CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

marți, 12 iulie 2011

Despre ASCENSIUNE cu Arhanghelul Mihail



PROCESUL ASCENSIUNII

Preaiubiti maestri, în primul rând, dorim să clarificam CE NU ESTE ASCENSIUNEA. În starea voastră actuală de evoluţie, ascensiunea corpului fizic va fi posibilă numai pentru câteva avatare foarte avansate, care au deschis calea pentru ascensiunea omenirii în următorul nivel de conştiinţă mai înaltă. Iubitul Iosua(Jeshua/Isus), împreună cu multi alti mari avatari şi tărâmul angelic, au pregatit scena si au plantat Seminţele cosmice ale Luminii Creatorului în pregătirea pentru acest proces extraordinar.

În scopul de a ascensiona în vehicolul fizic în acest moment, va trebui să completati transformarea corpului vostru fizic într-o frecventa a Luminii Divine, şi să ridicati armonicile cantecului Sufletului vostru la cele mai înalte planuri ale dimensiunii a cincea şi de mai sus . Este o iluzie să se presupună că este posibil să se transmute densitatea unui corp fizic de a treia / a patra dimensiune într-un vehicol de Lumină de a cincea dimensiune într-o singură viată.

Voi, avangarda, Semintele Stelare, furnizati combustibilul, Particolele Adamantine ale Luminii, pentru a activa Seminţele de ascensiune, care au fost plantate pe Pământ cu peste 2.000 de ani în urmă. Omenirea este într-o etapă de purificare, în curs de pregătire pentru o expansiune mai mare de constiintă, care afectează din ce în ce mai multe suflete pe măsură ce Pământul se roteste şi se accelerează exponenţial, ca urmare a acestui rezultat

În stadiul actual al schimbărilor evolutive, corpurile fizice ale aspirantilor / discipolilor pe Cale sunt în curs de a fi infuzate cu puterea transformatoare a Luminii Creatorului. Celulele de conştiinţă mai înaltă se trezesc si năvălesc mai departe cu formula alchimică de transformare. Sunteţi în procesul de curăţare a câmpul vostru auric a tiparelor frecvenţelor de vibraţie negative / distorsionate care au estompat Lumina voastră aurică si care au dus la manifestarea tuturor creaţiilor deformate în vehicolul fizic.

In organismul celular sunt blocate toxine care trebuie să fie eliberate sau rafinate, astfel încât să puteţi integra încă o dată frecventele armonioase ale structurii corporale multi-nivel. Celulele Corpului de Lumină s-au estompat, la fel cum a devenit si câmpul auric cetos si congestionat cu energie negativă. Celulele lui Dumnezeu sunt încă prezente în interiorul şi în jurul vostru; ele doar s-au diminuat şi estompat de-a lungul timpului din cauza lipsei de hrană. Este ca şi cum aţi fi fost în mod constant hrăniti cu alimente contaminate, care dupa o perioadă lungă de timp, distrug vehicolul corporal. Corpul ego-dorinţă este viclean şi persistent, şi vă va da constant cate un ghiont spre a căuta din ce în ce mai multe senzatii corporale şi auto-indulgenţă, adesea cu rezultate dezastruoase.

Trebuie să înţelegeţi,că diferitele părţi ale corpului vostru rezonează la o mare varietate de modele de frecvenţă, în funcţie de rotirea şi puritatea sistemului chakrelor voastre. Ar trebui să va străduiti mereu pentru maximă armonie în fiecare nivel al Sinelui vostru Superior pe care il integrati, şi să fiti conştienţi de faptul că acesta este un proces fără sfârşit, pentru ca toate nivelele de Creatie au o dorinţă înnăscută de a atinge următorul nivel superior de constiintă . Va sugerez ca metoda pentru desavarsire meditatii cu ierarhiile spirituale, arhangheli, elohimi,...

Luaţi în considerare ideea că omenirea se confruntă cu patru realităţi odată: fizică, mentală, emotională si astrală. În lumea fizică / materială, în care organismul vostru şi simţurile fizice reprezintă accentul major, starea voastră de sănătate determină cât de interactivi sunteţi în lumea fizică şi cât de mult vă veţi bucura de experienţă. Progresul vostru în tărâmurile mai înalte ale constiintei este un proces de trezire treptată, prin care vă treziti la întelepciunea sufletului vostru si a Sinelui Superior/ Supra-Suflet.

Asa cum păsiti pe Calea i-Luminării, veti iniţia procesul de dezvoltare a unei conştiinţe atente /constiente . Trebuie mai întâi să vă concentrati pe aspectele fizice ale fiintei voastre: pe vehicolul vostru fizic, sistemul de chakre/ se pot lucra prin contributia arhanghelilor celor 12 raze divine principale/ ,natura voastră emoţională şi capacităţile mentale. Treptat, în timp, ce vă echilibrati, armonizati şi integrati un anumit grad de conştiinţă unită în starea voastră fizică a Fiinţei, veţi fi gata să accesaţi tiparele vibrationale, înţelepciunea, atributele şi abilităţile realităţiilor celei de-a patra dimensiuni/înalte si celei de-a cincea dimensiuni /joase. Acesta este procesul de bază pe care noi il numim uneori Ascensiune în Constiintă.

Aveţi Corpul Eteric care conţine o copie completă, autentică a corpulor voastre fizice, mentale si emotionale. Când muriti sau vă părăsiti corpul vostru, cordonul de argint (cum este numit uneori) este rupt, şi vă eliberaţi total de vehicolul fizic, care imediat începe să se dezintegreze. Ce va rămâne este învelisul corpului subtil, care este compus din substanţă astrală emotională si mentală, care trebuie dizolvată înainte ca Sufletul sâ poata trece la urmatorul nivel de constiintă. Noi am explicat înainte modul în care sunt luate sufletele netrezite în locurile care ar putea fi numite unităţi de terapie intensivă, prin care Iubirea / Lumina Creatorului este radiată continuu în câmpul auric al fiecarui Suflet, până cand învelisul negativ de energie deformată este complet transmutat.

Cu toate acestea, este important să înţelegeţi că procesul mortii/ tranziţiei, după-viată s-a schimbat radical. Nici un Suflet nu mai intră în planurile astrale dense pentru a-si aştepta rândul să se reincarneze pe Pământ. Dacă sunteţi o persoană conştientă de sine a cărui Suflet rezonează cu cea de-a patra dimensiune /inaltă sau cea de-a cincea/ joasă, veti sălta automat în planul corespunzător în care totul pare foarte asemanator cu realitatea pe care ati lăsat-o în urmă, dar cu mult mai mare, mai frumoasă şi mai plină de bucurie, iubire si pace.Veti trece prin Portile locurilor cereşti în totalitate conştienti. Vă veţi vedea viata din trecut în calitate de observator, şi vă veti putea lua rămas bun de la cei apropiati şi dragi, cu toate acestea, ei se vor estompa în fundal cu excepţia celor care sunt membrii apropiati ai familiei Sufletului vostru.

Din nou, frecvenţele pe care le proiectati sau cu care rezonati vor determina în care dimensiune, sub-plan sau nivel dimensional veti fi luati, şi, de asemenea, nivelele de informare cosmice pe care le veţi putea accesa. Câmpul vostru auric este ca o manta care înconjoară corpurile voastre Eterice/Astrale, şi este fie o manta de Lumină fie un giulgiu de energie negativă, nearmonic pe care l-ati acumulat de-a lungul multelor experienţe de viaţă din trecut. Sunteti compusi din unităţi de energie: mentală, emotională, fizică, astrală şi spiritulă.Trebuie să învaţaţi şi să acceptaţi faptul că sunteţi o creaţie de energie puternică, o scânteie originală a Conştiinţei Divine. Ca un co-creator conştient de sine, sunteti de asemenea, un director al energiei prin propriile gânduri, acţiuni şi intenţii puternice.

Voi existaţi într-un vârtej de energie:forţe de energie, compuse fie din substanţa Primordială a Fortei de Viată, jumătatea de spectru de Lumină a dimensiuni mai joase, fie a minunatei si atotcuprinzătoare Particule Adamantine a Luminii Creatorului din tărâmurile mai înalte de constiintă. Starea mentală a minţii voastre şi a calităţii sau rezonantei naturii voastre emotionale determină rezultatul încercarilor voastre creative. Ca un co-creator, veti modela si manifesta gândurile şi ideile voastre creative şi apoi experimentaţi rezultatul expresiei manifestate a gandurilor si actiunilor voastre asa cum decretă Legea Universală.

Trebuie să deviniti un director eficient al forţelor de energie cosmică. Deveniti un observator conştient şi practicati detaşarea. Nu permiteti să fiti atrasi într-un vortex de energii negative create de alţii. Învăţaţi să staţi fermi şi în control, ca un director al energiei voastre Sacre. Nu permiteţi nimănui să perturbe linistea si natura voastră armonioasă. Cu toate acestea, vă rugăm să reţineţi, dacă aveţi ocazional un moment mai omenesc, opriţi-vă şi respiraţi adânc şi reveniţi la centrul vostru, în timp ce trimiteţi mai departe o explozie a Flacarii Violet, pentru a transmuta si dizolva orice energie discordantă.
Sunteţi uneori prea duri în judecarea voastră de sine. Perfectiunea nu este aşteptată, dragi inimi.

Este strălucirea Sinelui vostru Inalt, Supra-Sufletului, cea care pătrunde treptat si permează corpurile voastre fizice şi emoţionale, eliberând treptat astfel orice acumulare de reziduri negative, astrale. Lumina combinată a Supra-Sufletului si a întregii omeniri dizolva treptat modelele vibrationale contaminate, denaturate ale planurilor astrale, care în trecut au fost numite 'constiintele colective', tiparele gand negative ale omenirii. Iubirea, seninătatea şi bucuria sunt calităţile principale ale Supra-Sufletului. Gândurile celor mai mulţi oameni sunt, în general, întâmplatoare şi fără focalizare. Reducerea frecvenţelor undelor cerebrale sau învăţarea menţinerii unei stari Alpha a conştiinţei oferă o focalizare a proceselor voastre de gândire în curs de desfăşurare şi oferă direcţie clară mintii subconştiente. Tehnicile de control Alpha sunt un instrument puternic şi profund. Gandirea mintii voastre constiente întelege, dar subconstientul vostru este cel care prelucrează informaţiile primite şi ia măsuri. Devenind un Maestru Alpha şi menţinand nivelului adecvat de constiinta Alpha, vă va permite să vorbiti şi să interacţionati cu mintea voastră subconstientă. Ea merge dincolo de puterea vointei pe măsură ce veti dezvolta capacitatea de a comunica direct cu profunda voastră minte interioară instinctivă -Mintea voastra Sacră. Veti gasi ca faceti în mod natural cele mai bune decizii şi luati măsurile adecvate pentru a vă atinge obiectivele.

Procesul de ascensiune începe atunci când Sinele vostru Suflet si-a reluat poziţia corespunzătoare ca director al Sinelui fizic. Este ca şi cum un comutator de aprindere a fost activat în ADN-ul vostru, care conţine matricea perfectă a Corpului vostru de Lumină Adam / Eva Kadmon. O serie de codificări latente sunt activate prin frecventele mai inalte ale Luminii pe care ati început să le integrati. Aceste modele de lumină vibrationale conţin codificări specifice de culoare şi de armonici, care vor afecta toate celulele şi organele în interiorul corpului.Treptat, celulele vor începe să absoarbă şi să metabolizeze Lumina, aceste celule purtatoare de lumină vor începe să pătrundă şi să afecteze întregul vehicol fizic.

Procesul de transmutare este apoi iniţiat; toxinele, traumele emotionale, amintirile dureroase şi experienţele stocate în tot corpul vostru vor începe să iasă la suprafaţă, creând astfel o multitudine de simptome fizice incomode: dureri în diferite părţi ale corpului, simptome asemănătoare gripei, dureri de cap , confuzie si pierderi de memorie temporare, pentru a numi doar câteva.
Următorul nivel de reconstrucţie a campului auric implică corpului emoţional şi planurile astrale de constiinta. Aşa cum corpul fizic evoluează, el devine capabil să absoarbă tot mai multe celule de frecvenţă de Lumină rafinată. Realitatea voastră (4D) patru dimensionala începe să se năruie, si lumea voastră iluzorie devine distorsionată şi confuză. Structurile credintelor voastre religioase pot începe să se destrame, lăsându-vă să vă simţiţi vulnerabili şi fără orientare sau direcţie. Există o fuziune a Sinelui Superior la acest moment prin care fateta Supra-Sufletului a Sinelui vostru Superior, care a locuit în Steaua Sufletul vostru () începe să trimită impulsuri/raze /pachete de frecvenţă Inaltă de lumină în Mintea voastră Sacră, în Inima voastra Sacră şi în întregul sistem de chakre. Aceste raze activează abilitatile voastre intuitive si, de asemenea, conţin informaţii vitale pentru o mai mare întelegere a cine sunteti cu adevărat dar pot activa de asemenea si o nemulţumire Divină din interior.

Miezul vostru de Diamant, Celula Dumnezeu, integrează acum mult mai mult din Lumina lui Dumnezeu, care activează şi creşte puterea Razelor Constiintei lui Dumnezeu în miezul Inimii voastre Sacre. Acest proces este programat în cadrul Matricei voastre Divine si este, de asemenea, codificat în ADN-ul vostru. In acest timp, celulele au început să răspundă la lumină ca sursă principală de energie. Acesta este motivul major pentru care aspiranţii pe Cale îsi schimba de multe ori radical dieta la alimente mai putin dense, deoarece trupurile lor fizice şi emoţionale sunt îmbibate cu Particolele Adamantine de Lumină -hrana zeilor.

Pe măsură ce vă deplasaţi tot mai profund si mai profund în tăramurile Luminii rafinate, simţurile fizice devin îmbunătăţite, şi constiinta culorilor si sunetelor va creşte. Prin amplificarea simţurilor fizice înseamnă că celulele din câmpul vostru auric au început sarcina de curatare a energiei dense, restrictive care a fost construită de-a lungul multor mii de ani. Închisoarea înceţosată care a distrus simţurile şi a păstrat umanitatea în sclavie este treptat scăldată în celule de lumină, ceea ce va rezulta un câmpul auric mai stralucitor pe masură ce din ce în ce mai multe suflete se trezesc la potentialul divin din interior. Corpului fizic trebuie să-i fie reintroduse treptat efectele transformatoare ale Luminii Vie, pentru a recupera forma originală a Corpului de Lumină, care a fost creată pentru întreaga omenire.

Preaiubitilor,nu aruncati ochii la haosul şi distrugerea, care fac ravagii pe Pământ la acest timp.
Trăiti fiecare zi centrati în Inima voastră Sacră / Centrul Solar de Putere, astfel încât să puteti integra în vehicolul vostru fizic cantitatea maximă din Lumina Creatorului, şi să trimiteţi apoi mai departe acest dar preţios în jos, în miezul Pământului si înafară , în lumea formei. Să stiti că eforturile comune ale Servitorilor Lumii din jurul planetei fac diferenţă. Suntem o forţă pentru binele cel mai înalt ce nu poate fi negată. Eu sunt pentru totdeauna gardianul vostru credincios si protector. EU SUNT Arhanghelul Mihail.

Transmis prin Ronna Herman

* www.RonnaStar.com http://www.RonnaStar.commailto:RonnaStar@earthlink.net/ * www.QuestForMastery.com *www.AskArchangelMichael.com
 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro