CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

miercuri, 2 februarie 2011

Ce vă aduce 2011, anul IEPURELUI DE METAL – Previziuni zodiacale –


"Norocul de care are parte fiecare zodie se schimbă de la an la an, conform poziţiei sale în roata astrologică chinezească.
Iată care vor fi şansele de care vă veţi bucura în 2011 şi ce obiecte Feng Shui vă pot ajuta să aveţi un an cât mai bun.

ŞOBOLAN
Vă aşteaptă un an plin de conflicte, atât pe plan personal, cât şi profesional. Încercaţi să vă ţineţi cât mai bine cumpătul şi să nu spuneţi lucruri pe care să le regretaţi mai apoi. Veţi fi foarte irascibili, iar relaţiile cu ceilalţi vor fi destul de spinoase. Pentru mai multă armonie pe plan familial şi cu partenerul de viaţă, purtaţi asupra voastră un pandantiv cu măr de culoare roz. La serviciu, etalaţi pe birou 6 sfere netede de cristal, pentru a domoli disensiunile cu colegii şi şefii, şi evitaţi pe cât posibil conflictele inutile.

BOU
Anul acesta va fi mai bun decât precedentul, căci astrograma voastră este dominată de o stea fastă, care vă aduce succese pe plan profesional şi promisiunea unor noi începuturi. Veţi avea parte şi de noroc la bani, aşa încât se pare că vă bate un vânt nou în pânze. Ca să vă bucuraţi de aceste şanse grozave, etalaţi în nord-estul livingului un articol ornamental cu apă curgătoare. Pentru autoritate şi excelente calităţi de conducere, purtaţi piatra Dzi cu Ru Yi. Aceasta vă va fi de mare folos şi dacă vă confruntaţi cu noi responsabilităţi în mediul de lucru sau dacă sunteţi puşi în fruntea unui nou proiect.

TIGRU
Nativii Tigru pot zâmbi în acest an: zeiţa Fortuna le aduce succese şi împliniri pe planul financiar şi al carierei. Pentru noroc de prosperitate şi bani, dispuneţi în nord-estul livingului o oală a averii sau un bol plin cu monede şi lingouri aurite. La birou, ţineţi pe masa de lucru un arrowana auriu, pentru a fructifica şansele pe plan profesional. Fiţi îndrăzneţi în atitudine, căci este o perioadă propice pentru a iniţia afaceri şi proiecte de tot felul. Dacă vă doriţi un nou început în viaţa amoroasă şi vă căutaţi sufletul-pereche, purtaţi brăţara Dzi cu 2 ochi.

IEPURE
2011 va fi un an şi cu bune, şi cu rele pentru voi, căci, deşi anul stă sub semnul vostru zodiacal, steaua 5 Galben, care vă zboară în astrogramă, vă poate aduce diverse necazuri. Energia voastră intrinsecă de Lemn vă ajută totuşi destul de mult în a face faţă problemelor aduse de această stea nocivă. Întăriţi-vă şi mai mult energia purtând haine în nuanţe de verde şi ţineţi asupra voastră un nod mistic din jad, care vă va ajuta să vă protejaţi şi, de asemenea, vă va spori norocul în dragoste şi relaţii. Fiţi precauţi în ceea ce întreprindeţi, şi atunci toate se vor rezolva cu bine.

DRAGON
Pe Dragonaşi îi aşteaptă un an bun, cu noroc venit din cer, câştiguri neaşteptate şi susţinere din partea persoanelor sus-puse. Pentru a profita de aceste şanse grozave, purtaţi piatra Dzi cu 9 ochi. Aceasta vă va ajuta să năruiţi toate obstacolele din calea spre succes, vă va aduce putere şi influenţă, precum şi noroc picat din cer. La serviciu, etalaţi o figurină a lui Kuan Kung în spatele vostru, pentru a vă bucura de susţinere, şi un dragon auriu pe birou, care vă va aduce succese în tot ceea ce întreprindeţi.

ŞARPE
Anul acesta va fi mult mai bun decât precedentul, pentru că Providenţa este de partea voastră. Vă veţi bucura de noroc la bani şi în speculaţii, iar unele situaţii se vor rezolva neaşteptat. Ca activator al şanselor, etalaţi 6 monede I Ching legate cu aţă roşie în sud-estul livingului. S-ar putea să primiţi sfaturi foarte utile din partea persoanelor mai în vârstă; nu le ignoraţi. Purtaţi brăţara Dzi cu 9 ochi pentru a activa norocul venit din cer şi pentru a îndepărta toate obstacolele din drumul vostru.

CAL
Nativii Cal se confruntă în 2011 cu un risc crescut de a se îmbolnăvi, ca urmare, anul acesta trebuie să aibă mare grijă de ei şi să ducă un stil de viaţă sănătos. Evitaţi locurile generatoare de chi yin (cimitire, spitale etc.), precum şi călătoriile pe distanţe lungi sau cu avionul. Dacă sunteţi nevoiţi să călătoriţi mult, ţineţi în maşină 6 pene de păun, pentru a preîntâmpina accidentele. Acasă, etalaţi în dormitor unul dintre simbolurile sănătăţii şi longevităţii: un Wu Lou cu cei 8 Nemuritori, Zeul Longevităţii, piersica nemuririi, cocorul etc.

OAIE
Un an grozav pentru Oiţe! După un 2010 dificil, acum Fortuna vă este favorabilă: animalul guvernant al anului, Iepurele, este aliatul vostru zodiacal, iar în grilă vă zboară steaua dragostei şi a creativităţii. Vă bucuraţi de noroc în toate tipurile de relaţii, atât personale, cât şi profesionale, şi de multă popularitate. Dacă încă mai studiaţi sau activaţi într-un domeniu creativ, toate vă vor merge ca pe roate. Dacă încă nu v-aţi găsit perechea, puneţi un şobolan albastru în nordul dormitorului, pentru a profita de perioada propice. Pentru succese pe plan educaţional, etalaţi o pagodă de cristal pe masa de lucru.

MAIMUŢĂ
Norocul vostru intră pe o pantă ascendentă, în special pe planul amoros şi al educaţiei. Stelele par să fie mult mai îngăduitoare cu voi! Maimuţicile care încă se mai află pe băncile şcolii sau care au de susţinut examene de vreun fel se vor bucura de succes. Dacă vreţi să activaţi norocul în acest domeniu, puneţi în spatele vostru, la birou, un set de caligrafie chinezească. Dacă, în schimb, vreţi să vă profitaţi de şansele pe plan sentimental şi să vă găsiţi iubirea vieţii, etalaţi un cocoş auriu în vestul dormitorului.

COCOŞ
Din păcate, astrograma voastră este destul de perturbată în acest an. Vă puteţi bucura de unele succese şi împliniri, însă trebuie neapărat să vă apăraţi de energiile nefaste. Sunteţi ameninţaţi de mânia Marelui Duce Jupiter, care vă poate aduce îmbolnăviri şi necazuri. Pentru a-l domoli, folosiţi ca remediu un Pi Yao amplasat în est (unde este sălaşul Marelui Duce). De asemenea, contracaraţi cele Trei Ucideri, care se află în sectorul corespunzător zodiei voastre, etalând în vest 3 statuete Chi Lin.

CÂINE
Un an minunat pentru Câine, căruia energiile anului îi sunt foarte favorabile: prietenul său secret, Iepurele, şi stelele din astrogramă îi aduc noroc pe toate planurile: în dragoste, la bani şi în carieră. Aproape nimic nu vă poate sta în cale acum, în afară de steaua 7 a violenţei, care afectează pe toată lumea. Pentru noroc de avuţie, etalaţi în nord-vestul casei ori al livingului lingouri sau pepite de aur ori un copăcel cu monede. Pentru o reputaţie excelentă şi pentru îndeplinirea tuturor dorinţelor voastre, purtaţi brăţara Dzi cu 12 ochi.

PORC
Nativii Porc sunt de departe printre cei mai favorizaţi în acest an, stelele din grila lor fiind foarte faste. Magnificul 8 din astrogramă le aduce prosperitate, succese în toate aspectele vieţii şi noroc în dragoste. Profitaţi de toate ocaziile ce vi se prezintă şi bucuraţi-vă de viaţă în acest an, care se află sub semnul aliatului vostru zodiacal, Iepurele. Pentru a activa energiile extrem de faste aduse de acesta, puneţi un iepure auriu în nord-vestul livingului şi/sau purtaţi un pandantiv cu un iepuraş din aur sau argint. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro