CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Barbara Hand Cow despre momentele actuale


Toate evenimentele reprezinta prabusiri majore ale sistemelor dominante, iar evenimentele din domeniul stiintei, din data de 28 octombrie 2011, sunt cele mai uimitoare.
Chiar în acea zi, fizicienii au anuntat ca experimentul cu particulele neutrino, ce au o viteza mai mare decat cea a luminii, trebuia repetat, iar daca rezultatele urmau sa fie identice, Teoria relativitatii a lui Einstein ar fi trebuit sa fie pusa la grea incercare, de catre lumea fizicii. Experimentul a fost repetat pe 17 noiembrie, iar rezultatele au confirmat descoperirile initiale. Acesta este un prim semn despre o descoperire ce merge dincolo de Teoria Cuantica, spre Teoria Multidimensionala – probabil Teoria Superstringurilor.
De asemenea, exact in acea zi finala, fuziunea la rece a produs energie in Laboratorul de Fuziune la Rece, E-Cat, al lui Andrea Rossi. Aceste noi posibilitati de producere a energiei sunt vaste, intrucat Ciclul Universal a debutat cu distrugerea Centralei Nucleare Fukushima din Japonia – clopotul de inmormantare al energiei nucleare.

Daca va simtiti neobisnuit de cand s-a incheiat Calendarul, va rog sa retineti faptul ca evenimentele accelerate din 2011 produc fisuri si distorsionari fundamentale in cadrul realitatii! Cu totii putem simti asta si e nevoie de timp, ca sa ne adaptam.
Fuziunea la rece mi-a atrás in special atentia, pentru ca reusita primei reactii de fuziune la rece, obtinuta de Fleishman si Pons, la jumatatea lunii martie 1989, a avut legatura cu o importanta lucrare ceremoniala mayasa, la care am participat. Elita mondiala si-a batut joc de reusita crearii de energie, a lui Fleishman si Pons, iar apoi le-a furat rezultatele; acest lucru s-a intamplat insa în timpul evenimentului „Maya Initiatic 1989”, cand Hunbatz Men a creat un ciclu ceremonial de trei saptamani, pentru stabilitate planetara.

Hunbatz stia în mod sigur ce anume facea, pentru ca în momentul în care ne-am inceput lucrarea – langa Palenque, în jungla – eruptii solare masive au provocat pene de curent în nordul tarii si a avut succes prima fuziune la rece, în timp ce noi lucram în pesterile sacre Lol Tun. Apoi, dupa ce ne-am incheiat ceremoniile la Chitzen Itza, asteroidul 1989 FC a zburat atat de jos, pe deasupra peninsulei Yucatan, incat puteam auzi cerul implodand! Energia venita pe planeta in martie 1989 a fost mai mare decat tot ce am trait vreodata si cred ca aceleasi forte urmeaza sa fie create de Soare si de influentele cosmice, in timpul anului 2012. Ca intotdeauna, Hunbatz continua sa fie exact în flux, caci în octombrie 2011 a calatorit cu craniile de cristal, spre locurile sacre americane, exact cand avea loc din nou fuziunea la rece!
................................................................
( În prima zi a Epocii de Aur, 29 octombrie 2011, liderul maya Men Hunbatz a călătorit la locul sacru al Sarpelui Mound în Ohio.

Misiunea lui a fost de a trezi energiile spirituale din acest loc sacru, cu ajutorul craniilor de cristal antice şi a dragostei tuturor oamenilor prezenţi. Misiunea lui a fost realizata şi a creat fizic pe cerul albastru un curcubeu uimitor peste zona unde craniile s-au odihnit pe teren.

Bunicul Hunbatz a condus mulţimea de-a lungul Mound Serpent şi apoi toată lumea s-a adunat în cerc în jurul unui copac bătrân, langa care au fost plasate craniile de cristal . Craniile, create din diferite tipuri de cristal, gasite peste tot în lume, sunt fiinte vii, care se reunesc acum pentru a ajuta omenirea a se trezi la natura sa spirituala adevărata. Craniile conţin cunoştinţe şi o memorie a istoriei reale a acestei planete. Ceremonia de trezire şi de vindecare a celor 13 Cranii de cristal a avut loc în jurul marelui copac ...)

...............................................................
Cu totii trebuie sa fim extrem de constienti si sa ne amintim sa respiram, intrucat acum este momentul sa examinam campurile în care vom juca în timpul acestei Luni Noi din Sagetator 2011, ce culmineaza cu o eclipsa totala de Luna.

Luna Noua, aflata la 3° in Sagetator, transmite o ardoare spirituala foarte vie si puternica, care este intensificata de Nodul lunar Nord, de Mercur si de Venus in Sagetator - Venus fiind exact pe Centrul Galactic ( nota personala- dragilor primim iubire acum la frecventa Centrului Galactic !!!) . Aceasta Luna Noua ne intensifica sentimentele legate de identitatea noastra spirituala; Nodul Nord ne ofera directie spirituala si intentie, Mercur inspira ganduri spirituale si cuvinte expresive, iar Venus ne face receptivi la influenta Centrului Galactic.




Raze galactice gama, raze de lumina si emanatii stelare scalda Pamantul intr-o veritabila baie de inteligenta universala. Evenimentele din 28 octombrie indica distrugeri importante ale tiparelor dominante masculine, iar în timpul Lunii Noi, valuri de energie caracteristica Sagetatorului ii vor imbolnavi pe abuzatori de constientizarea suferintei profunde, pe care le-o produc victimelor lor.
Aceste astre din Sagetator ne aduc multa claritate, caci ele strapung realitatea cu sabia adevarului. Transformarea se produce la nivel cuantic, cu unde ce se dezintegreaza in particule ce transmit noi ganduri – dat fiind ca materia nu e solida – si sunt momente în care chiar si formele fizice se pot transmuta instantaneu.
De exemplu, in timpul atelierului de lucru din Portland, am fost informati ca noul Pastrator al dimensiunii a noua ( nota persoanala - echivalenta chakrei unmane a 9-a ,ultima plasata pe corpul nostru fizic, si freceventei ANDROMEDA) este Super Centrul Galactic*, astfel ca acum orice este posibil!

[*Galaxia noastra Calea Lactee este una dintre multele de zeci de mii de galaxii care se aduna ca sa formeze o meta-galaxie sau super-galaxie. Toate aceste galaxii se rotesc in jurul unui centru, numit super centru galactic (SCG). Centrul Galactic al Caii noastre Lactee ( aproximativ 7 grade Sagetator) face un unghi drept pe harta astrologica cu Super Centrul Galactic, aflat la 7 grade in Fecioara, originile noastre spirituale. N.tr.]

Marte la 7° în Fecioara este un ansamblu de putere transformativa structurata, care il ademeneste si il activeaza pe vindecatorul ranit, Chiron, ca sa distribuie indrumarea spirituala a lui Neptun. Apoi, aceasta distribuire de forta spirituala influenta si activata este sadita în mintea si în inima noastra, prin Luna Noua în Sagetator. Aceasta energie se intensifica pana la Luna Plina. Aceste tipare cu Marte si eclipsele patrund în dinamica celulara si cuantica, care modifica dinamica probabilitatii. Acesti fractali schimbatori directioneaza raze de lumina asupra solutiilor total noi, pe care nimeni nici macar nu si le imagineaza în momentul de fata.

Aceasta e maniera in care apare noul potential creativ al speciei noastre, iar acest proces este realmente vizibil . Altfel spus, Luna Noua din 25 Noiembrie 2011 va sadi o samanta de putere creatoare arzatoare, ce se va dezlantui asemenea unui grup de cai salbatici total liberi, ce alearga în libertate, sub lumina Lunii Pline.

Nimic nu va stavili transformarea din campurile probabilitatii cuantice, ce continua în urmatoarele doua saptamani. Asemenea solidificarii gelatinei rosiatice Jell-O, aceste campuri oscilatorii vor raspunde undelor ce emana din inima noastra – determinati asadar ceea ce doriti.

Toate celelalte planete sunt în alianta cu lunatia, în afara de Mercur cel neaspectat, care tocmai a devenit somnolent, intrand în miscare retrograda. Zbatandu-se, controlorii masculini dominanti efectiv vor bolborosi si vor urla, intrucat constata ca nu mai au cuvinte ca sa-si exprime furia, atunci cand prilejurile de desfatare le sunt impiedicate. Noile cai ce vin nu vor fi blocate,se impamanteaza si absoarbe noua creativitate ce se revarsa în Pamant: el vrea sa spuna ca structurile financiare mondiale nu se vor prabusi complet, deoarece apar niveluri neasteptate de sustinere, care faciliteaza tranzitia spre mai multa corectitudine si egalitate. Puterile creatoare caracteristice Sagetatorului sunt dezlantuite fara oprelisti. Uranus face cuadratura cu Venus, pe Centrul Galactic, aspect ce activeaza inteligenta galactica avansata, pentru marea lucrare a Pamantului.
Potentialul creator din aceasta astrograma e aproape nelimitat, pentru ca el este foarte frumos sustinut în semne de Pamant si foarte intens activat.
Va rog sa cititi si comentariul meu de mai jos.

Mi-am ales cu multa grija cuvintele, în aceasta analiza, pentru ca vocea mea, în acest format, e pe punctul de a dispare. In timp ce am examinat astrogramele de Luna Noua si cele ale schimbarilor de anotimpuri pentru 2012, mi-am dat seama ca am terminat cu analizele astrologice. Aceasta rubrica a fost disponibila din 2002, de-a lungul celei mai mari parti din Ciclul Galactic si se va incheia în luna decembrie, cu inca cateva ganduri despre experientele extraordinare pe care le-am trait in timpul Ciclului Universal. In 2012, voi trece la un alt format, în care voi face relatari periodice, ce vor putea fi accesate pe website-ul nostru. Unul dintre motivele pentru care renunt la aceasta forma de exprimare este ca trebuie sa evaluez forma actuala de astrologie tropicala moderna, care ne limiteaza accesul la constiinta cosmica ce se revarsa în lumea noastra, deoarece ea nu interpreteaza influenta astrilor. Va multumesc tuturor pentru tot sprijinul oferit muncii mele de pe aceasta rubrica, în ultimii zece ani!

De Barbara Hand Clow

duminică, 6 noiembrie 2011

DARUL ARHANGHELILOR


Bucurati-va ca oamenii incep sa recunoasca !

http://www.youtube.com/watch?v=9Ntszv9GgeQ&feature=player_embedded

Realitatea este infinit mai diversa, mai profunda si mai frumoasa !



 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro