Cele două insulele mai mici au fost sub conducerea din Arian, şi au fost cunoscute sub numele de Atalya şi Eyre.
După al doilea potop din Atlantis,regatul a trecut în faza unei Confederaţii, guvernele au condus fiecare dintre insule.
Aristocraţia a evoluat, in două ideologii opuse. Cele două componente majore ale aceluiaşi au fost "Legea lui Unu", preponderent pe Insula Poseida şi "Fii lui Belial"pe Insula de Arian.
Insula ariană a fost cea mai populata, şi a exercitat influenta şi control politic asupra Og, Atalya şi Eyre.

Insula Poseidia gazduia Templul de Vindecare, Templul Sunetului, Templul Regenerarii şi Templul Cunoasterii
Un izvor de vindecare incredibil de puternic curgea pe Poseida, lângă Templul Vindecarii, care a dat nastere mitului "Fantana Tineretii" transmis de către popoarele indigene din Florida. El curge încă în ocean lângă Bimini.
Cei înalti, rasa de aur din Atlantis, cu origini Pleadiene s-au centrat în Poseida . Aveau in medie 10 - 12 metri înaltime (..... va amintiti ca in perioada veche a construirii metroului in Bucuresti s-au dezgropat morminte cu oseminte gigantice?....)


Acestia au fost o rasă de giganţi blânzi, implicati în ocupaţii culturale, artistice şi educative în inima Atlantidei.
Poseida a fost, de asemenea, sediul central şi nucleul puterii retelei cristaline şi a sistemului de tunele interdimensionale. Cele mai avansate si frumoase complexe cristaline au fost aici. Erau de constructie Arcturiana si Siriana, un amalgam de viaţă de mai multe forme cristaline combinate cu platină şi aur.Cristalele erau asezate in magnifice Temple, unele construite din marmura, altele din foi cristaline de beril, corindon şi diamant.

Poseida ,capitala insulei, a fost numita si Oraşul de Smarald.
Atlanţii au perfecţionat, cu tehnologie Acturiana, capacitatea de a creste accelerat cristale de fiecare structură şi esenţă, în paturi cristaline subterane din Arkansas, Tibet şi Brazilia, toate fiind colonii atlante, accesate prin intermediul sistemului de tuneluri interdimensionale ( ...tunelurile descoperite in Bucegi....).
De-a lungul Atlantis, reţeaua cristalina era triangulata şi conectata prin tija aur-cupru sub un dom sferic, primind valuri de energii specifice stelare, solare şi gravitaţionale.
Un satelit mare cristalin, menţionat ca a doua Luna din Atlantis, plutea sus, în cer ,primind, amplificand, rafinand şi reflectand energie înapoi pe Pamant la cristale terestre benefice pentru diverse scopuri.

Templele au fost acoperite cu un câmp de forţă amplificat într-o cupolă stralucitoare de lumina cristalina .Aceste cupole au fost de diferite culori şi străluceau zi şi noapte.Oraşele mari în timpul Epocii de Aur a Atlantidei, au avut cupole cristaline energetice deasupra lor.
După al doilea potop, numai, capitala Poseida a avut o cupolă de energie cristalină, şi a fost un incredibil verde smarald.

Înainte de potopul din 17.500 BC, cele mai multe oraşe mari, inclusiv Meruvia, capitala Arien au avut astfel de cupole de energie asupra perimetrului lor
Cea din Meruvia a fost un rosu rubiniu cald.

În Epoca de Aur a Atlantidei, piramidele aveau baza triunghiulara sau patrata, în funcţie de utilitatea lor şi, în general, erau realizate din cristale de marmura, granit şi complexe cristaline. Piramidele ci trei fete au fost folosite ca antene pentru a atrage şi a amplifica energiile in teritoriu, in case, fabrici şi de a crea câmpuri de energie pentru diverse utilităţi.
Satelitul cristalin a fost folosit pentru a reflecta undele de energie stelara în aceste retele triunghiulare.
Au fost peste 100 asemenea complexe triangulate formand grila piramidala pe întreaga planetă.
Exista o reţea dupa împărţirea zonelor din Atlantis, America, Africa, Europa , Marea Mediterană şi America de Sud în diferite centre de-demografice pentru alimentarea centrelor de populaţie, şi pentru a modula fenomenele meteo şi mareele.

Domeniile din Mongolia şi Tibet au fost, de asemenea, parte din acest complex, conectate interdimensional prin tuneluri ley. Dar cele mai multe din acestea
au fost în ţările de origine ale Atlantidei.

Piramidele cu patru laturi au fost în esenţă, Temple complexe, octahedron complete şi utilizate pentru vindecare, învăţare, regenerare şi scopuri spirituale. Acestea nu au fost triunghiulate in retea, şi, în general, se aflau pe dealuri sau de-a lungul coastelor pentru a primi atât energii telurice cat şi celeste.

Terenul de sub centrul lor era excavat pentru a permite piramida descendentă conform designului octoedrului perfect construit, astfel conectarea energiei se facea atât sus cat şi jos.
"Legea lui Unu" din Poseida erau oameni spirituali devotati şi căutau egalitatea printre oameni şi o unificare in Unimii. Deşi multa tehnologi si nivel de calităţe a vieţii au fost pierdute în cele doua caderi ale Atlantisului (prima în 58,000 BC, al doua în 17,500 BC) totusi aveau acces la tehnologie la un nivel avansat.

Armonia experimentata în Epoca de Aur a Atlantidei a coborat pe spirală descendentă după caderea din 17,500 BC cand insulele au trecut ca entităţi reglementate separat, cu ideologii foarte diferite, urmare perioadei de haos si reconstructie traversate.

Am incercat o succinta prezentare. O rememorare spre care ne conduc evenimentele pe care le traim . Vestigiile atlante, vechile piramide aflate oriunde in lume, se trezesc energetic si comunica interdimensional, dupa cunoasterea cu care au fost create, pentru scopul de comunicare interdimensional.
Apar fenomene energetice foarte clare, ele sunt activari pe care le putem simti complet, profund in fiinta noastra multidimensionala.......Universul suntem noi....

Concomitent, oamenii din intreaga lume au inceput să audă şi să înregistreze sunete înfricoşătoare si zgomote care dau senzatia că Pământul însuşi geme şi se tânguie.

Unele dintre cele mai faimoase piramide din lume incep să genereze o energie foarte intensă, in care raze vizibile de energie fac un adevărat foc de artificii spre cer.
Piramida KUKULKAN din Chichen Ytza emite lumina;


piramida bosniaca a Soarelui emite lumina...

Recent , guvernul chinez a inceput monitorizarea indeaproape a piramidei XIANYANG pentru semne de activitate inca din 2010, o echipa de oameni de stiinta au investigat piramida si cred ca aceasta ar putea avea origini extraterestre.
Mai multe fotografii si explicatii :




http://beforeitsnews.com/story/1733/112/Worlds_Pyramids_Beaming_Energy_To_Mysterious_Space_Cloud.html

Vom continua despre ATLANTIS...

duminică, 12 februarie 2012

INTERACTIUNE cu ELEMENTALII AERULUI, FOCULUI, PAMANTULUI si APEI


Sfaturile Dianei Cooper :

Ghidul meu KUMEKA spune ca un lucru foarte important pentru ca noi sa trecem lin in Era de aur incepand cu 2012 este sa invatam sa lucram cu elementele primordiale. Vom avea astfel ajutor in orice situatie dramatica.

Oamenii au puterea de a influenta elementalii care lucreaza cu aerul, apa, pamantul si focul. Trebuie sa ramanem calmi in mijlocul oricaror probleme, binecuvantand mediul inconjurator si rugand elementalii sa lucreze gentil si benefic.

ASA LUCREAZA.

Aer
Unicornii supervizeaza elemental AER. Sub comanda lor se afla Maestrul Elemental al AERULUI : DOM .Uneori ii puteti vedea fata printre nori. El coordoneaza elementalii aerului : sylphs. Daca a pornit un vant puternic , invocati Unicornii si rugati-i sa solicite Dom si sylphs sa lucreze lin si gentil.

FOC
Arhanghelul Gabriel domina Focul. Sub comanda sa se afla Maestrul Focului, Thor si elementalii, salamandrele. Ii puteti ruga sa aduca caldura unui foc sau sa linisteasca unul. Dragonii de foc sunt fiinite elementale pentadimensionale si pot curata negativitatea oamenilor sau a locurilor.

PAMANT
Lady Gaia, entitatea angelica a planetei noastre, cunoscuta ca si Mama Pamant, ingrijeste de elementul PAMANT. Maestrul elementului este Taia care comanda elementalii de pamant, gnomi, goblin, pixis. Le puteti cere ajutorul in cazul unor miscari de pamant de orice fel.

APA
Poseidon este cel care supervizeaza elemental APA. Apa poarta dragostea si dorintele universului. Apa este pretutindeni- in atmosfera si in corpurile noastre- si ea sustine totul. Din acest motiv IUBIREA este liantul Universului. Neptun este Maestrul Elementului Apa si elemetalii care il asculta se numesc ondine. Pentru a calma o inundatie sau a raspandi apele unei ploi, chemati-le in ajutor.

Atata timp cat ramaneti calmi, centrati in Scanteia Divina din centrul fiintei voastre si vorbiti cu elementele, ele va vor asculta. Este important sa practicati aceasta stare si sa interactionati des cu elementalii asa incat veti putea influenta situatia in momente de criza.

(http://www.dianacooper.com/
 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro