CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

luni, 20 aprilie 2009

PASTE 2009





Energiile asociate in frumusetea florilor

Salutari dragii mei ! Sant Eu, fratele si camaradul vostru Arhanghelul Mihail si am venit la voi astazi, sa va transmit ca Portalul Trandafirului a fost ancorat pe Pamant. Si cunoasteti ca acesta este o Cale de Acces spre Dimensiunile Inalte si spre Frecventele Dimensiunilor Inalte si un Portal al Oportunitatii , al Iubirii Neconditionate, Luminii, Magiei si Frumusetii.
Toate posibilitatile se gasesc aici si pot fi accesate prin Portalul Trandafirului. Cunoasteti ca acesta este Portalul Reinoirii Inimilor si a Vietii si Sufletelor. Acesta este o Tara a Minunilor Cosmica care detine in interiorul lui comori ,dincolo de cea mai inflacarata imaginatie a voastra si de cele mai minunate vise ale voastre.
Portalul este simplu si usor de accesat pentru cei care sant Deschisi si Dornici.
Oricine poate accesa Portalul exprimandu-si intentia si ce aventura extraordinara v-a fi ! Trandafiri, de culoare rosie, alba, galbena si roz , au reprezentat Iubirea Sacra Divina si Iubirea manifestata in multe forme. Trandafirul reprezinta fluiditatea, curgerea si metamorfoza si ciclurile de la insamantare si inmugurire , pana la manifestarea Frumusetii Divine si cand cineva imprastie sau risipeste trandafirul, aceasta energie se multiplica. Mai departe, cum aceasta este o Lege a Universului, trimitatorul initial este ultimul binecuvantat si energia se intoarce la el de mii de ori.
Trandafirul simbolizeaza deasemenea Ciclul Magic al Vietii si fiecare petala reprezinta o parte a Intregului , in toata senzualitatea si inflorirea sa.
Cercul Vietii/Luminii se infiltreaza in acest portal si acesta contine Energiile Cristaline Divine ale Inimii Divine a lui Dumnezeu si a Tot Ceea Ce Este. Si voi deja folositi Cercul Luminii/Vietii pentru protectie, prin vizualizarea sa in jurul vostru si a caselor voastre , sub forma Razelor lui Dumnezeu de culoare alba, galbena sau albastra etc. - Timpul pentru revendicarea Maiestriei voastre este acum si manifestarea se v-a intampla cu atat mai repede cu cat portalurile se accelereaza, incat permit energiilor magice ale tuturor posibilitatilor sa vibreze mult mai repede si sa devina chiar si mai accesibile voua, tuturor.
Noi va sugeram sa aduceti ceea ce vine cu bucurie spre voi si ceea ce va da stralucire. Santeti gata sa urcati cu usurinta spre nivelul urmator al evolutiei voastre? Noi va indemnam sa urmati aceasta rezonanta. Lasati ca noile idei sa fie nascute si lasati-le sa se iveasca ca un copil nou-nascut - intotdeauna evoluand si intotdeauna curgand, asa cum simtiti ca aveti nevoie sa imbunatatiti finta si viata din jur, folosind portalul si energia trandafirilor ca remediu.
(Nota : Ca exemplu Sudul, sectorul Cariera, are asociata culoarea rosie,roz,portocalie)
Suntem constienti ca multi dintre voi continua sa suporte simptomele ascensiunii , cum ar fi: o oboseala extrema, trezirea in timpul noptii, deranjamente digestive si sensibilitatea la vibratii joase , deoarece celulele corpului vostru continua sa transmute si sa curete ceea ce nu va mai serveste. Noi va indemnam sa folositi in continuare Flacara Violeta a Transmutarii , pentru a va ajuta in acest proces.
Noi va invitam sa utilizati Curcubeul Universal, care consta in Spiralele Divine si in Razele/Flacarile lui Dumnezeu, materializate in trandafirii tuturor culorilor.
Lasati ca Portalul Trandafirului sa va serveasca ca o Ofranda Cosmica. Noi va invitam sa primiti darul Magiei si al Alchimiei de la Universul Unicului si al vostru si oh, cat este acesta de MERITUOS !
Veniti sa sarbatoriti si sa prosperati in incantare si vor fi multe momente magice.
Fie ca Razele Curcubeului sa va mangaie si sa binecuvanteze fiecare aspect al vietilor voastre si petalele roz ale inimilor voastre sa se multiplice si sa infloreasca in moduri magice si stralucitoare !
Intindeti-va aripile si zburati catre cele mai noi si neatinse inaltimi si cunoasteti ca viitorul este roz !
Fie ca voi sa va bucurati de calatoria voastra unica si da, cunoasteti ca santeti curajosi, tenace, rezistenti si puternici !
Binecuvantarile si pacea sa fie cu voi intotdeauna.
EU SANT Arhanghelul Mihail.
Sursa : http://www.lightworkers.org/
 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro