CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 6 martie 2011

Arhanghelul GABRIEL despre energetica anului 2011


Anul revelarii adevarurilor profunde

Arhanghelul Gabriel vorbeste despre anul 2011...
Ca si anul 2010, anul 2011 se va desfasura energetic, in trei etape principale:

ianuarie–aprilie ― revelarea si reevaluarea alegerilor prima chakra);

mai–august ― conectare si angajament (a doua chakra);

septembrie–decembrie ― renastere si noi inceputuri (a treia chakra).


Anul 2011 va implica o alta deschidere majora a vortexului de pe Sirius. Atunci cand acest lucru se va intampla, el va forma o cruce cu patru cadrane. Fiecare dintre acestea guverneaza fizicul, emotionalul, mentalul si spiritualul şi pregatesc deschiderea constiintei sufletului. Aceasta deschidere va da nastere unei fuzionari accelerate a celor patru corpuri.

Ianuarie ― aprilie

Primele patru luni au fost pregatite de cea de-a cincea chakra, care a coborat spre chakrele inferioare in ultimele patru luni ale lui 2010. Acest lucru a condus la manifestarea potentialului in forma. Cele trei chakre inferioare sunt chakrele manifestarii. Acum, sufletul este antrenat in primele etape ale manifestarii.

Prima chakra are de a face cu modul in care creati forma si relationati cu ea. Principala atentie va fi acordata restructurarii si unor noi alegeri care sa serveasca planului sufletului. Veti fi implicati in reevaluari majore ale alegerilor. Unele lucruri se vor incheia, dearece ati depasit lectiile legate de ele. Revelatia va fi legata de expunerea adevarului asa cum este el, pornind de la ceea ce ati invatat de la vechile forme.

Puteti vedea deja acest lucru intamplandu-se in cazul scandalului cu Wikileaks... site-ul care dezvaluie informatii secrete in legatura cu guverne si conducatori. Toate acestea conduc la o reevaluare a alegerilor si a ceea ce este sau nu util.
Pe masura ce energiile celei de-a cincea chakre coboara, aceasta scoate la iveala secrete care au fost pastrate in umbra subconstientului. Acest lucru se va intampla atat pe plan individual, cat si in macrocosmosul constiintei globale.
Tot ceea ce are legatura cu o stare de rusine emotionala va fi scos la suprafata. Orice vechi bagaj emotional va iesi la vedere in acest an, in special in urmatoarele patru luni ale anului 2011.
Cat despre aceste prime patru luni, lucrurile vor fi scoase la iveala pentru a revela adevarurile mai profunde. Ati pregatit asta prin existenta conexiunii globale furnizate de internet. Este greu sa mai tii secrete. Oamenii invata cum sa se branseze la sursele de informatii, pentru a avea acces la dezvaluirea adevarului.
Controlul sistemului de supravietuire al lumii, bazat pe felul in care echipa de conducere a pastrat secrete fata de marea masa a populatiei, va scoate la iveala strat dupa strat: sistemele sociale, structurile guvernamentale si religioase, structurile de aparare. Astfel toata lumea se va aseza mai mult sau mai putin pe acelasi nivel.
Adevarul scoate la iveala ceea ce este real, ceea ce arata iluziile si duce la controlul acestor iluzii.
Atunci cand vortexul de pe Sirius se va deschide, el va deschide energiile proceselor de predare si invatare a lectiilor. Taramul cunoasterii se va extinde, atunci cand veti pasi in Sala Intelepciunii si a Invataturii.
Aceasta reprezinta o noua arena pe plan astral (a 4-a dimensiune). Ea este o structura energetica ce inconjoara atat planeta, cat si fiecare individ in parte.
Simptomele fizice pe parcursul acestor patru luni vor fi concentrate in partea de jos a corpului. Zona de la mijloc in jos va fi activata. Este de asteptat sa apara dureri si usturimi. Energia care iese la suprafata va crea anumite senzatii, cum ar fi spasmele musculare.
S-ar putea sa va simtiti mai ancorati si mai centrati, atunci cand energiile superioare vor patrunde in partea de jos a corpului. (stare pregatita, dupa cum am spus, in ultimele patru luni ale anului trecut).
Pe masura ce miscarea celei de-a 5-a chakre se desfasoara, incepeti sa activati adevarul fiintei, care va va conduce in Planul Divin ca realitate si experienta unificata manifestata. In 2011 veti trai experienta unificarii la nivel practic, mai mult decat pana acum. Acest lucru se va intampla, pe masura ce va este revelat adevarul ― si anume, ca sunteti cu totii una, pe multe nivele.
Va veti afla mai profund „in cunostiinta de cauza”, avand o capacitate crescuta de a face alegeri bazate pe informatii. Primele patru luni reprezinta o perioada de revelare a noilor cai de a face alegeri si care va vor conduce catre noi angajamente.
S-ar putea sa existe multe lucruri vechi de lasat in urma, dar si o revelatie mai profunda a felului in care vechile elemente de supravietuire nu va mai sunt acum de folos.
Tiparele din viata voastra vor deveni mai clare. Constiinta de grup va creste.
Va fi util sa ne unim, in scopul gasirii de noi solutii. Acolo unde exista opozitie, aveti de-a face cu reflectarea dualitatii pe care ati pastrat-o inca, in cadrul vietii voastre individuale si a constiintei colective. Acesta va fi unul dintre ultimii ani in care dualitatea este contestata in mod direct. Aceasta a constituit o preocupare principala, inca din 2004.
Acest an va fi un an al evaluarii perechilor de lucruri aflate in opozitie pentru a intelege darurile diferitelor perspective si abordari. Puteti literalmente sa folositi acest lucru, ca sursa de inspiratie. Revelatiile din aceste patru luni vor constitui o noua sursa de inspiratie. Aceasta vine de la faptul ca sufletul incepe sa „testeze” personalitatea. Se testeaza modul in care personalitatea s-a atasat de forme, pentru a compensa lipsa constiintei de sine. Astfel, sunt scoase la iveala toate atasamentele care nu ne mai sunt de folos. Cand va atasati de un lucru, va aflati in opozitie cu orice ar putea afecta acest atasament. Acum va fi un timp propice perceperii, intr-un mod mai profund, a acestor atasamente, pentru a vedea ce este util si ce nu.

Primele doua luni vor fi destinate revelatiei, iar urmatoarele doua luni vor fi acordate re-evaluarilor.
Daca exista blocaje majore in zona pelviana, s-ar putea sa aveti mai multe probleme cu prostata si ovarele/aparatul genital. Chiar si simplul proces al urinarii poate fi tulburat. Este important sa cautati mijloace pentru curatarea blocajelor ce au fost pastrate in corpul vostru, din cauza abordarii vietii din pozitia supravietuirii si a apararii. Daca va curatati blocajele, va puteti imbunatati semnificativ starea de bine si de echilibru.

Poate exista si mai multa armonie in aceasta parte a corpului. Acest proces se va accelera intr-un fel sau in altul. Daca nu sunteti foarte blocati in aceasta zona s-ar putea sa simtiti cum se aduna aici mai multa energie. Aceasta poate determina eliberarea unei cantitati mai mari de energie kundalini. In aceasta perioada poate aparea o crestere a apetitului pentru sex. Procesul poate aduce si senzatia unei mai mari vitalitati ancorate in corp.
Asta va poate inspira sa doriti sa va folositi viata pentru a construi noi forme si aduce noi imbunatatiri. Poate aparea dorinta de a maniterializa lucruri care, altadata, va trezeau doar simplul interes. Veti vedea in lumea care va inconjoara o re-evaluare a multor sisteme. Pentru inceput vor fi demascate sistemele care nu functioneaza. Initial vor fi emise foarte multe critici. Veti vedea ca va fi mult mai greu sa ramaneti deoparte sau detasati de ceea ce se intmpla cu atatia altii.

In ceea ce priveste legatura voastra cu lumea formei, acum veti intelege ca ea NU reprezinta sursa implinirii voastre. Acesta este un semn ca sufletul si Planul Divin incep sa intre in contact cu voi, intr-un mod mai direct, mai real.
Pot aparea si probleme cu partea de jos a spatelui. Daca aveti probleme de supravietuire pe care inca nu le-ati rezolvat, acestea vor iesi si mai mult la iveala. Pot aparea si indoieli si temeri, pentru ca astfel ele sa poata fi rezolvate si transformate. Perioade de indoiala de sine, temeri legate de supravietuire, despre care nu stiti sigur de unde au aparut – toate vin din nucleul fiintei voastre. Veti avea multe revelatii, care va vor inspira.
Puteti incepe sa vedeti cu ochii mintii, formarea unei anumite imagini, a unei viziuni complete. Chakrele inferiore au legatura cu materializarea, sufletul incepe sa le patrunda si sa va inspire, pentru noi creatii si manifestari.
S-ar putea sa simtiti cateodata o frica instinctiva, atunci cand va aflati in calea unui pericol. Instinctele animalice se vor intensifica. Va aparea trairea sufleteasca a cunoasterii. Veti vedea lucrurile, pornind de la o cunoastere mai completa.

Mai – august

Pe masura ce treceti in urmatorul grup de patru luni, prima chakra va va inspira in directia celei de a doua – sa treceti la noi alegeri. Acum veti incepe sa va transformati relatiile. Veti evalua tot ce are legatura cu viata insasi, modul in care faceti conexiuni ce sunt mai profunde decat atasamentele.
Conexiunile se fac, pornind de la experienta interioara. Mai si iunie vor avea de-a face cu conectarea mai profunda la sinele individual, ca raspuns la eliberarea atasamentelor exterioare, care a avut loc in primele patru luni. Poate fi o perioada in care toate relatiile voastre se vor modifica major. S-ar putea sa intrati in relatii noi, care va vor cere sa relationati mai mult de pe pozitii de egalitate.
Acest lucru va va pregati pentru mai multa unitate bazata pe inter-dependenta si nu pe co-dependenta. Conexiunea inseamna impartasire, a darui si a primi in conditiile unui parteneriat intre doi indivizi liberi. Atasamentul, pe de alta parte, se bazeaza pe tiparele privind narcisismul, care nu ia in considerare ambii parteneri, sau nevoile amandurora.
Iluzia narcisismului consta in aceea ca un obiect exterior mie, imi poate determina valoarea. Toate acestea vor incepe acum sa se schimbe, in sensul Conectarii. Atasamentul inseamna separatie si control. Atasamentul este condus de natura dorintei inferioare a personalitatii, prin legatura emotionala fata de anumite forme si situatii. Acest lucru v-a tinut departe de cunoasterea propriei valori sacre.
Dorinta este atasata durerii si placerii, incercand sa manipuleze, sa apere si sa se opuna oricarui element care sta in calea satisfactiei.
Astfel ramaneti in opozitie cu lumea voastra. Atunci cand eliberati atasamentele si va conectati mai mult la Sine, veti fi pregatiti pentru Conectare. Sufletul incepe sa infiltreze personalitatea la nivel emotional, relational.
In perioada mai–iunie vor fi eliberate atasamentele pe care le-ati identificat in primele patru luni. Va incepe nasterea noilor abordari din interiorul vostru. In lumea care va inconjoara, veti vedea revolte in interiorul grupurilor si guvernelor.
Orice a fost atasat unor forme specifice si unor programe ale dualitatii si opozitiei, va incepe sa se descompuna intr-un fel. Aceasta va constitui inceputul revelarii iluziilor si a faptului ca aceste abordari nu functioneaza.
Ati avut deja o prefigurare a acestui fenomen, in 2010. Natiunile Unite au fost implicate in aceste schimbari, iar felul in care au arbitrat lucrurile a fost unilateral din multe puncte de vedere. Abordarea dezechilibrata, practicata de SUA, va fi si ea dezvaluita. Sunt multi care se tem de aceste revelatii.
Veti incepe sa vedeti abordarea unilaterala a lucrurilor – o abordare care nu a tinut cont de egalitate. A existat foarte multa coruptie legata de atasamente si de programe ascunse. Rezolvarea acestor lucruri va lua timp, dar de aceasta data lucrurile se vor misca.
Veti vedea ca aliantele guvernelor s-au aflat, de fapt, in multe cazuri in opozitie sau in lupta. Acest lucru va deveni vizibil, atunci cand mai multe secrete vor fi dezvaluite. A existat foarte multa minciuna.
Veti trăi experienţa multor transformari ale relatiilor in sistemele religioase.
Oamenii vor fi mai dezamagiti de dualitatea, rusinea si judecata cuprinse in credintele lor religioase – bine si rau, opozitia dintre corect si gresit. Pe masura ce sufletul patrunde in cea de-a doua chakra, el conduce la o rasturnare a felului in care relationati cu fiecare parte a vietii voastre.
Vor fi scoase la iveala adevaruri mai adanci, astfel incat sa puteti gasi rezolvarea, trecand mai departe la angajamente si solutii mai profunde.
Ati organizat deja constiinta de grup a lumii, prin intermediul internetului. Trebuie acum sa invatati cum sa rafinati sistemele lumii voastre, care unesc si creaza egalitate si valoare. Controlul, dominatia si secretele vor exista din ce in ce mai putin. In relatiile personale, veti avea rabufniri a ceea ce se numeste co-dependenta. Aceasta reprezinta un semn al dezechilibrului si nu aduce nimic bun.
Co-dependenta este legata de controlul apararii si al ranirii. Oamenii i-au folosi in mod inconstient pe ceilalti, pentru a-si implini atasamentele si planurile. Si voi v-ati folosit unii pe ceilalti, pentru satisfactia momentana a placerii, in loc sa invatati cum sa atingeti o implinire mai profunda. Pana la urma, tot ceea ce puteti avea de fapt este profunzimea adevarului propriei voastre fiinte.

Cunoasterea adevarurilor profunde al fiintei voastre se va extinde in aceasta perioada. Si s-ar putea sa descoperiti mai multe dintre „rolurile”pe care le-ati jucat, in loc sa aveti incredere in individualitatea voastra. Aceasta a reprezentat o modalitate de adaptare la constiinta de turma, pentru a gasi acceptarea din partea unei instante exterioare.
Pe masura ce va imbunatatiti capacitatea de a relationa cu voi insiva, veti patrunde mai profund in adevar si in respectul de sine si veti putea sa inaintati pe calea implinirii Sinelui.
Totul, in realitatea voastra, are de-a face cu relatiile. Totul este interconectat si face parte dintr-o relatie. Toate acestea vor incepe sa se schimbe, in acest moment al Conectarii si vor conduce la noi angajamente. Va exista un schimb mai echitabil, care sa servesca ambilor parteneri sau ambelor grupuri.
Va veti da seama ca incepeti sa intelegeti ce inseamna a da si a primi. Aceste doua aspecte sunt legate. Daca va daruiti cu adevarat, veti primi profunzimea experientei respective. Daca primiti cu adevarat, veti crea o si mai mare dorinta de a darui si de Conectare. Va fi o inspiratie reciproca.
SUA, Rusia, Coreea si China vor fi jucatorii principali in transformarea relatiilor. Aceste tari vor incepe sa aiba capacitatea de a-si vedea nevoile reciproce – ceea ce are potentialul de a schimba relatiile internationale. Vor exista multe conflicte datorate razboaielor si opozitiilor religioase.
Odata cu revelarea adevarurilor mai profunde, va fi scos pe tapet subiectul terorismului. Veti incepe sa vedeti in ce fel au fost puse la cale aceste lucruri, pentru a veni in sprijinul unui plan de actiune mondial, care urmarea mentinerea voastra, a tuturor, intr-o atmosfera de frica pentru ca sa puteti fi controlati. Aceste adevaruri vor iesi la iveala si mai mult, daca suneti in mod real dornici sa vedeti adevarul mai profund.
Veti vedea un numar tot mai mare de oameni care se ridica spre a fi vazuti si auziti, ca sa-si sustina propriile drepturi. Dupa conflicte, acest lucru va conduce la nevoia de a asculta lucrurile cu mai multa atentie. Oamenii vor capata mai mult curaj sa formeze grupuri si sa respecte adevarul, in interesul binelui superior.
Ultimele patru luni ale anului vor aduce o concretizare mai mare a constiintei de grup si a unificarii acestor constiinte de grup. Acest lucru va fi pregatit initial, prin modificari ale relatiilor personale.
Cel de-al doilea patrar poate aduce probleme digestive. Arsuri la nivelul colonului. Rinichii si splina vor fi si ele afectate. Probleme cu stomacul. Ulcere. Toate acestea pot aparea, daca nu v-ati curatat corpurile din punct de vedere emotional.
Din nou, cautati toate mijloacele si ajutorul de care aveti nevoie pentru a face aceasta curatenie, astfel incat sa puteti fi proactivi in gasirea de solutii. Pe masura ce aceste energii superioare patrund in chakrele inferioare, primul fenomen care are loc este contractia. Asta, pentru ca energiile sunt resimtite ca o intruziune fata de ceea ce erati obisnuiti. Daca veti lucra cu noile energii, contractia se va relaxa si va fi, intr-un final, eliberata.
S-ar putea sa simtiti nevoia sa urinati mai des. Sistemul digestiv se va schimba mult, pe parcursul acestor luni. Daca v-ati pregatit aceasta parte a corpului, veti trece la o experienta mai satisfacatoare a propriilor sentimente.
Daca nu v-ati facut treaba, probabil ca veti intampina o mai mare frica si rezistenta, deoarece mai multe sentimente vor fi puse in miscare. Aveti nevoie sa va obisnuiti sa va impartasiti sentimentele si sa va sprijiniti unii pe ceilalti, in procesul recuperarii sentimentelor voastre.
Cu totii aveti aceleasi nevoi. Acest lucru poate conduce la o extidere a sentimentelor de iubire, care va vor fi inspirate pe masura ce puteti sa va simtiti echilibrati, atinsi sufleteste intr-un mod nou, de catre conditia umana. Acesta este un alt semn al sufletului, care va arata ca sunteti cu totii conectati.
Aparatul vostru senzorial va deveni mai profund.
Veti depasi natura perceptiei prin intermediul celor cinci simturi fizice, ca senzori principali. Veti trece la nivele senzoriale superioare. De exemplu, gustul va deveni mai complex si va adauga o dimensiune care nu va avea legatura cu placerea, ci cu binecuvantarea de a te conecta cu regatul plantelor (in special).
Veti simti ca ceea ce mancati trece prin intregul vostru sistem, in multe feluri. Experienta vietii!
Vederea va incepe sa se combine cu strafulgerari ale intuitiei, astfel incat, atunci cand vedeti ceva, veti vedea esenta ideii din spatele formei.
Sufletul este obiectiv. Forma este obiectiva. Atunci cand cele doua elemente se combina, veti incepe sa percepeti viata mai complet. Avand acest nou mod de relationare, veti fi inspirati prin intuitii instantanee. Vedere si intuitie. Comuniunea dintre aspectul interior si cel exterior.
Vor deveni accesibile noi profunzimi ale experientei si ale relationarii cu viata. Veti avea strafulgerari ale acestui nou tip de traire, pe masura ce sufletul se implica din ce in ce mai mult.

Septembrie-Decembrie (Renastere si Inceputuri)

Pe masura ce intrati in acest ultim segment al anului, dorinta de a va face utili trece in cea de-a treia chakra si veti fi inspirati mai mult in directia materializarii lucrurilor utile constiintei de grup.
Acesta va fi doar inceputul unificarii si a tot ceea ce poate ea insemna, odata cu iesirea din starea de narcisim ranit si cu dezvoltarea capacitatii de a va pretui atat pe sine, cat si unii pe ceilalti. Lucrurile pe care le aveti in comun vor deveni din ce in ce mai clare.
Pornind de la tot ceea ce ati invatat, acum incepeti sa creati o noua realitate, bazandu-va pe comuniunea intre interior si exterior. Aceasta va va ajuta sa va vindecati separatia cu care sunteti obisnuiti – trecand astfel la unificare. Vointa Divina poate incepe sa va conduca personalitatea mai deplin, pe masura ce treceti in a treia chakra, pentru a o transforma.

Dorinta de a vedea exteriorul ca pe o sursa va scadea din ce in ce mai mult. Acest lucru a fost pregatit in primele doua patrare ale anului. Veti incepe sa ganditi, sa simtiti si sa traiti noi experiente, facand alegeri orientate catre modul in care puteti fi de folos intregului.


Aceasta va aduce cu sine pretuire si un simt al valorii proprii, mult mai puternic. Va veti da seama pentru prima data, pornind de la o trezire interioara, ce inseamna PUTEREA. Veti incepe sa manifestati, bazandu-va pe conexiunea la Sine, la adevarata sursa.
Vibratia de grup constituie principalul aspect asupra caruia se vor focaliza atat renasterea, cat si noul inceput.
Dorinta va fi indreptata catre vibratia de grup, voi avand capacitatea de a percepe conexiunea la vibratia grupului care este aliniat Sinelui sufletului vostru. Aceasta conexiune va va deveni vizibila, indiferent unde v-ati afla.
S-ar putea sa aveti senzatii de deja-vu, care sa va dea imaginea a ceea ce spunem. Toate acestea se vor amplifica, pe masura ce va deschideti vibratiei sufletului.
Veti recunoaste mai multe legaturi cu suflete pereche. Este posibil sa existe mai multe suflete pereche.
De exemplu, puteti petrece o anumita perioada de timp impreuna, pentru a va invata unii pe ceilalti ceva anume, specific perioadei respective, de cele mai multe ori pozitiv, dar cateodata negativ - sau care constituie o incercare. Alte conexiuni pot dura o viata intreaga – fie ca prieteni, fie ca parteneri. Acest fenomen se va intensifica in acest an.
[...]Ceea ce aveti de daruit reprezinta contributia voastra la grupuri. Asadar va incurajam sa va ascultati aceasta chemare interioara.
Prin urmare, descoperiti-va talentele, capacitatile si calitatile. Ati petrecut un timp in primele luni ale anului, pentru a va conecta mai bine la aceste aspecte ale Sinelui. Puteti acum incepe sa le folositi mai mult pentru binele grupului.
Toti vor avea beneficii de la toti – iar acest lucru va deveni vizibil.
Pe masura ce atrageti grupurile voastre de suflet, serviciile aduse acestora vor spori, accelerand experienta fiecarui individ. Va veti accelera unii pe altii. Veti ajuta la ridicarea fiecaruia dintre voi, pe noi nivele de constiinta si potential!

Pentru asta v-ati pregatit, atunci cand ati inceput sa va schimbati rezonanta catre constienta sufletului.

Simturile voastre vor continua sa se dezvolte. Veti auzi prin urechea interna, accesand mai mult sunetele Universului. Unii veti deveni mai telepatici. Deja traiti asta acum, cand stiti la ce se gandeste un prieten sau ce urmeaza sa spuna. Toatea acestea vor deveni ceva de domeniul obisnuitului, ca parte a unei conexiuni mai profunde.
Modul de perceptie se va ascuti, pe masura ce aceste energii superioare sunt integrate in sistem. Veti trece la clarsimtire ― simtind totul pe baza unei cunoasteri intuitive.
Clarauditia reprezinta capacitatea de a va auzi ghizii si prezentele altor fiinte, cum ar fi ingerii. Va veti putea conecta mai profund la Ierarhia Planetara/Divina, care se va conecta mai mult la indivizii ce formeaza un grup. Acest lucru se intampla, pentru ca este mai usor de activat un plan, atunci cand fiecare persoana poate sa isi joace rolul in aceasta parte a Planului Divin.
Clarvederea reprezinta capacitatea de a servi drept canal prin care vin informatii, cum se intampla cu cel care va transmite acest mesaj. Acest lucru a fost inteles gresit de catre gruparile religioase, din multe puncte de vedere. Vorbitul in limbi, de exemplu, reprezinta incapacitatea mediumului de a traduce in limbaj si vorbire, ceea ce ii transmit energiile pe care le primeste.
In acest patrar, creierul va fi foarte activat. Inima va fi si ea activata.
Exista si multe schimbari hormonale, cum ar fi activarea tot mai puternica a glandelor pineala si pituitara.
Aceasta este renasterea, preluarea tuturor elementelor existente si trecerea intr-o realitate nou creata, care abia incepe sa se manifeste si care devine noul potential al sufletului. In lumea exterioara vor aparea noi forme in cadrul celir vechi, noi oameni vor ajunge in pozitii de impact.
Vor exista si unele idei radicale, dar ele vor fi sustinute de constiinta de masa, atunci cand schimbarile vor incepe sa se petreaca. Vor exista mai multe puncte in care mintile se vor intalni – dar si mai multe conflicte, pentru ca vor fi unii care vor incerca un control mai profund, pentru a putea pastra vechile forme. Toate fac parte din proces.
Pot exista si unele conflicte foarte severe.
Vor fi multe rasturnari in energia nucleara a planetei noastre si multe dezvaluiri. Acest fenomen, care va incepe in patrarul de mijloc, va deveni mai activ in ultimul patrar.
Va exista activitate in zona plexului solar, cu mai multe miscari digestive. Pot aparea arsuri la stomac, atunci cand energiile literalmente ard toate blocajele existente. Poate sa existe balonare si o aparenta crestere in greutate, atunci cand veti cauta sa integrati noile energii care, la inceput, se vor lovi de blocaje.
Vor deveni vizibile anumite probleme legate de sistemul endocrin.
Timusul va fi zdruncinat.
Subconstientul se va deschide, poarta sa aflandu-se in zona timusului.
Va exista multa renuntare, ceea ce ii va permite subconstientului sa treaca spre intuitie si catre puterea unei vointe superioare, care sa controleze mintea constienta.

Adevarul despre identitatea voastra sacra si despre puterea personala va iesi la iveala.

Nu are nimic de-a face cu controlul. Inseamna asumarea responsabilitatii pentru Sinele vostru Total si pentru potentialul care se trezeste din interior. Va exista o dorinta din ce in ce mai mare pentru pace – atat pe plan individual, cat si pe plan colectiv.


Acestea sunt cateva dintre lucrurile la care va puteti astepta in 2011.

Binecuvantari tuturor,

Gabriel

Transmis prin Robert Baker

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro